Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zapikan i Rustem, kako je krenulo moraćeš Am. Bekića uzet, al' nema ti hajra od toga jer ga NoDže očima ne može.belosevic28 je napisao/la:Posto ste pokupili sve, eo ja tipujem na Rustema (valjda nije i on zapikan)... A ako kojim slucajem ne dobijemo, cim sahranimo brata BSV (objesit ve se), kupuj mi kartu za Kanadu![]()
Zapikan je i Amer Bekic. Ostao je Tatko, Ibrak i sudija.. I onda zatvaramo igru..uNbx je napisao/la:Zapikan i Rustem, kako je krenulo moraćeš Am. Bekića uzet, al' nema ti hajra od toga jer ga NoDže očima ne može.belosevic28 je napisao/la:Posto ste pokupili sve, eo ja tipujem na Rustema (valjda nije i on zapikan)... A ako kojim slucajem ne dobijemo, cim sahranimo brata BSV (objesit ve se), kupuj mi kartu za Kanadu![]()
Gledajući ovaj uži izbor igrača koji konkurišu za strijelca i ja sam pomislio, u šali naravno, da bi Delač mogao biti igrač odluke,Zip je napisao/la:Ma Delac zabija gol![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoArmy88 je napisao/la:meni ostaje: 3:0 za zelenim stolom.
U 75 minuti Šavija ulijece na teren sa parolom "otimačina" nakon čega Paradžik povlaci igrace i prekida utakmicuBordoArmy88 je napisao/la:meni ostaje: 3:0 za zelenim stolom.
A ko ce drugi..RN87 je napisao/la:Jel nam Skaka u lukavici?
Jel se u ovu nagradnu igru ubrajaju i autogolovi?molotovljev je napisao/la:Gledajući ovaj uži izbor igrača koji konkurišu za strijelca i ja sam pomislio, u šali naravno, da bi Delač mogao biti igrač odluke,Zip je napisao/la:Ma Delac zabija gol![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
međutim, zamišljam situaciju šta bi sve trebalo da se desi, a to je da se uveliko igra sudijska nadoknada kod rezultata 0:0,
nervoza na tribinama, gužva u 16, i kao Delač glavom matira nemoćnog golmana Slavije...
Pa onda kažem sam sebi, ne, ne želim takav scenario, suviše rizično i napeto... bolje da to bude autogol u '35 min.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bvsic, Hamagara, JavierBosnia, Lecler i 77 gostiju.