NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

Zoom088
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la Zoom088 » 08 sep 2015, 15:40

GracanicaAA je napisao/la:Mi imamo dzaba ulaz samo za neke nije dzaba kao npr. za Na.... i ove druge pacenike znas vec :)
hahahaha....pa što za njega nema besplatan ulaz? Lik voli Bratstvo. Jeste da je u nekom svom filmu koji samo on razumije, ali voli klub i Gračanicu.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 08 sep 2015, 15:44

Zoom088 je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:Mi imamo dzaba ulaz samo za neke nije dzaba kao npr. za Na.... i ove druge pacenike znas vec :)
hahahaha....pa što za njega nema besplatan ulaz? Lik voli Bratstvo. Jeste da je u nekom svom filmu koji samo on razumije, ali voli klub i Gračanicu.

Ma nez brt prosle godine kada je bilo 5km nije htio platit 3km za nas navijace koje su spustene, ali eto nije...I valjda naljutio se i gledao iz TPA utakmice.. :) Dode on sad na tekmu, ali na drugo poluvrijeme.
Isto prolse godine nije htio ic dole na utakmicu ode sa nekim likom u Srebrenik na utakmicu, ali kaze gore ima dzaba ulaz :crazy:

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 08 sep 2015, 16:40

GracanicaAA je napisao/la: Daso sto je zvao ove ljude na razgovor...Pa oni bih ubili Jusufa ja ti govorim za ove ljude. Znaci ljudi toliko mrze jusufa iz tog nekog razloga sto je navijo sa nekim kod nas kad su dolazili ja mislim da su to Apachi. Dakle sto se tice Jusufa :shh:
A koje je ljude to daso pozvao Bgt?
:lol: :cry:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 08 sep 2015, 17:04

NkBratstvoGracanica je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la: Daso sto je zvao ove ljude na razgovor...Pa oni bih ubili Jusufa ja ti govorim za ove ljude. Znaci ljudi toliko mrze jusufa iz tog nekog razloga sto je navijo sa nekim kod nas kad su dolazili ja mislim da su to Apachi. Dakle sto se tice Jusufa :shh:
A koje je ljude to daso pozvao Bgt?
:lol: :cry:
Koje prate Bratstvo kao npr. Zenica, pa dalje Kakanj, Banovici, Tuzla i itd...

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 09 sep 2015, 18:29

Pobjedaaaa 3-1 Ale ale Ale zadnji gol Bomba auuu :bih: :bih: :opaopa:

Opet je Mirhad pokazao kakva je igracina i opet je ekipa pokazala kako se igra...Nema predaje :clap:

I za 2 gol asistencija naravno Mirhad ko drugi :tokralju: ...A treci cu samo reci Eurogol :tokralju:

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 09 sep 2015, 19:53

dugo nisam gledo bolje izdanje bratstva,momci su odigrali skoro pa savršenu utakmicu,po meni Migi daleko najbolji igrač,kako je momak sprman,nevjerovatno.al moram još izdvojit omića koji je pokazao kako pravi zadnji vezni treba da igra,čak je drugo poluvrijeme više proveo pozadi da pomogne salki i stjepanoviću,pravi komandant ekipe je bio oma danas sve čestitke ekipi na pobjedi ali prije svega na prikazanoj igri.kako sam čuo ikan neće igrat ovu polusezonu zbog povrede,takođe i kadija je van stroja najmanje dva mjeseca,što se tiče šuše,džindo ga ostavio van ekipe da ga sačuva i odmori za subotu,

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 09 sep 2015, 20:06

7april je napisao/la:dugo nisam gledo bolje izdanje bratstva,momci su odigrali skoro pa savršenu utakmicu,po meni Migi daleko najbolji igrač,kako je momak sprman,nevjerovatno.al moram još izdvojit omića koji je pokazao kako pravi zadnji vezni treba da igra,čak je drugo poluvrijeme više proveo pozadi da pomogne salki i stjepanoviću,pravi komandant ekipe je bio oma danas sve čestitke ekipi na pobjedi ali prije svega na prikazanoj igri.kako sam čuo ikan neće igrat ovu polusezonu zbog povrede,takođe i kadija je van stroja najmanje dva mjeseca,što se tiče šuše,džindo ga ostavio van ekipe da ga sačuva i odmori za subotu,

Da sacuvao je Susu za Subotu ma dobro kad imamo igrace koji mogu igrati tu na stoperu dobro je...Sto se tice Salke on moze igrati na stoperu sto je i danas pokazao :clap:
I kao sto sam u subotu rekao Mirhad je za 70% bolji od Pante :kafa: dakle sto vise Pantu drzi van ekipe dobro je...bar po meni kada ubaci pantu u igru bit cemo :thumbdown: jer nije to taj igrac koji je bio prije 3-4 godine...

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 09 sep 2015, 20:13

Kakva dominacija,,,igrač odluke Vedad Džafić ,kolko je samo lopti spustio i odlozio na bok Jaganjca,,protiv Budućnosti mora počet zajedno sa Poturlićem,,,kakvog smo napadača dobili za nikakve pare....i eto vama luzeri što prozivate Miću,,samo da znate da je Džafića doveo Mićo,, :tokralju: :tokralju:

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 09 sep 2015, 20:28

nacelnik je napisao/la:Kakva dominacija,,,igrač odluke Vedad Džafić ,kolko je samo lopti spustio i odlozio na bok Jaganjca,,protiv Budućnosti mora počet zajedno sa Poturlićem,,,kakvog smo napadača dobili za nikakve pare....i eto vama luzeri što prozivate Miću,,samo da znate da je Džafića doveo Mićo,, :tokralju: :tokralju:
Joj što se blamiraš majko mila :urnebes: :urnebes: :urnebes: Vidi se mićo da ti pojma nemaš o fudbalu kao ni tvoj vožd.Ako je ono igrač onda sam Amel Tuka :lol: Ako mićo dovodi igrače onda :tokralju: :tokralju: :tokralju:

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 09 sep 2015, 20:33

gosti su igrali u kombinovanom sastavu ili prva postava? i da,čestitke na prolazu :thumbup:

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 09 sep 2015, 20:46

zmaj348 je napisao/la:gosti su igrali u kombinovanom sastavu ili prva postava? i da,čestitke na prolazu :thumbup:
Kombinovani tim kod gostiju,,,,Bratstvo igralo sa drugim timom,,,,Karađuz i Pljevljak nisu smjeli ni doć,, :lol: :lol: :lol:

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 09 sep 2015, 20:51

cokara je napisao/la:
nacelnik je napisao/la:Kakva dominacija,,,igrač odluke Vedad Džafić ,kolko je samo lopti spustio i odlozio na bok Jaganjca,,protiv Budućnosti mora počet zajedno sa Poturlićem,,,kakvog smo napadača dobili za nikakve pare....i eto vama luzeri što prozivate Miću,,samo da znate da je Džafića doveo Mićo,, :tokralju: :tokralju:
Joj što se blamiraš majko mila :urnebes: :urnebes: :urnebes: Vidi se mićo da ti pojma nemaš o fudbalu kao ni tvoj vožd.Ako je ono igrač onda sam Amel Tuka :lol: Ako mićo dovodi igrače onda :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ja nisam Mićo,,,,,ali podrzavam svaki dobar potez koji igrački podize Bratstvo na viši nivo,,,a dovođenje Dzafića je pravi potez i to se vidjelo danas kad je momak preokreno tok utakmice,,,a najveće zasluge za Džafićev dolazak ima Mićo,,,on mu je i menadžer kolko znam,,, ;)

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 09 sep 2015, 20:53

zmaj348 je napisao/la:gosti su igrali u kombinovanom sastavu ili prva postava? i da,čestitke na prolazu :thumbup:
Ma eto kao "Juniori" im igrali tako nekako...I mi smo neke igrace odmarali i tako eto :)
Igrali smo dobro i da nije bio 2 gol u 90 min ne bih ni prosli :) jer nakon 2 gola 2min kasnije pada i treci :D

Ipak oko 17 su poveli a mi oko 20min dobili penal :)

Maksuz
Kontakt:

Post Postao/la Maksuz » 09 sep 2015, 21:04

GracanicaAA je napisao/la:
Ma eto kao "Juniori" im igrali tako nekako...I mi smo neke igrace odmarali i tako eto :)
Igrali smo dobro i da nije bio 2 gol u 90 min ne bih ni prosli :) jer nakon 2 gola 2min kasnije pada i treci :D

Bi * brate
Bih se koristi u prvom licu, dobar si momak, mor'o sam ti reć.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 09 sep 2015, 21:48

Maksuz je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:

Bi * brate
Bih se koristi u prvom licu, dobar si momak, mor'o sam ti reć.

Ma brt brzo pisem tako da mozda nedi preskocim nesto ili sta ja znam takav sam...Brzo pisem pozz :wave:

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 09 sep 2015, 22:12

Hvala na odgovoru,znači većina ekipa je odmarala prve postave,to sam i pretpostavljao..

gol-man
Kontakt:

Post Postao/la gol-man » 10 sep 2015, 08:18

Metalleghe igrao sa drugim timom, juniori i klupa. Kup nije bio cilj i ležerno se otišlo na utakmicu koja je poslužila kao jači trening. 17.10. dolazite u Jajce, pa ćemo da vidimo atomsku ekipu :thumbup:

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 10 sep 2015, 20:44

gol-man je napisao/la:Metalleghe igrao sa drugim timom, juniori i klupa. Kup nije bio cilj i ležerno se otišlo na utakmicu koja je poslužila kao jači trening. 17.10. dolazite u Jajce, pa ćemo da vidimo atomsku ekipu :thumbup:
Kaznene ekspedicija stize predvođena gospodinom Nusretom Helićem-Dasom,,,ima Jajce da gori,,, :opaopa: :opaopa:

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 11 sep 2015, 12:58

nacelnik je napisao/la:]

Kaznene ekspedicija stize predvođena gospodinom Nusretom Helićem-Dasom,,,ima Jajce da gori,,, :opaopa: :opaopa:
Vidicve sti ko ce koga da dere kada moj Kenan zaigra ...idem na utakmicu sa majkom mu da bodrimo svoje dijete ...ovaj put necu navijati za BRATSTVO
Daso ima da zali sto je mog kenu otrjerao iz gracanice ....

I sta pises da nije smjeo igrati karaduz ,od koga ...dok je babe nek se oni ne sikiraju , da vidim od koga to on ne bi smio doci igrati u garcanici, da vidim bads.

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 11 sep 2015, 13:42

jasminka je napisao/la:
nacelnik je napisao/la:]

Vidicve sti ko ce koga da dere kada moj Kenan zaigra ...idem na utakmicu sa majkom mu da bodrimo svoje dijete ...ovaj put necu navijati za BRATSTVO
Daso ima da zali sto je mog kenu otrjerao iz gracanice ....

I sta pises da nije smjeo igrati karaduz ,od koga ...dok je babe nek se oni ne sikiraju , da vidim od koga to on ne bi smio doci igrati u garcanici, da vidim bads.
Pa ti ne znaš rečenice sastaviti "crnac ti niko na po gujice" :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.