Ја " " ? $ ' не " ? $ а $ " " за васumene zeljo je napisao/la:molim te boze partizan...!!!!!![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
Re: FK Željezničar
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
- elninho_resTO
- Kontakt:
reci jedan dobar argument zasto partizan,prvo netreba nam belaja sa navijacima a bilo bi ih sigurno,drugo htjeli mi to priznat ili ne oni su za 2 nivoa bolja ekipa,kao zeljo za dvije godine ako ostane amar,mislim da nemamo sansi protiv njih a jos bi bilo i belaja pa bi imi i oni morali placat kazne-kome to treba,pored ovakvih ekipa kosto su ekranes,kurcevi,palveci ti probro partizan ti si lud,al eto mozda imas neke argumente???????umene zeljo je napisao/la:molim te boze partizan...!!!!!![]()
![]()
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- elninho_resTO
- Kontakt:
a ti lazarevo,nemoj da mislis da govorim ista protiv tebe,al jbg imate svoju temu pa tamo pisite,mislim svi normalni navijaci pisu na svojoj temi,ponekad na necijoj drugoj mozda 2 posta najvise,al ti se kod nas udomacio,al nekrivim te,sad je zeljo u trendu
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
ae lazaro drs te borca
i ako vec mislis pisat pisi na latinici , barem dok si ovdje xD jos je rano pricat o protivnicima dajte da se fokusiramo na derby
ocel bit prenosa?

- zlaya_tm87
- Kontakt:
A sta mislite onda koga bi bilo dobro da izvucemo u grupnoj fazi Lige prvaka? Ljudi vi niste dobri sekunde, bavite se glupostima. Nista jos nije gotovo, treba malo doci sebi...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
elninho_resTO je napisao/la:a ti lazarevo,nemoj da mislis da govorim ista protiv tebe,al jbg imate svoju temu pa tamo pisite,mislim svi normalni navijaci pisu na svojoj temi,ponekad na necijoj drugoj mozda 2 posta najvise,al ti se kod nas udomacio,al nekrivim te,sad je zeljo u trendu

Treci put castimo
zlaya_tm87 je napisao/la:A sta mislite onda koga bi bilo dobro da izvucemo u grupnoj fazi Lige prvaka? Ljudi vi niste dobri sekunde, bavite se glupostima. Nista jos nije gotovo, treba malo doci sebi...
ma ne seri ako ti se ne raspravlja na ovu temu onda nemoj, sta treba da se ubijamo od dosade i da pisemo gluposti, kao sto rekoh ako ti se ne sviđa nemoj ulaziti u raspravu i gotovo, eto ovdje svi misle da smo vec osvojili, svi znamo kakva je situacija i zato ne seri jbt nismo retardirani bar vecina ovdje
Mes Que Un Club
Bugarske - Litex
- 

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Hm koga cete vi izvuc a vi mozda necete ni u Evropu, icete jedino ako vam mi pustimo na Hadisonu, a bolje je mozda da vas nepustimo pa da igarte sa Ozrenom i Ilijasom prijateljske pa da ih pobjedjujete..johnnyHZ je napisao/la:Bugarske - Litex![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
pa recimo da nisi pogledao tabelu XD a i zadnjih 5-6 godinaArogantni je napisao/la:Hm koga cete vi izvuc a vi mozda necete ni u Evropu, icete jedino ako vam mi pustimo na Hadisonu, a bolje je mozda da vas nepustimo pa da igarte sa Ozrenom i Ilijasom prijateljske pa da ih pobjedjujete..johnnyHZ je napisao/la:Bugarske - Litex![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
- Kontakt:
heyy picko draga jeste zavidni.....puknut ce te na hudisonu ko pi..cka.....johnnyHZ je napisao/la:pa recimo da nisi pogledao tabelu XD a i zadnjih 5-6 godinaArogantni je napisao/la:Hm koga cete vi izvuc a vi mozda necete ni u Evropu, icete jedino ako vam mi pustimo na Hadisonu, a bolje je mozda da vas nepustimo pa da igarte sa Ozrenom i Ilijasom prijateljske pa da ih pobjedjujete..johnnyHZ je napisao/la:Bugarske - Litex![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-

To je proslost a isto je proslost to da ste vi igrali Evropu pisi sta se sad desava iako netreba zaboraviti uspjeh Zelje kad je dosao do polufinala Kupa Uefa ako cemo objektivno i to je proslost koju sam siguran da necemo nikad ponoviti, ali bi svakako volio da dozivim novi Videoton ili bilo koju drugu ekipu ako bi ponovili taj najveci uspjeh BH fudbalajohnnyHZ je napisao/la:pa recimo da nisi pogledao tabelu XD a i zadnjih 5-6 godinaArogantni je napisao/la:Hm koga cete vi izvuc a vi mozda necete ni u Evropu, icete jedino ako vam mi pustimo na Hadisonu, a bolje je mozda da vas nepustimo pa da igarte sa Ozrenom i Ilijasom prijateljske pa da ih pobjedjujete..johnnyHZ je napisao/la:Bugarske - Litex![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-

Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

IDEMO U SUBOTU DA DOBIJEMO PITARE, A ZAŠTO I NEBI?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...

org
Zadnja izmjena: 19TM87, dana/u 10 maj 2010, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Svaka cast za sliku!!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Probisvjet
- Kontakt:
Mozda kasnije dobijete Cluj da osvetite komsije Torpedovske 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Hoj da je dobit onog Finskog prvaka.! 

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
ja bi volo vidoton da im se osvetimo 

jake osvetetm_ludak je napisao/la:ja bi volo vidoton da im se osvetimo

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
ljudi imal ikakvih sansi da derbi bude pred gledaocima , ja ovo gledam i place mi se
cast biti navijac zelje ! ! ! ! !

Trenutno korisnika/ca: Balorda, drzgemboadislic, Sarun i 55 gostiju.