Eurobasket 2015
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Eurobasket 2015
Ko ima najvise sanse za iznenadjenje u osmini?
Česi... ako je to uopste iznenadjenje ako izbace Hrvate 

710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
Gruzija, iako Litavci loše igraju pa to možda i ne bi bila neka senzacija, al sigurno da bi bilo iznenađenje.
Onda Česi. Mi nismo (još) pravi. Ili je ovo bilo pravo lice? To ćemo vidjeti sad u nedelju...
Eventualno Finci ako ih šut bude luđački išao... Al, ova dva gore bi mogli..
Onda Česi. Mi nismo (još) pravi. Ili je ovo bilo pravo lice? To ćemo vidjeti sad u nedelju...
Eventualno Finci ako ih šut bude luđački išao... Al, ova dva gore bi mogli..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Svi mogu iznenaditi ipak je to jedna utakmica a knock out svasta donese krenuvsi od F4 Eurolige itd.
E vidis, ti to gledas kao ironiju, prepotentnost ili sta vec, a mi kao pobjednicki duh i mentalitet. Nikom ne priznajemo da je bolji od nas dok ne izadjemo na crtu i dok nas ne dobije!Epidaurus je napisao/la: Inace dobro primjeti ovo za Srbe, puni su onih ironicnih podsmijeha, narocito Smaduljica i Sale (iako ga ko trenera neograniceno postujem). Kalina je nenormalno odvratan, danas uvali Gallou lakat onako bas na hinjaka.
Kalina je jedan veliki mudonja i ja ga bas zato i gotivim (a vjerujem i 99% mojih sunarodnika) jer ne preza i ne ustupa ni pred kim, ne **** covjek zivu silu! Prosle god. zakucava 2 Grka iako do tad skoro niko iz kosarkaskog svijeta nije ni cuo za njega! E upravo zato ce on biti veliki igrac, a ne sto ga Misko ili neko gura kako se ovde provlaci prica...

Srbija i jeste sila i plodi u kosarci bas zbog tih stvari (izmedju ostalog), stava, mentaliteta, velike doze sportske drskosti...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
To je taj pristup. Česi su itekako pokazali da mogu igrati sa svima. Neće vam biti lako uopšte, kao što ni Srbiji nebi bilo uopšte lako.dubrava je napisao/la:Sada gledati samo Čehe, nikog drugog. To nam je i najbitnija tekma. Pobjeda donosi kvalifikacije za Olimpijadu, ne sasvim sigurno, al jedno 90%.
Ovo dosad u grupi nije izgledalo dobro, osim one tekme protiv Grka, bez obzira što smo izgubili.
U nedelju počinje ono pravo i zato više nema ispravljanja ni zahebancije...
O braći ćemo tek kad mi odradimo svoje, a i oni svoje.
Što se tiče eventualnog četvrtfinala, psihička barijera je kod vas prisutna i teško je to pobjediti, a i objektivno u ovom trenutku Srbija je kvalitetnija, što jelte, u ovakvim utakmicama ne mora da bude presudno.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Re: $: RE: Re: Eurobasket 2015
Zasto im odgovaras? Vidis i sam da im je krivo i da pokusavaju na sve nacine da omalovaze uspjeh Orlova. Kada ne mogu da pljuju po igri onda pljuju po igracima.marconato je napisao/la:E vidis, ti to gledas kao ironiju, prepotentnost ili sta vec, a mi kao pobjednicki duh i mentalitet. Nikom ne priznajemo da je bolji od nas dok ne izadjemo na crtu i dok nas ne dobije!Epidaurus je napisao/la: Inace dobro primjeti ovo za Srbe, puni su onih ironicnih podsmijeha, narocito Smaduljica i Sale (iako ga ko trenera neograniceno postujem). Kalina je nenormalno odvratan, danas uvali Gallou lakat onako bas na hinjaka.
Kalina je jedan veliki mudonja i ja ga bas zato i gotivim (a vjerujem i 99% mojih sunarodnika) jer ne preza i ne ustupa ni pred kim, ne **** covjek zivu silu! Prosle god. zakucava 2 Grka iako do tad skoro niko iz kosarkaskog svijeta nije ni cuo za njega! E upravo zato ce on biti veliki igrac, a ne sto ga Misko ili neko gura kako se ovde provlaci prica...![]()
![]()
Srbija i jeste sila i plodi u kosarci bas zbog tih stvari (izmedju ostalog), stava, mentaliteta, velike doze sportske drskosti...

Vidis prvo su najavljivali pobjedu Italije pa kada su propisno razbijeni smeta im Kalina i spominju latak a ne spominju kako ga je Gallo bespotrebo nesportski povlacio...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ima vas par ' ne znam nista pametno o kosarci napisati pa cu trubiti u prazno kako se citav forum okomio na nas jer nabijamo komplekse hehe, da i ja dam svoj navijacki doprinos hehe' forumasa.
Neki dan ljudi hvale Dirka kad je imao onu seriju jer ga gotive, logicno, onaj valjda nekako shvatio kako ovi navijaju protiv Srbije pa doso poslije utakmice ' gdje ste misevi Dirkovi heheh'.
Neki dan ljudi hvale Dirka kad je imao onu seriju jer ga gotive, logicno, onaj valjda nekako shvatio kako ovi navijaju protiv Srbije pa doso poslije utakmice ' gdje ste misevi Dirkovi heheh'.

Ma, to ko je kome odvratan je licno i subjektivno misljenje.. Npr. Krstic je odvratan jer je stolicom branio Bjelicu (mislim da je on) kojeg je gazio Sofo (doduse, jeste ni kriv ni duzan najebao Burusis, ali nije njemu ni bila namijenjena), a Cana je bio heroj jer je unesrecio baksuza koji je uletio na teren i krenuo udarati nekog Albanca.. Mozda nije ni najbolje poredjenje, jer je jedno navijac a drugo igrac, ali svrha tih poteza je bila ista, da se zastiti saigrac..
Raduljica je meni jedan od najgotivnijih igraca iz reprezentacije, isto kao i Kalinic.
Jedino sto u svemu ne razumijem kako je to Teo precijenjen ili kako je Bobi pumpao statistiku, ali nebitno..
Raduljica je meni jedan od najgotivnijih igraca iz reprezentacije, isto kao i Kalinic.
Jedino sto u svemu ne razumijem kako je to Teo precijenjen ili kako je Bobi pumpao statistiku, ali nebitno..
pa bobi je pumpao klasičnim načinom-karanjem rivala.. kažu da je to najsigurniji način da nekoga napumpatedscile je napisao/la:Ma, to ko je kome odvratan je licno i subjektivno misljenje.. Npr. Krstic je odvratan jer je stolicom branio Bjelicu (mislim da je on) kojeg je gazio Sofo (doduse, jeste ni kriv ni duzan najebao Burusis, ali nije njemu ni bila namijenjena), a Cana je bio heroj jer je unesrecio baksuza koji je uletio na teren i krenuo udarati nekog Albanca.. Mozda nije ni najbolje poredjenje, jer je jedno navijac a drugo igrac, ali svrha tih poteza je bila ista, da se zastiti saigrac..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Teodosic je igrac odluke za Srbiju odlican igrac meni licno medju 2 najdraza u evropi jedino nije igrac odluke na F4 Eurolige 

Bobi

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- djoleprijedor
- Kontakt:
Da..igrali smo "cigansku" košarku i kad smo razgulili Grke(bez Spanulisa al opet sa 5-0 skorom) prošle godine na SP,i kad smo satrali NBA Brazil i kada su nas unaprijed otpisali.Ciganski smo dobili i evropske prvake,Francuze u polufinalu.Ciganski smo odigrali i umrli časno i od Amera u finalu.Ciganski smo bili prvi sa + 78 koš razlikom u grupi koju su tamo neki nebitno proglasili "Grupom smrti" ...ciganski smo pobjedili sve i imali smo ludu sreću i najlakše protivnike:Ciganski smo uzeli i 3 zlata na EP,2 na SP,1 srebro na OI,1 na EP,1 bronzu na EP od 1995.Uvijek smo imali sreće i lake protivnike...I uvijek smo bili prepotentni...Samo se pitam da li bi živi ostali od nekih koji na svaki način pokušavaju da omalovaže sportske uspjehe,Košarkaške velesile Srbije na svaki mogući način,da su kojim slučajem(u paralelnom univerzumu)oni na mjestu navedenih?!
Rezultati i uspjesi Srpske košarke govore jedno,a to što neko opterećen ličnim kompleksima i ljubomorom ne može da svari,pitanje je za psihijatra a ne za objektivnog forumaša kome je sport kao viteška i plemenita vještina na prvom mjestu.
Rezultati i uspjesi Srpske košarke govore jedno,a to što neko opterećen ličnim kompleksima i ljubomorom ne može da svari,pitanje je za psihijatra a ne za objektivnog forumaša kome je sport kao viteška i plemenita vještina na prvom mjestu.
Mens sana in corpore sano.
Posto je danas pauza na eurobasketu .Znam da nije pravo mjesto da ovdje pitam ali je u domenu kosarke
.Pitanje za malo stariju raju,momci sta mislite sta ,bi bilo da je kojim slucajem juga opstala ,a samim tim i kosarkaska repka.Kako vi vidte onos snaga juga vs evropa ostale zemlje,SAD.Da li bi mogli napraviti neku generaciju slicnu onoj koja je 89 u zagrebu uzduz i poprijeko preorala evropu .Meni je samo zao sto nismo docekali da ona generacija na celu sa legendom Drazenom ,odigra olimpijadu u barceloni 92.
Zao mi je sto nije doslo do sudara Evropskog i amerckog Dream team.

Zao mi je sto nije doslo do sudara Evropskog i amerckog Dream team.

Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
I Španci imaju medalja pa niko neće reći da ne igraju, odnosno da se ne ponašaju ciganski. Francuzi i Litvanci su stalno u vrhu, pa ne znam da iko ima ružnu riječ protiv njih. Al ne, to su kompleksi.djoleprijedor je napisao/la:Da..igrali smo "cigansku" košarku i kad smo razgulili Grke(bez Spanulisa al opet sa 5-0 skorom) prošle godine na SP,i kad smo satrali NBA Brazil i kada su nas unaprijed otpisali.Ciganski smo dobili i evropske prvake,Francuze u polufinalu.Ciganski smo odigrali i umrli časno i od Amera u finalu.Ciganski smo bili prvi sa + 78 koš razlikom u grupi koju su tamo neki nebitno proglasili "Grupom smrti" ...ciganski smo pobjedili sve i imali smo ludu sreću i najlakše protivnike:Ciganski smo uzeli i 3 zlata na EP,2 na SP,1 srebro na OI,1 na EP,1 bronzu na EP od 1995.Uvijek smo imali sreće i lake protivnike...I uvijek smo bili prepotentni...Samo se pitam da li bi živi ostali od nekih koji na svaki način pokušavaju da omalovaže sportske uspjehe,Košarkaške velesile Srbije na svaki mogući način,da su kojim slučajem(u paralelnom univerzumu)oni na mjestu navedenih?!

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Najjace mi je ovo sveopce pljuvanje nakon Gruzije i kao "sramota,maksimum nam je 1/4 finale...sada se vidi da tu nema kvalitete za vise".A kao prije turnira je kao bilo vidljivo da se moze u borbu za medalju pa bi sad "samo" 1/4 finale bilo neuspjeh?!
Jbte kako su ljudi nerealni.
Izbori

Izbori

Molim te, kakve veze imamo mi s Špancima pa nas poredis s njima?! Nit' ciganisemo na sudije, nit' stimamo i kalkulisemo...Stavrno ne vidim poveznicuKawhi je napisao/la: I Španci imaju medalja pa niko neće reći da ne igraju, odnosno da se ne ponašaju ciganski. Francuzi i Litvanci su stalno u vrhu, pa ne znam da iko ima ružnu riječ protiv njih. Al ne, to su kompleksi.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Jesam i ja lud. Ovo je ko da navijačima Bullsa pokušavam objasnit da je Noah idiot. Ne ide jednostavno.marconato je napisao/la:Molim te, kakve veze imamo mi s Špancima pa nas poredis s njima?! Nit' ciganisemo na sudije, nit' stimamo i kalkulisemo...Stavrno ne vidim poveznicuKawhi je napisao/la: I Španci imaju medalja pa niko neće reći da ne igraju, odnosno da se ne ponašaju ciganski. Francuzi i Litvanci su stalno u vrhu, pa ne znam da iko ima ružnu riječ protiv njih. Al ne, to su kompleksi.![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi je napisao/la: I Španci imaju medalja pa niko neće reći da ne igraju, odnosno da se ne ponašaju ciganski. Francuzi i Litvanci su stalno u vrhu, pa ne znam da iko ima ružnu riječ protiv njih. Al ne, to su kompleksi.
Ti isti Francuzi i Litvanci su ti paradigma za kukumavkanja i ciganizam.
Francuzi su u košarci vazda imali krkane sto udaraju, vuku, dele sekirice...da ne govorimo o ostalim sportovima kakvih je tu mesara sve bilo.
Litvanci kukaju jos od 1995. Kukali su i 96. i 97. i 2009...ispada da ih niko (pogotovo ne Srbi) ne moze dobiti na fer, samo uz pomoć sudija. kuknjava
I ostaje stereotip da igraju prelepu košarku, iako im se ona uglavnom svodi na prangijanje - bez unutrašnje igre.
A npr. lakat za zatvor Sabonisa nad Rebračom i sl. nepodopštine im se ne broje.

Dakle: uživanje u kompleksima i patnji većine "kosarkaških znalaca" preko Drine - neprocenjivo.
Dečki, samo nastavite...

Imas odg iznad, nema potrebe da se vise ista pise na ovu temu...Kawhi je napisao/la: Jesam i ja lud. Ovo je ko da navijačima Bullsa pokušavam objasnit da je Noah idiot. Ne ide jednostavno.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.