Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
protiv manchestera je Barcelona bila bolja , otvorena igra s obe strane , al opet Barcina dominacija , jedan nesretni sut s 30m i pobjeda Manchestera .
Riječ je o viktoriji koja se "igrala" pred golovm Utd-a.Furymaker je napisao/la:protiv manchestera je Barcelona bila bolja , otvorena igra s obe strane , al opet Barcina dominacija , jedan nesretni sut s 30m i pobjeda Manchestera .
FK Pjetlovi
- majestic24
- Kontakt:
Shots (on Goal) 8(2) 14(3)reds je napisao/la:Riječ je o viktoriji koja se "igrala" pred golovm Utd-a.Furymaker je napisao/la:protiv manchestera je Barcelona bila bolja , otvorena igra s obe strane , al opet Barcina dominacija , jedan nesretni sut s 30m i pobjeda Manchestera .
Time of Possession 40% 60%
Saves 3 1
jaka viktorija nema sta
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Nisam ja rekao da se igrala viktorija vidiš navodne znake.To govori ovaj @romario.majestic24 je napisao/la:Shots (on Goal) 8(2) 14(3)reds je napisao/la:Riječ je o viktoriji koja se "igrala" pred golovm Utd-a.Furymaker je napisao/la:protiv manchestera je Barcelona bila bolja , otvorena igra s obe strane , al opet Barcina dominacija , jedan nesretni sut s 30m i pobjeda Manchestera .
Time of Possession 40% 60%
Saves 3 1
jaka viktorija nema sta

FK Pjetlovi
koja crna viktorija. kad se samo sjeitm kako ih je liverpool razvalio na anflidu, iako to rezultat ne govori.Romariooo je napisao/la:Kad Barca ode u goste englezima, igra viktorije, kad englezi dodju na kamp nou, tesko da i centar predju. To je mjerilo.
a ni protiv chelsea, uniteda a pogotovo ne arsenala se nije igrala vikrtorija. viktorija se koristi kad je u pitanju nemoc protivnika da prijedje centar i loptu udalji od svog gola, a ne kad isti tim svjesno ne ide u napad jer ima odgovarajuci rezultat (inter, united, chelsea).
edit: izvinjavam se navijacima reala sto pisem o barci na njihovoj temi. ali ono nisam mogo presutit.
Protiv Manchestera kad su igrali, sjecam se da je Runi igro skoro beka, cijelo vrijeme nako sto su dali gol su se branili, nisu smjeli ni na svom stadionu igrati. Isto tako je bilo i protiv Celzija, celzi jest imo bolje prilike, al sve je to bilo na kontru, a veci dio utakmice, cak i sa igracem manje Barca je napadala. Protiv Arsenala ne treba ni pricati, a protiv Liverpoola zadnji put kad su igrali, i to je bila viktorija, branio se Rafa na Enfieldu ko Staljingrad, 1 0 dobila Barca a Liverpool prosao dalje. Sve su to cinjenice i tako ce biti i u narednim sezonama, a tako ce vjerujem biti i dok se Real malo ustabili. Tako ce uostalom vjerovatno biti i ako bude igrala Engleska sa Spanijom na svjetskom prvenstvu. Englezi pate od rezultata, Spanci igraju s merakom, tako je to, a sad u zadnje vrijeme ovaj spanski ili ti Barcelonin stil igre postao je dominantan i isplati se i u rezultatskom smislu.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
hehe protiv Arsenala itekako jeste se igrala viktorija posebno u Londonu kada su ovi sastavili 2 pasa tek u zadnjih 10 minuta
de malo proguglajte i vidite koliko spanski timovi redovno buse engleske sam venger je rekao da su spanski timovi nocna mora za engleske
djaba raspravljate LA LIGA RULES 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
KAZU NEVALJA ROBEN,NEVALJA SNAJDER ?EEE SAD FINO NA FINALE I GLEDAJETE OBOJCU KOSPICE I LAGANOOOO
- EL PREZIDENTETETETE
- Kontakt:
Cjelokupno gledano Engleska ima jače timove. Nekako mi ne ide da se jedna Mallorca bori za L.P. ( :
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES
Engleska liga jeste zanimljivija, a da li je kvalitetnija tesko, uostalom i tu se vec dugo samo dva kluba osvajaju titule, isto ko u Spaniji.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
obrazloziEL PREZIDENTETETETE je napisao/la:Cjelokupno gledano Engleska ima jače timove. Nekako mi ne ide da se jedna Mallorca bori za L.P. ( :

Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 10 maj 2010, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
mallorca u engleskoj ni u tom 10 ne bi bila.
i nije tu u pitanju losa forma seville, vilalreala i atletica. to je njihova realnost.
i nije tu u pitanju losa forma seville, vilalreala i atletica. to je njihova realnost.
- EL PREZIDENTETETETE
- Kontakt:
Uredu, nećemo više Eng vs Spain . Biće mjesta za to na prvenstvu hehe.
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES
- Nail for Real
- Kontakt:
I kakve veze imaju ta vasa prepucavanja sa Real Madridom

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Tottenham se sprema iz Real Madrida dovesti kapitena i legendu tog kluba Raula Gonzalesa Blanca.
Engleski mediji pišu danas kako je trener Spursa Harry Redknapp zainteresovan za Raula, kojeg vidi kao idealno pojačanje za narednu sezonu, jer kapiten Reala ima ogromno iskustvo igranja Lige prvaka, čiji je najbolji strijelac svih vremena.
Tottenham je već obavio kontakte sa Raulovim menadžerom Ginesom Carvajalom, te se nadaju da bi Real mogao pustiti Raula u narednom prelaznom roku.
Međutim, pitanje je koliko Raul ima želej da napusti jedini klub za koji je igrao u svojoj prebogatoj karijeri.
najbolji napadac kojeg sam ja gledao
Engleski mediji pišu danas kako je trener Spursa Harry Redknapp zainteresovan za Raula, kojeg vidi kao idealno pojačanje za narednu sezonu, jer kapiten Reala ima ogromno iskustvo igranja Lige prvaka, čiji je najbolji strijelac svih vremena.
Tottenham je već obavio kontakte sa Raulovim menadžerom Ginesom Carvajalom, te se nadaju da bi Real mogao pustiti Raula u narednom prelaznom roku.
Međutim, pitanje je koliko Raul ima želej da napusti jedini klub za koji je igrao u svojoj prebogatoj karijeri.
najbolji napadac kojeg sam ja gledao

Žalosno je da najveći igrač ovog kluba svih vremena nema mjesta u ekipi. 

FK Pjetlovi
Vremena se mjenjaju, Raul je odigrao svoje.
Ja da sam na njegovom mjestu ja bi se oprostio, dao bi mu Perez mjesto u upravi. Šta će, ne može on više igrati na visokom nivou !

Ja da sam na njegovom mjestu ja bi se oprostio, dao bi mu Perez mjesto u upravi. Šta će, ne može on više igrati na visokom nivou !
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
reds je napisao/la:Žalosno je da najveći igrač ovog kluba svih vremena nema mjesta u ekipi.
Ma svasta nesto je zalosno, pa i to da za Raula nema mjesta. Ali i realno je to da on vise ne igra kao kad je bio 25ogodisnjak, ili koju godinu stariji, kad su poslije njega svi poceli ljubiti prstene.

Igracina jest, i meni uz Zidanea skoro jedini Realovac kojeg ono bas postujem, ali mladi igraci dolaze. Pa ne moze se uvijek govoriti: Ubaci Raula, on je legenda kluba.
Da, to bi vjerovatno bilo i najpametnije. Moze on jos fino odigrati, ali ne znam koliko je dobro rusiti odjednom reputaciju, zato sto nigdje vise nece igrati kao nekad u Realu._BooS_ je napisao/la:Vremena se mjenjaju, Raul je odigrao svoje.![]()
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
http://www.facebook.com/posted.php?id=2 ... 4094652076
Forza Guti, Guti ale, Guti ale, Guti ale, Forza Guti, Guti aleeee
Forza Guti, Guti ale, Guti ale, Guti ale, Forza Guti, Guti aleeee
- EL PREZIDENTETETETE
- Kontakt:
Guti me nevjerovatno podsjeća na Torresa. Kada je kamera malo odaljenija ( :
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.