Asmire, iskoristi sansu sto bolje mozes, da briljiras u svakoj tekmi, osim protiv Arsenala naravno

Sretno i tebi i Nutelli sa oporavkom.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
AeGon099 je napisao/la:Kurtoa deset sedmica van terena.
Nicolle + jedno 20000 nas u BosniSjeverniVjetar je napisao/la:Nicolle je napravila lutkicu koja izgleda kao Thibaut Courtois, onda je uzela iglu za pletenje...
http://www.thetimes.co.uk/tto/sport/foo ... 554097.eceHariTz je napisao/la:Jel izašlo gdje zvanično?
Kako ti nagura na tri do četri mjeseca druže?rope11 je napisao/la:Pa ovo nije moguce![]()
![]()
Bilo kako bilo, Asmir ce skupiti finu minutazu u narednom periodu. Znaci, 3 mjeseca pauze, a mozda se oduzi i na 4, masala... jos ce se taman potrefiti i boxing day, kud ces bolje.
Kurtoji zelimo uspjesan oporavak, fin je to momak.
treba sad doviti koju i za berija ili mckartija
Pa pise se uveliko da je moguce da ce pauzirati 4 mjeseca.FaraonTM je napisao/la:Kako ti nagura na tri do četri mjeseca druže?rope11 je napisao/la:Pa ovo nije moguce![]()
![]()
Bilo kako bilo, Asmir ce skupiti finu minutazu u narednom periodu. Znaci, 3 mjeseca pauze, a mozda se oduzi i na 4, masala... jos ce se taman potrefiti i boxing day, kud ces bolje.
Kurtoji zelimo uspjesan oporavak, fin je to momak.
treba sad doviti koju i za berija ili mckartijaZar nije otprilike 2,5 mjeseca.
Koliko sam ja skontao, nije operisan, jer se ispostavilo da nije pokidao ligamente. Ali da će trebati cca 10 sedmica da se zaliječi meniskus.DragonGirl je napisao/la:Marca je prenijela tu vijest o 4 mjeseca uz informaciju da je jučer odmah operisan u Barceloni.
Begovic as a stand in isn't the worst thing.
I think Chelsea will do just fine with begovic in goal. This is coming from a man utd fan.
Begovic looks like an inspired buy now
we got a wonderful keeper in Begovic. nothing to worry about. Thibaut can have his rest if its true.
Begovic is good enough to step in. He was our best player in the City game...
The £8m for Begovic are paying off faster than I thought
Our second keeper is better than 95% of keepers in Europe' no crisis please DM
Evo i službeno:jose je napisao/la:Koliko sam ja skontao, nije operisan, jer se ispostavilo da nije pokidao ligamente. Ali da će trebati cca 10 sedmica da se zaliječi meniskus.DragonGirl je napisao/la:Marca je prenijela tu vijest o 4 mjeseca uz informaciju da je jučer odmah operisan u Barceloni.
I ovo, sa press konferencije:Jose: 'Thibaut Courtois was injured in training, he needs surgery on his right knee and he will be out for quite a long time.' #CFC
Jose: "It's not easy to have the best goalkeeper injured, but it's easy to have one of the best to play, and we have Begovic.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 35 gostiju.