ps: @zlaya_tm87 kako nam se kerla snasao u njemackoj ???

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ovo je preblaga konstatacija za njegovu igru i ponasanje na terenu...ja cu se suzdrzati od detaljnijeg iznosenja svog misljenjaboccaccio je napisao/la:...Rovcanin je na losem nivou skroz,ja bi volio da on vise igra,ali on konstantno radi neke stvari koje ga udaljavaju od sastava,valjda je to od prevelike zelje,ali mora promijeniti pristup...
eno ga na baustelu jer zna da kod brke vise nece zaigrati19TM87 je napisao/la:na pocetku izgledala je tako bezazleno ta njegova povreda i on sam je mislio da ce se vratiti do borca na grbavici, izgleda da ce ta njegova povreda potjerat shodno njegovim godinama
ps: @zlaya_tm87 kako nam se kerla snasao u njemackoj ???![]()
hotic je vrebao...Ponos Torina je napisao/la:Kajzerslautern je vrebao Sehica i Bekrica..
NTV Hayat je vrlo blizu prenosa.tm-ovac iz mase je napisao/la:ne bih puno o tekmi...manje vise solidna partija,sa pola snage,rutinski!
Izdvojio bih H.Bešliju!Za 10 min je napravio extra posao!
Nego da pitam...Posto nece bit gldalaca na derbiju....oce li neka televizija prenosit utakmicu!(samo provjerene informacije)pozzz
Citam bas njihov forum poprilicno im se svidja Kerla kao igrac,al mi sega sto hoce Damijanovica da otjerajuSeyo_TM je napisao/la:hotic je vrebao...Ponos Torina je napisao/la:Kajzerslautern je vrebao Sehica i Bekrica..
za to sam vec cuo...al nikako da neko kaze 100%...zato za nadat se da ce NS popustit i da ce derbi bit sa gledaocima...nista osim uživo!Stole iz Bora je napisao/la:NTV Hayat je vrlo blizu prenosa.tm-ovac iz mase je napisao/la:ne bih puno o tekmi...manje vise solidna partija,sa pola snage,rutinski!
Izdvojio bih H.Bešliju!Za 10 min je napravio extra posao!
Nego da pitam...Posto nece bit gldalaca na derbiju....oce li neka televizija prenosit utakmicu!(samo provjerene informacije)pozzz
NikakveMaliMemo je napisao/la:Kakve su sanse da Alen zaigra na derbiju
Seyo_TM je napisao/la:Ovo je preblaga konstatacija za njegovu igru i ponasanje na terenu...ja cu se suzdrzati od detaljnijeg iznosenja svog misljenjaboccaccio je napisao/la:...Rovcanin je na losem nivou skroz,ja bi volio da on vise igra,ali on konstantno radi neke stvari koje ga udaljavaju od sastava,valjda je to od prevelike zelje,ali mora promijeniti pristup...
Ako Bog da smanjit ce kaznuzlaya_tm87 je napisao/la:mozda bude nafake danas u 14:00, pa smanje kaznu pitarima.
nafaka??zlaya_tm87 je napisao/la:mozda bude nafake danas u 14:00, pa smanje kaznu pitarima.
on kao i svako u plavom dresu ce dobiti aplauz od mene, brko je tu da odlucuje hoce li igrati a "fala" bogu znam da nece moci kod njega igrati na prijasni "uspjeh"...sto je daka bolji (kao i svaki drugi igrac) to je i Zeljo bolji...boccaccio je napisao/la:Vjeruj mi da pokusavam da se suzdrzim maksimalno i svjestan sam da sam preblag,svasta bi se za njega dalo napisati,uglavnom bice njemu noga nastavi li ovako,bez obzira na njegovu povredu koja je bila duga i ja postujem to sto ima veliku zelju da se vrati...ali na ovakav nacin samo moze biti otjeran
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Orvel, Redfire16 i 40 gostiju.