FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jao dusmana, Stepanov 

Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne broji se hilmin glas dok ne kaze javno pred svima namajoker90 je napisao/la:
Okic vec zauzet!Ubiljezena 3 do sada, navaliii narodeee!

sve mora da bude uredno i transparentno

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sve je javno, biljezi se i prati.. Nema stele..FrancescoTotti je napisao/la:Ne broji se hilmin glas dok ne kaze javno pred svima namajoker90 je napisao/la:
![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Sve je javno, biljezi se i prati.. Nema stele..FrancescoTotti je napisao/la:Ne broji se hilmin glas dok ne kaze javno pred svima namajoker90 je napisao/la:
![]()

- muhamedhulk
- Kontakt:
Rez. 2:1 za nas, golovi Benko i Krste 
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Opet nema naših u Travniku, samo klaudio, kako beze potez za posudbu, jbg...
Okić strijelac sutra, niste rekli pik Tito i zlato...
Okić strijelac sutra, niste rekli pik Tito i zlato...
Znaci pisem hulku bratu Krstu!muhamedhulk je napisao/la:Rez. 2:1 za nas, golovi Benko i Krste

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Krlejoker90 je napisao/la:Hajmo nagradna igra, da malo ozivimo temu. Ko pogodi strijelca za pobjedu protiv Slavije(sto se naravno podrazumjeva jer je noDze na klupi) ima od mene kartu za istok protiv Borca!Ponuđene odgovore pamtim, ako bude vise dobitnika, onda prvi ko pogodi dobija, nisam bas parali jbg!
Naravno rezultat mora biti u jedan razlike, ako ih nakantamo ili oni nas, nista to.. haha

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Zapikan vec, nazalost..uNbx je napisao/la:Krlejoker90 je napisao/la:Hajmo nagradna igra, da malo ozivimo temu. Ko pogodi strijelca za pobjedu protiv Slavije(sto se naravno podrazumjeva jer je noDze na klupi) ima od mene kartu za istok protiv Borca!Ponuđene odgovore pamtim, ako bude vise dobitnika, onda prvi ko pogodi dobija, nisam bas parali jbg!
Naravno rezultat mora biti u jedan razlike, ako ih nakantamo ili oni nas, nista to.. haha

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nisam upratio jel fakat niko više nije nastupio? Baš me interesuje pod kojim uslovima su se dogovarale te posudbe, pa bolje ej ovima u Bosni oni bar igraju po malo, u dvije utakmice svi upišu minutažu.Pitaristok je napisao/la:Opet nema naših u Travniku, samo klaudio, kako beze potez za posudbu, jbg...
@joker
Zabija ga Samir sutra
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 09 sep 2015, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
- Evolution87
- Kontakt:
bez golova 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- ElCartel11
- Kontakt:
Nesmije biti stele!
Stranka vas prati
Stranka vas prati

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
@hilmo
Kad je bila objavljena posudba pisao sam da je to greška da je puno bolje igrati skoro svaku u bosni nego skoro nikako u Travniku...
Igra samo klaudio, andjušić igro prvu ništa više...
Kad je bila objavljena posudba pisao sam da je to greška da je puno bolje igrati skoro svaku u bosni nego skoro nikako u Travniku...
Pa zamisli onda brate koliko je to tuzno, kad nas ovaj degenerik dovodi do toga. I nemoj ga zvati nas molim te, moj nije, moje je samo Sarajevo, svi ostali su prolazni. Moje Sarajevo ima dvije legende, Hase i Keli, ostalo su samo igraci koji su obiljezili jedan period. Al jbg, vidis za neke je i Pelak legenda. Ja sam kao klinjo poceo aktivno ici na utakmice jos od one davne Jablanice i one gungule, i do danas vjeruj da na prste mogu izbrojati tekme gdje me neka visa sila sprijecila da dodjem. S rajom sam sve prosao, od prognanstva sa sjevera, borbe za povratak, i sada penzije na zapadu. Al brate mi nismo imali bolje, i bolio me tuki. Sarajevo bilo kokuz, uprava losa, borba protiv njih je trajala, tako da od onih na terenu nisam nista ni ocekivao godinama. Furka je bila inat.hilmo je napisao/la:Znači imam kartu za narednu tekmujoker90 je napisao/la:Hajmo nagradna igra, da malo ozivimo temu. Ko pogodi strijelca za pobjedu protiv Slavije(sto se naravno podrazumjeva jer je noDze na klupi) ima od mene kartu za istok protiv Borca!Ponuđene odgovore pamtim, ako bude vise dobitnika, onda prvi ko pogodi dobija, nisam bas parali jbg!
![]()
![]()
Vidite, svako ima pravo na svoj stav o nečemu, ali ja ne mogu da shvatim te priče "Neću na tekmu ako je ovaj ili onaj tu..", pa brate mili ne dolaziš ti na tekmu zbog pojedinca, nego zbog Sarajeva, zbog pripadnosti tome. Sretnemo se na tribini i gledamo se kao da smo jedno, dišemo za taj klub. Bilo je prioda i prije kada nismo igrali dobro, kada su nam svakakvi likovi trčali po terenu i .. zar sad možemo zbog jednog našeg čovjeka da bojkotujemo nešto zbog čega se smijemo i plačemo.
Mnogo smo zinuli. Meni je u prošlom kolu bilo možda i najljepše biti na stadionu. Klasika, ona prava raja je tu, nije bilo ni pretjeranih psovki, tek onako da se čovjek nasmije. Znali smo da će biti ho-ruk utakmica ali smo mi, standardni bolesnici došli, i doći ćemo opet, bili prvi, zadnji ili u kantonalnoj ligi.
E sad, zasto ne mogu ovo da gledam? Pa vidis brate nasa borba se isplatila, uspjeli smo istjerati uhljupe, dosli ljudi koji su ispunili ono sto su obecali, klub beton finansijski sve za 10. Skuplja ekipa nikad nije igrala ovu ligu, i gdje smo mi? Gledamo nekom Zrinjskom u ledja? Koji je uz duzno postovanje kita od ekipe. I sve iskljucivo zaslugom onog mumnjala. E vidis ja vise ne mogu, znam da se trazi rijesenje, vjeruj ljudi u upravi rade na tome, al dok se ne sredi ja fakat ne mogu. Tesko je bilo gledati Comora kako sam sebe pravi budalom, al nismo imali boljeg niti smo ga mogli dovest. A sad mozes sta hoces, a ti nemas ni fizicku spremu. Jbg, bolesnik ne bolesnik, ne ide vise, sve mogu al da me levat koji ne zna prosto prosirenu sastaviti pravi budalom, previse je.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- kenanbrajic
- Kontakt:
Barbarić, glava iz kornera...
Ako dobijem, kartu poklanjam nekome
Ako dobijem, kartu poklanjam nekome

Zadnja izmjena: kenanbrajic, dana/u 09 sep 2015, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Nećemo tražiti sad neku dlaku u jajetu kako bi nekog ocrnili, ali definitivno da nisu te posudbe dobro odrađene. Uzimam primjer Chelsea, niđe veze al et, imaju na posudbama oko 40 igrača ako se ne varam, ali po cijeloj Evropi. A mi sve igrače posudili u dva kluba. Možda to opet nije ni toliko loše, ali ti je taj klub morao garantovati da će bar pola njih imati dobru minutažu.Pitaristok je napisao/la:@hilmo
Kouadio, Kobiljar, Anđušić i Plakalo.....I to što je još gore, posudio si tri igrača koji pokrivaju istu poziciju u jedan klub i oni su jedan drugom konkurencija, ma nema šanse da ostali zaigraju.
A onda si u Bosnu poslao Klarića, Handžića i Burića sve napadači i očekuješ od tog kluba da ti ih malo "izdigne"

Ko li je ovo dogovarao baš me interesuje?
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Fouzi1, jurisicduska, KarlMarx i 40 gostiju.