FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Skorin gol vjerovatno najljepsi ove sezone ali mislim da jedan drugi momak zasluzuje da ga se pohvali a to je Kenan Handzic....ovaj momak kad god zaigra uvjek bude jedan od najbolji na terenu, ugl o njemu ce se sigurno puno vise pricati sljedeceih sezona
Da, a i gol je bio dobar, onako nonšalantno !Baltazar je napisao/la:Skorin gol vjerovatno najljepsi ove sezone ali mislim da jedan drugi momak zasluzuje da ga se pohvali a to je Kenan Handzic....ovaj momak kad god zaigra uvjek bude jedan od najbolji na terenu, ugl o njemu ce se sigurno puno vise pricati sljedeceih sezona

Zadnja izmjena: Zagor, dana/u 10 maj 2010, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
al u ku..u 35 metara ovdje preko 40 metara imamiky_hz je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sta je ovo ovako,jedel se ovo....oj golcine oci izbi

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Neznam kojim navijacima mozda Manijacima al HZ nece biti na tekmama do daljeg!Marseille84 je napisao/la:Molim te bože, derbi sa gledalacimaaaa![]()
![]()
ja licno bi volio da se igra pred punim stadionom, ali stvarno bi bilo smjesno smanjivati kaznu...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Mi necemo doci jee pobjede su porazi kad se obraz pogazi!
Ako nekog zanima u Foči se od 21. do 23. maja odrzava medjunarodni kadetski turnir Football friends na kojem ucestvuju i kadeti Sarajeva.U prvoj utakmici se sastaju sa kadetima Njukasl junajteda pa ako neko zeli moze da dodje da pogleda utakmicu a i ostale meceve,ulaz je besplatan.A po zadnji informacijama bicE i snimci na OSM TV,a mozda i direktno,zavisi od mogucnosti da se obezbjedi dovoljno jak link za prenose.Evo i kompletan raspored utakmica sa satnicom :
RASPORED UTAKMICA NA 6. OMLADINSKOM TURNIRU FUDBAL FRIENDS FOČA 2010
DATUM I VRIJEME OZNAKA SUSRET RANG
21.05.2010 U 16,00 A Sutjeska (BiH) - Levski (BUG) Kvalifikacije
21.05.2010 U 17,30 B Zagreb (CRO) - Budućnost (MNG) Kvalifikacije
21.05.2010 U 19.15 C Njukasl(ENG) - Sarajevo (BiH) Kvalifikacije
21.05.2010 U 24,45 D Crvena Zvezda (SRB) - Olimpija (SLO) Kvalifikacije
22.05.2010 U 16,00 E Poraženi iz C - Poraženi iz D Utakmice od 5 do 8 mjesta
22.05.2010 U 17,30 F Poraženi iz A - Poraženi iz B Utakmice od 5 do 8 mjesta
22.05.2010 U 19,00 G Pobjednik iz A- Pobjednik iz B Polufinale
22.05.2010 U 20,45 H Pobjednik iz B - Pobjednik iz C Polufinale
23.05.2010 U 10,00 IV Poraženi iz E - Poraženi iz F Utakmice za 7 i 8 mjesto
23.05.2010 U 16,30 III Pobjednik iz E - Pobjednik iz F Utakmice za 5 i 6 mjesto
23.05.2010 U 18,00 II Poraženi iz G - Poraženi iz H Utakmice za 3 i 4 mjesto
23.05.2010 U 20,00 I Pobjednik iz G - Pobjednik iz H Utakmice za 1 i 2 mjesto
U slučaju neriješenog rezultata, pobjednik se odlučuje izvođenjem jedanesteraca.
Pravo učešća imaju igrači rođeni 1993 i 1994 godine, kao i 1995 godine sa specijalističkim ljekarskim pregledom.
Sve ekipe su obavezne za nastup igrača obezbijediti fudbalske legitimacije.
ORGANIZACIONI ODBOR
RASPORED UTAKMICA NA 6. OMLADINSKOM TURNIRU FUDBAL FRIENDS FOČA 2010
DATUM I VRIJEME OZNAKA SUSRET RANG
21.05.2010 U 16,00 A Sutjeska (BiH) - Levski (BUG) Kvalifikacije
21.05.2010 U 17,30 B Zagreb (CRO) - Budućnost (MNG) Kvalifikacije
21.05.2010 U 19.15 C Njukasl(ENG) - Sarajevo (BiH) Kvalifikacije
21.05.2010 U 24,45 D Crvena Zvezda (SRB) - Olimpija (SLO) Kvalifikacije
22.05.2010 U 16,00 E Poraženi iz C - Poraženi iz D Utakmice od 5 do 8 mjesta
22.05.2010 U 17,30 F Poraženi iz A - Poraženi iz B Utakmice od 5 do 8 mjesta
22.05.2010 U 19,00 G Pobjednik iz A- Pobjednik iz B Polufinale
22.05.2010 U 20,45 H Pobjednik iz B - Pobjednik iz C Polufinale
23.05.2010 U 10,00 IV Poraženi iz E - Poraženi iz F Utakmice za 7 i 8 mjesto
23.05.2010 U 16,30 III Pobjednik iz E - Pobjednik iz F Utakmice za 5 i 6 mjesto
23.05.2010 U 18,00 II Poraženi iz G - Poraženi iz H Utakmice za 3 i 4 mjesto
23.05.2010 U 20,00 I Pobjednik iz G - Pobjednik iz H Utakmice za 1 i 2 mjesto
U slučaju neriješenog rezultata, pobjednik se odlučuje izvođenjem jedanesteraca.
Pravo učešća imaju igrači rođeni 1993 i 1994 godine, kao i 1995 godine sa specijalističkim ljekarskim pregledom.
Sve ekipe su obavezne za nastup igrača obezbijediti fudbalske legitimacije.
ORGANIZACIONI ODBOR
- sarajlija89
- Kontakt:
ma kakvi nasi kadeti.. mi sa foruma da se skupimo bolji bi bili...ne pamtim goru generaciju
...
zadnju su od olimpika zijanili kuci koliko sam vidio

zadnju su od olimpika zijanili kuci koliko sam vidio

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
i da se smanji znam da prave Horde Zla nece doci mogu samo derby navijaci koji nisu upuceni,tako da mi je svejedno dok **** ne odu iz kluba nema sjevera i nema podrske!!toliko
Kadeti su dno dna znam jer sam i ja nekad bio clan te divne generacije koju su kantali gdje god stigne a dno dna je bilo kad su nas vjerovali ili ne u Semizovcu pobjedili, pa zar se dolje igra fudbal, garantujem vam da iz te generacije niko nema pojma osim Hrelje sve ovo ostalo je suhi prosjek, a nisam ni ja neki fudbalski mag doduse..

Trenirao sam u Sarajevu ali sam uvijek navijao za starijeg Sarajevskog premjerligasa koji je ruku na srce od vas bolji nekoliko puta...

Trenirao sam u Sarajevu ali sam uvijek navijao za starijeg Sarajevskog premjerligasa koji je ruku na srce od vas bolji nekoliko puta...
Zadnja izmjena: Arogantni, dana/u 10 maj 2010, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
kratko bice 11:-3 za pitare ahaaaaaaaaaa
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
A nama ovamo pricaju da je sadasnja kadetska ekipa,sad ja ne znam to je generacija valjda 93-94,ekstra dobra i da sve redom dere u svojoj ligi,a nemoj da se opet englezi kurce po Foči
,kako ovo zvuci englezi po Foči,daj da ih bar neko dobije.Prosle godine su doveli ekstra tim,jer je prethodne reprezentaciju njihove omladinske premijer lige svak nakanto,ali su zato prosle pomeli sve,igrao ej i Vučkić ,sto ga sad navodno trazi čelzi i MUFC.

Mladen je napisao/la:A nama ovamo pricaju da je sadasnja kadetska ekipa,sad ja ne znam to je generacija valjda 93-94,ekstra dobra i da sve redom dere u svojoj ligi,a nemoj da se opet englezi kurce po Foči,kako ovo zvuci englezi po Foči,daj da ih bar neko dobije.Prosle godine su doveli ekstra tim,jer je prethodne reprezentaciju njihove omladinske premijer lige svak nakanto,ali su zato prosle pomeli sve,igrao ej i Vučkić ,sto ga sad navodno trazi čelzi i MUFC.
TO je generacija 93 i oni su ubjedljivo najslabija generacija koju je Sarajevo ikad imalo tek su 5 na tabeli od 8 ekipa

Ma daj nek posalju sta da valja,prethodnih godina je zeljo slao dobre ekipe,mada su pojedini igraci vise licili na regrute nego na kadete
,ali su se bar dobro borili a i igrali.

dobar gol pravo,mora da je neki zajeban efe bio,jer sut ne djeluje kao nesto bog zna kako jak,ali nek i kod nas vidimo nesto ovakoProbisvjet je napisao/la:Ovo se zove imati mu da pa šutnuti. Bravo Alene! U PL mozda ima par igraca koji se usude sutirati iz daljine, a vecina ih ne bi dobacila loptu do gola sa 40m.miky_hz je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sta je ovo ovako,jedel se ovo....oj golcine oci izbi
VOLIM TE ŽELJO
Sve su im generacije dobre osim te famozne 93 generacije i ako njih posalju samo ce beze obrukat klub kao sto je Sarajevo...Mladen je napisao/la:Ma daj nek posalju sta da valja,prethodnih godina je zeljo slao dobre ekipe,mada su pojedini igraci vise licili na regrute nego na kadete,ali su se bar dobro borili a i igrali.

Najevci krivac za tu generaciju je njihov trener uopste ne radi prave treninge nego se blago receno zajebavaju nisu fizicki spremni da odigraju jednu utakmicu da ih dzenan trenira il onaj foco bila bi to extra generacija
evo jedan vic dobar pred derbi
MOMAK KAZE KAKO BI RAZGULILI PARTIZAN :d
imam argumente...vjerujem u ovu ekipu i ovaj strucni stab, kao navijac najveci adrenalin bi bio da putujemo tamo, za belaj me ne interesuje. Mislim da mozemo proci partizan i da im pokazemo da se i ovamo igra fudbal, i da imamo navijace koji im mogu parirat, i sam ti ne trebas tako pricat isto koda te strah nekih grobara koji ce doc. Bas zbog toga bi volio da oni dodju da pokazemo da imamo odlican klub i odlicne navijace!!!!

imam argumente...vjerujem u ovu ekipu i ovaj strucni stab, kao navijac najveci adrenalin bi bio da putujemo tamo, za belaj me ne interesuje. Mislim da mozemo proci partizan i da im pokazemo da se i ovamo igra fudbal, i da imamo navijace koji im mogu parirat, i sam ti ne trebas tako pricat isto koda te strah nekih grobara koji ce doc. Bas zbog toga bi volio da oni dodju da pokazemo da imamo odlican klub i odlicne navijace!!!!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Iako sam navijac Zelje taj decko nije normalan on prizeljkuje Partizan pa Partizan bi zguzioooo ekipu koju bi sastavili od najboljih igraca u nasoj Ligi a da nepobjedi JEDNOG VELIKANA KAKAV JE ZELJO i on se dotice nekih belaja pa nije mu dosta rata bilo ako ga se sjeca pa da beze bude nekih tuca i krvi on ocigledno nije normalan.... A ko sto neki misle da je Partizan bauk pa i nije al u odnosu na nase ekipe svakako jest....

ma shvatam ja to al brate mili pa od prvog do 11 mjesta u nasoj ligi razlika je 20% .... a u njihovoj partizan i zvijezda deru sve redom ...... ..vidjeli smo sta je zrinjski dozivio ...malo realnosti nebi nilo previseArogantni je napisao/la:Iako sam navijac Zelje taj decko nije normalan on prizeljkuje Partizan pa Partizan bi zguzioooo ekipu koju bi sastavili od najboljih igraca u nasoj Ligi a da nepobjedi JEDNOG VELIKANA KAKAV JE ZELJO i on se dotice nekih belaja pa nije mu dosta rata bilo ako ga se sjeca pa da beze bude nekih tuca i krvi on ocigledno nije normalan.... A ko sto neki misle da je Partizan bauk pa i nije al u odnosu na nase ekipe svakako jest....![]()
![]()

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić