FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ma ne bi me iznenadilo ni da chivchija bude privremeni trener pa ako ga krene dobro da ostane,kada je u pitanju fks vishe me nishta ne mozhe iznenaditi
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- muhamedhulk
- Kontakt:
protiv borca u nedjelju, od 16.30h. danas ce valjda poslije dzume biti i press konferencija, a valjda i u toku dana sazanmo cijene ulaznica..mada ce one biti opet iste 10-8-5 
a sto pitarbordo kaze, i to ce mislim danas na konferenciji biti objasnjeno, ko ce voditi, do kad..vjerovatno ce i dino/kusta biti tu...
sto se ovog cekanja trenera tice, jesic ima ugovor do kraja godine (2.1.2016.) tako da on otpada (valjda). vec gledam da jagodic dolazi na mjesto trenera..

a sto pitarbordo kaze, i to ce mislim danas na konferenciji biti objasnjeno, ko ce voditi, do kad..vjerovatno ce i dino/kusta biti tu...
sto se ovog cekanja trenera tice, jesic ima ugovor do kraja godine (2.1.2016.) tako da on otpada (valjda). vec gledam da jagodic dolazi na mjesto trenera..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nema pressa danas, da ne čekate bezveze. 

Jedino u FKS trener može biti onaj ko stalno hebe sve i svašta i koji lupa po stolovima. Čim bezobraznici i šminkeri (čast izuzetcima) od igrača skontaju da je trener mekan odmah to iskoriste u svoju korist i klub opet dobije po nosu.
SRETAN BROJ - 1725
Ćiro novi trener
Svidio mu se projekat 

- molotovljev
I ja se slazem da bi Ciro bio najbolje (privremeno) rjesenje. Pogotovo sto mi u ovome trenutku samo takvog i mozemo angazovati.
Nece niko ozbiljan sada ni da dode. Ili su takvi zauzeti,ili puno traze ili nas ljudi ne smatraju ozbiljnima (sa punim pravom)
Nece niko ozbiljan sada ni da dode. Ili su takvi zauzeti,ili puno traze ili nas ljudi ne smatraju ozbiljnima (sa punim pravom)
- muhamedhulk
- Kontakt:
aha, hvala na infoSteph je napisao/la:Nema pressa danas, da ne čekate bezveze.

sto se cire tice, to bi samo vratilo navijace na tribine (donekle), a nezz koliko bi on popravio igru/rezultate; to mi je upitnik.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/blazevic ... evo/162131

Jedan je CirouNbx je napisao/la:Uh, kakav bi on pencilin bio pojedincima.

Pa možda bude sutra. 

ako misli covjek jos koju godinu da zivi neka se daleko drzi od fudbalskog kluba Sarajevo 

- PitarBordo
- Kontakt:
Lik je trener već 47 godina i daleko je od toga da može da vodi nekoga, lik je 81godišnjak.. mislim da bi to bio živi cirkus, tj. ništa nam on ne bi donio. Osim malo više medijske pažnje i nekih ljudi koji bi platili ulaznicu a zadnju tekmu Sarajeva gledali prije rata.
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 11 sep 2015, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
Inače, stručni štab Sarajeva, preciznije šef stručnog štaba, toliko je kratkoročna pozicija da se “osvježava” svakih nekoliko mjeseci i otkad je aktuelna uprava na čelu FK Sarajevo, nijedan trener nije uspio odraditi na klupi Sarajeva cijelu sezonu. Kod tolikog broja izmijenjanih i potrošenih trenera, jasno je da nisu svi mogli biti loši i nesposobni. Odnosno, ako su svi loši i nesposobni, onda je onaj ko ih je birao još lošiji i još nesposobniji. Ipak, pojedini treneri su mimo Sarajeva radili ili rade sa dosta uspjeha, pa je jasno da nisu samo oni bili problematični. Više je problematičan nedostatak vizije i dugoročnih ciljeva kluba u sportskom segmentu, a oni bi, valjda, trebali biti uspostavljeni od strane klupske uprave.
Dio odlično napisanog kritičkog osvrta jednog domaćeg portala!
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Ako bude Ciro trener ja necu da cujem o sarajevu.
Propatiće klub zbog tog, nisi svjestan koliko.Zukanovic je napisao/la:Ako bude Ciro trener ja necu da cujem o sarajevu.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
I taj što je pisao tekst on ne shvata očito šta je FKS. FKS nije klub mjesne zajednice pa da zna da trpi serije loših rezultata i da kuburi po sredini tabele. Kada autor teksta to nauči neka onda palamudi. A kada je toliko pametan neka predloži imena za trenera pa ćemo vidjeti koliko zna i umije. A autor teksta neka zna da je ova uprava već mahnula kup i titulu i ima uspijehe iza sebe. I neka navede imena svih tih silnih trenera koji su mimo Sarajeva napravili tako silne uspijehe u karijeribordograd je napisao/la:Inače, stručni štab Sarajeva, preciznije šef stručnog štaba, toliko je kratkoročna pozicija da se “osvježava” svakih nekoliko mjeseci i otkad je aktuelna uprava na čelu FK Sarajevo, nijedan trener nije uspio odraditi na klupi Sarajeva cijelu sezonu. Kod tolikog broja izmijenjanih i potrošenih trenera, jasno je da nisu svi mogli biti loši i nesposobni. Odnosno, ako su svi loši i nesposobni, onda je onaj ko ih je birao još lošiji i još nesposobniji. Ipak, pojedini treneri su mimo Sarajeva radili ili rade sa dosta uspjeha, pa je jasno da nisu samo oni bili problematični. Više je problematičan nedostatak vizije i dugoročnih ciljeva kluba u sportskom segmentu, a oni bi, valjda, trebali biti uspostavljeni od strane klupske uprave.

SRETAN BROJ - 1725
- PitarBordo
- Kontakt:
Bilo bi zanimljivo da privremeni stručni štab bude Dženo opet... Tako nešto očekujem od Uprave..
Samo Saraj'vo.
Niko Kovač ?
De ljudi uozbiljite se,kakav Kovač,Štimac i slični,obični idioti trenerskihifans je napisao/la:Niko Kovač ?
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Trenutno korisnika/ca: bvsic, mosarajvosa83 i 10 gostiju.