Od sezone 2011/2012 Pats fan molim lijepoLillard je napisao/la:Odakle izlaze ovi Pats fanovi![]()
Mede su donji
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Izvjesni Alem u zadnjem trenu povukao trade Edelman i Yeldon za Bradya koji sam zamalo krenuo prihvatit, kaze puno dajem gulim ga, hoce jos Garcona
... I onda sam ja shvatio kakva bi budala ispao da sam dao elitnog QB za klupu, sreca pa je povukao... Eto malo live trade pregovora koji su sreca propali. Ima li neko strucno misljenje za pohlepu Alema i da ga neko uputi sta znaci QB na fantasyu molim vas?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Sve glory hunteriLillard je napisao/la:Odakle izlaze ovi Pats fanovi![]()
Mede su donji
Znas kako se to u nas kaze edineEdin TM87 je napisao/la:Izvjesni Alem u zadnjem trenu povukao trade Edelman i Yeldon za Bradya koji sam zamalo krenuo prihvatit, kaze puno dajem gulim ga, hoce jos Garcona... I onda sam ja shvatio kakva bi budala ispao da sam dao elitnog QB za klupu, sreca pa je povukao... Eto malo live trade pregovora koji su sreca propali. Ima li neko strucno misljenje za pohlepu Alema i da ga neko uputi sta znaci QB na fantasyu molim vas?
Max Allegri
Pa nisam lud dati 2 pika 5e runde za pick 4e runde, jos za QB, da je RB, WR pa haj. Postoje bye-weeks, povrede itd. Jos mi Cam donosi 18 poena, dok Brady 20, i da dajem 2 pika 5e runde za 2 poena? Daj molim te...Edin TM87 je napisao/la:Izvjesni Alem u zadnjem trenu povukao trade Edelman i Yeldon za Bradya koji sam zamalo krenuo prihvatit, kaze puno dajem gulim ga, hoce jos Garcona... I onda sam ja shvatio kakva bi budala ispao da sam dao elitnog QB za klupu, sreca pa je povukao... Eto malo live trade pregovora koji su sreca propali. Ima li neko strucno misljenje za pohlepu Alema i da ga neko uputi sta znaci QB na fantasyu molim vas?
Ti sto si naviko gulit raju, nes mene
- L'Avvocato
- Kontakt:
Hoće li ovo oni prenositi nfl ove sezone? Ništa Arene?akisarajevo92 je napisao/la:Na SK1 u toku najava sezone.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako to da meni niko nikad trade ne nudi 
Aleme vidim pun si recivera, zainteresovan sam
Pa vjerovatno te nemaju na Fejsu.tuzlak1987 je napisao/la:Kako to da meni niko nikad trade ne nudi
Bil Gore-a trade, vidim fali ti WRs
- tuzlak1987
- Kontakt:
A tanak sam, ako njega pustim onda opet na RB nemam postenog covjeka hahah
Kod tebe je dobra sirina, ne bih ja da sam na tvom mjestu nista dirao
Kod tebe je dobra sirina, ne bih ja da sam na tvom mjestu nista dirao
Samo jedna skromna smjerinica ovim novajlijama, čisto da ne bude amaterskih ispada u toku sezone za one koje namjeravaju intenzivno pratit. 
I kakvi su komentatori na SK-u? Znaju li sta, hoce li Avdic prenositi? Ako se ne varam on je prenosio ono kad je bilo na OBN-u!?
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Samo da pozdravim ovu ekipu sa NBA topica, vidim ovdje svi odjednom. 
Gledao NFL jednom pola sata i nikad vise u zivotu. Nikad nisam shvatao zbog cega toliki hype.
Gledao NFL jednom pola sata i nikad vise u zivotu. Nikad nisam shvatao zbog cega toliki hype.
Ko veceras gleda Pats-Steelers ? 
- randy_moss
- Kontakt:
Kad Cam tebi donese 18 poena, zaokruzi datum i neka ti ostane u sjecanju.alemsa je napisao/la:Pa nisam lud dati 2 pika 5e runde za pick 4e runde, jos za QB, da je RB, WR pa haj. Postoje bye-weeks, povrede itd. Jos mi Cam donosi 18 poena, dok Brady 20, i da dajem 2 pika 5e runde za 2 poena? Daj molim te...Edin TM87 je napisao/la:Izvjesni Alem u zadnjem trenu povukao trade Edelman i Yeldon za Bradya koji sam zamalo krenuo prihvatit, kaze puno dajem gulim ga, hoce jos Garcona... I onda sam ja shvatio kakva bi budala ispao da sam dao elitnog QB za klupu, sreca pa je povukao... Eto malo live trade pregovora koji su sreca propali. Ima li neko strucno misljenje za pohlepu Alema i da ga neko uputi sta znaci QB na fantasyu molim vas?
Ti sto si naviko gulit raju, nes mene
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Gre, ti i ja.Epidaurus je napisao/la:Ko veceras gleda Pats-Steelers ?
Krema ove teme, zar ne ?
Sve apostol do apostola teorije kosarke, a ubrzo i NFLaBelmin6 je napisao/la:Gre, ti i ja.Epidaurus je napisao/la:Ko veceras gleda Pats-Steelers ?
Krema ove teme, zar ne ?
- randy_moss
- Kontakt:
True, ako predje 18, to ce biti protiv ekipa u nivou jadnog Jacksonvillea.alemsa je napisao/la:Vec u nedelju @randy
@luminary nisi gledo dovoljno
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
Ja gledam ako ne zaspem 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jos mi daje Yeldona iz tog jadnog Jacksonvillea (to jest ne daje, i to mu puno), a taj jadni Jax ce gubit do prve cetvrtine 14:0 svaku tekmu i nece trcat do kraja tekme vise, znaci 0 bodovarandy_moss je napisao/la:True, ako predje 18, to ce biti protiv ekipa u nivou jadnog Jacksonvillea.alemsa je napisao/la:Vec u nedelju @randy
@luminary nisi gledo dovoljno
Roger Federer the greatest of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.