Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Ichigo
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Ichigo » 10 maj 2010, 20:38

harry_90 je napisao/la:
Ichigo je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Zurich - Kadetten SH Handball 2 kvota sa 1.90 pala na 1.64
Viking-Molde X
:o kako si mogao znat da ce Viking - Molde biti x ?
Molim te sastavi mi koji tiket sutra :oops:
Tek je prvo poluvrijeme X bilo,sad je 2:1.Sastavit cu,pa cu ti poslat na PP,hoces male ili velike kvote ???

Pa cuj,mozes stavit i 1x / x2,mogu bit manje kvote ako je sigurnije,ali da koefic. bude dobar :mrgreen: Ja se ne kladim na velike pare jer nemam ih a mozes ti samo tvoj listic sutra postat pa da ja prepisem samo. Muchas grazias Herry :!:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 maj 2010, 20:41

@Ichigo

Ok,postacu sutra pa ti prepisi ;) ovaj Molde katastrofa gubi 4:1 :lol: bice bolje sutra.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Ichigo
Kontakt:

Post Postao/la Ichigo » 10 maj 2010, 20:43

harry_90 je napisao/la:@Ichigo

Ok,postacu sutra pa ti prepisi ;) ovaj Molde katastrofa gubi 4:1 :lol: bice bolje sutra.
Hvala!
Da,bas je jadan,primio 3gola u 2.poluvremenu :roll:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 maj 2010, 20:44

Opet sam poceo da psujem ovaj put Helsinborga isti slucaj sa Clujom ali Helsinborg je gubio 1-0 i dobio crveni karton i pored toga probudili su se i za 10 min dali 2 komada i sada rezultat glasi gefle-helsinborg 1-2 abd samo da hoce izdrzat :mrgreen: :mrgreen:

Fenerbahce 89-79 Banvit kosevi su prosli preko 158 2,25 kvota :mrgreen: :mrgreen:

Vidi samo statistiku Vikinga na svom terenu 8-1 gol razlika nisu djaba Viking :mrgreen: :mrgreen:

Imam ga 1 i ah 1 na 3 listica 8-)

Helsinborg 1-3 svaka im cast :mrgreen: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 maj 2010, 20:48

Ichigo je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:@Ichigo

Hvala!
Da,bas je jadan,primio 3gola u 2.poluvremenu :roll:
Ma ima mi ovaj tenis cekam ga za pare,valjda dodje ;) X je tesko pogodit,al nekad se zna pogodit :mrgreen: jesil prepisala onaj dan 4 para sto sam postavio Chelsea,Man,Inter,Roma ???

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 maj 2010, 20:58

harry_90 je napisao/la:Monfils - Robert 1
Almagro - Troicki 1
Na Li - Garcia 1
Safina - Zakopalova 1

tiket uplacen na 10 km
Jos Safina :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 maj 2010, 20:59

Monolog je napisao/la:Danas sam uplatio jedan tiketić, ali je malo "jača" uplata.

Na Li - Vidagani 1 :mrgreen:
Stosur - Dulko 1 :mrgreen:
Wozniacki - Kvitova 1 :mrgreen:
Almagro - Troicki 1 :D :mrgreen:
Epic win.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 maj 2010, 21:01

ima li gdje rukomet svicarski nemogu nigdje da nadjem sve sam pregledao
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 maj 2010, 21:03

Ponos Torina je napisao/la:ima li gdje rukomet svicarski nemogu nigdje da nadjem sve sam pregledao
Zurich dobio Endingena 37-23. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 maj 2010, 21:04

Monolog je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:ima li gdje rukomet svicarski nemogu nigdje da nadjem sve sam pregledao
Bjezi netrzaj me fakat nema nigdje pregledao sam i njihove oficijalne stranice i stranicu svaeza i nigdje nema :evil: :evil:
Igraju drugo poluvrijeme a nidje rezultata

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 10 maj 2010, 21:07

ichigo sta zna hary :D to sad malo pao ko ja pa mu trebaju pare pa roka X :D ja prodjem po 6,7/8 X ali nece nikad sve :D sutra sistem :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 maj 2010, 21:10

Ponos Torina je napisao/la:
Monolog je napisao/la:
Bjezi netrzaj me fakat nema nigdje pregledao sam i njihove oficijalne stranice i stranicu svaeza i nigdje nema :evil: :evil:
Igraju drugo poluvrijeme a nidje rezultata
Ne zezam te, ja otišao na stranicu rukometne lige i tamo stoji da su dobili 14 razlike. Jedino se ta utakmica igra danas. Jedino da se nešo nije sjeb*lo.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 maj 2010, 21:11

samir_tm87 je napisao/la:ichigo sta zna hary :D to sad malo pao ko ja pa mu trebaju pare pa roka X :D ja prodjem po 6,7/8 X ali nece nikad sve :D sutra sistem :D
Furam se na tebe :lol: nema te citav dan na forumu,cudno mi :D treba tebe ovdje za moderatora da uredjujes ovu temu,svako ko ispuni tiket manji od 200 km,zna sta ga slijedi :mrgreen: Jos da Safina dodje,da sutra ispunim tiket opet od 4 para al sigurice.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 maj 2010, 21:13

Znam to na vit bet nije to to igra zurich amicitia vs schaffhausen :cry: kako mrzim kad nesto stave a nema se gdje rezultat pogledat ni bwin cak nema
pa gori je ovaj svicarski savez od naseg nasi bar update urade a ovi nista :twisted: :twisted:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 maj 2010, 21:14

Devil je napisao/la:Jedan danas da imam sta pratiti:

Hercules-Cordoba 1 1.7 (Herculesu traba sa Primere,Cordobi ni za sta) :D
Fener-Banvit 1 1.15 (Prva utakmica Play-offa u Turskoj i Fener je mnogo kvalitetni i nece dozvoliti brejk vec sada) :mrgreen:
Viking da gol 1.25 (Svedoci smo da su u Tippenligi utakmice sa velikim brojem golova tako da sam se odlucio na ovo) :mrgreen:
Boston-Philla 1x 1.45 (6 utakmica serije Boston vodi 3:2,i ocekujem da pobedi ovu utakmicu.Nisam smeo igrati kp1 jer se ipak malo pribojavam ove utakmice i ovo mi je mnogo bolje resenje)
S.Groth-S.Y.Yeong 1 1.25 (Turnir u korejskom Busanu,Groth je mnogo kvalitetni i jedan od najjacih tenisera na turniru i zato igram 1)
Hapoel j-Maccabi R 1 1.2 (hapoel je kvalitetnija ekipa od gostiju,igrali su evropu oce sezone i dobro se pokazali i zato igram 1) :evil:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 10 maj 2010, 21:17

harry_90 je napisao/la:
samir_tm87 je napisao/la:ichigo sta zna hary :D to sad malo pao ko ja pa mu trebaju pare pa roka X :D ja prodjem po 6,7/8 X ali nece nikad sve :D sutra sistem :D
Furam se na tebe :lol: nema te citav dan na forumu,cudno mi :D treba tebe ovdje za moderatora da uredjujes ovu temu,svako ko ispuni tiket manji od 200 km,zna sta ga slijedi :mrgreen: Jos da Safina dodje,da sutra ispunim tiket opet od 4 para al sigurice.

moramo bgm :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 maj 2010, 21:24

samir_tm87 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:

Imal sta sutra sigurno,jedno 5-6 ikseva,da se uplati,bilo bi zanimljivo kad bi tebe ovdje postavili da uredjujes temu,bilo bi svega :D

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 10 maj 2010, 21:26

harry_90 je napisao/la:
samir_tm87 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la: Furam se na tebe :lol: nema te citav dan na forumu,cudno mi :D treba tebe ovdje za moderatora da uredjujes ovu temu,svako ko ispuni tiket manji od 200 km,zna sta ga slijedi :mrgreen: Jos da Safina dodje,da sutra ispunim tiket opet od 4 para al sigurice.

Imal sta sutra sigurno,jedno 5-6 ikseva,da se uplati,bilo bi zanimljivo kad bi tebe ovdje postavili da uredjujes temu,bilo bi svega :D
ima jarane , kod mene uvijek ima :D samo mi mrsko sada gledat ponudu , sutra cu stavit sta :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 maj 2010, 21:26

@ Ponos Torina

Jarane, otvorio sam švicarski teletext i nema rezultata. HAHAHAHAHAH

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 maj 2010, 21:28

Eto ocekujem tvoje ikseve,nadam se da ces barem 2 skinuti :mrgreen: sutra polako uz kafu razradi nemoj brzat,vec ono laganini,napravis litar kahve i polako.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.