FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

FCS
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la FCS » 10 maj 2010, 14:14

Natambura, normalno.

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 10 maj 2010, 14:18

http://www.****/index.php?op ... 3&Itemid=1

ko nije pogledao izvjestaj sa utakmice protiv modrice , nek obrati paznju posebno na ovaj cetvrti go
TREĆI PUT ČASTIMO !

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 10 maj 2010, 14:21

borcev_navijac je napisao/la:
? 2 - ? je napisao/la:' $ ' $ " " у $ $ сезоне све - " " јасно, ? $ се ? ? $ ' " " " а $ ' на $ $ готово ' " " РС, ? $ & не ' $ ?... Па " ? су све ? $ транспарент " ? $ $ & сезоне - на $ & $ " "
lazarevo jesi "optimista" 8-)

kako rekoh ja vec prezalio oba trofeja , sad samo opusteno, oni nek daju sve od sebe pa sta bude :)

inace gledao sam ponovo onaj prodor petrovica i go, defintivno od njega moze da bude izvrstan spic igrac, ova pozcija veznjaka mu je zbog katastrofalne duel igre mizerna, ali spic bi mogao biti zaista zaista dobar
' " " то све с ', $ " $ ' ' " " ја
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 10 maj 2010, 14:21

? 2 - ? je napisao/la:
? 2 - ? je napisao/la:' $ ' $ " " у $ $ сезоне све - " " јасно, ? $ се ? ? $ ' " " " а $ ' на $ $ готово ' " " РС, ? $ & не ' $ ?... Па " ? су све ? $ транспарент " ? $ $ & сезоне - на $ & $ " "
lazarevo jesi "optimista" 8-)

kako rekoh ja vec prezalio oba trofeja , sad samo opusteno, oni nek daju sve od sebe pa sta bude :)

inace gledao sam ponovo onaj prodor petrovica i go, defintivno od njega moze da bude izvrstan spic igrac, ova pozcija veznjaka mu je zbog katastrofalne duel igre mizerna, ali spic bi mogao biti zaista zaista dobar
' " " то све с ', $ " $ ' ' " " ја
ne bi se bas slozio, kazu da igraca sve mozes nauciti osim da da go , s tim se radja, a imaj na umu i onaj protiv slavije, isto tako ladno spremljen bez imalo kalkulisanja sa manirom iskusnog strijelca .

Ja znam da nas je sve petrovic ovog proljeca nervirao svojom igrom u veznom redu slabom duel igrom, ali to je pravi materijal za dobrog spica ili poluspica
TREĆI PUT ČASTIMO !

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 10 maj 2010, 14:23

% ? % у ' " ?
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 10 maj 2010, 14:26

? 2 - ? je napisao/la:% ? % у ' " ?

ne ne nego si ti sam u recenici svoje igracke kvalitete potcjenio u kontesktu recenice, znaci protiv njih sam i ja moga :)
a cuj mozda u tebi cuci jedan messi :) ko ce ga znat:)
TREĆI PUT ČASTIMO !

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 10 maj 2010, 14:33

? 2 - ? je napisao/la:% ? % у ' " ?

ne ne nego si ti sam u recenici svoje igracke kvalitete potcjenio u kontesktu recenice, znaci protiv njih sam i ja moga :)
a cuj mozda u tebi cuci jedan messi :) ko ce ga znat:)
То ' & & $ а " ... ' " ту % %, $, ево " " ?, $ ' $ & је " на " $ је % " оно $ " јесењег $ па у " ? & а $ нестао. " " " ? се ' $ " у ? "

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 10 maj 2010, 15:19

$ " $ ' " " у ' $,? је &, а у $ " $ " ' % ". $ је &, $, по " у $ се & / него ". ' ето, " је " $ & па је $ " $ " $ & " $ " ?.

Е ту $ $ онога % је & - " за ", $ тај & ? " ", % не % " ново. а - је ? $ ? " $ за " " за $ " за $ "...
"" ПУТ ""

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 10 maj 2010, 15:20

po meni petrovic ne bi trebo igrati klasicnog spica, nego nekog poluspica nesto slicno kajkutu i stevanovicu.

nije los u kontroli lopte, ni brzina mu nije skroz losa, tako da...

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 10 maj 2010, 15:35

" je napisao/la:$ " $ ' " " у ' $,? је &, а у $ " $ " ' % ". $ је &, $, по " у $ се & / него ". ' ето, " је " $ & па је $ " $ " $ & " $ " ?.

Е ту $ $ онога % је & - " за ", $ тај & ? " ", % не % " ново. а - је ? $ ? " $ за " " за $ " за $ "...

hahaha kako ne pokusava sad je sa modricom stavio petrovica na zadnjeg veznog a ranije mu igro nekog prednjeg veznog , on njega umjesto ka golu odmako od gola :)

ma maric je pravo los, sve je vec o njemu receno, cak i ja koji sam zagovarao nemijenjanje trenera do kraja sezone, nista se ne bi bunio sutra kad bi ga smijenili, mada tesko ce se to desiti , jos nakon onog skandiranja , pretesko sve da se i htjelo
TREĆI PUT ČASTIMO !

opustenoBL
Kontakt:

Post Postao/la opustenoBL » 10 maj 2010, 15:49

Ne razumijem,jel ti mozda aludiras na neko namjestanje??pa zamisli da smo sa onim timom kuci igrali sve talasika utakmice,a sa ovim oslabljenim docekali klubove iz vrha,takvim rasporedom ne bi bili ni na drugom mijestu.Mozemo biti sretni sto je ovako ispalo,pa kuci smo se mucili sa fenjerasima,sta bi bilo da je dolazio zeljo,siroki,sarajevo,zrinjski???
p.s. sve dok ima sanse nije gotovo,a ima je!!
DUPLA MAJSTORE

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 10 maj 2010, 16:02

opustenoBL je napisao/la:
Ne razumijem,jel ti mozda aludiras na neko namjestanje??pa zamisli da smo sa onim timom kuci igrali sve talasika utakmice,a sa ovim oslabljenim docekali klubove iz vrha,takvim rasporedom ne bi bili ni na drugom mijestu.Mozemo biti sretni sto je ovako ispalo,pa kuci smo se mucili sa fenjerasima,sta bi bilo da je dolazio zeljo,siroki,sarajevo,zrinjski???
p.s. sve dok ima sanse nije gotovo,a ima je!!
" " ? на $ а у " " ? - %, ? % ? $ " ?...

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 10 maj 2010, 16:17

Zar se ne igra po sistemu svako sa svakim i kuci i u gostima ili sam ja nesto pogresno shvatio kad su pravila u pitanju???????
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 10 maj 2010, 16:28

Ma gluposti! Mi se trebamo zapitati zasto je Uprava prodala najbolje igrace i zasto je otjerala trenera koji je imao rezultat, tj. dva trenera! A ne da se bavimo rasporedom...
HAJ FAJV

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 10 maj 2010, 16:33

... a tek zasto vam je uprava pristala da nam proda i KUP i prvenstvo... E to je vec problem... I to za Arapske petro dolare...Jel tako Lazarevo???

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 10 maj 2010, 16:43

Avanes je napisao/la:Zar se ne igra po sistemu svako sa svakim i kuci i u gostima ili sam ja nesto pogresno shvatio kad su pravila u pitanju???????
? $, у " то је & у ? а $ је % " о '. " је на све ?.

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 10 maj 2010, 16:45

Simpatizer je napisao/la:Ma gluposti! Mi se trebamo zapitati zasto je Uprava prodala najbolje igrace i zasto je otjerala trenera koji je imao rezultat, tj. dva trenera! A ne da se bavimo rasporedom...
Najveci krivac za ovakvu igru,i stanje Borca,cak i nije Maric.Vec uprava.Znaci rasprodali su sve sto valja,tu mislim prvenstveno na Markica,Vranjesa i Bilbiju.Oni da su ostali,tvrdim da uz ova pojacanja ne bi bilo jacih od nas!Ne znam kako bi se moglo odvijati prvenstvo,ali znam da do zadnjeg kola u ovoj nasoj ligi nista nije gotovo.
Treci put castimo

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 10 maj 2010, 16:56

tatamata je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:Ma gluposti! Mi se trebamo zapitati zasto je Uprava prodala najbolje igrace i zasto je otjerala trenera koji je imao rezultat, tj. dva trenera! A ne da se bavimo rasporedom...
Najveci krivac za ovakvu igru,i stanje Borca,cak i nije Maric.Vec uprava.Znaci rasprodali su sve sto valja,tu mislim prvenstveno na Markica,Vranjesa i Bilbiju.Oni da su ostali,tvrdim da uz ova pojacanja ne bi bilo jacih od nas!Ne znam kako bi se moglo odvijati prvenstvo,ali znam da do zadnjeg kola u ovoj nasoj ligi nista nije gotovo.
Уф уф уф Управа & је $ ? за Европу, ? ' $, ? & " $ у првенству, ? ? на $, $ у " $, " / ? на $ ноге... ? о тој " " " % је ? " паре на $ па за $ $ $ ¥

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 10 maj 2010, 16:59

? 2 - ? je napisao/la:
tatamata je napisao/la:
Уф уф уф Управа & је $ ? за Европу, ? ' $, ? & " $ у првенству, ? ? на $, $ у " $, " / ? на $ ноге... ? о тој " " " % је ? " паре на $ па за $ $ $ ¥
Ma uprava je divna i bajna,trener je veliki strucnjak,Dzo je najbolji bek...Sve je idealno.
Treci put castimo

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 10 maj 2010, 17:16

Ma uprava je divna i bajna,trener je veliki strucnjak,Dzo je najbolji bek...Sve je idealno.[/quote]
" $ ? & ? $ % / $ се $ са " " за & $ ". ? је "... & се & $ свог ? " све - " у $... Ја $ управу јер " ?. ' " & " " " на " а " ? ? " " % " " у ? за "

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.