FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željovac » 10 maj 2010, 14:38

Rekao sam i što je Rovčanin došao u situaciju da se bori za minute sa klupe, isto kao i Stanić ili Čolić i Selimović kojih nigdje nema. Propuštene pripreme zbog povrede. A da za ovo kratko vrijeme što dobije odigra timski, kad tim igra mrtvo, onda se baš ne bi vidio. Svjesno preuzima rizik i po meni to nije greška. Haris je sinoć svoju priliku iskoristio na sličan način. I ne znam kako se to bezobrazno ponaša na terenu, a da to smeta našim navijačima...
Mirso je napravio čudo, što nije automatski za očekivati od svakog iskusnog nespremnog igrača. Većina takvih nema motiva da se vraća u formu. Ješe je za Olimpik dao jedan jedini gol i ti ga hvališ i kažeš da zna dati gol. Baš subjektivno. A u ovih par utakmica nije pokazao ni da je od Bajića bolji u skoku(ni od Kerle), a pogotovo ne od Mešića. Možda možda možda od Bogičevića... Ne vjerujem da bi se spominjala njegova fantastična postavljanja da nije skupio 17 nastupa za Dinamo... Autosugestija...

Žalosno je ako se prihvati žalba Sarajeva.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 10 maj 2010, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 10 maj 2010, 14:39

Isnar je napisao/la:
MaliMemo je napisao/la:
Strumph_tm87 je napisao/la:Volio bih zbog derbija kao derbija da bude puno kosevo. Samo da im kaznu smanje sa 3 na 2 utakmice, s tim da se ta druga utakmica odradi protiv Borca. Ipak derby je derby i za derby se zivi! 8-)
Vjerovatno ce tako i da bude.
Ma nema sanse to napreskak, derbi jest derbi, ali ta utakmica je u protokolu kao i svaka druga... kad bi narpavili tako nesto, mislim da bi nastao jos veci cirkus... jedina je sansa da smanje na jednu utakmicu i da dodaju novcanu kaznu, mada sam skeptican sto se toga tice, mislim da ce biti prazne tribine 95%... ;)
Prije ce biti ovo kao sto smo memo i je pretpostavili jer nema fajde da im puknu novacnu kaznu pa da oni to odmah vrate od prodanih karata i prava na tv prenos. Jedino ako bi rekli pare od karata za djeciji dom Bjelave al to cisto sumnjam...
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 10 maj 2010, 14:42

Strumph_tm87 je napisao/la: Prije ce biti ovo kao sto smo memo i je pretpostavili jer nema fajde da im puknu novacnu kaznu pa da oni to odmah vrate od prodanih karata i prava na tv prenos. Jedino ako bi rekli pare od karata za djeciji dom Bjelave al to cisto sumnjam...
Ma nema sanse da se preskace utakmica kazne, to bi bio nezapamcen presedan... ni jedna utakmica ne vrijedi vise od druge, i bilo bi glupo da je tako... zamisli sad objasnjenje nakon odnesene odluke: "Pa eto, to je derbi"... taj film necemo gledat'... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 maj 2010, 14:47

Isnar je napisao/la:
Strumph_tm87 je napisao/la: Prije ce biti ovo kao sto smo memo i je pretpostavili jer nema fajde da im puknu novacnu kaznu pa da oni to odmah vrate od prodanih karata i prava na tv prenos. Jedino ako bi rekli pare od karata za djeciji dom Bjelave al to cisto sumnjam...
Ma nema sanse da se preskace utakmica kazne, to bi bio nezapamcen presedan... ni jedna utakmica ne vrijedi vise od druge, i bilo bi glupo da je tako... zamisli sad objasnjenje nakon odnesene odluke: "Pa eto, to je derbi"... taj film necemo gledat'... ;)
Nikad ne reci nikad nasa zemlja ima najbolje filmske rezisere sto se tice malverzacija i drugih zanata i zanimanja u toj struci ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 10 maj 2010, 14:50

Ma ko ce im znati, oni uvijek donesu onu odluku koja je najnelogicnija :mrgreen: Sacekajmo jos malo...
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 10 maj 2010, 15:02

Željovac je napisao/la:Rekao sam i što je Rovčanin došao u situaciju da se bori za minute sa klupe, isto kao i Stanić ili Čolić i Selimović kojih nigdje nema. Propuštene pripreme zbog povrede. A da za ovo kratko vrijeme što dobije odigra timski, kad tim igra mrtvo, onda se baš ne bi vidio. Svjesno preuzima rizik i po meni to nije greška. Haris je sinoć svoju priliku iskoristio na sličan način. I ne znam kako se to bezobrazno ponaša na terenu, a da to smeta našim navijačima...
Mirso je napravio čudo, što nije automatski za očekivati od svakog iskusnog nespremnog igrača. Većina takvih nema motiva da se vraća u formu. Ješe je za Olimpik dao jedan jedini gol i ti ga hvališ i kažeš da zna dati gol. Baš subjektivno. A u ovih par utakmica nije pokazao ni da je od Bajića bolji u skoku(ni od Kerle), a pogotovo ne od Mešića. Možda možda možda od Bogičevića... Ne vjerujem da bi se spominjala njegova fantastična postavljanja da nije skupio 17 nastupa za Dinamo... Autosugestija...

Žalosno je ako se prihvati žalba Sarajeva.
Selimovica i Colica nema zbog treceg razloga,Colic ce se vratiti jer je osim ponasanja imao i povredu,ali bi do sada imao minutazu bar kao Stanic, a Selimovic je zavrsio,Rovcanin i Stanic zbog povreda u svakom slucaju ne iz drugih razloga...igrac koji svjesno moze preuzeti rizik i igrati na nacin koji igra Rovcanin u ovom trenutku mora da bude daleko kvalificiraniji i sofisticiraniji igrac od njega,u nasem timu rizik mogu preuzeti Bekric ili Beslija i to kada ekipi ne ide a ne zbog licnih interesa i dokazivanja kao sto to radi Rovcanin,i pravo da ti kazem ide mu jako lose,onda je bolje da promijeni pristup jer ce zbog rizika da izvisi totalno,on nije igrac koji treba uzeti stvar u svoje noge i tako razdrmati ekipu svojim prodorima,da li je zbog toga bezobrazan i neposten prema drugim igracima koji cekaju loptu u datom momentu ne znam,mislim da jeste i to je moje subjektivno misljenje...
Mirso nije napravio cudo isto kao sto niko od njih koji se vrate ne naprave cudo,vec se vrate treninzima...pa neces valjda da kazes da igrac koji propadne kao zeton zaboravi igrati lopte...naravno da je pitanje motiva,vratis se treninzima i opet si onaj stari u pet deka...Mirso ima srecu pa je u pravoj ekipi i ako hoce da jos malo igra mora dati sve od sebe,od Jesea se npr. to ne trazi,on odradjuje ugovor,a da igra u zelji morao bi dati 100% i vratio bi se na staro...nema bolan to veze sa dinamom ili repkom Hrvatske uopste,i naravno da je moje subjektivno misljenje sto mislim da je on najbolji stoper lige,isto kao sto ti imas subjektivno misljenje da je Bajic recimo bolji od Bogicevica,a kada bi gledali tako Bogicevic je bio u timu c.zvezde bar dvije sezone,nemam pojma da li je igrao i koliko isto kao sto ne znam za Jesea,ali je napravio transfer tamo,sumnjam da bi ijedan nas stoper napravio takav transfer,Mesicu je najjaca bila Cibalija zasada...nema to veze sa renomeom znaci,to je samo moje subjektivno misljenje i ja mislim da bi nam Jese legao ko budali samar,sto ne znaci da sam u pravu i mislim da ovaj transfer nije moguc svakako,amar je bio za njega zainteresovan ali ne da lovu koju je ovaj trazio...ono sto sam ja vidio kod Jesea je nesto sto mozda ti nisi vidio i gotova stvar,necemo se natezati oko ovoga :mrgreen: ,u profi ekipi kakva je sada Zeljo u odnosu na sve ostale,Jese bi bio pravi komandant odbrane zajedno sa Bogicevicem...svi smo mi jarane subjektivni,pa tako i ti
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 10 maj 2010, 15:05

? 2 - ? je napisao/la:& је $ & за ? " а ? $ " " ? "...
vidjelo se na kup utakmici protiv zelje ;)
zasluzio si jednu lolcinu :lol:

vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la vendetta87 » 10 maj 2010, 15:05

A može li mi neko reći šta je to sa Selimovićem?

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 10 maj 2010, 15:07

vendetta87 je napisao/la:A može li mi neko reći šta je to sa Selimovićem?
ma amar ga nogirao,i meni zao :D

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 10 maj 2010, 15:15

Za danas zakazana sjednica Apelacione komisije Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine ipak se nije mogla održati. Razlog jednostavan - nedostatak kvoruma.
e jbm ti nasu komisiju,pa nemogu se sastat a kamoli nesto odlucit,sramota,stvarno sramota dokle vise
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 10 maj 2010, 15:16

Ja vjerujem u pune tribine jer neke se stvari nemogu kupiti novcem a za sve ostalo tu je Nijaz : )
G A Z I
Željo sve do pobjede

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 10 maj 2010, 15:17

kao i obicno nema kvoruma, cirkus se nastavlja

vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la vendetta87 » 10 maj 2010, 15:17

elninho_resTO je napisao/la:Za danas zakazana sjednica Apelacione komisije Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine ipak se nije mogla održati. Razlog jednostavan - nedostatak kvoruma.
e jbm ti nasu komisiju,pa nemogu se sastat a kamoli nesto odlucit,sramota,stvarno sramota dokle vise
:evil: Jooooj kretena.Pa zar ništa pošteno ne može kod nas.J*** ih šatro kvorum.

A što ga je nogirao??To mi je rebus.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 maj 2010, 15:18

Apelaciona komisija N/FSBiH bez kvoruma
Odluka prolongirana za srijedu

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 maj 2010, 15:18

Hvala bogu pa nisu ukinuli kaznu malenim,bila bi to teska bruka...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 10 maj 2010, 15:20

Hajde da ne smaramo ostale, samo ću kratko reći da igrač koji propadne, isto k'o da je zaboravio igrati. A vjerovatno dosta i zaboravi. Mirso ne mora igrati i toliko je toga prošao u karijeri da je pravo čudo da nalazi motiv, a ne da je sretan što je u ovoj ekipi. Slažem se da bi Rovčanin sada treba da promijeni pristup, jer mu ovo očito šteti šansama da se vrati. A vraća se upravo zbog povrede, što nisi ni spomenuo. I nismo svi jednako subjektivni, a ni po istim pitanjima. Ja u Rovčaninu samo vidim ekstra potencijal i zato ga podržavam, dok ga vas nekoliko doslovno pokopavate bez pravog razloga. Nešto što ja čak ni Lazaru nisam radio, a imao sam sve razloge svijeta.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 10 maj 2010, 15:21

Meni nije jasna jedna stvar sa ovim komisijama. Ko placa i za sta placa ove ljude ako vec iz sjednice u sjednicu niko ne dolazi? :roll: Znaci ljudi ne dolaze na posao a uzimaju novce...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Provenzzano
Kontakt:

Post Postao/la Provenzzano » 10 maj 2010, 15:24

zlaya_tm87 je napisao/la:Meni nije jasna jedna stvar sa ovim komisijama. Ko placa i za sta placa ove ljude ako vec iz sjednice u sjednicu niko ne dolazi? :roll: Znaci ljudi ne dolaze na posao a uzimaju novce...

tako rade godinama ... nije ovo ni prvi ni posljednji put

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 10 maj 2010, 15:27

& " гостовања " се " $ $ " ? не ? на " " $ она $ $. % " " сте у тој ", & " " $ - $ " " па " $ " " ?
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 maj 2010, 15:29

? 2 - ? je napisao/la:& " гостовања " се " $ $ " ? не ? на " " $ она $ $. % " " сте у тој ", & " " $ - $ " " па " $ " " ?
Jes' vidio kako smo namazani...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 0oo0, Kajkutenjoyer, Lekqqq1921, Levin, Pablo11, Proximic, Sarun i 92 gosta.