Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la _dreamer_ » 10 maj 2010, 16:38

ne znam zasto se ovdje ponekad nabrajaju imena klubova koji ni u snovima nece dzeku dovesti... za takvo nesto bi trebali uvesti banove radi spamanja... :roll:

Cinjenica je da Dzeko ima klausulu i da su sanse da ode za neku manju sumu mizerne, da ne kazem 5%. On znaci moze otici najmanje za 36 mil Eura, ukoliko se odrekne dijela kolaca, buduci da u tih 40 miliona su 4 koja su namjenjena njemu.

Drugo pitanje je: ko moze izdvojiti taj novac za njega i ko ga uopste realno zeli?

Liverpool - nema para
Arsenal - nema para ili ga nece kupiti radi politike kluba. Vise puta Wenger izjavio da ga nece kupiti, a opet se pojavljuju likovi sa prorocanstvima a lá Arsenal
Manchester - Mozda, iako je mala vjerovatnoca.. ukoliko bi otisao Berbatov, mozda bi ga doveli.
Spursi - Oni ga ocigledno zele, pitanje je zeli li Dzeko tamo
City - isto kao i spursi
Chelsea - Dzeko im je rezervna opcija buduci da zele Aguera. ako njega dovedu Dzeku sigurno nece..

Barca - nema interesa
Real - navodno postoje kontakti ali su to medijska prepucavanja. Real se zeli pojacati na drugim pozicijama. Nadalje, ukoliko bi dovodili napadaca, prije ce se boriti za Villu.

Milan - nema para, nedavno su demantovali da zele prodati Huntelaara. Ukoliko Pato ode, mooozda. Ali, to je za sada malo vjerovatno.
Inter - Nema interesa
Juve - Nema Dzeko interesa

Bayern - nema interesa, osim toga, postoji dzentlmenski dogovor izmedju Wolfa i Bayerna da se medjusobno ne uzimaju igraci radi toga sto odredjeni ljudi (npr. Winterkorn) sjede u Nadzornom odboru oba kluba. Takodjer braca Hoennes sjede u ta dva kluba. Dakle, Bayern osim toga sto ima viska napadaca, ima i taj delikatni problem.

dakle, Milan, City, Spursi... Eventualno Chelsea i Manchester, mada je vjerovatnoca mala. Mislim da o ostalim klubovima nema potrebe ni diskutovati...

Ono sto je najsmjesnije je to da se Sportsport i ostale lokalne webstranice slomise trazeci kojekakve clanke po italiji, njemackoj itd u kojima se makar spominje ime Dzeko. U principu nemam nista protiv toga ali mi je deblino da kad nekakva webstranica koja ima 1% vjerodostojnosti objavi neku vijest, se ovdje to najavljuje ono kao "uveliko se spekulise" itd. Bez potrebe se lozi narod i predstavlja pogresna slika a onda se sva ta atmosfera prenosi na forum i dzaba se "spama" tema i cini nepreglednom...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 10 maj 2010, 16:45

Ide on u City, to ti je kad Arapi uzmu posao u svoje ruke xD
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 maj 2010, 17:14

Carlo je napisao/la:Ide on u City, to ti je kad Arapi uzmu posao u svoje ruke xD
Jasno je rekao da ga zanima klub koji će igrati ligu prvaka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 10 maj 2010, 17:22

Virtu4l je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Ide on u City, to ti je kad Arapi uzmu posao u svoje ruke xD
Jasno je rekao da ga zanima klub koji će igrati ligu prvaka.
onda mu tottenham ne gine 8-)
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 10 maj 2010, 17:24

Zva­li su ga kloc i šlji­vo­tres, a sa­da ga zo­vu Re­al, Mi­lan, Čel­zi, Man­čes­ter... :D

Sam Bog je odre­dio nje­gov put. Ka­da su ra­tnih de­ve­de­se­tih go­di­na svi stra­ho­va­li od gra­na­ta, ge­le­ra, snaj­pe­ra, on, Edin Dže­ko je po­vaz­dan igrao po be­to­nu, na igra­li­šti­ma u sa­ra­jev­skom na­se­lju Oto­ka. Bel­ma, Edi­no­va maj­ka is­pri­ča­la nam je ka­ko je tih ra­tnih go­di­na ras­tu­ži­la de­se­to­go­diš­njeg si­na.

- Kad god bi Edin iza­šao da igra, ja sam stra­ho­va­la sve dok se ne vra­ti ku­ći. Ni­sam mu za­bra­nji­va­la da igra, ma­kar je to bi­lo su­lu­do. Je­dnom me mo­lio da ide igra­ti, ali ni­sam ga pus­ti­la. Kao da sam ne­što pre­do­sje­ća­la. On je pla­kao, a i me­ni je bi­lo te­ško, jer znam ko­li­ko je vo­lio lop­tu. Rat za nje­ga ni­je pred­stav­ljao ni­šta, igrao bi po ci­je­li dan. I gla­dan i že­dan, ali lop­te mu ni­kad ni­je bi­lo dos­ta. Taj dan sam ga os­ta­vi­la ku­ći, a on­da se čuo pra­sak. Gra­na­ta je pa­la baš ta­mo gdje je Edin stal­no igrao sa dje­com, bi­lo je po­bi­je­nih, ra­nje­nih...

Ta­ko se ka­lio da­nas naj­bo­lji stri­je­lac Bun­de­sli­ge, je­dan od naj­tra­že­ni­jih igra­ča na evrop­skom trži­štu, «zla­tna ko­ka» Vol­fsbur­ga i naj­ve­ća zvi­jez­da bh. re­pre­zen­ta­ci­je. Ro­di­te­lji, maj­ka Bel­ma, otac Mi­do, ne­kad vrsni fu­dba­ler sa­ra­jev­skih kan­to­na­la­ca, ses­tra Me­ri­ma, no­vi­nar­ka na RSG, po­no­sni su na Edi­na, a on je po­nos na­ci­je. Naj­bo­lji am­ba­sa­dor BiH i am­ba­sa­dor UNI­CEF -a.

Ma­kar je bio pre­do­dre­đen da uspi­je, nje­gov put do zvi­jez­da bio je trno­vit, pun kri­vi­na... Haj­ro Bo­ja­džić, ne­umor­ni spor­tski ra­dnik, en­tu­zi­jas­ta, u «ma­lom» de­se­to­go­diš­nja­ku je vi­dio bu­du­ćeg asa.

- Dže­ko je bio u gru­pi dje­ča­ka ko­je sam u ra­tnim go­di­na­ma vo­dio po tur­ni­ri­ma, igra­li smo na otvo­re­nom i u dvo­ra­na­ma gdje je to bi­lo mo­gu­će. Ki­lo­me­tri­ma smo pje­ša­li, odla­zi­li i vra­ća­li se, drže­ći se za­klo­na izme­đu ku­ća, ka­ko bi smo iz­bje­gli snaj­pe­re. Bi­lo je to te­ško i opa­sno vri­je­me. Ka­ko su dje­ca od ju­tra do mra­ka bi­la na te­re­ni­ma, mo­ram pri­zna­ti da sam ih znao vo­di­ti kraj ne­kih vrto­va, i voć­nja­ka, ka­ko bi ubrao ne­što za njih. Oni ni­su osje­ća­li ni glad, ni strah. Sa os­mje­hom su do­la­zi­li na oku­plja­nja i sre­tni odla­zi­li ku­ća­ma, če­ka­ju­ći no­vi dan - is­pri­čao nam je Bo­ja­džić.

Haj­ro pri­zna­je da je Fe­liks Ma­gat imao klju­čnu ulo­gu u for­mi­ra­nju kla­snog gol­ge­te­ra. Go­di­na­ma pri­pre­ma do­vo­đe­nje Ma­ga­ta u BiH, a mi­sli da je i uta­kmi­ca sa Nje­ma­čkom u Fran­kur­tu, pri­li­ka da mu se BiH odu­ži što je ka­lio i na­pra­vio vrsne aso­ve. Naj­pri­je Ha­sa­na Sa­li­ha­mi­dži­ća, po­tom i ko­lo­sal­nog Dže­ku.

Edin je prvi put «ozbi­ljni­je» po­čeo tre­ni­ra­ti kod Ju­su­fa Še­ho­vi­ća, ta­da tre­ne­ra u pu­nom na­po­nu, a da­nas čo­vje­ka ko­ji se bo­ri sa opa­kom bo­leš­ću. Edin, ma­da to ne pu­bli­ci­ra, po­ma­že biv­šem uči­te­lju, uvjek is­ti­če Še­ho­vi­će­ve za­slu­ge za sa­vla­da­va­nje no­go­me­tne abe­ce­de u Že­lji.

Ja­vnos­ti je po­zna­to da je od zlo­bni­ka i no­go­me­tnih anal­fa­be­ta do­bio na­di­mak „kloc". Ni­ko­la Ni­kić, je­dan do prvih se­le­kto­ra ko­ji je zvao Edi­na u ju­ni­or­sku re­pre­zen­ta­ci­ju, is­pri­čao nam je ne­ke ne­po­zna­te de­ta­lje od prije se­dam, osam go­di­na.

- Ka­da sam zvao Edi­na, ne­ki lju­di, pa čak i ne­ki tre­ne­ri iz Že­lje, pri­go­va­ra­li su mi; šta zo­veš onog šlji­vo­tre­sa? Ka­ko je to ter­min naš na­ro­dni, se­lja­čki, pi­tao sam ka­ko to mi­sliš šlji­vo­tres? Pa, on je do­bar da tre­se šlji­ve, jer je vi­sok... Nje­mu je to bi­lo smi­je­šno, a on će sam s pre­po­zna­ti, a me­ni ža­lo­sno. Zvao sam Edi­na i shva­tio da će bi­ti igra­či­na. I me­ni su da­va­li sli­čne eti­ke­te i ja sam im na to­me za­hva­lan, jer me to mo­ti­vi­sa­lo. Vje­ru­jem da je i Dže­ko sli­čno pro­živ­lja­vao. Srce mi je «ko pla­ni­na» zbog nje­go­vog us­pje­ha - pri­ča Ni­kić.

Du­ga je lis­ta tre­ne­ra, «za­slu­žnih» ko­ji su pre­dvi­dje­li ve­li­ku ka­ri­je­ru. Edin je za­hva­lan svim tre­ne­ri­ma, ni­kog ne pro­zi­va, ni­kog ne op­tu­žu­je i po to­me se vi­di ko­li­ka je ve­li­či­na. Amar Osim je imao «ku­ra­ži» da ga for­si­ra, se­le­ktor Ni­ki­ć, kao i nje­gov ko­le­ga iz mla­de re­pre­zen­ta­ci­je Ibro Zu­ka­no­vić. Za meč sa Ar­me­ni­jom, Edin je po­zvan na ši­ri po­pis, je­dva se pro­bio me­đu osa­mna­est, a na is­toj uta­kmi­ci na­kon prvog tre­nin­ga izbo­rio mjes­to u udar­noj pos­ta­vi i pos­ti­gao gol za re­pre­zen­ta­ci­ju. Iz te ge­ne­ra­ci­je «pre­ži­vio» je je­di­no Se­ni­jad Ibri­čić, Edi­nov ci­mer do da­naš­njih da­na i po­naj­bo­lji pri­ja­telj, zvi­jez­da Haj­du­ka u HNL. Ne­ki ta­da stan­dar­dni i ne­do­dir­lji­vi da­nas igra­ju po Slo­ve­ni­ji, Ka­ra­bur­mi, te osre­dnjim klu­bo­vi­ma u nea­tra­kti­vnim li­ga­ma...

Edi­no­va je ne­sre­ća što se Osim ra­zi­šao sa Že­ljom, ali i sre­ća, jer je Jir­ži Pli­šek, če­ški struč­njak, a na pre­po­ru­ku i po vlas­ti­tom pri­zna­nju Al­mi­ra Gre­di­ća, na «kom­pen­za­ci­ju» odno­sno pre­bi­ja­nje du­ga, an­ga­žo­vao Dže­ku. Uz Pli­še­ka, klju­čnu ulo­gu imat će Ir­fan Re­dže­pa­gić, ta­da per­spe­kti­vni su­di­ja, da­nas Edi­nov «im­pres­sa­rio».

U «tran­zi­ci­ji» Dže­ko je igra­čki sa­zrio u če­škim Te­pli­ca­ma. Igra­ju­ći po Plze­nu, Drno­vi­ca­ma i dru­gim če­škim te­re­ni­ma, Edin je skre­nuo paž­nju me­na­dže­ra. Fe­liks Ma­gat, is­ku­sni struč­njak, ni­je se za­do­vo­ljio sni­ma­njem po Če­škoj, već je slao svo­je lju­de u BiH. Pro­tiv Mal­te, na­iz­gled ne­bi­tne uta­kmi­ce i ni po če­mu za­ni­mlji­ve, Ma­gat je do­nio odlu­ku. BiH je po­bje­di­la Mal­te­ža­ne na Ko­še­vu sa 1:0, a već ta­da je Ma­gat znao da ima ka­pi­tal­ca. Do­la­zak u Vol­fsburg, bio je ru­tin­ska stvar. Fu­ad Mu­zu­ro­vić, ta­daš­nji se­le­ktor pri­je uta­kmi­ce za­vršio je u bol­ni­ci, jer je is­tra­jao na Dže­ki u udar­noj pos­ta­vi, us­pro­ti­vio se ul­ti­ma­tu­mi­ma ne­za­jaž­lji­vih me­na­dže­ra, a Edin vi­zi­rao put u Bun­de­sli­gu. Usli­je­di­le su sjaj­ne se­zo­ne; prva ko­ja je na­ja­vi­la do­la­zak no­vog asa, dru­ga šam­pi­on­ska i ova, ko­jom je Edin kru­ni­san u kra­lja še­sna­es­ter­ca, naj­bo­ljeg u Bun­de­sli­gi. Nje­ma­čka se kla­nja bo­san­sko­her­ce­go­va­čkom asu, ko­lo­su, di­ja­man­tu.

Od su­bo­te je Dže­ko «zla­tna ko­pa­čka» Bun­de­sli­ge. Vrlo vje­ro­va­tno da je ovo nje­go­va opro­štaj­na se­zo­na u Nje­ma­čkoj. I na­kon što je u trci za prvog stri­jel­ca Bun­de­sli­ge po­bje­dio Ni­jem­ca Ki­slin­ga, Edin je os­tao čvrsto na ze­mlji, sje­tio se onih ko­ji su de­ve­de­se­tih stra­ho­va­li za nje­gov ži­vot, ra­do­va­li se sva­kim nje­go­vim po­vrat­kom.

-Pro­šle go­di­ne ti­tu­la prva­ka, ove go­di­ne ti­tu­la naj­bo­ljeg stri­jel­ca. To je sva­ka­ko ne­što vrlo po­se­bno i stra­šno pu­no mi zna­či. Ovaj na­slov po­sve­ću­jem mo­joj po­ro­di­ci, ko­ja je uvi­jek bi­la vrlo va­žna za me­ne i uvi­jek tu ka­da sam je tre­bao. Hva­la na­šim fa­no­vi­ma i sui­gra­či­ma ko­ji su mi po­mo­gli da do­đem do ti­tu­le - po­ru­čio na­kon naj­bo­lje se­zo­ne ve­li­čan­stve­ni Edin Dže­ko.

Zva­li su ga «kloc i šlji­vo­tres», a da­nas ga zo­vu naj­bo­lji svjet­ski klu­bo­vi, po­put Mi­la­na, Čel­zi­ja, Re­ala, Ba­jer­na, Ar­se­na­la... A, ovo je tek po­če­tak je­dne ve­li­ke ka­ri­je­re.

Za­pi­sao: Si­nan Si­na­no­vić

Ći­ro: Za te­be će se oti­ma­ti, bo­lji si od Ibra­hi­mo­vi­ća!

Mi­ro­slav Bla­že­vić je na­kon prvog su­sre­ta sa ko­lo­som shva­tio ka­kvog asa ima. Iako se Edin te, 2008. go­di­ne u Bun­de­sli­gi «za­gri­ja­vao», za ono što će usli­je­di­ti, Ći­ro je na­ja­vio bum.

- U ho­te­lu sam sje­dio sa svo­jim pri­ja­te­lji­ma Ibrom Bio­gra­dli­ćem i Fu­adom Mu­zu­ro­vi­ćem. Oni su ga zna­li od ra­ni­je, ali sam že­lio pred njim, pred svje­do­ci­ma, na­ja­vi­ti. Po­zvao sam ga za naš stol. Re­kao sam mu: Za te­be će se brzo oti­ma­ti naj­bo­lji klu­bo­vi, vri­je­di­ćeš de­se­ti­ne mi­li­ona eura. Bo­lji si već sa­da od Zla­ta­na Ibra­hi­mo­vi­ća! Kad sam mu re­kao, Dže­ko se za­crve­nio, kao da je po­ras­tao do pla­fo­na. On­da je oti­šao, uvje­ren da go­vo­rim ono što osje­ćam - is­pri­čao nam je po­pu­lar­ni Ći­ro.

Ne­vje­ri­ca, su­mnje, pro­vo­ka­ci­je

Pri­je tri go­di­ne, ko­le­ga Emir De­lić su­očio se sa te­škim op­tu­žba­ma, pro­vo­ka­ci­ja­ma od stra­ne «sve­zna­ju­ćih» fo­ru­ma­ša, ko­ji su ismi­ja­va­li vi­jest ko­ju je De­lić na­pi­sao u «Sa­nu», a pre­ni­je­li svi re­gi­onal­ni i evrop­ski spor­tski por­ta­li.

- Ar­sen Ven­ger že­li u Ar­se­nal do­ves­ti Dže­ku - na­pi­sao je De­lić, a vi­jest pot­kri­je­pio sa izja­vom Bo­re Pri­mor­ca, čo­vje­ka od po­se­bnog po­vje­re­nja Ar­se­na­lo­vog tre­ne­ra Ven­ge­ra. Čak ga je «uko­rio» i Pri­mo­rac:

- Nis­te tre­ba­li to na­pi­sa­ti, sad će se i os­ta­li uklju­či­ti - «pro­re­kao» je Pri­mo­rac. Na­ža­lost i ta­da su ne­ki «struč­nja­ci» sma­tra­li ka­ko no­vi­nar pre­uve­li­ča­va Edi­na. Dže­ko je da­nas na lis­ti že­lja po­la en­gles­kih klu­bo­va. I Ar­se­nal na­ra­vno, ali ne­ma do­vo­ljno pa­ra.

Izvor: Dnevne Novine San

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 maj 2010, 17:25

kakav totanham Dzeko je igrac za Najvece klubove Real ili Milan od Engleza najbolje mu je u Manchester 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 10 maj 2010, 17:26

Ljudi, šta cemo sa Džekom :?: gdje da ga udomimo?
Hajmo sad svi sjesti i dobro dobro razmisliti gdje mu je najbolje mjesto...to je najmanje što možemo uciniti za našeg Dijamanta.
Jesu li mu se ikad javno izvinuli oni zenicki jalijaši koji su ga ismijavali i pravi cirkus sa njim dok su ga snimali mobitelom??
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 maj 2010, 17:29

I taj Tottenhem je sad usao LP i boga pitaj kad ce opet, Liverpool ce doci sebi dogodine kolko tolko,City ce biti jaci nego sto je sad, Tottenhem nece ni medju prvih 6--7 biti iduce godine ...prelaskom tamo nebi napredovao u karijeri
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 10 maj 2010, 17:30, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 10 maj 2010, 17:29

@_dreamer_

Dobar post. Vidjet cemo sta ce biti od toga svega.
Ali fakat za ove neke klubove nema nikakve veze; ljudi ili nemaju para, ili ne igraju LP, ili Dzeku nikad spomenuli nisu, ili Dzeko nikad njih :lol:
Tako da... Sacekajmo mi jos malo.
A prica ce biti uvijek po svim portalima, novinama. To kad bi se gledalo, uh...
;)
Kako god, sretno mu!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 maj 2010, 17:39

Najbolja bundesligaška momčad sezone po izboru Kickera:

Heinz Müller (Mainz)

Philipp Lahm (Bayern), Sami Hyypiä (Bayer), Naldo (Werder), Castro (Bayer)

Robben (Bayern), Croos (Bayer), Marin (Werder)

Farfan (Schalke), Džeko (Wolfsburg), Kießling (Bayer).

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 10 maj 2010, 18:21

Blažević: "Džeko je bolji od Ibrahimovića"
08.10.2008. u 10:46

Miroslav Blažević samo u superlativima govori o bh. napadačima. Divi se Vedadu Ibiševiću, koji je najbolji strijelac Bundeslige, hvali Zlatana Muslimovića, oduševljava ga Edin Džeko za kojeg je uvjeren da će se za njega nogometna Evropa uskoro otimati.

"Džeko je već sada bolji od Zlatana Ibrahimovića. Osim što je bolji, on je kompletniji od Zlatana, jači u igri glavom, kreativniji, pokretljiviji. I još sedam osam godina mlađi," uspoređuje selektor našeg asa i napadača Intera.

"Zlatan je već provaljen igrač. Prznica je, troši energiju na bespotrebne stvari, dok je Džeko kolos koji svakim danom u svakom pogledu, sve više napreduje," kazao je Blažević za San

Selektor daje razloga za zadovoljstvo i Džekinom menadžeru.

"Ne znam ko je taj, ali znam da će se dobro opariti. Džeko će za koju godinu vrijediti dvadesetak miliona eura. Ja sam trenirao dosta igrača, godinama i na kontra strani sretao klasne napadače, ali Edin je osvježenje, prototip napadača za budućnost; snažan, a brz, okretan, spretan i opak na suparničkoj polovici," nahvalio je Blažević napadača Volfsburga i bh. reprezentacije.

Nakon jednog treninga, Blažević je pozvao Džeku za svoj stol, gdje su osim selektora, sjedili još Fuad Muzurović i Ibro Biogradlić.

Kada je Edin došao, odmah je sjeo. Selektor je dreknuo: Ko ti je rekao da sjediš? Stani mirno! Onda je Ćiro kolegama rekao: Dragi moji prijatelji, pred sobom vidite, budućeg svjetskog nogometnog asa! Džeko se zahvalio, a selektor ga ispravio: Zahvali mi se golovima u Istanbulu!
Jest da je mikado bio blentovina, ali da je bio u pravu, bio je ;) :lol:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 10 maj 2010, 18:25

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 10 maj 2010, 18:33

BaDa12 je napisao/la:http://www.24sata.info/sport/svijet-spo ... ester.html

Strasan clanak. Trnci me obuzeli.
Bio stranu prije :D, ali nezamjerim ti kako se brzo ovdje strane pune ko ce sve citat :D.
--Pametnij popusta--

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 maj 2010, 18:34

sljivotres :lol:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 10 maj 2010, 18:42

armin90 je napisao/la:

Bio stranu prije :D, ali nezamjerim ti kako se brzo ovdje strane pune ko ce sve citat :D.

:oops: Hah, ja se izvinjavam. Izgleda ljudi se aktivirali, kad su svi portali, pa ajd da i mi. :D
Uglavnom, trnci, trnci!!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 10 maj 2010, 18:45

Da se naježiš.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 10 maj 2010, 18:48

BaDa12 je napisao/la:
armin90 je napisao/la:

:oops: Hah, ja se izvinjavam. Izgleda ljudi se aktivirali, kad su svi portali, pa ajd da i mi. :D
Uglavnom, trnci, trnci!!
Uglavnom jeste prejak clanak :).
--Pametnij popusta--

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 10 maj 2010, 19:16

tako i treba henesu nedaj džeku za manje od 40mil da sad vidim ko ce sve dati ;)

gdje taj juve,ko sto neko rece džeko nema zelju da igra tamo jos pogotovo u euro ligu, :roll:

milan nece dati 40mil max ce dati 20 za njega

jedino ostaje real nebi mu preporucio da ode (benzema,owen,anelka,morientes.....)

bayern,chelsea,manchester,city ostaju u utrci mozda i tottenhem sto da ne :D

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 10 maj 2010, 19:21

e ti mu ne bi dao u Real a dao bi mu u City? nemoj biti smijesan. smijem se kladit da jedan od ova 3 kluba sto cu navesti ce kupiti Dzeku:
1.Milan
2.Real
3.Manchester United

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 10 maj 2010, 19:23

A_d_0 je napisao/la:e ti mu ne bi dao u Real a dao bi mu u City? nemoj biti smijesan. smijem se kladit da jedan od ova 3 kluba sto cu navesti ce kupiti Dzeku:
1.Milan
2.Real
3.Manchester United
Kad bi birali od ova tri, mislim da je Man.Utd naj bolji za njega.
× Plava krv ispod koze ×

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], Proximic i 27 gostiju.