Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

nut_shell
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la nut_shell » 06 sep 2015, 18:50

Eldin Hadzic u pocetnoj postavi Almerie danas, utakmica pocinje u 19:15.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni

"Mislim na Sea, dakle postojim."

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 06 sep 2015, 18:59

nut_shell je napisao/la:Eldin Hadzic u pocetnoj postavi Almerie danas, utakmica pocinje u 19:15.
:clap: :clap: to se gleda dok ne pocne bih-andorra !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 09 sep 2015, 19:36

Samo Adnan Zahirovic moze zamijeniti Muhameda Besica. Mesa ako hoce stabilnog, pozrtvovanog i agresivnog defanzivnog veznog ima ga u Adnanu.

Nakon epizode Bochum koja ga je totalno unazadila, otisao je u Izrael i poceo da igra. Mlad igrac od 25 godina pred kojim je jos duga karijera.
Ja bih Mesi njeg preporucio, a uz njeg neka Mesa odlucuje koga ce i sta ce.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: RE: Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 09 sep 2015, 20:07

emir79 je napisao/la:Samo Adnan Zahirovic moze zamijeniti Muhameda Besica. Mesa ako hoce stabilnog, pozrtvovanog i agresivnog defanzivnog veznog ima ga u Adnanu.

Nakon epizode Bochum koja ga je totalno unazadila, otisao je u Izrael i poceo da igra. Mlad igrac od 25 godina pred kojim je jos duga karijera.
Ja bih Mesi njeg preporucio, a uz njeg neka Mesa odlucuje koga ce i sta ce.
+1!
Jedan od najboljih igraca u proslim kvalifikacijama!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 09 sep 2015, 21:20

sto nabije loptu sa centra u korner dajte nije mogo maci u Bochumu u njemackoj cvajti,a da igra protiv Velsa..Bolje ubacit LUlica u sredinu sa Pjanicem Vrancicem ,a lijevo stavit Hajrovica Viscu ili Zeca nego vratiti ublehu zvanu Zahirovic.

Bosna64
Kontakt:

Post Postao/la Bosna64 » 09 sep 2015, 21:59

zgembo89 je napisao/la:sto nabije loptu sa centra u korner dajte nije mogo maci u Bochumu u njemackoj cvajti,a da igra protiv Velsa..Bolje ubacit LUlica u sredinu sa Pjanicem Vrancicem ,a lijevo stavit Hajrovica Viscu ili Zeca nego vratiti ublehu zvanu Zahirovic.
Niko nama nemoze ugoditi

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 09 sep 2015, 22:22

Zasto ne Zahirovic...zato sto ne znamo u kakvom je stanju trenutno, a i nije taj kalibar da bi u ovom momentu donio nesto pozitivno u ove dvije utakmice(prije par godina je bio), moje misljenje...jednostavno su puno bolje opcije Zukanovic ili Kolasinac na DM-u, pa mozda cak i Spahic ma kako to nekome zvucalo...jednostavno nam na toj poziciji treba neko ko zna uklizati, ko se naucio braniti, ko zna izblokirati dalekometne suteve (npr. hoce Ramsey ili Bale da sutiraju s 25 m, Medo ili Vrancic stoje 2 m od njih, sta bi mogli uraditi?- ispratiti udarac pogledom i to je to...sta bi uradili ova trojica nabrojanih, i Spaha i Zuka i Seo bi to klizecim pokusali izblokirati), neko ko se zna postaviti ispred ili iza igraca ako prima loptu ledjima okrenut...Medo stoji uvijek 2,3m od protivnickog igraca, i sl....i ovakav DM bi fakticki bio 3 stoper, ne bi prelazio centar maltene, kao sto to Besic radi...bekovi bi u tom slucaju bili malo slobodniji u igri prema naprijed...

Ja ne vidim igraca koji bi tu mogao uletiti...cak mi je i Vrancic bolje rjesenje od svih potencijalnih, pa i Cimirota i Grahovca koji ne znaju uklizati a DM-ovi su bajg.

turku
Kontakt:

Post Postao/la turku » 09 sep 2015, 22:27

hurem je napisao/la:Zasto ne Zahirovic...zato sto ne znamo u kakvom je stanju trenutno, a i nije taj kalibar da bi u ovom momentu donio nesto pozitivno u ove dvije utakmice(prije par godina je bio), moje misljenje...jednostavno su puno bolje opcije Zukanovic ili Kolasinac na DM-u, pa mozda cak i Spahic ma kako to nekome zvucalo...jednostavno nam na toj poziciji treba neko ko zna uklizati, ko se naucio braniti, ko zna izblokirati dalekometne suteve (npr. hoce Ramsey ili Bale da sutiraju s 25 m, Medo ili Vrancic stoje 2 m od njih, sta bi mogli uraditi?- ispratiti udarac pogledom i to je to...sta bi uradili ova trojica nabrojanih, i Spaha i Zuka i Seo bi to klizecim pokusali izblokirati), neko ko se zna postaviti ispred ili iza igraca ako prima loptu ledjima okrenut...Medo stoji uvijek 2,3m od protivnickog igraca, i sl....i ovakav DM bi fakticki bio 3 stoper, ne bi prelazio centar maltene, kao sto to Besic radi...bekovi bi u tom slucaju bili malo slobodniji u igri prema naprijed...

Ja ne vidim igraca koji bi tu mogao uletiti...cak mi je i Vrancic bolje rjesenje od svih potencijalnih, pa i Cimirota i Grahovca koji ne znaju uklizati a DM-ovi su bajg.
Zahirovic ako je spreman, on je broj jedan za to mjesto.. cuj spahic zadnji vezni :lolno: :lolno: :lolno: :urnebes: :urnebes: :oops:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 09 sep 2015, 23:04

Cuj Pepe u Portugalu i Realu na zadnjeg veznog a klasicni stoper, hahaha...zasto mi ne bismo mogli nesto slicno uraditi u ovako izvanrednoj situaciji?
postoji nesto sto se zove taktika...Zahirovic je prespor, a slab...sama atmosfera i vaznost utakmice bi ga otpuhali, a kamoli snazni igrac Walesa iz Premiershipa...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 sep 2015, 23:11

Nimalo glup prijedlog da Spahic bude zadnji vezni. ;) Ima logike.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 09 sep 2015, 23:46

Goalgetter je napisao/la:Nimalo glup prijedlog da Spahic bude zadnji vezni. ;) Ima logike.
Sa obzirom da ima solidnu brzinu, iskustvo a i njegovo nerijetko razigravanje igrača sa dugovim pasovima, mislim da bi mogao odigrati dobro tu poziciju u ovoj situaciji. Čak, možda i ponajbolje rješenje, mada imamo mogućnost i da Zuka ili Seo tu zaigraju.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 10 sep 2015, 00:21

Eureka! :D
Pa to je fakat odlicna ideja, ima brzinu, tehniku ma ima sve za zadnjeg a vidjeli smo i da moze iznijet loptu cak sa stoperske pozicije.
Stopera nam fala bogu ne fali, znaci javljajte Mesi da smo nasli rjesenje tj ovaj kolega @hurem je nasao :D
This time next year we'll be millionaires.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 10 sep 2015, 00:32

hurem je napisao/la:Cuj Pepe u Portugalu i Realu na zadnjeg veznog a klasicni stoper, hahaha...zasto mi ne bismo mogli nesto slicno uraditi u ovako izvanrednoj situaciji?
postoji nesto sto se zove taktika...Zahirovic je prespor, a slab...sama atmosfera i vaznost utakmice bi ga otpuhali, a kamoli snazni igrac Walesa iz Premiershipa...
Kako ga atmosfera i vaznost utakmice nisu otpuhali u Zilini kada je usao i svojim ulaskom promjenio ritam utakmice i na BP protiv Portugala kada je odlicno Ronalda cuvao?
Drag mi je igrac, nije za ove utakmice zbog visegodisnjeg neigranja a ne zbog razloga koje si naveo.
Ne znam sto Zukanovica spominjete kao opciju, neko je napisao ovdje, kada se saznalo koliko ce odsustvovati da nece biti spreman ni za ovo oktobarsko okupljanje, ili se sta promjenilo :hmmmmm:
Nad tobom sunce najljepše sja

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 10 sep 2015, 07:48

Goalgetter je napisao/la:Nimalo glup prijedlog da Spahic bude zadnji vezni. ;) Ima logike.
Ne ne...bice da se sam stavio :kafa:

:nene: :nene:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 10 sep 2015, 08:30

spahic na 10ku :D haha 2 utakmice protiv andorre je bio plejmejker :D
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 10 sep 2015, 08:36

Naravno da nije glup prijedlog, sta vise.
Spaha, Lulic, Zukanovic, Cocalic su igraci koji bi, bar po mom misljenju, najbolje odigrali tu poziciju. Mada, cisto sumnjam da ce mesa povuci Spahu s mjesta stopera.
Sto se tice Grahovca, nisam siguran sta konkretno igra u Rapidu, koliko je dobar i ne bih rizikovao, a nece ni Mesa. Seo je suvise sirov za tu poziciju, u destrukciji igre protivnika je OK, ali u izgradnji napada ne bi bas bio koristan.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 sep 2015, 09:39

HariTz je napisao/la:
Sa obzirom da ima solidnu brzinu, iskustvo a i njegovo nerijetko razigravanje igrača sa dugovim pasovima, mislim da bi mogao odigrati dobro tu poziciju u ovoj situaciji. Čak, možda i ponajbolje rješenje, mada imamo mogućnost i da Zuka ili Seo tu zaigraju.
Slazem se.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 sep 2015, 22:58

slika

Jednogodisnji ugovor u Ergotelisu. E moj Stevane.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 sep 2015, 23:00

Kakav talenat propade :damn:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 10 sep 2015, 23:01

Goalgetter je napisao/la:slika

Jednogodisnji ugovor u Ergotelisu. E moj Stevane.
Sto kaze nas narod "Pao qrcu za usi" :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, 19vendetta87, Blackwargreymon, budzak, Confiance, Edo1922, Fudo, GG3, Google Adsense [Bot], Micron, Shogun, signalidunapark, smajke, totasef1, zgembo89 i 146 gostiju.