FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

suntu jeu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la suntu jeu » 10 maj 2010, 15:31

? 2 - ? je napisao/la:& " гостовања " се " $ $ " ? не ? на " " $ она $ $. % " " сте у тој ", & " " $ - $ " " па " $ " " ?

Zato samo vas pred kamerama razgulimo u BL. A ovim malim ide sadaka, neka ih, da im se neko ne povrijedi bezze.
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 10 maj 2010, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.

luckytm87
Kontakt:

Post Postao/la luckytm87 » 10 maj 2010, 15:32

? 2 - ? je napisao/la:& " гостовања " се " $ $ " ? не ? на " " $ она $ $. % " " сте у тој ", & " " $ - $ " " па " $ " " ?
Nisam cuo da se i iz tvog kluba zale, a igrali smo i sa vama u kupu, a niste pobjedili...
kako se stavlja ovaj potpis???

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 10 maj 2010, 15:33

bistrikboy je napisao/la:
Jes' vidio kako smo namazani...
Sram i stid da nas bude, bezobrazluk.
× Plava krv ispod koze ×

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 10 maj 2010, 15:35

Željovac je napisao/la:Hajde da ne smaramo ostale, samo ću kratko reći da igrač koji propadne, isto k'o da je zaboravio igrati. A vjerovatno dosta i zaboravi. Mirso ne mora igrati i toliko je toga prošao u karijeri da je pravo čudo da nalazi motiv, a ne da je sretan što je u ovoj ekipi. Slažem se da bi Rovčanin sada treba da promijeni pristup, jer mu ovo očito šteti šansama da se vrati. A vraća se upravo zbog povrede, što nisi ni spomenuo. I nismo svi jednako subjektivni, a ni po istim pitanjima. Ja u Rovčaninu samo vidim ekstra potencijal i zato ga podržavam, dok ga vas nekoliko doslovno pokopavate bez pravog razloga. Nešto što ja čak ni Lazaru nisam radio, a imao sam sve razloge svijeta.
Necemo smarati ostale :mrgreen: ,evo izvinjavam se svim ostalim :mrgreen: ...nije isto da je igrac koji je propao zaboravio igrati,nego nece vise da igra i nema motiva ili je postigao dovoljno ili je ko nas Alen Mesanovic tek sada shvatio da hoce da trenira,a propao je pet puta do sada...Spomenuo sam za povredu Rovcanina i citaj me malo bolje,uopste nisam rekao da Rovcanina ne podrzavam,opet me citaj malo bolje,upravo sam i ja pisao da je mlad i da moze puno da napreduje i da zbog toga dijelom opravdavam njegovu sebicnost...ali to sam pisao prije,medjutim on radi protiv sebe i ispada papak samo tako prvo prema sebi a onda prema ekipi i ako ovako nastavi letice iz zelje,ponavlja se iz utakmice u utakmicu i ide sve losije,meni zbog toga druze moze biti samo krivo a ne drago,jer je on nas igrac,igrac svetog kluba i njega volim jednako kao i sve igrace...i eto bas ga mi forumasi pokopavamo :mrgreen: a pogotovo bez razloga :mrgreen: :mrgreen: ,necemo vise oko ovoga,izvini molim te,nemoj se ljutiti ,jednostavno imamo malo drugacije misljenje u ovom pogledu,vec sam ti na pp rekao ranije da te jako cijenim,tebe i tvoja misljenja i to definitivno stoji
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 10 maj 2010, 15:35

" " $ ? $, ? вас " " "
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 10 maj 2010, 15:38

? 2 - ? je napisao/la:" " $ ? $, ? вас " " "
E **** ne moze i jare i pare sta bi bilo da su nas ugostili njima nebi dali koliko dajemo drugim ekipa oni bi sigurno bili zadovoljni i sa sicom, jer jebga taka je kriza dosla u nas fudbal ;) ;) ;)
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 10 maj 2010, 15:40

Ti sad mangup što više ne živiš Budžaku pa sad nas ovdje smaraš. Budžak ostaje papci dolaze.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 10 maj 2010, 15:41

Eto mi moramo pare davat osrednjim ekipama Rudara i Veleza da ih pobjedimo a "prejaki" Borac u najvaznijoj utakmici u historiji kluba nas ne moze dobit u sred Sehera. Haj ba skoncentrisi se!
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 10 maj 2010, 15:42

Pa ljudi nisam znao da imamo multimilionski budzet pa mozemo da rjesavamo finansijske situacije u drugim klubovima...svaka nam cast! Vidi se da smo gospari iz mira...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 10 maj 2010, 15:43

? 2 - ? je napisao/la:" " $ ? $, ? вас " " "
Mozda smo i vama platili da dvije utakmice protiv nas izgubite i da odigrate jednu nerijeseno ???? I cime je to placeno????Arapskim petro dolarima... Ah ti prokleti Arapi svugdje se umijesaju....Arapi, **** i Masoni... Jadni vi sa teorijom zavjere...

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 10 maj 2010, 15:57

Interesantno, kad smo Laktase i Celik dobili niko nije govorio kupili utakmice. Kad smo sa Travnikom i Slavijom igrali nerijeseno niko nije govorio kupili.
A oni nemaju pojma da sam ja licno bio prisutan kad su se slagale pare u kofer za Zenicu i Laktase :twisted:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 10 maj 2010, 15:59

po 100.000 dali za pobjedu u mostaru, prjedoru, sirokom, za nerjeseno u banja luci, sloboda trazila 150.000 mi davali 100.000 pa smo zato izgubili, sad pregovaramo sa sarajevom za 150.000 da nam pusti derby jer smo platili slaviji 50.000 da pusti sarajeva kako bi sarajevo nas moglo pustiti :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 10 maj 2010, 16:02

19TM87 je napisao/la:po 100.000 dali za pobjedu u mostaru, prjedoru, sirokom, za nerjeseno u banja luci, sloboda trazila 150.000 mi davali 100.000 pa smo zato izgubili, sad pregovaramo sa sarajevom za 150.000 da nam pusti derby jer smo platili slaviji 50.000 da pusti sarajeva kako bi sarajevo nas moglo pustiti :D
**** titulu mogli smo stadion napravit za ove pare.
PRODAJEMO DUPLU KRUNU ZA 1 000 000 KM!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 maj 2010, 16:04

Sretno u derbiju protiv sarajeva :D jos kad bi ih uzeli,popizdili bi :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

el_ninjo
Kontakt:

Post Postao/la el_ninjo » 10 maj 2010, 16:04

harry_90 je napisao/la:Sretno u derbiju protiv sarajeva :D jos kad bi ih uzeli,popizdili bi :D
popizdit ceee :)
Volimo Bete a njih ko Beje!!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 maj 2010, 16:13

harry_90 je napisao/la:Sretno u derbiju protiv sarajeva :D jos kad bi ih uzeli,popizdili bi :D
Pridruzujem se cestitkama i zeljama. :mrgreen: Zelji da pomete Torpedo!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Ferplejko
Kontakt:

Post Postao/la Ferplejko » 10 maj 2010, 16:45

Sazrelo je vrijeme da se stidljivo razmislja o mogucim protivnicima u 2. pretkolu lige prvaka. U 1. pretkolu bice 6 timova i to iz najslabije rangiranih zemalja (FAO, MNE, MAL, LUX, SMA i AND). Ko god prodje nece biti nosilac, a nosilac nece biti ni Zeljo (ili ne-do-Bog) Borac pa nam te ekipe ne mogu biti protivnici.

U 2. pretkolu ce biti 17 parova odnosno 17 nosilaca (potencijalnih pritvnika prvaka BiH) i 17 nenosilaca (koje ne mozemo dobiti). U dosta zemalja se jos ne znaju prvaci, ali izvjesno je sljedece. Nosioci ce biti prvaci

Danske - Kopenhagen
Bugarske - Litex
Češke - (Sparta, Banjik ili Jablonec)
Austrije - (Salburg, Austria ili Rapid)
Srbije - 99% Partizan
Izraela - (Maccabi Haifa ili Hapoel Tel Aviv)
Švedske - AIK Stockholm
Hrvatske - Dinamo ZG
Slovacke - Zilina
Norveske - Rosenborg
Poljske - (Wisla ili Lech)
Madjarske - (Debrecen ili Videoton)
Finske - HJK Helsinki
Bjelorusije - (Bate Borisov)
Vjerovatno ce ostala 3 nosioca biti prvaci neke od sljedecih zemalja
Irske - Bohemians Dublin
Litvanije - Ekranas Panavezjas
Kipra - Omonia Nicosia
Kazahstana - Aktobe
Azerbejdžana - ne zna se jos

Uglavnom ja mislim da bi daleko najbolji zrijeb bili ovi litvanci ili Irci, a ne bih imao nista ni protiv Ziline, Aktobe ili Azerbejdana. zrijeb je super bitan u ovom slucaju

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 10 maj 2010, 17:06

Meni se nekako cini da bi nama legli ovi skandinavci ko budali samar :D
Mes Que Un Club

umene zeljo
Kontakt:

Post Postao/la umene zeljo » 10 maj 2010, 17:14

molim te boze partizan...!!!!! :D :D :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 maj 2010, 17:17

Ekranas, Bohemians, Aktobe, azerbejdžanski prvak, pa možda čak Štockholm ili Helsinki bi bili idealni protivnici.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.