Mah Partizan Duletova prcija posto, gledo ga i ja dok je Bogdan igro i cim je otiso raspad. Mada opet su mi drazi od Zvezde, ne mogu ekipe u kojima nabijaci statistike igraju (khm Bobi khm)Kawhi je napisao/la:Pratio sam Partizan redovno od 2007. i kad je Bogdan otišao prestao sam. Ma Krletu se na faci vidi da nije dobar.Epidaurus je napisao/la: Ma Bogdan pravo normalno izgleda, volim fakat onu njegovu facu kad slozi bitnu trojku iako je 90% tekme hladan ko spricer. Za Krleta ne treba nista pricat, ono gadjanje stolicom Bourusisa![]()
Sto se Bene tice, bolji je definitivno od Milosa u kontroli ritma i kontrolisanim napadima dok Milos imaa tu lucidnost u igri. Mislim da bi njega u NBA zatjerali u 10 pm isto ko Spanoulisa nekad.
Kuzmara i Simon ne bi forumskoj ekipi sa mnom na krilnom centru od metar devedeset mogli dat 20 poena
Meni je Miloš precijenjen. Imam o njemu slično mišljenje kao o Melu. Spanoulis je otišao iz NBA jer mu se nije treniralo i nije mu se igrala odbrana. Miloš nema šta tražiti u NBA.
Sad zamišljam kako Marković, Gagi, SImonović, Milutinov i Kuzma pokušavaju doći do koša protiv Westerman , Kahudi, Batum, Pietrus, Gobert petorke Francuza.
Ma Milos je one way igrac, slicno Melu. Obojicu ih moras sakrivat u odbrani i znas da gubis tekme kad ih ne ide (pocesto se to desi). Kad ih ne ide nemaju nikakvu korist kao defanzivci. Ne svidja mi se kod Tea sto je sklon atrakciji i time pravljenju gresaka, zbog toga je CP3 Bog playmakera (mada ga vi Spursovci ne volite).
Ta petorka sto je navede bi se protiv nas ovako jadnih mucila. Al moram priznat da mi se svidja ovaj srpski lobi u vidu ovih menadzera (Misko i ovaj drugi, ne znam mu ime) i bruke trenera (pogotovo iz ex yu skole koji su ponikli) i time prosjecnim i bezveznim igracima obezbjedjuju fine angazmane (Stimac, Kuzmic najbolji primjeri) i tako se ovi razviju. Npr nas Djedovic je odlican igrac za Euro uslove al iz nekog razloga nikako da dobije angazman u vrhunskom Euroligaskom klubu za sta realno ima kvalitet. Ni Hrvati nisu za bacit u tom utjecaju.