Ma ovim amaterima ne može niko pomoći niti od gov.ana možeš pitu napraviti taman da ti na klupi sjede i Terim, Murinjo, Hitzfeld zajedno...nego UPRAVA I SAMO UPRAVA JE KRIVA ŠTO SMO GOLI **** NA TERENU!!!! JE.BAO VAS MARKETING KADA SMO NA PUTU KA CVAJTI...ODJE.BITE AKO NE ZNATE NIŠTA O FUDBALU I DAJTE NEKOGA KO ZNA!!!dr.van nostrand je napisao/la:
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 10 sep 2015, 18:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Yebo sok i vopi, daj zakazi ti nama to za stravu!uNbx je napisao/la:Buraz, jel jos mislis da je rano za saljevanje strave?joker90 je napisao/la:Dzeno OBAVENNO MORA sa sobom povesti Ibrakovica!! Ako ode samo Dzeno, opet nismo nacisto!!![]()
![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Katastrofa,udarac na ugled kluba,ne krivim vise ni Dzenu,koliko onoga koji ga je ostavio na klupi,komplet sportski sektor napolje,svi bez izuzetaka
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Nije to tako jednostavno. Mozda je Dzeno i los psiholog, moze biti. Vecinu motivisu pare samo nisu svi igraci isti. Neki zele da budu lideri i da se igra gradi oko njih. Meni je Stojcev djelovao kao takav igrac. Nekima koristi kritika sa tribina. Neke skroz sjebe itd... ..sasistika je napisao/la:Buraz,nismo valjda djeca,znamo da je para,lova,marka ta koja motiviše najbolje
Ne znam sta bii rekao. Svakako treba novi trener. Samo treba dovoditi od sada samo "kapitalce" Pa bili to igraci ili treneri. Problem je sto svi znaju da ovaj klub ima pare i traze vise neog sto bi inace to je problem. Problem broj dva je sto su neki navijaci nestrpljivi i to stvara jos dodatni pritisak i svi igraci igraju teze pod pritiskom. A treci je problem sto nisu sve pozicije pokrivene tu najvise mislim na desetku.
Po meni je jedina veca greska Dzene danas sto nije poceo sa desetkom pa makar to bio Alispahic. A on je poceo sa Okicem i Bekicem istovremeno. Mada da je poceo sa Alispahicem opet to mnogima ovdje nebi valjalo jer su tog igraca uzeli na zub.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 sep 2015, 18:47, ukupno mijenjano 2 puta.
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Ebo vas vise i Butmir i akademija. Sta je ba ovo kakvo je ovo rasulo. cccc
Haj ti nama @joker fino kartu za tri .....
Ne mirisem ni ja Ibraka nesto posebno, al hajd nek nam neko molim te objasni za sta je on ovdje kriv? Ibrak da se pitao Dzeno nikad ne bi ostao na klupi nakon titule. Ovo je sve plod strucnog staba i uprave koja se petlja gdje joj nije mjesto.joker90 je napisao/la:Dzeno OBAVENNO MORA sa sobom povesti Ibrakovica!! Ako ode samo Dzeno, opet nismo nacisto!!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- kenanbrajic
- Kontakt:
E hajmo sad do iznemoglosti refresh svih mogućih portala, čekamo naslov "Ušćuplić više nije trener Sarajeva"
Mesa bi barem pokusao sa par suteva izvan sesnaest, bilo je 6-7 situacija dobrih za sut iz daljine, ali nije niko muda imao da proba. Valjda ih strah bilo da ne pogode nekog od nasih navijaca, sta li... 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Dok uprava ne počne dijeliti otkaze od igrača do nestručnog štaba idem na Shut down ne mogu više. Ibrakoviću pi...zdurino p.opišam ti se na ovaj šljam od igrača što si doveo u FKS.
SRETAN BROJ - 1725
Evo,uzalud huja i sekiracija.Odzvonilo je konačno velikom i zaslužnom treneru svih kretenera,potvrda navedenog 1000%.
Doviđenja treba al odmah sada reći i onom ko nas ovako pojača za iskorak u Evropi ka nekom od grupnih takmičenja

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- molotovljev
ŠTA JE OVO MAJKO MOJAAAAAAAA

-
- Kontakt:
kakva lakrdija od ekipe ,nikakve volje igraci nemaju ,zbog cega ? duljevic udje ne pokusa nista ,rustemovic udje stoji na centru citavo vrijeme a iza njeg stepanovi i tatko a ni jedan igrac slavije ,niko nema zelju da krene prema golu ,sta se desava

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Komplet nestručni sportski štabkenanbrajic je napisao/la:E hajmo sad do iznemoglosti refresh svih mogućih portala, čekamo naslov "Ušćuplić više nije trener Sarajeva"
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
HAHAHA AHAHAHA AHAHA HAHAHA
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ma daj terima, on bi sad doso ko samar budalidr.van nostrand je napisao/la:
-
- Kontakt:
Dženo je jedan diletant pisao sam prije 6 mjeseci šta će nam se desiti... nek ste ga odbranili i mahala ga je ostavila na klupi i igrači koji ga podržavaju. Kakav debil moraš biti da te Slavija prebije. Najgori fudbal u ligi igramo mi i Rudar, mada mi je Rudar konkretniji oni kad napadnu izrade neku akcijicu, pletu. Mi isto ko onomad, samo je meljaj dok se boje ne rastope. Idi molim te, ostavkaaa, upravi puno za trenera dati, e sad ćete morati tri puta više dati jer ste to dopustili. 7 kola 7 bodova zaostatka. Sa tendencijom rasta. Bravo dženane i bravo svima koji ga brane iz ličnih interesa. Donio titulu, **** je on moj donio i svi mi to dobro znamo. On je donio jedino ovo što sad gledamo.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ma dok je Džene ja više ne idem na utakmice! Treba bojkot opaliti ako Dženo prenoći na klupi, nek igraju pred praznim tribinama. Sarajevo ne postoji za njihov čejf i da se neko podučava na Sarajevu. Sarajevo postoji zbog navijača i to nek im bude jasno. Ovo je rasulo, ova igra ne liči ni našta.
U novi boj ...
I da ode trener sta onda? Dolazi neki bot iz hrvatske ili srbije.Ko da cemo mi neki dobar trener dovesti u sarajevu.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Fouzi1, UltraNorth i 46 gostiju.