Drug ja sam Zeljin navijac ali mi je Olimpic itekako drag. Cak sam trenirao tu neke 3 godine. Tako da nema razloga da mi bude drago.Mancini je napisao/la:Jel'ti drago?
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Ima puno ljudi u ovom gradu koji bi voljeli da ovaj klub ispadne. Ali onda nema sigurnih šest bodova.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 02 sep 2015, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ja bih volio da se Olimpic spoji sa nekim timom iz solidnog grada/opstine kao npr Bihac, Visoko, Maglaj itd. Ima covjeka koji ulaze u sport ali nema buducnost u Sarajevu da ga prati max 50 ljudi. Veliki respekt za 5-6 ljudi na forumu i onih 6 Vukova na stadionu ali jednostavno ovo ne ide u Sarajevu. Sigurnih 6 bodova Zelji i Sarajevu jedino to eto...
Ja to ne mogu da smislim.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
KenoRob je napisao/la:Ja bih volio da se Olimpic spoji sa nekim timom iz solidnog grada/opstine kao npr Bihac, Visoko, Maglaj itd. Ima covjeka koji ulaze u sport ali nema buducnost u Sarajevu da ga prati max 50 ljudi. Veliki respekt za 5-6 ljudi na forumu i onih 6 Vukova na stadionu ali jednostavno ovo ne ide u Sarajevu. Sigurnih 6 bodova Zelji i Sarajevu jedino to eto...

Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 02 sep 2015, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
http://5.196.14.179:2501/live_tv_channe ... zabava.com
Ko ima VLC, stavite link, radi stream, pomalo prekida ponekad ali moze se gledati.
Meraja los zasad jbg. Da im je sada Sliskovic da mu kaze "reci Meraji da se ne zayebaye"
Ko ima VLC, stavite link, radi stream, pomalo prekida ponekad ali moze se gledati.
Meraja los zasad jbg. Da im je sada Sliskovic da mu kaze "reci Meraji da se ne zayebaye"

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- SuperPippo
- Kontakt:
Mokroguz je napisao/la:http://5.196.14.179:2501/live_tv_channe ... zabava.com
Nije los nego je katastrofa u prvih 5 minuta probi ga desni vezni Kazahstana 4puta.
Treba se uhvatiti tegova i promijeniti mentalitet, previse drzi loptu k'o da ne moze naci rijesenje.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ne znam dali je ovo tacno, da nisu slucajno pomijesali sa pobjedama protiv Viteza? Isti rezultati, Demirovic je bio stirjelac za kadete protiv Viteza, ali su drugi strijelci bili za juniore, tako da ne znam. Ali ako je tacno, svaka im cast!Kadeti: Olimpic - Zrinjski 1:0
Kadeti Olimpica zabilježili su pobjedu nad gostima iz Mostara od 1:0. Strijelac pobjedonosnog gola bio je već na samom početku susreta Demirović.
Juniori: Olimpic - Zrinjski 2:0
Juniori Zrinjskog doživjeli su prvi poraz u sezoni. Izgubili su na gostovanju u Sarajevu sa 2:0. Strijelci za Olimpic bili su Jukan u 78. i Repuh u 88.minuti. Treba istaknuti da su juniori Zrinjskog završili utakmicu čak sa dva igrača manje gdje su isključeni Miketek i Kožul.
HERCEGOVINA . info
05.09.2015 u 18:25

EDIT:
http://www.hskzrinjski.info/porazi-kade ... -olimpica/
Znaci da jeste

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Vjerovatno zaostale utakmice prvog kola.Mokroguz je napisao/la:Ne znam dali je ovo tacno, da nisu slucajno pomijesali sa pobjedama protiv Viteza? Isti rezultati, Demirovic je bio stirjelac za kadete protiv Viteza, ali su drugi strijelci bili za juniore, tako da ne znam. Ali ako je tacno, svaka im cast!Kadeti: Olimpic - Zrinjski 1:0
Kadeti Olimpica zabilježili su pobjedu nad gostima iz Mostara od 1:0. Strijelac pobjedonosnog gola bio je već na samom početku susreta Demirović.
Juniori: Olimpic - Zrinjski 2:0
Juniori Zrinjskog doživjeli su prvi poraz u sezoni. Izgubili su na gostovanju u Sarajevu sa 2:0. Strijelci za Olimpic bili su Jukan u 78. i Repuh u 88.minuti. Treba istaknuti da su juniori Zrinjskog završili utakmicu čak sa dva igrača manje gdje su isključeni Miketek i Kožul.
HERCEGOVINA . info
05.09.2015 u 18:25![]()
![]()
EDIT:
http://www.hskzrinjski.info/porazi-kade ... -olimpica/
Znaci da jeste![]()
![]()
![]()
Omladinci namlatise koga god stignu, BRAVO!
![]()
![]()
Keno i Juka kartonirani, Filip i dalje povrijedjen.Vitez: Žiković, Jevtić, Muminović, Pezo, Šantić, Livančić, Pilipović, Barišić, Sadiković, Kapitan, Đurić
Olimpic: Fejzić, Imamović, Merajić, Muharemović, Pandža, Smajić, Stanić, Karić, Regoje, Figueiredo Pereira, Raščić
Stanic u pocetnom sastavu.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
EVO GA, EVO GAAAAAA!!! GOOOOOOOOOLLLLLLL!!!!! 

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Vama očito ne godi sarajevski vazduh, pa bolje igrate na strani. Idite negdje drugo igrajte domaće utakmice možda krene. 

Ne slazem se
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Malo je nedostajalo da Pilipović pogodi za preokret u Vitezu, no Fejzić izbija loptu u korner

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Hvala Allahu vise! Haj' sudija sviraj kraj, zatvaraj radnju!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Sretna ali zaslužena pobjeda. A negdje piše kako je Handžić dao gol a strijelac bio Hadzić. Gdje ljudi žive pa pišu takve gluposti?
Ma valjda pobrkali, ko bude zainteresovan ce sazanti ko je dao gol 

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
- Kontakt:
pandžaMokroguz je napisao/la:Ma valjda pobrkali, ko bude zainteresovan ce sazanti ko je dao gol

opet morate izvlacit Zelju iz problema
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.