Studiranje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Studiranje
Ima net, odmah na početku te pitaju hoćeš li ili nećeš da plaćaš, ne brini za to, kablovski je neki, dobra je brzina, možeš serije gledati 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Rekla ti je upravo ono sto bih ti i ja rekla, tako da pst.meho-medo je napisao/la: Pride of merseyside nisam to rekao, ne izvlači riječi koje nisam napisao iz mojih prstiju![]()
I sam idem na fax, ali diploma mi nije prioritet, nego znanje. Otisli smo dosta u off, ja sam samo smatrao da ovaj momak mnogo znanja moze pronaci i van fakulteta naravno ako on to bude zelio![]()

Koji faks, streberu?

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
E to me zanima. Već sam se bio prepao da sam džaba sređivao watchlistu za jesen
Valjda ova dvojica što su sa mnom budu normalna
Hvala ti

Valjda ova dvojica što su sa mnom budu normalna

Hvala ti

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Odakle su ti ta dvojica sa građevine?Otelo je napisao/la:E to me zanima. Već sam se bio prepao da sam džaba sređivao watchlistu za jesen![]()
Valjda ova dvojica što su sa mnom budu normalna![]()
Hvala ti
Tako blizu, a tako daleko.
Fojnica i Jajce 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
E ništa onda ne znam te. Mislio sam da nije k'o iz Kaknja a ima ih na građevini.
Tako blizu, a tako daleko.
Ustipak dijelim i ja misljenje da svako ko je u mogucnosti treba studirati, no uvjerio sam se da osoba sa zavrsenom srednjom skolom moze bolje i sigurnije uraditi posao od osobe sa faxom samo ako to zeli. Samo sto je ovdje bila rijec o ekonomiji i pravu, ali ipak...
Odavno me niko nije zvao streberom, a nikada nisam ni bio streber, niti sam imao sve petice xd
Građevinski, ali filozofiju sam mnogo volio, i imao sam podrsku i roditelja da to upisem ali sam se predomislio, i odlucio da ce mi filozofija biti spas i izlaz kada mi građevina dodje glave
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Odavno me niko nije zvao streberom, a nikada nisam ni bio streber, niti sam imao sve petice xd
Građevinski, ali filozofiju sam mnogo volio, i imao sam podrsku i roditelja da to upisem ali sam se predomislio, i odlucio da ce mi filozofija biti spas i izlaz kada mi građevina dodje glave

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Pogresno si cuo, ima jasta, mora bit, prosle godine je bio, i ja moram na ovom rijesit matis2, rip, td i statiku xDtheboss_RD07 je napisao/la: Znas li ima li integralni iz Mat2 na socijali. Ja cuo da nema.
Nek mi je Bog na pomoci

Slusao sam kod Dunje Termodinamiku i Provodjenje toplote i difuziju. Dobra profesorica nema sta, td sam k'o sale polozio dok sam se sa PTID patio zbog losih vjezbi.amerosm je napisao/la:Sada tek mogu razumjeti Vas problem sa tim predmetima...Dok smo mi studirali misljenje o doticnim je bilo sljedece:cala je napisao/la:Statika i Kinematika Marin Petrovic, Elastostatika Elvedin Kljuno i Dinamiku mi je drzao Voloder ali samo je predavanja drzao i bio profesor na papiru dok je asistend Dzanko Hajradinovic zadavao sve zadatke i teoriju. Sad se opet malo provrtilo pa ce Kinematiku drzati Kljuno dok ce Elasto uzeti Marin. Ove godine prolaznost na tim predmetima nije presla 15%.amerosm je napisao/la:Kod nas na MF u Sarajevu je uzasno mala prolaznost iz predmeta Mehanike, znaci Statika, Elastostatika, Kinematika i Dinamika. Ima tu i nase krivice, jbg preradimo po par zadataka iz svake oblasti i mislimo polozit.
Ne znam ko sada predaje te predmete, ali dok sam ja studirao na fakultetu nije bilo boljih profesora od Volodera (predavao Statiku i Kinematiku), Doloceka (Dinamika) i profosorice Dunje Martinovic (Elastostatika).
Nasa generacija je najvise imala problema sa PMF-ovcima i nikad necu zaboraviti situaciju kada je kolega pao na ispitu iz Matematike (bio mu uslov), jer joj nije znao historiju Green-ove formule, a istu momak na zadatku bez problema primjeni.
Takodjer ne znam koliko se sada pristup profesora promjenio, ali ta ce ti diploma na kraju doci samo kao ukras, jer kada pocnes raditi shvatices da te nisu nista naucili.
Elvedin Kljuno - freak koji ti nista nije znao objasniti, odnosno vise te zbuni nego li ti pomogne
Marin Petrovic - klasicna ulizica i cak smo pisali peticiju da nam on vise ne drzi vjezbe iz Statike
Dzanko Hajradinovic - ja sam zavrsio fakultet kada je on poceo predavati, ali sam cuo od vecine studenata koji su se sa njim susretali da je obicni supak
Nadam se da ces imati priliku da ti profesorica Dunja Maritnovic predaje jedan predmet, jer to je profesor za 10. Uvijek je spreman pomoci i objasniti ukoliko ti nesta nije jasno.
Jel sta Senat odlucio, ima li kakvih vijesti?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Da mi se vratiti u doba kada sam radio Tehniču Dokumentaciju. Nema boljeg predmeta.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Nek ti je sa srecomChaosX je napisao/la:Pogresno si cuo, ima jasta, mora bit, prosle godine je bio, i ja moram na ovom rijesit matis2, rip, td i statiku xDtheboss_RD07 je napisao/la: Znas li ima li integralni iz Mat2 na socijali. Ja cuo da nema.
Nek mi je Bog na pomoci

Sto se tebe tice, ako si spremao ne sikiraj se. Ono sto kazu ne mozes sve rijesit na socijali je cisti mit. U mene je drug (inace diplomirao na MF ove godine) dao uslov za drugu godinu tako sto je u augustu i septembru upisao 8 ocjena. Ako ucis i polozit ces
⭐
theboss_RD07 je napisao/la:Nek ti je sa srecomChaosX je napisao/la:Pogresno si cuo, ima jasta, mora bit, prosle godine je bio, i ja moram na ovom rijesit matis2, rip, td i statiku xDtheboss_RD07 je napisao/la: Znas li ima li integralni iz Mat2 na socijali. Ja cuo da nema.
Nek mi je Bog na pomociJa eto moram matematiku 2, fiziku ili kinematiku. Jedan mi treba, al eto..
Sto se tebe tice, ako si spremao ne sikiraj se. Ono sto kazu ne mozes sve rijesit na socijali je cisti mit. U mene je drug (inace diplomirao na MF ove godine) dao uslov za drugu godinu tako sto je u augustu i septembru upisao 8 ocjena. Ako ucis i polozit ces
Hajdi momci proslijedite mi kakvu skriptu iz RiP-a

Mia San Mia
- theboss_RD07
- Kontakt:
Imam "skriptu", odgovore na pitanja koje je pisala Zerina, poprilicno je opsirno i ima preko 50 pitanja u kojim mozda nema odgovora za 3-4 pitanja.R32 je napisao/la:Hajd valjda bude hajra od ovog drugog
Mogu ti slikat pa poslat, ili da se nadjemo negdje sutra da kopiras.(pp-detalji)
Haman ce bit hajra

Hvala, takođe'. Ucio jesam, matis i rip, statiku planiram pocet vcrs i tdtheboss_RD07 je napisao/la: Nek ti je sa srecomJa eto moram matematiku 2, fiziku ili kinematiku. Jedan mi treba, al eto..
Za ove sto se zale na prolaznosti na fakultetima...Kod nas ima na IM2 ja mislim oko 600 studenata, sa ponovcima, dok je na IM1 oko 550, malo je laksa izgleda
Profesor ne zeli da upise ocjene studentima koji poloze pred komisijom, u sept. te obori na granicnom jer "neki dan si mi bio, nisi valjda naucio za 2 dana), ili zato sto "nisi polozio juce onaj iz prvog semestra kod mene, kako mislis da ovaj polozis?"...Ima i normalnijih prof. sto jest jest, ali ima vala i bezobraznih samo tako >_< Doduse, im1 i im2 ima i do studenata nije sve do profesora
Nek Dex potvrdi 

Profesor ne zeli da upise ocjene studentima koji poloze pred komisijom, u sept. te obori na granicnom jer "neki dan si mi bio, nisi valjda naucio za 2 dana), ili zato sto "nisi polozio juce onaj iz prvog semestra kod mene, kako mislis da ovaj polozis?"...Ima i normalnijih prof. sto jest jest, ali ima vala i bezobraznih samo tako >_< Doduse, im1 i im2 ima i do studenata nije sve do profesora

Matematika 2, ove godine 480 studenata na spisku. Mehanika fluida, ove godine polozilo onoliko koliko je ponovaca od prosle godine na tom predmetu, nekih 30 od cca 200.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Hvala. Na RIPu ti pogotovo puno srece zelim. To ne znam sta da ti kazem.. Sto se tice statike i TD-a ako zapnes gdje slobodno posalji pp, tu sam bio poprilicno dobar, cak sam likovima radio graficke ove godine. Pa eto cega se budem sjeco mogu valjda pomoc malo (TD vise nego statika)ChaosX je napisao/la:Hvala, takođe'. Ucio jesam, matis i rip, statiku planiram pocet vcrs i td
Vidio sam iz statike na proslom roku kako pokusavaju psihicki da te syebu

⭐
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ja prosle godine 9 komada u septembru polozio,sve se moze znaci
bilo je tu prevara i ovog i onog ali se moze,pogotovo jer iz tih nekih predmeta nemas usmene..inace na uvidu danas skinuo pumpe,nije uspio ni famozni Delalic da me napravi budalom,dapace,malo se posramio kad je skontao kakve je radove pustio..idemo jos 2 usmena i odo u cetvrtu,da mi je makar jedan rijesiti,drugi bi nakukao nekako..Svima koji su se doveli u nezgodnu situaciju ganjanja uslova na socijalnom roku zelim puno srece!

Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina