kim je napisao/la:harun mu se zahvalio tako što ga nije htio povesti na prvenstvo europe u sloveniju, a treći centar naše reprezentacije u 5 utakmica na tom prvenstvu je odigrao 1.5 minuta, jeli nije mogao biti to Juka.
a harun je selektor? aco petrovic se u dogovoru sa repesom, oreskovicem i nazorom odlucio da je bolje da juka ode na pripreme s ekipom, sto e kasnije pokazalo kao pun pogodak jer je u zadru juka stekao prijeko potrebnu rutinu koju nije mogao dobiti ni u repki, ni u cedeviti
Ako ti se ne sviđa njegov menađer, plati koliko je Juka njemu dužan, i nađimu drugog menađera, jer nije malo 700.000 eura koliko je Jusuf dužan, Cedeviti šta misliš koje garancije i ko je to podmirio, znaš može se naći izjava Begića koji je rekao kada su ga ostavili kao polu invalida da mu je on platio operaaciju, i da mu je ovaj zato odan, Omić takođe, ja znam da je prema nama isapo šu.pak ali to nemjenja stvari među njima, jedino se mogu razići oko novca.
ok, drago mi je da se slazemo da je ET supak prema svim bh. patriotama... naravno da mu juka treba biti zahvalan za karijeru, tako i treba biti, tu momak dokazuje svoje postenje... ali zanimljivo je kako se zaboravlja da ga je savez lijecio 15 dana nakon povrede koljena... taj dio karijere je "slucajno" zaboravljen
i da ponovim, nista nije crno-bijelo... istina je uvijek negdje izmedju... samo se ovdje na ovom forumu fura to pravilo "jedni su u pravu, drugi su u krivu totalno, nema sredine"
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"