Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Eldin Hadzic u pocetnoj postavi Almerie danas, utakmica pocinje u 19:15.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
-
- Kontakt:
nut_shell je napisao/la:Eldin Hadzic u pocetnoj postavi Almerie danas, utakmica pocinje u 19:15.

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Samo Adnan Zahirovic moze zamijeniti Muhameda Besica. Mesa ako hoce stabilnog, pozrtvovanog i agresivnog defanzivnog veznog ima ga u Adnanu.
Nakon epizode Bochum koja ga je totalno unazadila, otisao je u Izrael i poceo da igra. Mlad igrac od 25 godina pred kojim je jos duga karijera.
Ja bih Mesi njeg preporucio, a uz njeg neka Mesa odlucuje koga ce i sta ce.
Nakon epizode Bochum koja ga je totalno unazadila, otisao je u Izrael i poceo da igra. Mlad igrac od 25 godina pred kojim je jos duga karijera.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: RE: Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
+1!emir79 je napisao/la:Samo Adnan Zahirovic moze zamijeniti Muhameda Besica. Mesa ako hoce stabilnog, pozrtvovanog i agresivnog defanzivnog veznog ima ga u Adnanu.
Jedan od najboljih igraca u proslim kvalifikacijama!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
sto nabije loptu sa centra u korner dajte nije mogo maci u Bochumu u njemackoj cvajti,a da igra protiv Velsa..Bolje ubacit LUlica u sredinu sa Pjanicem Vrancicem ,a lijevo stavit Hajrovica Viscu ili Zeca nego vratiti ublehu zvanu Zahirovic.
Niko nama nemoze ugoditizgembo89 je napisao/la:sto nabije loptu sa centra u korner dajte nije mogo maci u Bochumu u njemackoj cvajti,a da igra protiv Velsa..Bolje ubacit LUlica u sredinu sa Pjanicem Vrancicem ,a lijevo stavit Hajrovica Viscu ili Zeca nego vratiti ublehu zvanu Zahirovic.
Zasto ne Zahirovic...zato sto ne znamo u kakvom je stanju trenutno, a i nije taj kalibar da bi u ovom momentu donio nesto pozitivno u ove dvije utakmice(prije par godina je bio), moje misljenje...jednostavno su puno bolje opcije Zukanovic ili Kolasinac na DM-u, pa mozda cak i Spahic ma kako to nekome zvucalo...jednostavno nam na toj poziciji treba neko ko zna uklizati, ko se naucio braniti, ko zna izblokirati dalekometne suteve (npr. hoce Ramsey ili Bale da sutiraju s 25 m, Medo ili Vrancic stoje 2 m od njih, sta bi mogli uraditi?- ispratiti udarac pogledom i to je to...sta bi uradili ova trojica nabrojanih, i Spaha i Zuka i Seo bi to klizecim pokusali izblokirati), neko ko se zna postaviti ispred ili iza igraca ako prima loptu ledjima okrenut...Medo stoji uvijek 2,3m od protivnickog igraca, i sl....i ovakav DM bi fakticki bio 3 stoper, ne bi prelazio centar maltene, kao sto to Besic radi...bekovi bi u tom slucaju bili malo slobodniji u igri prema naprijed...
Ja ne vidim igraca koji bi tu mogao uletiti...cak mi je i Vrancic bolje rjesenje od svih potencijalnih, pa i Cimirota i Grahovca koji ne znaju uklizati a DM-ovi su bajg.
Ja ne vidim igraca koji bi tu mogao uletiti...cak mi je i Vrancic bolje rjesenje od svih potencijalnih, pa i Cimirota i Grahovca koji ne znaju uklizati a DM-ovi su bajg.
Zahirovic ako je spreman, on je broj jedan za to mjesto.. cuj spahic zadnji veznihurem je napisao/la:Zasto ne Zahirovic...zato sto ne znamo u kakvom je stanju trenutno, a i nije taj kalibar da bi u ovom momentu donio nesto pozitivno u ove dvije utakmice(prije par godina je bio), moje misljenje...jednostavno su puno bolje opcije Zukanovic ili Kolasinac na DM-u, pa mozda cak i Spahic ma kako to nekome zvucalo...jednostavno nam na toj poziciji treba neko ko zna uklizati, ko se naucio braniti, ko zna izblokirati dalekometne suteve (npr. hoce Ramsey ili Bale da sutiraju s 25 m, Medo ili Vrancic stoje 2 m od njih, sta bi mogli uraditi?- ispratiti udarac pogledom i to je to...sta bi uradili ova trojica nabrojanih, i Spaha i Zuka i Seo bi to klizecim pokusali izblokirati), neko ko se zna postaviti ispred ili iza igraca ako prima loptu ledjima okrenut...Medo stoji uvijek 2,3m od protivnickog igraca, i sl....i ovakav DM bi fakticki bio 3 stoper, ne bi prelazio centar maltene, kao sto to Besic radi...bekovi bi u tom slucaju bili malo slobodniji u igri prema naprijed...

Cuj Pepe u Portugalu i Realu na zadnjeg veznog a klasicni stoper, hahaha...zasto mi ne bismo mogli nesto slicno uraditi u ovako izvanrednoj situaciji?
postoji nesto sto se zove taktika...Zahirovic je prespor, a slab...sama atmosfera i vaznost utakmice bi ga otpuhali, a kamoli snazni igrac Walesa iz Premiershipa...
postoji nesto sto se zove taktika...Zahirovic je prespor, a slab...sama atmosfera i vaznost utakmice bi ga otpuhali, a kamoli snazni igrac Walesa iz Premiershipa...
- Goalgetter
- Kontakt:
Nimalo glup prijedlog da Spahic bude zadnji vezni.
Ima logike.

Sa obzirom da ima solidnu brzinu, iskustvo a i njegovo nerijetko razigravanje igrača sa dugovim pasovima, mislim da bi mogao odigrati dobro tu poziciju u ovoj situaciji. Čak, možda i ponajbolje rješenje, mada imamo mogućnost i da Zuka ili Seo tu zaigraju.Goalgetter je napisao/la:Nimalo glup prijedlog da Spahic bude zadnji vezni.Ima logike.
Eureka! 
Pa to je fakat odlicna ideja, ima brzinu, tehniku ma ima sve za zadnjeg a vidjeli smo i da moze iznijet loptu cak sa stoperske pozicije.
Stopera nam fala bogu ne fali, znaci javljajte Mesi da smo nasli rjesenje tj ovaj kolega @hurem je nasao

Pa to je fakat odlicna ideja, ima brzinu, tehniku ma ima sve za zadnjeg a vidjeli smo i da moze iznijet loptu cak sa stoperske pozicije.
Stopera nam fala bogu ne fali, znaci javljajte Mesi da smo nasli rjesenje tj ovaj kolega @hurem je nasao

This time next year we'll be millionaires.
Kako ga atmosfera i vaznost utakmice nisu otpuhali u Zilini kada je usao i svojim ulaskom promjenio ritam utakmice i na BP protiv Portugala kada je odlicno Ronalda cuvao?hurem je napisao/la:Cuj Pepe u Portugalu i Realu na zadnjeg veznog a klasicni stoper, hahaha...zasto mi ne bismo mogli nesto slicno uraditi u ovako izvanrednoj situaciji?
Drag mi je igrac, nije za ove utakmice zbog visegodisnjeg neigranja a ne zbog razloga koje si naveo.
Ne znam sto Zukanovica spominjete kao opciju, neko je napisao ovdje, kada se saznalo koliko ce odsustvovati da nece biti spreman ni za ovo oktobarsko okupljanje, ili se sta promjenilo

Nad tobom sunce najljepše sja
- Gabon
- Kontakt:
Ne ne...bice da se sam stavioGoalgetter je napisao/la:Nimalo glup prijedlog da Spahic bude zadnji vezni.Ima logike.

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Goalgetter je napisao/la:Nimalo glup prijedlog da Spahic bude zadnji vezni.Ima logike.
spahic na 10ku

.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
-
Naravno da nije glup prijedlog, sta vise.Goalgetter je napisao/la:Nimalo glup prijedlog da Spahic bude zadnji vezni.Ima logike.
Spaha, Lulic, Zukanovic, Cocalic su igraci koji bi, bar po mom misljenju, najbolje odigrali tu poziciju. Mada, cisto sumnjam da ce mesa povuci Spahu s mjesta stopera.
Sto se tice Grahovca, nisam siguran sta konkretno igra u Rapidu, koliko je dobar i ne bih rizikovao, a nece ni Mesa. Seo je suvise sirov za tu poziciju, u destrukciji igre protivnika je OK, ali u izgradnji napada ne bi bas bio koristan.
Slazem se.HariTz je napisao/la:Sa obzirom da ima solidnu brzinu, iskustvo a i njegovo nerijetko razigravanje igrača sa dugovim pasovima, mislim da bi mogao odigrati dobro tu poziciju u ovoj situaciji. Čak, možda i ponajbolje rješenje, mada imamo mogućnost i da Zuka ili Seo tu zaigraju.Goalgetter je napisao/la:Nimalo glup prijedlog da Spahic bude zadnji vezni.Ima logike.
- Goalgetter
- Kontakt:

Jednogodisnji ugovor u Ergotelisu. E moj Stevane.
Kakav talenat propade 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Sto kaze nas narod "Pao qrcu za usi"Goalgetter je napisao/la:
Jednogodisnji ugovor u Ergotelisu. E moj Stevane.

Trenutno korisnika/ca: 061657451, 19vendetta87, Balorda, Blackwargreymon, budzak, Confiance, Edo1922, Fudo, GG3, Google Adsense [Bot], Micron, Shogun, signalidunapark, smajke, zgembo89 i 142 gosta.