Anel Hadzic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Anel Hadzic
Jedan od rijetkih igrača o kojem ne možeš imati definisano mišljenje.
Po meni dosta bezličan igrač još uvijek, nije imao nekih grešaka u većim razmjerama no međutim nije ni pokazao ništa a imao je po meni dosta solidnuu minutazu.
Činjenica je da se koristio da "krpi "neke desete pozicije ali za ovo vrijeme morao je nesto pokazati.
On zadnji vezni nije i mislim da je pametnije za ovim mjesec dana pokušati pronaći bilo kakvog destruk.nego eksperimentisati sa njim ili bilo kojim drugim igračem u trenutnom rosteru reprezentacije jer nijedan to nije.
Mesi zamjerim da za ovih skoro pa godinu dana nije uspiio pronaći zamjenu za Besica, to je po meni kardinalnu greška.
Po meni dosta bezličan igrač još uvijek, nije imao nekih grešaka u većim razmjerama no međutim nije ni pokazao ništa a imao je po meni dosta solidnuu minutazu.
Činjenica je da se koristio da "krpi "neke desete pozicije ali za ovo vrijeme morao je nesto pokazati.
On zadnji vezni nije i mislim da je pametnije za ovim mjesec dana pokušati pronaći bilo kakvog destruk.nego eksperimentisati sa njim ili bilo kojim drugim igračem u trenutnom rosteru reprezentacije jer nijedan to nije.
Mesi zamjerim da za ovih skoro pa godinu dana nije uspiio pronaći zamjenu za Besica, to je po meni kardinalnu greška.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
- Gabon
- Kontakt:
Ko je kome spasavao dupe...
Hadzic Anel je defincija KLOCA.

Hadzic Anel je defincija KLOCA.
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Sigurno da su recimo Zukan ili Seo bolja rjesenja, bar ovako na prvu, ali ovi sto ih ovaj gore nabraja nisu. Ne znam ni sam koliko puta sam napisao da nam neigranje Besica stvara ogroman problem i evo dosao je i taj trenutak.
Nadam se da ce selektor naci rjesenje.
Nadam se da ce selektor naci rjesenje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ja se uopste nisam trudio da on ispadne los, vec da ispadne kako jeste. Ja zelim dobro ovoj ekipi, a ne sluti joj dobro ako je Hadzic jedan od igraca na koje se ozbiljno racuna. Da mu je 20 godina, pa ni po jadaVirtu4l je napisao/la:Na taj nacin mozes secirati igru svakog igraca i ispast ce los, bitna je generalna slika. Taj isti Sunjic je i Spahicu spasavao dupe, to je poenta ove igre.

Sinoc sam ti rekao... Realno je za ocekivati da bude u prvih 11, ali ti si upotrijebio pogresan smajli. Ne kontam zasto od njegovog igranja pravis neku sopstvenu pobjedu.... On ce, covjece, mjenjati Besica- naseg top 3 igraca! Znaci, nema sanse da ga zamjeni kako treba... Nema tu mjesta likovanju.
Slazem se sa tobom 100 posto. Dosta puta sam mislio da pretjerivas ali ovdje si bas u pravu. Totalna propast i nogometna neznalica. Necu ici daleko ali stavljati ovoga i Grahovca u istu recenicu mogu ljudi koji ih ne gledaju nikako. Ipak nije Anel kriv ako bude igrao nego neko drugi.bhfanatic14 je napisao/la:Sto malo bolje ne citas post, losa austrijska liga da ali sam napiso rapid i salzburg se izdizu iznad ostalih a grahovac igra za rapid !!! Oni su jedina dva kluba koji lice na nesto i zato spominjem Grahovca. Ako si pogledo rapida onda bi znao da je srdjan doktor za anelku. Dalje salihovic je u najboljim godinama, a ti vidi se nisi dobro upucen pises o isprobanju njega na DM a neznas da je sejo to igra u hoffenheimu vrlo cesto. I vrlo dobro je igro na DM-u.. znaci sejo srdjan gojko su tri igraca na dm koji su kvalitetniji od ovog talenta i to stoposto! A ovo za dilavera ja njega nisam nikad spominjo jer znam da je nikakav igrac nista posebno jer sam ga pratio kad je igro u austriji. Al za anela ovo je smijesno jer su neki slijepi pored ociju, onaj prica nema germanije a zna se otvoreno da je clan germanije i smoljan ga zastupo i lago. Davo mu pare za poziv da mu sredi u repku a repka (safet savez) mu obecali transfer.. zato ga i trpimo jos uvjek niko da se upeca kao kod tine. Avdi nasli klub i odma noga !
Ma ne mozes biti ozbiljan i tvrdit da je ovaj igraca za prvih 11 i za ozbiljnog fudbala uopste. Virtual ove tvrdnje temelji na dvije utakmice protiv Belgije i Velsa i pravda to time sto smo primili samo jedan gol. A to sto on nista nije pokazao na te dvije utakmice i sto bi i ja mogao odigrat onako nema veze.
This time next year we'll be millionaires.
Bar ti znas zasto sam upotrijebio taj smajli. Besica niko ne moze zamijeniti, ali pretjeruje se sa omalovazavanjem i vrijedjanjem Hadzica.SlevinKelevra je napisao/la:Ja se uopste nisam trudio da on ispadne los, vec da ispadne kako jeste. Ja zelim dobro ovoj ekipi, a ne sluti joj dobro ako je Hadzic jedan od igraca na koje se ozbiljno racuna. Da mu je 20 godina, pa ni po jadaVirtu4l je napisao/la:Na taj nacin mozes secirati igru svakog igraca i ispast ce los, bitna je generalna slika. Taj isti Sunjic je i Spahicu spasavao dupe, to je poenta ove igre.![]()
Sinoc sam ti rekao... Realno je za ocekivati da bude u prvih 11, ali ti si upotrijebio pogresan smajli. Ne kontam zasto od njegovog igranja pravis neku sopstvenu pobjedu.... On ce, covjece, mjenjati Besica- naseg top 3 igraca! Znaci, nema sanse da ga zamjeni kako treba... Nema tu mjesta likovanju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Gabon
- Kontakt:
Iznenadio administraciju Nogometnog saveza BiH
Anel Hadžić došao na pripreme sa tortom

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kontam ja da ti branis reprezentativca, ali Anel Hadzic u ocima prosjecnog navijaca nikad nece biti cjenjen i postovan kao vecina drugih igraca. Zasto? Zato sto je jedan on nekolicine igraca koji je potpuno nezasluzeno otisao na Svjetsko prvenstvo i cak dobio sansu da zaigra na njemu. Po kojoj je logici on nagradjen SP-om, a kvalifikacije proveo ispred TV-a, a jedan Rahimic ili Zahirovic nisu? Ljudi koji su izborili to SP sa timom. Ljudi pamte takve stvari.Virtu4l je napisao/la:
Bar ti znas zasto sam upotrijebio taj smajli. Besica niko ne moze zamijeniti, ali pretjeruje se sa omalovazavanjem i vrijedjanjem Hadzica.
I ja ne kazem da i u drugim ekipama nije bilo debitanata, ali ti debitanti su pod ogromnim pritiskom da taj poziv i opravdaju. Sta je Hadzic uradio tako korisno? Desetak utakmica je vec proslo, a njega nigdje posebno. Udje, odgumi Kaspera, dobije sesticu u medijima, i idemo dalje.
Na sve ovo se nadovezalo njegovo ofirno paradiranje medijima, glumljenje zvijezde, placeni clanci itd. Nije ni cudo sto ga niko ne 'mirise'.
Virtual ispravi me ako griješim ali protiv Walesa i Belgije nije igrao zadnjeg veznog.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- DragonGirl
- Kontakt:
Nije, igrao je na poziciji stopera u paru sa Šunjićem i ispred sebe su imali Bešića koji je obavljao lavovski posao. Ovaj put Bešića nema i to predstavlja veliku razliku. Hadžić i ako zaigra na njegovoj poziciji trebaće se potruditi sada mnogo više da bi svoj posao obavio kako treba. S obzirom na ono što je pokazao do sada, a što realno nije mnogo ni u jednom segmentu, pitanje je da li može dati više i da li to "više" uopšte može biti dovoljno. Nije mi simpatičan, ali lično nemam ništa protiv njega i nemam razloga vrijeđati ga, međutim, sa aspekta kvaliteta, bila bih mnogo mirnija kada bi Meša na tu poziciju odlučio staviti Kolašinca ili Zukanovića, a vjerujem i većina, to je sve.jasmin10 je napisao/la:Virtual ispravi me ako griješim ali protiv Walesa i Belgije nije igrao zadnjeg veznog.
Hadžić ništa nije pokazao na poziciji zadnjeg veznog i stavljati ga na tu poziciju u jednoj od najvažnijih utakmica je ravno samoubistvu.
Bolje da tu poziciju krpe Kolasinac ili čak i Spahic nego očajni Anel.
Bolje da tu poziciju krpe Kolasinac ili čak i Spahic nego očajni Anel.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ljudina. Bravo Anele.Gabon je napisao/la:Iznenadio administraciju Nogometnog saveza BiH

Kada smo kompletni i u punom sastavu zdravih igraca, normalno da nije za prvih 11. Ali sad tvrditi da su bolje opcije Grahovac (koji nema niti jedan nastup za A reprezentaciju) ili Cmirot koji nece biti ni u pogonu zbog povrede, koji takodje nije imao nikakvu ulogu u A reprezentaciji je neozbiljno. Grahovac je u Rapidu rezerva, imao 2 nastupa u kvalifikacijama za LS i to je sve, inace u ligi grije klupu , jer nije ispred Schwaba i Pestosa.Momciluk je napisao/la:Ma ne mozes biti ozbiljan i tvrdit da je ovaj igraca za prvih 11 i za ozbiljnog fudbala uopste. Virtual ove tvrdnje temelji na dvije utakmice protiv Belgije i Velsa i pravda to time sto smo primili samo jedan gol. A to sto on nista nije pokazao na te dvije utakmice i sto bi i ja mogao odigrat onako nema veze.
Ovdje kada nekome odgovara neki klub, onda ga izdize, a ako mu pase jacina lige onda se dotice nje. Prvo je Austrijska liga odron, jer se poziva Anel, ali je ta ista Bundesliga jaka, kada se uzima u obzir Grahovac. Mislim ludorijama nigdje kraja.
Austrijska liga je jedna dobra liga, koja je bolja od svih na prostoru bivse Jugoslavije. Ima 4 jaka kluba Rapid, Austriju, Salzburg i Sturm, nekada je tu bio i GAK (takodje iz Graza) koji je otisao u konkurs.
Uglavnom ovdje se ide iz krajnosti u krajnost, bilo o cemu da se pise. Normalno je da igrac koji ima 9-10 nastupa u reprezentaciji bude ispred nekog koji uopste nema.
I ne slazem se da nije nista pokazao protiv Velsa i Belgije, uzmi skini utakmice pa ponovo pogledaj i budi onda objektivan, a ne da pises o njemu sve lose zato sto ga ne podnosis.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Druze ne interesuje me ni Anelov klub ni austrijska liga ni Grahovac ni Cimirot ni Paok.. interesuje me Anel Hadzic kao igrac reprezentacije, a imali smo i previse prilika da vidimo njegove sposobnosti i bez obzira koliko igraca nam fali i koji su to igracai ja ga ne bi pozelio u pocetnoj postavi, pa da navijam za Lihtenstajn ne bi da ga gledam jer frajer NE ZNA!
This time next year we'll be millionaires.
Pilav vise voli baklavu.calcio je napisao/la:Ljudina. Bravo Anele.Gabon je napisao/la:Iznenadio administraciju Nogometnog saveza BiH
Sad ce Bajram , dobice i baklavudubrovnik je napisao/la: Pilav vise voli baklavu.

Iako mislim da Pilav vise voli kajmak

To je otprilike sve sto od njega moze i dobiti a navijaci mogu dobiti nesto puno ruznije. Ali ajde...emir79 je napisao/la:Sad ce Bajram , dobice i baklavudubrovnik je napisao/la: Pilav vise voli baklavu.
Kad je Safet bio selektor pljuvali ste ga sto ga je pozivao, a sad pljujete Anela, sto se vjerovatno sam poziva i stavlja na spisak. Bas ali hajde....dubrovnik je napisao/la: To je otprilike sve sto od njega moze i dobiti a navijaci mogu dobiti nesto puno ruznije. Ali ajde...
Nije tocno makar 2 puta sam veceras napisao da Anel nije kriv ako je pozvan i igra nego neko drugi. A SS je sada trener vode kluba u nezadrzivom pohodu na 3 Francusku ligu. O njegovom vremenu nije potrebno ovdje pisati.emir79 je napisao/la:Kad je Safet bio selektor pljuvali ste ga sto ga je pozivao, a sad pljujete Anela, sto se vjerovatno sam poziva i stavlja na spisak. Bas ali hajde....dubrovnik je napisao/la: To je otprilike sve sto od njega moze i dobiti a navijaci mogu dobiti nesto puno ruznije. Ali ajde...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, DeeWa, DjaniTarik, eleGancy, Google Adsense [Bot], IgmanskiVukovi, JackW, MostarNeretva, Mostarska, Proximic, Sheyi, Sveti i 157 gostiju.