FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
23 Septembra po kalendaru NSBIH trebale bi da se igraju utakmice 1/16 finala KUP-a BIH ( jedna utakmica) a 21 Oktobra i 4 Novembra utakmice 1/8 finala (dvije utakmice).... protiv Zvijezde 6 sudija 

Bivsi igrac Mladost DK nam sudi jel to taj ?samolukavac je napisao/la:23 Septembra po kalendaru NSBIH trebale bi da se igraju utakmice 1/16 finala KUP-a BIH ( jedna utakmica) a 21 Oktobra i 4 Novembra utakmice 1/8 finala (dvije utakmice).... protiv Zvijezde 6 sudija

hvala.naravno da ce biti 6 sudija kada radnicki igra.mi smo ipak realno gledajuci naucna fantastika za sve ekipa osim jedinstva,iskre,rudar kaknja i mozda jos koje ekipe.ovo ostalo sirijapakistan,indija
musa mateo dobar sudac.sudi on ovu ligu polijepo.kenan bajraktarevic 5 sudija.on je malo kritican,ali kad se zagalami na njeg slusa ko retriver zlatni
Ja mislio ondaj uhljeb iz Cazina , dobro je samo da onaj ne dolazi u Lukavac nikadaagalo je napisao/la:musa mateo dobar sudac.sudi on ovu ligu polijepo.kenan bajraktarevic 5 sudija.on je malo kritican,ali kad se zagalami na njeg slusa ko retriver zlatni
za sljedecu utakmicu mesa ce biti na golu radnickog. jos nismo izgubili nijednu utakmica kad je on branio. nadam se da necemo ni ovu. sto se sudija tice pise da je pomocni iz tramosnice. ne vjerujem da je to ona tramosnica kod gradacca. ali hebo sudije mi trebamo gledati sebe i upisati novu tricu. sretno radnickom u nedjelju
Sudije neće biti problem u ovoj utakmici,Zvijezda tu nije umiješala svoje prstebarbrez je napisao/la:za sljedecu utakmicu mesa ce biti na golu radnickog. jos nismo izgubili nijednu utakmica kad je on branio. nadam se da necemo ni ovu. sto se sudija tice pise da je pomocni iz tramosnice. ne vjerujem da je to ona tramosnica kod gradacca. ali hebo sudije mi trebamo gledati sebe i upisati novu tricu. sretno radnickom u nedjelju

Ako ste bolji i pobijedit cete , tako je barem uvijek bilo na Josiku , iskreno, ne bas uvijek, ali u zadnje vrijeme kad svako drugi moze do bodova pa sto ne i vi ali mislim da ce biti losa tekma i negledljiva zbog vremena i terena tako da 1-1 ili 0-0 nije iskljuceno ili pak 1-0 za neku ekipuzmaj348 je napisao/la:Sudije neće biti problem u ovoj utakmici,Zvijezda tu nije umiješala svoje prstebarbrez je napisao/la:za sljedecu utakmicu mesa ce biti na golu radnickog. jos nismo izgubili nijednu utakmica kad je on branio. nadam se da necemo ni ovu. sto se sudija tice pise da je pomocni iz tramosnice. ne vjerujem da je to ona tramosnica kod gradacca. ali hebo sudije mi trebamo gledati sebe i upisati novu tricu. sretno radnickom u nedjeljueh,možda imaju šta protiv Vas odprije
..očekujem dobru utakmicu sa mnogo golova i naravno neka pobijedi bolji,ja se nadam dace to biti moj klub ali i neriješeno nije nešto što bih nazvao neuspjehom..
Zvijezda jeste trazila PL sudije, a kada je to odbijeno onda su trazili 6 sudija. Ne znam sto im je to trebalo, ali hajde.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
Ne znam otkuda ti ta informacija da je Zvijezda to trazila, pa u Jajcu nisu imali nekih posebnih zelja da imaju protiv lukavca. Smijesno je koliko se visoko tenzije dizu tek je pocetak prvenstva. Ne pocjenjujuci lukavac ni sekunde imate dobru ekipu ali ako cemo realno staviti na papir po imenima Zvijezda je daleko ispred svih prvoligasa. Neka bude posteno sudenje pa neka pobjedi bolji, ipak je to kantonalni derbi i uvjek je bilo nekih nesuglasica.
Kakva crna imena u ovoj ligi , o cemu ti pricas, pa ta vasa imena da su nesto ne bi igrala u Zvijezdi niti bilo gdje u BH. Ako imaju paprene plate ne znaci da su top igraci i da su najbolji u svakom trenutku u kojem su ili kojem ce nastupiti u ovoj saban ligi a da je tako kako pricas vi bi ste bili sa 5 pobjeda do sada i zato su presmijesne ovakve konstatacije. U ovoj ligi postoje dvije vrste igraca,oni koji znaju naplatiti svoje usluge i nadju "budale" za to ,te oni koji bi naplatili ali nemaju gdjereddragon001 je napisao/la:Ne znam otkuda ti ta informacija da je Zvijezda to trazila, pa u Jajcu nisu imali nekih posebnih zelja da imaju protiv lukavca. Smijesno je koliko se visoko tenzije dizu tek je pocetak prvenstva. Ne pocjenjujuci lukavac ni sekunde imate dobru ekipu ali ako cemo realno staviti na papir po imenima Zvijezda je daleko ispred svih prvoligasa. Neka bude posteno sudenje pa neka pobjedi bolji, ipak je to kantonalni derbi i uvjek je bilo nekih nesuglasica.

imala je Sloboda drama ekipu kad smo ispali: S.Nikolic, Mesic, Ceric, Jackson, Sisic, Pejic (igra sad za vas), Jahic, Mehidic, Cjvanovic, Omic.... pa smo opet pusnuli u Gracanici, Lukavcu, Rodocu, Cazinu........kod kuce nas uzeo Kakanj, Branitelj....... ne igraju ovdje imena i sto prije to shvatite prije cete krenuti naprijedreddragon001 je napisao/la:Ne znam otkuda ti ta informacija da je Zvijezda to trazila, pa u Jajcu nisu imali nekih posebnih zelja da imaju protiv lukavca. Smijesno je koliko se visoko tenzije dizu tek je pocetak prvenstva. Ne pocjenjujuci lukavac ni sekunde imate dobru ekipu ali ako cemo realno staviti na papir po imenima Zvijezda je daleko ispred svih prvoligasa. Neka bude posteno sudenje pa neka pobjedi bolji, ipak je to kantonalni derbi i uvjek je bilo nekih nesuglasica.

Sloboda Tuzla
Shvatili smo mi, samo nije ovaj nas novinarfukaratz je napisao/la:imala je Sloboda drama ekipu kad smo ispali: S.Nikolic, Mesic, Ceric, Jackson, Sisic, Pejic (igra sad za vas), Jahic, Mehidic, Cjvanovic, Omic.... pa smo opet pusnuli u Gracanici, Lukavcu, Rodocu, Cazinu........kod kuce nas uzeo Kakanj, Branitelj....... ne igraju ovdje imena i sto prije to shvatite prije cete krenuti naprijedreddragon001 je napisao/la:Ne znam otkuda ti ta informacija da je Zvijezda to trazila, pa u Jajcu nisu imali nekih posebnih zelja da imaju protiv lukavca. Smijesno je koliko se visoko tenzije dizu tek je pocetak prvenstva. Ne pocjenjujuci lukavac ni sekunde imate dobru ekipu ali ako cemo realno staviti na papir po imenima Zvijezda je daleko ispred svih prvoligasa. Neka bude posteno sudenje pa neka pobjedi bolji, ipak je to kantonalni derbi i uvjek je bilo nekih nesuglasica.
-
- Kontakt:
Uz posteno sudenje ja ti tvrdi da rijetko ko zvijezdu moze da pobjedi. Ali tradicionalno utakmice derbi se pretvore u sve druge oblike sporta samo ne u neku nogometnu predstavu.
To vas u Gorazdu sudije masakrirale? Ja na Josik ,u nedjelju ,dolazim samo da vidim instituciju zvana Pisko ili ti ga Press od Zvijezde .To se mora svojim ocima vidjetireddragon001 je napisao/la:Uz posteno sudenje ja ti tvrdi da rijetko ko zvijezdu moze da pobjedi. Ali tradicionalno utakmice derbi se pretvore u sve druge oblike sporta samo ne u neku nogometnu predstavu.

Kakvo Vam je stanje u ekipi za Nedjelju,imali kartoniranih,povrijeđenih?
-
- Kontakt:
Samo nema Semira Terzica zbog kartona, ostali su svi tu, takodje golman Nikolic je povrijedjen, ali misljenja sam i da je sve uredu s njim ipak da bi Bascelic branio 

Hvala..samolukavac je napisao/la:Samo nema Semira Terzica zbog kartona, ostali su svi tu, takodje golman Nikolic je povrijedjen, ali misljenja sam i da je sve uredu s njim ipak da bi Bascelic branio
Ne igra ni selamovič, ja neznam što se forsira toliko skulič neko je debelo nagrađenzmaj348 je napisao/la:Hvala..samolukavac je napisao/la:Samo nema Semira Terzica zbog kartona, ostali su svi tu, takodje golman Nikolic je povrijedjen, ali misljenja sam i da je sve uredu s njim ipak da bi Bascelic branio

Ne igra ni selamovič, ja neznam što se forsira toliko skulič neko je debelo nagrađenzmaj348 je napisao/la:Hvala..samolukavac je napisao/la:Samo nema Semira Terzica zbog kartona, ostali su svi tu, takodje golman Nikolic je povrijedjen, ali misljenja sam i da je sve uredu s njim ipak da bi Bascelic branio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.