FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

prisutanod1964

Re: FK Željezničar

Post Postao/la prisutanod1964 » 09 sep 2015, 22:03

Mišljenja sam da treba spustiti malo loptu.Jasno je da smo pali u formi.
Ključni igrači nisu bili na nivou.U Zenici bez damfa i zalaganja.
Danas opet bez agresivnosti.Formacija Slobode 3-6-1 ili 4-5-1 i to je bez trke sa loptom ali i
bez lopte je nemoguće probiti.Ulaženje Đelmića u sredinu imalo bi smisla da je tu bio Memija.
Ovi koje najviše kritikujete,Livaja i Hodžurda,nisu baš dopustili "vedetama" Slobode da se naigraju.
Mene više brinu Amir,Blagoje i Dado.
Osim toga,nismo zabili iz dvije dobre prilike.
Kasnije nervoza i sve je otišlo u drugom smjeru.
No kad je najteže moramo im dati svu podršku i stati uz njih.
Uvjeren sam da će se okrenuti na naš mlin.Neke se stvari moraju istrpiti.
VOLIMO ŽELJU :salut:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 sep 2015, 22:04

nek' ti imaš, pa si se morao samobanovato 20 puta dosad nakon svojih predviđanja. zadnji put nakon budimpešte, nije te administracija skinula.

HeartSock
Kontakt:

Post Postao/la HeartSock » 09 sep 2015, 22:07

Ok, ali ti opet nemas blage veze o fudbalu. Ti se nesto trudis, spinujes, glumatas i pises gluposti i tako danima. Hodzurda ok, upali sebi utakmicu pa pregledaj opet bolje bi ti bilo. Ko je doveo ove bogalje u svetinju da mi je znati, tog istog trena treba otjerati s noge na nogu/

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 09 sep 2015, 22:08

ODA MAJSTORE !

PLJUVAČI CAO :puke:

Izguro je Željo i gore :tralala:
Željeznicar za život cijeli !

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 09 sep 2015, 22:08

sredina Amir-Blagojevic-Dado kriminalna danas, kriminalna ! Kokot se bas nafulao svega i svacega u ove 2 utakmice...
Livaja za mene nije fudbaler uopste, on nijednim svojim potezom ne dokaze nama da je on fudbaler po zanimanju.

Hodzurda je bio jedan od boljih nasih igraca danas, uz Thiaga...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 09 sep 2015, 22:09

Teška situacija što se Ode tiče. Prošlih sezona promjena trenera je bila sasvim ok. stvar kad znaš da možeš naći puno bolja rješenja, kod Ode je skroz obrnuto.
Puno nam nedostaju Kvesa i Baja, ali Bajić mnogo više, iako je igrao ko špica on je po meni bio ta spona između veze i napada.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 sep 2015, 22:10

a ti pišeš anu karenjinu.

i to bez minimuma obraza da ostaneš tu kad nešto ne bude kako si izasrao.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 sep 2015, 22:11

ChWilla je napisao/la:a ti pišeš anu karenjinu.

i to bez minimuma obraza da ostaneš tu kad nešto ne bude kako si izasrao.
Ma stipu levata, veze sa mozgom nema.
DRUG NEBI TI PUNCA

HeartSock
Kontakt:

Post Postao/la HeartSock » 09 sep 2015, 22:12

Ma Oda je smjenjen samo jos ne znate ali je to tuga da se na njemu kola slome. To je jedna velika tuga, ali da ima on gresaka i to velikih, ima.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 09 sep 2015, 22:13

joj jest lik dosadan u pm, jebote i gredic vise i uprava cijela
skontali smo ili ti je **** zenu ili te otjero iz kluba posustavi malo jeboga ti 7 dana samo po njemu pljujes
nije oda kriv sto igraci igraju ko preko neke stvari, ok mozda ih nije dovoljno motiviso al kud ce ti veci motiv od zone za ispadanje
cuj zona za ispadanje eee moj Zeljo
glavna osobina ove ekipe je borbenost, nakon evrope i tekme u sirokom mi toga nemamo jednostavno nema i onda na vidjelo stupa limitiranost ekipe
amir i ostali u veznom redu nisu umorni, eto imali su par dana odmora jednostavno ili nisu u formi ili nemaju vise volje
kokot koliko god bio simpatican tim nekim potezima, neka hvala od njega su bolji i diata i joco
eto ajde nek otjeraju odovica, i sta onda koga dovest ? nije problem odovic nego limitiranost ekipe
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 sep 2015, 22:15

Steta sto ce se slomiti kola na Odi...a uprava koju svi brane ce ostati sakriti se iza toga...nastaviti krasti i "vracati" dugove....valja milijardu duga vratiti
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 09 sep 2015, 22:16

Najveca glupost bila bi tjerat trenera, koga mjesto njega, Alispahica, SImu Krunica, sezona je duga i vec sada teska

amelTm
Kontakt:

Post Postao/la amelTm » 09 sep 2015, 22:18

danas mi cijelu utakmicu iz glave ne izlaze Zeljkovic,Stanic,B.Colic takve igrace pustimo a dovedemo zamjene za njih gore od njih e pa zato bi neko trebao da odgovara...Oda mi ne izlazi iz glave danas Kokot od 60 min se nije vidio i on ostaje cijelu tekmu..I da ko je doveo Mladenovica da mjenja kvesu vise bi volio danas da su nasa djeca igrala umjesto ovih nekih igraca imam osjecaj da se nebi ovoliko iznervirao

HeartSock
Kontakt:

Post Postao/la HeartSock » 09 sep 2015, 22:18

delinjo je napisao/la:Steta sto ce se slomiti kola na Odi...a uprava koju svi brane ce ostati sakriti se iza toga...nastaviti krasti i "vracati" dugove....valja milijardu duga vratiti
Ma bolan ne moze njih niko spasiti. Oni su na ivici da nogu dobiju.Imamo 8 bodova iz 7 utakmica, gori smo od Viteza. Kao sto sam napisao da necemo pobjediti Slobodu, isto neces pobjediti ni Olimpica. I tako treba neka nas oni jos naguze kad su svi pa da lagano idu promjene, dosta je 3 godine sranja a docekali smo bogalje mladenovica, hodzurdu, livaju, a nasu djecu nikad ne bi kritikovao, iako su lose igrali.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 sep 2015, 22:18

Dovesti novog trenera i par novih igraca, do prije 15-20 danas je bilo dovesti par novih igraca nije se odreagovalo zbog nesposobnosti i zbog bjezanja od odgovornosti ljudi koji su zaduzeni za dovodjenje igraca a to su Alihodzic i Odovic. Obavezno ali to je jos bitnije od ovoga postaviti nekoga da bude sportski direktor u pravom smislu rijeci pisao sam eseje o tome kako ce nas to kostati i nisam se iznenadio ovo bi se desilo sad ili za 15 dana isto je.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 09 sep 2015, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 09 sep 2015, 22:19

lisander je napisao/la:Najveca glupost bila bi tjerat trenera, koga mjesto njega, Alispahica, SImu Krunica, sezona je duga i vec sada teska
A šta treba bogati poslije ovakvih rezultata raditi pametnjakoviću nego smjeniti trenera. Šta je tu nenormalno.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 09 sep 2015, 22:21

Normala je bilo malo naružiti igrače, ali nikako nisam za pjevanja "igrajte p1čke" i psovanje. Onako vala, nit zadovoljan nit razočaran, da je moglo bolje moglo je, pisalo bi se ovdje drugim tonom da uđe koja Kokotova šansa.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 09 sep 2015, 22:21

pile87 je napisao/la:Dovesti novog trenera i par novih igraca, do prije 15-20 danas je bilo dovesti par novih igraca nije se odreagovalo zbog nesposobnosti i zbog bjezanja od odgovornosti ljudi koji su zaduzeni za dovodjenje igraca a to su Alihodzic i Odovic. Obavezno ali to je jos bitnije od ovoga postaviti nekoga da bude sportski direktor u pravom smislu rijeci pisao sam eseje o tome kako ce nas to kostati i nisam se iznenadio ovo bi se desilo sad ili za 15 dana isto je.
ma koga ces dovest ? nece niko ionako da dodje
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

logme
Kontakt:

Post Postao/la logme » 09 sep 2015, 22:23

HeartSock je napisao/la: Ma bolan ne moze njih niko spasiti. Oni su na ivici da nogu dobiju.Imamo 8 bodova iz 7 utakmica, gori smo od Viteza. Kao sto sam napisao da necemo pobjediti Slobodu, isto neces pobjediti ni Olimpica. I tako treba neka nas oni jos naguze kad su svi pa da lagano idu promjene, dosta je 3 godine sranja a docekali smo bogalje mladenovica, hodzurdu, livaju, a nasu djecu nikad ne bi kritikovao, iako su lose igrali.
Ti kad kažeš "MI" meni je uvijek upitnik iznad glave na koga misliš.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 09 sep 2015, 22:23

bojamora je napisao/la:
lisander je napisao/la:Najveca glupost bila bi tjerat trenera, koga mjesto njega, Alispahica, SImu Krunica, sezona je duga i vec sada teska
A šta treba bogati poslije ovakvih rezultata raditi pametnjakoviću nego smjeniti trenera. Šta je tu nenormalno.
kojeg trenera dovet ???
koji ce to trener od livaje napravit maicona, od hodzurde maldinija a od mladenovica marcela ??
tog istog odovica smo dizali u nebesa proslu polusezonu kao i tokom euro tekmi
covjek je nekoliko puta jano rekao da mu treba sirina, nemamo kvalitetan igracki kadar, joj jeste djeca
isti pitari pu pu pu
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, kulinban1189, MrkiMedo, NazorUso i 41 gost.