FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Natambura, normalno.
-
- Kontakt:
http://www.****/index.php?op ... 3&Itemid=1
ko nije pogledao izvjestaj sa utakmice protiv modrice , nek obrati paznju posebno na ovaj cetvrti go
ko nije pogledao izvjestaj sa utakmice protiv modrice , nek obrati paznju posebno na ovaj cetvrti go
TREĆI PUT ČASTIMO !
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
' " " то све с ', $ " $ ' ' " " јаborcev_navijac je napisao/la:lazarevo jesi "optimista"? 2 - ? je napisao/la:' $ ' $ " " у $ $ сезоне све - " " јасно, ? $ се ? ? $ ' " " " а $ ' на $ $ готово ' " " РС, ? $ & не ' $ ?... Па " ? су све ? $ транспарент " ? $ $ & сезоне - на $ & $ " "![]()
kako rekoh ja vec prezalio oba trofeja , sad samo opusteno, oni nek daju sve od sebe pa sta bude
inace gledao sam ponovo onaj prodor petrovica i go, defintivno od njega moze da bude izvrstan spic igrac, ova pozcija veznjaka mu je zbog katastrofalne duel igre mizerna, ali spic bi mogao biti zaista zaista dobar
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
-
- Kontakt:
ne bi se bas slozio, kazu da igraca sve mozes nauciti osim da da go , s tim se radja, a imaj na umu i onaj protiv slavije, isto tako ladno spremljen bez imalo kalkulisanja sa manirom iskusnog strijelca .? 2 - ? je napisao/la:' " " то све с ', $ " $ ' ' " " јаborcev_navijac je napisao/la:lazarevo jesi "optimista"? 2 - ? je napisao/la:' $ ' $ " " у $ $ сезоне све - " " јасно, ? $ се ? ? $ ' " " " а $ ' на $ $ готово ' " " РС, ? $ & не ' $ ?... Па " ? су све ? $ транспарент " ? $ $ & сезоне - на $ & $ " "![]()
kako rekoh ja vec prezalio oba trofeja , sad samo opusteno, oni nek daju sve od sebe pa sta bude
inace gledao sam ponovo onaj prodor petrovica i go, defintivno od njega moze da bude izvrstan spic igrac, ova pozcija veznjaka mu je zbog katastrofalne duel igre mizerna, ali spic bi mogao biti zaista zaista dobar
Ja znam da nas je sve petrovic ovog proljeca nervirao svojom igrom u veznom redu slabom duel igrom, ali to je pravi materijal za dobrog spica ili poluspica
TREĆI PUT ČASTIMO !
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
% ? % у ' " ?
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
-
- Kontakt:
? 2 - ? je napisao/la:% ? % у ' " ?
ne ne nego si ti sam u recenici svoje igracke kvalitete potcjenio u kontesktu recenice, znaci protiv njih sam i ja moga

a cuj mozda u tebi cuci jedan messi

TREĆI PUT ČASTIMO !
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
То ' & & $ а " ... ' " ту % %, $, ево " " ?, $ ' $ & је " на " $ је % " оно $ " јесењег $ па у " ? & а $ нестао. " " " ? се ' $ " у ? "borcev_navijac je napisao/la:? 2 - ? je napisao/la:% ? % у ' " ?
ne ne nego si ti sam u recenici svoje igracke kvalitete potcjenio u kontesktu recenice, znaci protiv njih sam i ja moga![]()
a cuj mozda u tebi cuci jedan messiko ce ga znat:)
$ " $ ' " " у ' $,? је &, а у $ " $ " ' % ". $ је &, $, по " у $ се & / него ". ' ето, " је " $ & па је $ " $ " $ & " $ " ?.
Е ту $ $ онога % је & - " за ", $ тај & ? " ", % не % " ново. а - је ? $ ? " $ за " " за $ " за $ "...
Е ту $ $ онога % је & - " за ", $ тај & ? " ", % не % " ново. а - је ? $ ? " $ за " " за $ " за $ "...
"" ПУТ ""
po meni petrovic ne bi trebo igrati klasicnog spica, nego nekog poluspica nesto slicno kajkutu i stevanovicu.
nije los u kontroli lopte, ni brzina mu nije skroz losa, tako da...
nije los u kontroli lopte, ni brzina mu nije skroz losa, tako da...
-
- Kontakt:
" je napisao/la:$ " $ ' " " у ' $,? је &, а у $ " $ " ' % ". $ је &, $, по " у $ се & / него ". ' ето, " је " $ & па је $ " $ " $ & " $ " ?.
hahaha kako ne pokusava sad je sa modricom stavio petrovica na zadnjeg veznog a ranije mu igro nekog prednjeg veznog , on njega umjesto ka golu odmako od gola

ma maric je pravo los, sve je vec o njemu receno, cak i ja koji sam zagovarao nemijenjanje trenera do kraja sezone, nista se ne bi bunio sutra kad bi ga smijenili, mada tesko ce se to desiti , jos nakon onog skandiranja , pretesko sve da se i htjelo
TREĆI PUT ČASTIMO !
-
- Kontakt:
Ne razumijem,jel ti mozda aludiras na neko namjestanje??pa zamisli da smo sa onim timom kuci igrali sve talasika utakmice,a sa ovim oslabljenim docekali klubove iz vrha,takvim rasporedom ne bi bili ni na drugom mijestu.Mozemo biti sretni sto je ovako ispalo,pa kuci smo se mucili sa fenjerasima,sta bi bilo da je dolazio zeljo,siroki,sarajevo,zrinjski???? 2 - ? je napisao/la:' $ ' $ " " у $ $ сезоне све - " " јасно, ? $ се ? ? $ ' " " " а $ ' на $ $ готово ' " " РС, ? $ & не ' $ ?... Па " ? су све ? $ транспарент " ? $ $ & сезоне - на $ & $ " "
p.s. sve dok ima sanse nije gotovo,a ima je!!
DUPLA MAJSTORE
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
" " ? на $ а у " " ? - %, ? % ? $ " ?...opustenoBL je napisao/la:Ne razumijem,jel ti mozda aludiras na neko namjestanje??pa zamisli da smo sa onim timom kuci igrali sve talasika utakmice,a sa ovim oslabljenim docekali klubove iz vrha,takvim rasporedom ne bi bili ni na drugom mijestu.Mozemo biti sretni sto je ovako ispalo,pa kuci smo se mucili sa fenjerasima,sta bi bilo da je dolazio zeljo,siroki,sarajevo,zrinjski???? 2 - ? je napisao/la:' $ ' $ " " у $ $ сезоне све - " " јасно, ? $ се ? ? $ ' " " " а $ ' на $ $ готово ' " " РС, ? $ & не ' $ ?... Па " ? су све ? $ транспарент " ? $ $ & сезоне - на $ & $ " "
p.s. sve dok ima sanse nije gotovo,a ima je!!
Zar se ne igra po sistemu svako sa svakim i kuci i u gostima ili sam ja nesto pogresno shvatio kad su pravila u pitanju???????
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- Simpatizer
- Kontakt:
Ma gluposti! Mi se trebamo zapitati zasto je Uprava prodala najbolje igrace i zasto je otjerala trenera koji je imao rezultat, tj. dva trenera! A ne da se bavimo rasporedom...
HAJ FAJV
- slavko njegus
- Kontakt:
... a tek zasto vam je uprava pristala da nam proda i KUP i prvenstvo... E to je vec problem... I to za Arapske petro dolare...Jel tako Lazarevo???
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
? $, у " то је & у ? а $ је % " о '. " је на све ?.Avanes je napisao/la:Zar se ne igra po sistemu svako sa svakim i kuci i u gostima ili sam ja nesto pogresno shvatio kad su pravila u pitanju???????
Najveci krivac za ovakvu igru,i stanje Borca,cak i nije Maric.Vec uprava.Znaci rasprodali su sve sto valja,tu mislim prvenstveno na Markica,Vranjesa i Bilbiju.Oni da su ostali,tvrdim da uz ova pojacanja ne bi bilo jacih od nas!Ne znam kako bi se moglo odvijati prvenstvo,ali znam da do zadnjeg kola u ovoj nasoj ligi nista nije gotovo.Simpatizer je napisao/la:Ma gluposti! Mi se trebamo zapitati zasto je Uprava prodala najbolje igrace i zasto je otjerala trenera koji je imao rezultat, tj. dva trenera! A ne da se bavimo rasporedom...
Treci put castimo
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
Уф уф уф Управа & је $ ? за Европу, ? ' $, ? & " $ у првенству, ? ? на $, $ у " $, " / ? на $ ноге... ? о тој " " " % је ? " паре на $ па за $ $ $ ¥tatamata je napisao/la:Najveci krivac za ovakvu igru,i stanje Borca,cak i nije Maric.Vec uprava.Znaci rasprodali su sve sto valja,tu mislim prvenstveno na Markica,Vranjesa i Bilbiju.Oni da su ostali,tvrdim da uz ova pojacanja ne bi bilo jacih od nas!Ne znam kako bi se moglo odvijati prvenstvo,ali znam da do zadnjeg kola u ovoj nasoj ligi nista nije gotovo.Simpatizer je napisao/la:Ma gluposti! Mi se trebamo zapitati zasto je Uprava prodala najbolje igrace i zasto je otjerala trenera koji je imao rezultat, tj. dva trenera! A ne da se bavimo rasporedom...
Ma uprava je divna i bajna,trener je veliki strucnjak,Dzo je najbolji bek...Sve je idealno.? 2 - ? je napisao/la:Уф уф уф Управа & је $ ? за Европу, ? ' $, ? & " $ у првенству, ? ? на $, $ у " $, " / ? на $ ноге... ? о тој " " " % је ? " паре на $ па за $ $ $ ¥tatamata je napisao/la:Najveci krivac za ovakvu igru,i stanje Borca,cak i nije Maric.Vec uprava.Znaci rasprodali su sve sto valja,tu mislim prvenstveno na Markica,Vranjesa i Bilbiju.Oni da su ostali,tvrdim da uz ova pojacanja ne bi bilo jacih od nas!Ne znam kako bi se moglo odvijati prvenstvo,ali znam da do zadnjeg kola u ovoj nasoj ligi nista nije gotovo.Simpatizer je napisao/la:Ma gluposti! Mi se trebamo zapitati zasto je Uprava prodala najbolje igrace i zasto je otjerala trenera koji je imao rezultat, tj. dva trenera! A ne da se bavimo rasporedom...
Treci put castimo
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
Ma uprava je divna i bajna,trener je veliki strucnjak,Dzo je najbolji bek...Sve je idealno.[/quote]
" $ ? & ? $ % / $ се $ са " " за & $ ". ? је "... & се & $ свог ? " све - " у $... Ја $ управу јер " ?. ' " & " " " на " а " ? ? " " % " " у ? за "
" $ ? & ? $ % / $ се $ са " " за & $ ". ? је "... & се & $ свог ? " све - " у $... Ја $ управу јер " ?. ' " & " " " на " а " ? ? " " % " " у ? за "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.