Ma nikako mu to ne moze biti alibi, on ako hoce da se navijaci okrenu protiv njega i da mu i nakon otkaza je.bu sve redom bujrum nek i Avdiju zove, ne mislim samo zbog Hadzica nego i zbog Medunjanina jer on nema sta trazit u prvih 11.dubrovnik je napisao/la:Ja ne znam care koga ce on izvesti. Cesto mi je u zivotu iskustvo govorilo nesto sto bi se poslije i dogodilo. Stekao sam dojam da je Mesa teski ziheras i ova prva formacija ce mu dati alibi. Nismo imali srece Besic je bio out a drugog DM nisam imao na raspolaganju. Kola je opasan na DM jer ce hvatati Balea a igrac Reala ce sigurno biti zasticen od raznik opasnih startova kojih kod naseg Sea nikad ne fali. Zuka ga bojim se ne moze uhvatiti. Ako se bude Mesa vodio ovim rezonom svi cemo pozdraviti Hadzica u prvih 11 i usput se dovesti u situaciju da se ugase sanse za EP. Mi mozemo pobijediti i sa ovim sastavom ali sama ova situacija i mogucnosti koje smo imali i silni scauting su meni smijesni. A on ide gledati Veda. Ups Vedo ne igra mozda mu je bolje da skokne do Beca. Ali eto ga tamo.
Nek stavi Spahica na DM, ima brzinu, tehniku, iskustvo i sigurnost a pokazao je i sa stoperske pozicije da bolje igra tu oko sredine terena od svih nasih veznih. Stopera nam ne fali i nije bitno ko ce ga zamijenit.