Sheyi je napisao/la:Kurto haman dva mjeseca pauzira
Nije se lijepo radovati tuđoj nesreći, ali

Jel provjereno?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sheyi je napisao/la:Kurto haman dva mjeseca pauzira
Link??Sheyi je napisao/la:Kurto haman dva mjeseca pauzira
Opaa gdje si to procitao?Sheyi je napisao/la:Kurto haman dva mjeseca pauzira
Dobro, nije dvije godine, ali uzimam i dva mjesecaSlevinKelevra je napisao/la:![]()
![]()
Gledaj sad odsustva: 2 godine
Mislim koljeno .FaraonTM je napisao/la:Šta je povrijedio pa ga neće toliko biti? Ja sam pročitao do mjesec dana van terena.
Sada je na Asmiru da iskoristi priliku
Yebena povreda.BosnaSTL je napisao/la:Mislim koljeno .FaraonTM je napisao/la:Šta je povrijedio pa ga neće toliko biti? Ja sam pročitao do mjesec dana van terena.
Sada je na Asmiru da iskoristi priliku
Želimo mu dug i uspješan oporavaksoccerfan je napisao/la:Jel ovo jadnog Tibu opet stigla Bosanska kletva?![]()
Nadam se da ce Asmir biti dobar drug i pokloniti Tibi jedno dvije tri tegle Nutelle da basr ima sta jesti kad nemoze igrati
![]()
Dug moze. uspjesan- hajd ako moramo prihvatit cemo i toSheyi je napisao/la:Želimo mu dug i uspješan oporavaksoccerfan je napisao/la:Jel ovo jadnog Tibu opet stigla Bosanska kletva?![]()
Nadam se da ce Asmir biti dobar drug i pokloniti Tibi jedno dvije tri tegle Nutelle da basr ima sta jesti kad nemoze igrati
![]()
A jes ga krenulo odtako je Asmir stigo. Ko da su mu fakat sihre baciliSGD53 je napisao/la:Curtois samo polako, nemoj bolan žurit valja EURO spreman dočekat, vidi Modrića kako se zajeba onomad kada se vrati, ako su rekli doktori 4 mjeseca, produži ti to na 6 mjeseci
Da Bog da ozdravio i onda na klupi da se ne povrijediš, vidiš kakav si baksuz.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot] i 34 gosta.