Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bhfanatic14
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la bhfanatic14 » 09 sep 2015, 12:18

Mozda je dragongirl Zerina vedina :D
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 09 sep 2015, 13:03

bhfanatic14 je napisao/la:Mozda je dragongirl Zerina vedina :D
Hahaha ma kakvi, nisam... :D

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 sep 2015, 13:54

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:
a jest i bilo tesko, pola posla dzeko odradio....i taj gol je jedva nekako dao.....
Sto ga nije dao neko drugi, ili onaj u Brazilu, nemoj srozavati Vedine golove i doprinos za repku. Slavio si ti njega i tu noc u Litvaniji i na Marakani. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 09 sep 2015, 15:38

bhsport je napisao/la:
a jest i bilo tesko, pola posla dzeko odradio....i taj gol je jedva nekako dao.....
Sto ga nije dao neko drugi, ili onaj u Brazilu, nemoj srozavati Vedine golove i doprinos za repku. Slavio si ti njega i tu noc u Litvaniji i na Marakani. ;)

nemam ja nista licno protiv njega, samo sam misljenja da je najveca talasika koja je ikad igrala u repki, po meni je gori i od pandze.....

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 sep 2015, 15:43

Onda pratis repku od jucer, Jakirevic, Mulina, Tino, Hadzic, Vrsajevic, Mikelini, Spomenko Bosnjak jednostavno bilo je tih proletaraca koji su takvi antitalenti da je cudo jedno i ti jednog Vedu stavljas ispod njih.
Idi prati skokove.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 09 sep 2015, 15:52

bhsport je napisao/la:

nemam ja nista licno protiv njega, samo sam misljenja da je najveca talasika koja je ikad igrala u repki, po meni je gori i od pandze.....
Je li to za Ibisevica kazes ! :shock:
Najveca talasika, frajer dao 24 gola, u 67 utakmica za reprezentaciju, u BL dao 82 gola... :crazy:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 09 sep 2015, 16:25

Da je Vedo najveća talasika koja ikada igrala za reprezentaciju, pa mi bi bilo u rangu Njemačke.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 09 sep 2015, 16:32

Ma hajde, pa s kim i o čemu vi raspravljate, ovo je toliko smiješna izjava da je uopšte nema potrebe ni komentarisati... :rol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 sep 2015, 17:58

Palite se k'o kutnjaci.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 09 sep 2015, 20:36

bhsport je napisao/la:

Nije najveca talasika i dao je dosta za repku i hvala mu, ali ne zivi se od proslosti i trenutno nezasluzuje ni da bude 2 a mozda ni 3 napadac repke. Neki ce reci zaduzio nas je, sigurno i jeste ali treba da se gleda kvalitet a ne zaduge.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 09 sep 2015, 21:59

DragonGirl je napisao/la:Hahaha opis hajd i može proći :lol: al' ne zavlači bolan ljude da me poznaješ i da si me vidio kad nisi... :nene: :D
pa draga A. T., zar mislis da foliram? ;)

slika

tvoje desno prelijepo oko :ljepota:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 09 sep 2015, 22:50

KK_Bosna je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Hahaha opis hajd i može proći :lol: al' ne zavlači bolan ljude da me poznaješ i da si me vidio kad nisi... :nene: :D

slika

Hahahahahaha e svašta stvarno :lol: ...da ćeš tražiti i naći moj profil na FB nisam mogla ni zamisliti...ali to sad ne mora značiti da ga moraju znati i ostali ;)...i također to i dalje ne znači da me poznaješ :D

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 sep 2015, 22:56

KK_Bosna je napisao/la:

slika

Ne vjerujem svega mi, uđem na temu da vidim nešto vezano za "Plavookog bombardera" al' vidim oko doslovno :lol:

Koji si ti kralj :rol: :tokralju:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 09 sep 2015, 23:06

Mrsko mi pisati eseje, jednostavno postavi tu svoju sliku...da vidimo s kim imamo posla...mozda ces imati vise simpatizera nego Edin Dzeko...

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 09 sep 2015, 23:12

DragonGirl je napisao/la:Hahahahahaha e svašta stvarno :lol: ...da ćeš tražiti i naći moj profil na FB nisam mogla ni zamisliti...ali to sad ne mora značiti da ga moraju znati i ostali ;)...i također to i dalje ne znači da me poznaješ :D
eee dragoncice, da si ti meni ziva i zdrava, kad sam ja tebe nasao ko si i sta si :ljepota: ma eto, stavio sam samo inicijale, da znas da se radi o tebi, da ne bude suplja :tralala:

a eto, i da drugi vide da si stvarno zensko i da nisi slavica :salut:
hurem je napisao/la:Mrsko mi pisati eseje, jednostavno postavi tu svoju sliku...da vidimo s kim imamo posla...mozda ces imati vise simpatizera nego Edin Dzeko...
dosta oko, sta ce vam njena slika... ne dam je! cuvam je za sebe :ljepota: (ako mi je ne otmu vedo ili mire) :tralala:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 09 sep 2015, 23:29

Mene je ovo oko pravo trznulo, mislim bez uvrede @Dragonici, ali nikako to nisam očekivao ovdje.. :lol:
Majke mi, neki forumaši mogu raditi u interpolu :mrgreen:
Nego, što se tiče Vede, jao kako mi je drago za ovog momka što je uspio ostati u Bundesligi. Konkurencija i nije nešto, tako da mislim da ga možemo očekivati i u prvih 11 odma :D
Tačno otvaram šampanjac kad je zabije :D :bih:

kobac
Kontakt:

Post Postao/la kobac » 09 sep 2015, 23:33

kad ste vec kod tih slika,sjecal se ko mandraxa i onog cuvenog jel te stid :mrgreen:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 09 sep 2015, 23:39

kobac je napisao/la:kad ste vec kod tih slika,sjecal se ko mandraxa i onog cuvenog jel te stid :mrgreen:
Jao, to je bilo legendarno.. i dalje se nasmijem kad se sjetim toga.. ta čuvena slika i natpis mandrax jel te stid :urnebes: :urnebes:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 09 sep 2015, 23:52

hurem je napisao/la:Mrsko mi pisati eseje, jednostavno postavi tu svoju sliku...da vidimo s kim imamo posla...mozda ces imati vise simpatizera nego Edin Dzeko...
Stvarno mi nije jasno šta je to što te u mojim postovima navodi na sumnju da sam neka poznata faca, voljela bih da to obrazložiš...i ako želiš vjeruj u ovo što sam napisala, a ako ne želiš nemoj, ali nemam namjeru širokim narodnim masama otkrivati svoj lik i identitet, sasvim dovoljno mi je što je evo jedan koji bi stvarno mogao raditi u Interpolu to već otkrio, iako ne znam kako... :shock:
HariTz je napisao/la:Mene je ovo oko pravo trznulo, mislim bez uvrede @Dragonici, ali nikako to nisam očekivao ovdje.. :lol:
A šta misliš tek kako je meni :D , malo je reći da nisam to očekivala... :roll:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 09 sep 2015, 23:56

DragonGirl je napisao/la:A šta misliš tek kako je meni :D , malo je reći da nisam to očekivala... :roll:
Ma mislim da tome i nije baš mjesto ovdje, jer pretpostavljam da ne želiš da to i ostali vide, ali hajde, prihvatila si sa šalom :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hansbosna i 22 gosta.