Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la KK_Bosna » 09 sep 2015, 22:13

nerminh74 je napisao/la:
kim je napisao/la:@ KK Bosna Royal
:mrgreen:
Nego Royal :D, kakve.si nam ono šanse davao za prolaz :tralala:
hahahah dobar nick, nisam u skladu s trendom :mrgreen:

nikakve, i dalje smatram da su nam nikakve... daj Boze da me demantuju... jednostavno ne moze ni mag poput duska od ovih poluigraca napraviti ekipu za drugi krug... meni je vazno samo da su se borili junacki, a ne ko u sabetovo doba skidali gace nakon podbacivanja lopte ;)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 09 sep 2015, 22:18

Virtu4l je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Šta ti očekuješ da raja pomisli kad mu otac kaže 'i da je htio, nije mogao' :zviz:
Covjek je imao povredu znaci i pored dobre volje nije mogao da nastupi, a imao je volju i zelju da dodje i to je to :kafa:
Pokušaj ponovo.
..i onda kaze nije jukoljubac... a tako je jednostavna recenica za razumjeti...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 09 sep 2015, 22:18

Ne da su nikakve, nego smo ispali :tralala: :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 09 sep 2015, 22:28

kim je napisao/la:harun mu se zahvalio tako što ga nije htio povesti na prvenstvo europe u sloveniju, a treći centar naše reprezentacije u 5 utakmica na tom prvenstvu je odigrao 1.5 minuta, jeli nije mogao biti to Juka.
a harun je selektor? aco petrovic se u dogovoru sa repesom, oreskovicem i nazorom odlucio da je bolje da juka ode na pripreme s ekipom, sto e kasnije pokazalo kao pun pogodak jer je u zadru juka stekao prijeko potrebnu rutinu koju nije mogao dobiti ni u repki, ni u cedeviti
Ako ti se ne sviđa njegov menađer, plati koliko je Juka njemu dužan, i nađimu drugog menađera, jer nije malo 700.000 eura koliko je Jusuf dužan, Cedeviti šta misliš koje garancije i ko je to podmirio, znaš može se naći izjava Begića koji je rekao kada su ga ostavili kao polu invalida da mu je on platio operaaciju, i da mu je ovaj zato odan, Omić takođe, ja znam da je prema nama isapo šu.pak ali to nemjenja stvari među njima, jedino se mogu razići oko novca.
ok, drago mi je da se slazemo da je ET supak prema svim bh. patriotama... naravno da mu juka treba biti zahvalan za karijeru, tako i treba biti, tu momak dokazuje svoje postenje... ali zanimljivo je kako se zaboravlja da ga je savez lijecio 15 dana nakon povrede koljena... taj dio karijere je "slucajno" zaboravljen

i da ponovim, nista nije crno-bijelo... istina je uvijek negdje izmedju... samo se ovdje na ovom forumu fura to pravilo "jedni su u pravu, drugi su u krivu totalno, nema sredine"

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 10 sep 2015, 00:37

To su sve finte prosti seljacki fazoni i fore Juka jeo prohu vako nako..Jukin otac nastoji opravdati ponasanje svog sina kroz macehinski odnos prema njemu od drzave pa onda malo ratne teme itd..
Djedovic isto bajagi igrat ce pa nije znao da ne moze,a odreko se na pocetku godine drzavljanstva..
Teletovic jedini korektan i posten siguran sam da niej imao onu emboliju da bi igrao na EP ali logicno je da u takvoj istuaciji stavi sada klub ispred rep

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 10 sep 2015, 01:05

Nema nista od 'Bosanskog Međeda'... Ja sam skeptican sto se tice njegovog nastupanja u nasem dresu. Sama cinjenica da ne zeli da istupi u javnost i objasni u cemu je problem nam kaze da vjerovatno snosi dio krivice. Hinjski, nekako...

Olympique
Kontakt:

Post Postao/la Olympique » 10 sep 2015, 01:23

SlevinKelevra je napisao/la:Nema nista od 'Bosanskog Međeda'... Ja sam skeptican sto se tice njegovog nastupanja u nasem dresu. Sama cinjenica da ne zeli da istupi u javnost i objasni u cemu je problem nam kaze da vjerovatno snosi dio krivice. Hinjski, nekako...
Momak je povrijedjen,ne znam sta hocete od njega,kakav problem?

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 10 sep 2015, 01:25

Olympique je napisao/la: Momak je povrijedjen,ne znam sta hocete od njega,kakav problem?
Koliko se ja sjecam 'prica' je krenula davno prije operacije i povrede.

Olympique
Kontakt:

Post Postao/la Olympique » 10 sep 2015, 01:33

SlevinKelevra je napisao/la:
Olympique je napisao/la: Momak je povrijedjen,ne znam sta hocete od njega,kakav problem?
Da nije u dobrim odnosima sa savezom,nije.Ali da je spreman igrao bi za reprezentaciju,sto ce i u buducnosti pokazati.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 10 sep 2015, 01:37

Olympique je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:
Da nije u dobrim odnosima sa savezom,nije.Ali da je spreman igrao bi za reprezentaciju,sto ce i u buducnosti pokazati.
Bice novi Milicic. A ti si mu neki rod jer se svaki od tvojih pedesetak postova odnosio na njega.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 10 sep 2015, 01:52

Olympique je napisao/la: Da nije u dobrim odnosima sa savezom,nije.Ali da je spreman igrao bi za reprezentaciju,sto ce i u buducnosti pokazati.
Daj Boze, ali nesto sumnjam...

Pistol
Kontakt:

Post Postao/la Pistol » 10 sep 2015, 02:16

JHam je napisao/la:
Pistol je napisao/la:opet kazem i ponovit cu ... da je on rekao ja nemam para , moram platit , ako mi savez da pare koje moram dati ja cu igrati (kao sto je Teletovic rekao ako ga savez osigura) - da je rekao ozljedjen sam , bilo sta .... ali on cijelo vrijeme ili mjenja razloge neigranja (prvo je bila neka ljetna liga ako se sjecam , pa je onda bila privatna reprezentacija , pa sad povreda) ili suti

inace necu vise ovdje da pisem , svako ima pravo na misljenje i postujem to ... moje je takvo kako je
Nije to neka ljetna liga, to klubovi pretezno zahtjevaju od igraca koji su do 3 godine u ligi i nisu afirmisani, nemaju minutazu, da odigraju, da vide na cemu su, i bitnije im je to nego igranje za repku protiv jace konkurencije, jer im je tu igrac na oku, i rijetko koji igra preko 30min, sto bi se ocekivalo od Nurkica kod nas da je zdrav , a sto bi mu samo moglo pogorsati situaciju da je dosao da igra i odlozio operaciju...
A glupo ti je to "mijenja razloge neigranja" i spominjes povredu, a covjek operisan prije mjesec dana, nece to spominjati prije pola godine dok je jos bio "zdrav"..
kazem da necu da pisem i ja opet evo moram .... pa sto je recimo Nurkic morao igrati tu ljetnu ligu a ne mora Bojan Bogdanovic nego ga gledamo kako trenutno dobiva blaze potrese mozga dok se baca da uhvati svaku loptu za svoju reprezentaciju

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 10 sep 2015, 08:01

Zato sto je Bogdanovic formiran igrac, i ni blizu slicna investicija Nurkicu, jer Denver od njega ocekuje da bude buducnost kluba dok Netsi Bogdanovica mozda i ne produze nakon ovog ugovora koliko im je bitan igrac.
Eno ti Jokic, zasto je on igrao ljetnu ligu a ne ganjao zlato sa Srbijom?

Pistol
Kontakt:

Post Postao/la Pistol » 10 sep 2015, 15:53

netacan odgovor , vec zato sto Nurkic i ekipa oko njega razmislja - meni BiH nije dala stipendiju , nije dala ovo nije dala ono
a za razliku od njega (i mnogih drugih nasih sportista) ovako razmisljaju Bojan Bogdanovic i Mario Hezonja npr

Hrvatska će vjerojatno nastupiti bez Bojana Bogdanovića, NBA zvijezda u našim redovima je nezgodno pala i sumnja se na potres mozga. Protiv Slovenaca njegov izostanak nije previše nedostajao, kad je trebalo – ukazao se i SuperMario.

“Za sve nas je nešto posebno igrati u ovom dresu za koji su mnogi dali živote. To je više od kluba, nešto posebno, pogotovo za mene. Ujak mi je poginuo i ovo su pobjede za njega i sve koji su dali život za ovaj dres. Ja ću se uvijek za njega boriti i iznad svojih mogućnosti”, rekao je najmlađi igrač hrvatske reprezentacije koji je debitirao na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj, gdje nije dobio pravu priliku.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 10 sep 2015, 15:58

Pitate se zašto smo slabi u sportu. Zato smo imamo malo patriotizma, olako napuštamo repku ili ako igramo (igraju) ne daju sve od sebe. Da kod nas razmišljaju kao Hezonja ili kao svi ostali Srbi i Hrvati i mi bi imali daleko bolje rezultate.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 10 sep 2015, 17:19

Pistol je napisao/la:netacan odgovor , vec zato sto Nurkic i ekipa oko njega razmislja - meni BiH nije dala stipendiju , nije dala ovo nije dala ono
a za razliku od njega (i mnogih drugih nasih sportista) ovako razmisljaju Bojan Bogdanovic i Mario Hezonja npr

Hrvatska će vjerojatno nastupiti bez Bojana Bogdanovića, NBA zvijezda u našim redovima je nezgodno pala i sumnja se na potres mozga. Protiv Slovenaca njegov izostanak nije previše nedostajao, kad je trebalo – ukazao se i SuperMario.

“Za sve nas je nešto posebno igrati u ovom dresu za koji su mnogi dali živote. To je više od kluba, nešto posebno, pogotovo za mene. Ujak mi je poginuo i ovo su pobjede za njega i sve koji su dali život za ovaj dres. Ja ću se uvijek za njega boriti i iznad svojih mogućnosti”, rekao je najmlađi igrač hrvatske reprezentacije koji je debitirao na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj, gdje nije dobio pravu priliku.
Mario je igrao ljetnu ligu, ali za razliku od Nurkica on nije imao operaciju ;)

Pistol
Kontakt:

Post Postao/la Pistol » 10 sep 2015, 17:22

ali to je onda dokaz da se moze igrati ljetna liga i igrati na EuroBasketu ... a prije povrede je Nurkic rekao da vjerovatno nece nastupiti na EuroBasketu zbog ljetne lige , dakle isprika da se ne igra - a moglo je i jedno i drugo

I to je ono sto ja govorim , traze se svi moguci izgovori da se ne igra ... a ti kada volis svoju zemlju i reprezentaciju , ti onda i igras - ako te noge drze

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 10 sep 2015, 17:25

Pistol je napisao/la:ali to je onda dokaz da se moze igrati ljetna liga i igrati na EuroBasketu ... a prije povrede je Nurkic rekao da vjerovatno nece nastupiti na EuroBasketu zbog ljetne lige , dakle isprika da se ne igra - a moglo je i jedno i drugo

I to je ono sto ja govorim , traze se svi moguci izgovori da se ne igra ... a ti kada volis svoju zemlju i reprezentaciju , ti onda i igras - ako te noge drze

Hajde da ti objasnim posto ti ovdje umori pricom, to nije rekao Nurkic nego njegov menadjer koji se svadjao sa savezom. Znaci ne Juka , koji nije ni u jednom trenutku to rekao , nego je pisao menadjer. Juki je pukao film i rekao mu da ako hoce da se svadja , da od sada pise u svoje ime, inace zavrsice stvari. Vidili jos jedan dopis u njegovo ime bice problema s njim, a zna Enes da ne smije zlatnu koku izgubiti , eto toliko umori :kafa:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 10 sep 2015, 20:22

Unofficialpage je napisao/la:Pitate se zašto smo slabi u sportu. Zato smo imamo malo patriotizma, olako napuštamo repku ili ako igramo (igraju) ne daju sve od sebe. Da kod nas razmišljaju kao Hezonja ili kao svi ostali Srbi i Hrvati i mi bi imali daleko bolje rezultate.
:clap:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 10 sep 2015, 21:00

Imao je ACo Petrovic bolju ekipu pa nije uradio nista vise od Ivanovica cak sta vise milina je bilo gledati nase tajm outove gdje Dusko fino ih rasporedjuje svajetuje i vidi se da su momci raznoliki bili u napadu za razliku od Ace PEtrovica kad je silio Mirza sut i ako uspije uspije ako ne popusimo..Treba zadrzati Ivanovica nije on kriv sto SUtalo otvorene ne pogadja sto Kikakovic masa zicere sto ima antitalente BAvcica Milosevica Albijanica ili indisponirane Persica Pasalica

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.