FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I ja sam to govorio... momak je bas veliki potencijal, pa prosli derbi je vrtio nas vezni red kao da je Beckham jbt, a ima 18 godina .
A to i ne mislim striktno na njega kao zeljeznicarovog igraca, vec na sve najbolje u ligi. Eto, rijesili su se dugovi, sad nam i transfer buDJet nije vise 0.00 km vec ga mozemo podebljavat polagano. Ulagat u talente, to se jedino isplati!
A to i ne mislim striktno na njega kao zeljeznicarovog igraca, vec na sve najbolje u ligi. Eto, rijesili su se dugovi, sad nam i transfer buDJet nije vise 0.00 km vec ga mozemo podebljavat polagano. Ulagat u talente, to se jedino isplati!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trg djece dobrinje,Dobrinja III,kafić kladionica i normalna rajahilmo je napisao/la:Nama bi danas pobjeda godila ko išta...
Prvo što bi to bio nagovještaj izlaska iz krize, krize u koju nisu upali još samo tuzlaci i mostarci a pitanje je vremena kad će. Što bi mi uz relativno lagan raspored do 15 kola trebali iskoristiti i zauzeti prvu poziciju.
Vjerujem da su svi oko terena svjestni šta bi nam značila današnja pobjeda i da će se potruditi da je i ostvare.
Koji kafići u Sarajevu (Novi grad, Ilidža) imaju Moja TV?
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Ima li braćo za nas navijače neka vijest gdje ćemo biti smješteni i plaća li se karta ????
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Južna tribina, karta 10 KMmikimaus je napisao/la:Ima li braćo za nas navijače neka vijest gdje ćemo biti smješteni i plaća li se karta ????
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Imaš u Levanti kod Šarana.hilmo je napisao/la:Nama bi danas pobjeda godila ko išta...
Prvo što bi to bio nagovještaj izlaska iz krize, krize u koju nisu upali još samo tuzlaci i mostarci a pitanje je vremena kad će. Što bi mi uz relativno lagan raspored do 15 kola trebali iskoristiti i zauzeti prvu poziciju.
Vjerujem da su svi oko terena svjestni šta bi nam značila današnja pobjeda i da će se potruditi da je i ostvare.
Koji kafići u Sarajevu (Novi grad, Ilidža) imaju Moja TV?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
hilmo je napisao/la:Nama bi danas pobjeda godila ko išta...

On je realno klocina kakvu p.ička nije odavno izbacila.Koji on stručnjak, šta je napravio u bilo kojoj ekipi koju je vodio???Pusti evropu i prolaske 2 pretkola gdje su imali sadake ko niko do sada.bosnas_ je napisao/la:Odovic je sada slobodan trener,eto nam prilike da u Sarajevo dovedemo najkvalitetnijeg strucnjaka u BIH! mislim da bi on preporodio Sarajevo,i po meni uz Musemica najbolji domaci strucnjak... odavno imam zelju da nas on vodi!? za Uscuplica je realno izmislio fudbal!
Gluho bilo, čuj odović da nas vodi, pa Jagodić je Murinjo za njega
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Nemojte se zamarati sa Dzenom, kako ovi nasi insajderi kazu bit ce smijenjen cim se nadje adekvatna zamijena za njega. On je nas vojnik, i da mu uprava naredi da radi kao ekonom Dzenan ce to raditi 
Suludo bi bilo danas prizeljkivati kiks kako bi ga se rijesili

Suludo bi bilo danas prizeljkivati kiks kako bi ga se rijesili

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- PitarBordo
- Kontakt:
Kolega će raditi stream:
Trenutno je BHT uključen pa će prebaciti kad se uključi BHT PL program.

Samo Saraj'vo.
- kenanbrajic
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Svaka ti dala...i kolegi isto...PitarBordo je napisao/la:Kolega će raditi stream:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ja bih to danas ovako, pa kud puklo da puklo.

Možda će neko reći da je previše ofanzivno, nije, Ikandeu dati potpunu slobodu na sredini, da se vraća u defanzivu, da organizuje, šuta sve... Negdje će prolomiti. Kovačević je pravi destruktivac i ove dvije prethodne utakmice što e odigrao je bilo fakat dobro i mogao bi on postati standardan. Probati u prvom zabiti gol, početkom drugog povećati i onda lagano zatvarati, Rustemović umjesto Alispahića, Am. Bekić umjesto Hebibovića jer je mnogo zahvalan, trči mnogo, radi... Kasnije eventualno oko 80 minute umjesto Ikandea ubaciti Samira, čisto da se raja malo oslobodi pritska

Možda će neko reći da je previše ofanzivno, nije, Ikandeu dati potpunu slobodu na sredini, da se vraća u defanzivu, da organizuje, šuta sve... Negdje će prolomiti. Kovačević je pravi destruktivac i ove dvije prethodne utakmice što e odigrao je bilo fakat dobro i mogao bi on postati standardan. Probati u prvom zabiti gol, početkom drugog povećati i onda lagano zatvarati, Rustemović umjesto Alispahića, Am. Bekić umjesto Hebibovića jer je mnogo zahvalan, trči mnogo, radi... Kasnije eventualno oko 80 minute umjesto Ikandea ubaciti Samira, čisto da se raja malo oslobodi pritska

Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 10 sep 2015, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
Kolko hz ide u lukavicu
Bekic umjesto Hebibovica. Ostalo je OK. Nadam se da ce Okic biti jednako dobar na lijevoj strani kao sto je i na desnoj. Ikande po meni u paru sa Kovacevicem a ispred njih samo Alispahic. Ovako mi djeluje previse ofanzivno za ovog protivnika.hilmo je napisao/la:Ja bih to danas ovako, pa kud puklo da puklo.
Da je steta sto nakav talenat igra u deponi steta je (bar da je u velezu) njima bi bilo i sevap dat koji dinar, al sta je tu je (ja mislim da bi oni sihre bacili na momka).FrancescoTotti je napisao/la:I ja sam to govorio... momak je bas veliki potencijal, pa prosli derbi je vrtio nas vezni red kao da je Beckham jbt, a ima 18 godina .
Kao sto kazes samo najbolje dovodit nije bitno iz kojeg je kluba. Prem iz skretnice dovodit samo ono bas sto se mora ko sto je onaj mali (sto manje njima davat nasi para da se pare ne zausljive).
Fk sevija vs FK SARAJEVO 0:1 LEO MESI BENKO
Baš zato sam pomenuo to da se Ikandeu da potpuna sloboda u igri, ne treba ga samo vezati za defanzivu, frajer ima kvalitet i treba ga pustiti da ga pokaže. Jak je, nadam se da ta povreda koju je imao nije ostavila nikakvog traga. Dobro možda nije spreman za 90 minuta ali za vjerujem da će brzo biti spreman. Ako ga staviš u par sa Kovačevićem bez da može krenuti naprijed nemaš ništa, Alispahić meda ne može, znači ja danas sve nade polažem u Ikandea. Biće mu lakše kad ima Kovu iza sebe za svaki slučaj. I inače sredinu našu vidim u sastavu Kovačević, Ikande, Radovac. Ali dok se još situacija smiri i Samir popravi svoje igre.Ajax je napisao/la:
Bekic umjesto Hebibovica. Ostalo je OK. Nadam se da ce Okic biti jednako dobar na lijevoj strani kao sto je i na desnoj. Ikande po meni u paru sa Kovacevicem a ispred njih samo Alispahic. Ovako mi djeluje previse ofanzivno za ovog protivnika.
Imam osjecaj da ce sevini puleni ici da sto vise povrjede nasi igraca. Sto bi reko nas Sir Dzeno naci gruba utakmica.
VOLIM TE SARAJ'VOOO OOO
VOLIM TE SARAJ'VOOO OOO
Slazemo se onda sve @hilmo. Jedino po meni bi bio Bekic bolji izbor jer je fizicki jaci igrac i borbeniji od Anela sto ce biti potrebno na ovoj utakmici Ili da pocne Velkoski a Okic na desnu stranu gdje je najjaci, neznam. 

Da priupitam ovdje hoce li biti kakvih linkova za tekmu ?
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
- PitarBordo
- Kontakt:
Na vrhu stranice stoji link. Čitaj, nije na odmet brate.KopLfc je napisao/la:Da priupitam ovdje hoce li biti kakvih linkova za tekmu ?
Samo Saraj'vo.
Alispahica na klupu pored Dzene, na toj poziciji nam je danas najkorisniji!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], laznokrilo, Zeko87 i 39 gostiju.