FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne mogu ni da pomislim kako ću se osjecati ako ne dobijemo sutra
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Nek ih Dzeno sutra dopinguje ili motivise kako zna i umije, jer ako sutra kiksa raja ce mu glavu skinuti. A Bgm bit ce i dosta toga na racun uprave jer nisu na rep. pauzi uradili ono sto se ocekivalo.hilmo je napisao/la:Nemojte samo sad neke pretjerane euforije...
OK, bolji smo, logično je da očekujemo pobjedu pa makar i minimalnu, ali naši su nas ove sezone već nekoliko puta razočarali. Bolje ej biti oprezan pa se manje razočarati.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Joj jesam se zaželio tekme, tačno mi je u glavu udarila ova pauza.
@hilmaga
Ma nek bude šta bude, samo da dočekam sudijski zvižduk za početak tekme.

@hilmaga
Ma nek bude šta bude, samo da dočekam sudijski zvižduk za početak tekme.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Sa pobjedom sutra idemo na tu trecu poziciju,i drzimo prikljucak sa Zrinjskm.Sutra jednostavno moramo pobjediti.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 09 sep 2015, 20:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo Alispahica sto dalje od prvih 11 i mozemo dobiti sutra..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Tuzlaci nam bjeze 4 boda tako da sa pobjedom mozemo biti treciamypitar je napisao/la:Sa pobjedom sutra idemo na tu drugu poziciju,i drzimo prikljucak sa Zrinjslim.Sutra jednostavno moramo pobjediti.

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
esprit24 je napisao/la:Tuzlaci nam bjeze 4 boda tako da sa pobjedom mozemo biti treciamypitar je napisao/la:Sa pobjedom sutra idemo na tu drugu poziciju,i drzimo prikljucak sa Zrinjslim.Sutra jednostavno moramo pobjediti.
Da upravu si imaju 14;bodova.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
fakat sto kaze momak iznad, ne smijem ni pomislit kako bi se posrano osjecao ako ne dobijemo.
SLAVIJA MORA PASTI
SLAVIJA MORA PASTI

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sutra ako ne pobjedimo, dok je Dženo šef, mene Koševo vidjeti neće. Ostao mi samo jedan živac
, taman da pukne sutra ako ne budu 3 bobe! 

U novi boj ...
Obuca, Stojcev, ??? Ko li ce sutra preko leđa Slavije opet vratiti Sarajevo u igru za titulu?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma kako god sutra da bude, mene nema dok je onaj orangutan na klupi. Imam godisnju, tako da je moje mjesto placeno, klubu ne stetim, al ne mogu vise ni podnijeti da mi onaj polupismeni hajvan vrijedja inteligenciju.hz033 je napisao/la:Sutra ako ne pobjedimo, dok je Dženo šef, mene Koševo vidjeti neće. Ostao mi samo jedan živac, taman da pukne sutra ako ne budu 3 bobe!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Hajmo nagradna igra, da malo ozivimo temu. Ko pogodi strijelca za pobjedu protiv Slavije(sto se naravno podrazumjeva jer je noDze na klupi) ima od mene kartu za istok protiv Borca!
Ponuđene odgovore pamtim, ako bude vise dobitnika, onda prvi ko pogodi dobija, nisam bas parali jbg!
Naravno rezultat mora biti u jedan razlike, ako ih nakantamo ili oni nas, nista to.. haha

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
FK Sarajevo
Alispahic ako bude igro, sa 20 metara bomba
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- FrancescoTotti
- Kontakt:
e paša ti baš smanjio mogućnostijoker90 je napisao/la:Hajmo nagradna igra, da malo ozivimo temu. Ko pogodi strijelca za pobjedu protiv Slavije(sto se naravno podrazumjeva jer je noDze na klupi) ima od mene kartu za istok protiv Borca!Ponuđene odgovore pamtim, ako bude vise dobitnika, onda prvi ko pogodi dobija, nisam bas parali jbg!
Naravno rezultat mora biti u jedan razlike, ako ih nakantamo ili oni nas, nista to.. haha

Benko 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Okic
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ne pika se ja prvi rek'oRN87 je napisao/la:Okic

Znači imam kartu za narednu tekmujoker90 je napisao/la:Hajmo nagradna igra, da malo ozivimo temu. Ko pogodi strijelca za pobjedu protiv Slavije(sto se naravno podrazumjeva jer je noDze na klupi) ima od mene kartu za istok protiv Borca!Ponuđene odgovore pamtim, ako bude vise dobitnika, onda prvi ko pogodi dobija, nisam bas parali jbg!

Vidite, svako ima pravo na svoj stav o nečemu, ali ja ne mogu da shvatim te priče "Neću na tekmu ako je ovaj ili onaj tu..", pa brate mili ne dolaziš ti na tekmu zbog pojedinca, nego zbog Sarajeva, zbog pripadnosti tome. Sretnemo se na tribini i gledamo se kao da smo jedno, dišemo za taj klub. Bilo je prioda i prije kada nismo igrali dobro, kada su nam svakakvi likovi trčali po terenu i .. zar sad možemo zbog jednog našeg čovjeka da bojkotujemo nešto zbog čega se smijemo i plačemo.
Mnogo smo zinuli. Meni je u prošlom kolu bilo možda i najljepše biti na stadionu. Klasika, ona prava raja je tu, nije bilo ni pretjeranih psovki, tek onako da se čovjek nasmije. Znali smo da će biti ho-ruk utakmica ali smo mi, standardni bolesnici došli, i doći ćemo opet, bili prvi, zadnji ili u kantonalnoj ligi.
Jeste sluüali press ?

Okic vec zauzet!FrancescoTotti je napisao/la:ne pika se ja prvi rek'oRN87 je napisao/la:Okic

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 23 gosta.