Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Gem za finale, idemo Vinciii 

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Tako je Robertaaa 

Može biti svašta ovdje, ako Serena i pobjedi teško da će osvojit turnir.

Zahvaljujem Vinci

gonzales je napisao/la:Može biti svašta ovdje, ako Serena i pobjedi teško da će osvojit turnir.
Zahvaljujem Vinci

A ja igrao 2:0 na Serenu i nisam ni u jednom trenutku pomislio da bi moglo pasti.

Legia, Gladbach 

Hvala Vinci 

Ako prodje jedan listic veceras cekaju se jos dva para ide sve veceras na jedan par.

Ako prodje jedan listic veceras cekaju se jos dva para ide sve veceras na jedan par.
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
- Evolution87
- Kontakt:
Bravo Legio 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Da Sevilla izdrži i većeras da Čilić uzme set i eto napokon loma keša
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Čestitam ado. Drago mi je da me nisi poslušao.ado899 je napisao/la:Hvala Vinci

HvalaWilly je napisao/la: Čestitam ado. Drago mi je da me nisi poslušao.

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
Ovo je tiket mjeseca.gonzales je napisao/la:Može biti svašta ovdje, ako Serena i pobjedi teško da će osvojit turnir.
Zahvaljujem Vinci

Hvala Willy, ima ih još sličnih, samo što su daleko manje kvote.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Brugge uvali Standardu sedam komada, sada gube od mrtvog Mouscrona 

gonzales svaka čast na pogođenom paru, lijep dobitak 

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ćestitam @Brzi 
Sevilla..

Sevilla..
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Da ovom prilikom samo se sjetim najmilijih ovom golmanu PSGa Trappu, izbi mi 200 maraka iz dzepa, majku ti **** retardiranu, dabogda vise nikad ne stao na gol.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Robin Haase, dobio sam al ti majku yebem za ovo
Imam ga da dobija 2:0, prvo na servisu za meč, posvađa se sa sudijom, popusi lagano gem, u sljedecem na servis Golubeva ima 5 meč lopti, ali na svaku al' baš svaku Golubev prvi udarac poslije servisa zakuca bez problema, iz kakve god pozicije to bilo, ocisti linije za 1 gem.
Na 6-5 za Haasea nove dvije meč lopte, ne moram ni ponavljat da je Golubev i ono što nije stigao ocistit u proslom gemu, sad ocistio.
U TB 6-3 za Golubeva, onda je iskljucio beast mode, zakucao sve tri set lopte u mrezu. Spasio jadnik još dvije meč lopte, ona 10-ta je ipak bila previše

Imam ga da dobija 2:0, prvo na servisu za meč, posvađa se sa sudijom, popusi lagano gem, u sljedecem na servis Golubeva ima 5 meč lopti, ali na svaku al' baš svaku Golubev prvi udarac poslije servisa zakuca bez problema, iz kakve god pozicije to bilo, ocisti linije za 1 gem.
Na 6-5 za Haasea nove dvije meč lopte, ne moram ni ponavljat da je Golubev i ono što nije stigao ocistit u proslom gemu, sad ocistio.
U TB 6-3 za Golubeva, onda je iskljucio beast mode, zakucao sve tri set lopte u mrezu. Spasio jadnik još dvije meč lopte, ona 10-ta je ipak bila previše

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Moja danasnja zarada ide na ovaj par pa ako prodje prodje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.