Nas mali slatki dombrig je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()

Uradjeno je sve sto se trebalo uraditi, sumnjam da ce ovdje vise biti velikih radova, kamp je sredjen, sad lova moze ici samo na igrace

Nas mali slatki dombrig je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
Pozdrav, za Krstanovica neznam hoce li nastupiti, mozda neko od drugih momaka ima info. Tesku utakmicu ocekujem, a ako je gledat posljednje dvije i efikasnu.BatistutA19 je napisao/la:Pozdrav vam i hocel Krstanovic igrat u Zenici i jel on u takmicarskoj forni i dolazitel u Zenicu ..Nadam se dobroj tekmi i malo publike i naravno pobjedu Celika al jskreno tesko ce mo pobjedit al sportski se nadat...A jest direktno na Areni sport cito sam i ja.
Popit nesto za smirenje prije utakmice, sa ovim kretenom rijetko kad bude normalna utakmicaEvolve je napisao/la:Jakupovic nam sudi sutra...
Pa u cemu je vise problem, dobro je netko nedavno napisao, nece on nikako igratEvolve je napisao/la:Da sam sebe necitiram, nema jos papire ikako je izjavio Šilić, "Nismo sigurni kad cemo ga registrirat"...![]()
Danas kuci s posla, i arena se paliAndroid je napisao/la:Danas nazalost necu biti u mogucnosti gledati utakmicu, nadam se da ce nasi momci ostaviti srce na terenu i donijeti tri boda sa teskog gostovanja
Sa Pecare plavi u srcu ste mom
Odmah sam rekao da ocekujem tesku utakmicu. Nadam se da cemo dici nasu igru u odnosu na prethodne utakmice, posebno kad smo u posjedu i na njihovoj polovini. Tu se cesto gubimo u pustim dodavanjima i kruzenju koje cesto zavrsava ubacivanjem lopte u bunar od koje nista nebude. Vidjet cemo.Britvica je napisao/la:Teško da ćemo doći do pobjede na gostovanju u Zenici. Da je bar izvuć X jer nije ni Čelik tako jadan kakvim ga neki smatraju, kao što ni mi nismo Real Madrid. Sve je to tuda negdje što se tiče prikazane igre
Ma nije sve ni do njega u pm l. Sve je nula, od igraca do trenera...maxmore je napisao/la:Uzas ovo ne lici ni na sta. Ovaj Mladina je klaun svjetski.
Poslano sa mog GT-I9515 koristeći Tapatalk
Do mene je. 75 minuta on nema izmjene.Evolve je napisao/la:Ma nije sve ni do njega u pm l. Sve je nula, od igraca do trenera...maxmore je napisao/la:Uzas ovo ne lici ni na sta. Ovaj Mladina je klaun svjetski.
Poslano sa mog GT-I9515 koristeći Tapatalk