Najsmjesniji postovi na forumu!

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Johnyx95
Kontakt:

Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

Post Postao/la Johnyx95 » 23 apr 2010, 21:39

CoDe je napisao/la:Ma pojma vi nemaTe RibeRy kad hoce da igra bolji je od RoBBena tmao nekog Xavi koji nabije loptu i et ga asistencija.
Antologija. :D
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 25 apr 2010, 10:31

EmirTM87 je napisao/la:
NoName je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Dobra tema, ali nisam trener BiH, niti sam plaćen za to. Safter prima pare, neka on odluči i neka ne pogriješi.
Nisi ni Ivo Andrić pa si ovdje napisao preko 8000 komentara.
8-) 8-) 8-)
Grandmaster.

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 25 apr 2010, 20:02

Cartman je napisao/la:
Isnar je napisao/la:
harishp je napisao/la:Nisu onda golmana ni trebali stavljati,ako je po tvom.
Mozda bi manje primili :mrgreen:
Pregledaj golove, pa onda komentarisi... ;)
Pa ovaj je poznat po tome. On u zivotu utakmice nije pogledo, a sve vidi i sve zna.

Harise sorry, al ovo je bilo komicno :lol: :lol:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 25 apr 2010, 23:30

cikular je napisao/la:Rutinska pobjeda Partizana, koji je jos jednom pokazao da Hrvati nisu za sporta, te im je bolje da love
ribu, a i to im Slovenci otimaju.
Komentar o utakmici Cibona - Partizan. 8-)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 apr 2010, 23:40

Ma onaj Boske je imo najjace postove. Evo imate na prvoj stranici ove teme, najbolji je onaj o falsifikovanju karata. :lol: Ali taj je se zayebavo, bio je i onaj ljubav sto je bio mrtav ozbiljan a valjo nevidjene gluposti.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 apr 2010, 23:45

Cartman je napisao/la:Ma onaj Boske je imo najjace postove. Evo imate na prvoj stranici ove teme, najbolji je onaj o falsifikovanju karata. :lol: Ali taj je se zayebavo, bio je i onaj ljubav sto je bio mrtav ozbiljan a valjo nevidjene gluposti.
ja se nadam da se i onaj ljubav zajebavao, inace covjek ima ozbiljnih psiholoskih problema :oops:

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 27 apr 2010, 23:49

calcio je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ma onaj Boske je imo najjace postove. Evo imate na prvoj stranici ove teme, najbolji je onaj o falsifikovanju karata. :lol: Ali taj je se zayebavo, bio je i onaj ljubav sto je bio mrtav ozbiljan a valjo nevidjene gluposti.
ja se nadam da se i onaj ljubav zajebavao, inace covjek ima ozbiljnih psiholoskih problema :oops:
I ja sam u toj dilemi bio,al' mislim da je ono zaebancija,lik namjerno ide u kontru svima,ono nemoguce da je ozbiljno.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 28 apr 2010, 00:01

secer je napisao/la:Lako im je kad odu u Afriku,,iskopaju rupu na po puta,stave korpu voca i sakriju se iza drveta i onda oni nigeri polete i tako ih dovedu u London (phill jackson o wengerovom skautingu))
ne sjecam se da me je neki post nasmijao kao ovaj :D
hahahhahahahahhahahahahhahahaha
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 28 apr 2010, 14:08

ljubav je napisao/la:
lejla je napisao/la:
lejla je napisao/la:Ko ne voli Arsenal, ne treba da zivi!

Arsenal je najbolji klub u univerzumu!

Njemacka liga je u rangu ukrajinske!

Ko voli Real Madrid, voli i fekalije!

Prvo moras navest argumente pa da ti kazem kontraargumente :mrgreen:
cimpanza? hmmmmm?
Hvala! 8-)

Prve dvije izjave sam argumentovao na svojoj kolumni koju su izbrisali "sijaci neistine".

Igracki Svabe i jesu u rangu sa Ukrajincima, a najbolji timovi Ukrajine(op. Sahtar i Dinamo) su svakako
jaci od slabasnih timova Njemacke.
Naravno, Njemacka liga je dosta zanimljivija jer je koncentracija kvalitete(koja nije nesto) ravnomjerno
rasporedena, dok je vamo ista koncentrisana u jacim timovima.
Znaci, kod Svaba su svi podjednako losi pa je to zanimljivo.

Oko reala?!Matematika!
Real Madrid= vrsta fekalija
Iz ovoga slijedi da ko voli Madrid, voli i fekalije.
Takoder je zanimljiva cinjenica da ja nisam cuo za Muskarca koji navija za Real.
Ako ima kakav, nek me ispravi.

@KDN
Nisam nikad pobjegao sa teme i to dobro znas.
samo zapadni "susjedi" bjeze.
:o Boze koji bolesnik, kreten, papak, i td.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 28 apr 2010, 14:26

Wert je napisao/la:Ovo je sa jednog drugog foruma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Drugari, moze li neko da mi preporuci tim za koji bih mogao da navijam :)

Kristal Palas :)

E hvala ti drugar, navijacu za njih :)
koji su na tabeli? jesu li prvi
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 10 maj 2010, 12:59

LBJ ako sam ja tupson ti si orangutan-autor Paja
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 maj 2010, 14:58

"Chiellini je najbolji stoper na svijetu" - @Daffy :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 maj 2010, 15:03

Monolog je napisao/la:"Chiellini je najbolji stoper na svijetu" - @Daffy :mrgreen:
To bas i nije smijesno misljenja sam da je Chiellini jedan od najbolji stopera na svijetu!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 maj 2010, 15:07

@Ponos Torina
JEdan od boljih i najbolji nije sinonim. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 11 maj 2010, 16:55

neko_iz_mase je napisao/la:
Evo ga,i definitivno.
Džeko potpisao predugovor s Milanom :D
http://raffa991.ra.funpic.de/lol

Potpisem ti ugovor sa mamom

KOJI LUDJAK :D hahaahaha :D :D :D :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 12 maj 2010, 00:36

johnnyHZ je napisao/la:neko_iz_mase je napisao/la:
Evo ga,i definitivno.
Džeko potpisao predugovor s Milanom :D
http://raffa991.ra.funpic.de/lol

Potpisem ti ugovor sa mamom

KOJI LUDJAK :D hahaahaha :D :D :D :D
ja kreten sto postavi ovaj sajt ko nezna nece se znati kotarisati ovog s ranja You are idiot!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 12 maj 2010, 10:01

@Grandmaster - Što se brišu meni komentari a ostalima ne ?
Bistrikboy poserem ti se u usta hinjava,klošaru jedan.

@admin - ja sam brisao postove, a vjerovatno si ušao dok sam još radio. sad te ja banujem na heftu zbog vrijeđanja moderatora.

@Grandmaster - *** i tebi mater u ****.subjektivnu !

@admin-spravka. nije na heftu, već za stalno.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 12 maj 2010, 10:47

Monolog je napisao/la:"Chiellini je najbolji stoper na svijetu" - @Daffy :mrgreen:
evo me, stojim iza svog komentara.. ajde neka me neko demantuje.. sad ce reci Vidic ili Pique.. da, da.. kako bi taj Vidicic i Piquetcic igrali sami u odbrani kao sto to igra Chiellini citave sezone? :roll:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 12 maj 2010, 10:50

Nie valjda daffy da stvarno to misliš ? ! Pa TV je sigurno bolji od njega a tek je došao u EPl, bolji su sigurno VIdić i Terry od njega, bolji je sigurno Pique, Puyol od njega... Niko ne govori da je slab al da je najbolji, hehe... smiješno stvarno.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

tarikz
Kontakt:

Post Postao/la tarikz » 12 maj 2010, 10:57

"Dame i gospodo, dosli smo do kraja putujuceg cirkusa kosarkase reprezentacije BiH Mensud Bajramovic,
"Operacija uspjela, pacijent mrtav" u kratkim crtama glasi rezime ovih kvalifikacija.

Tog amoralnog covjeka, besramnika, bezobraznika i drznika stvarno necu da komentarisem, ali ovo sto on radi nasoj repki i bh kosarki uz podrsku kosarkaskih antitalenata, koji za vrijeme tekme govore ofsajd i promjena serve nije se moglo nista drugo ni ocekivati.

Limitiran trener, savez pun neznalica su dozvolili da repka koja je ratne 93 godine bila 8 na EP u poderanim dresovima, sluzi kao kanta za nabijanje jednoj Belgiji, "kosarkaskoj velesili".

Sada ce se sigurno upaliti fun club Mensur B. i obozavatelji lika i djela spomenutog koji ce umazanih ociju mukotrpnih pobjeda nad portugalom i belgijom kao i sjecanjem na EB 2005 u Beogradu i bajnom uspjehu njihovog idola, da ih citiram "za te pare nemamo boljeg" i "sta hocete imamo 3 pobjede sa igracima koji vole BiH", a koliko je vole pokazuje da kapiten ove repke je bukva i parmak takav da je cak i zajebo svog prezimenjaka na klupi, da koristi svu ljubav prema repki da se ispucava i glumi zvijezdu i trudi se da sve omalovazava.

Dalje slijede mezimci sadasnjeg grobara Mr Bean zvani Bavke, hodajuci cirkus, covjek kojem smeta publika gdje god igra i nabija mu raznorazne komplekse, zbog njega bi najbolje bilo da se kosarka igra pred praznom dvoranom i bez prisustva kamere da spomenutom ne stvaraju tremu.

Jos jedan od ljubavnika nase drzave, Ivan Opacak, koji uslovljava dolazak na pripreme mjesto u prvih 5, koji je to cuo iz novina i intervjua od Damira Kana, covjeka koji je hrvat, turcin pa tek onda bosanac i hercegovac i covjeka koji je namjerno htio da gusi najveceg poslijeratnog dijamanta Nihada Djedovica da bi on sa svojih 37 godina u guzici imao mjesta u prvoj petorci.

Svi znamo da ex reprezentativci koji igrom slucaja ne igraju za sveti dres, bi ovaj putujuci cirkus koji u pripremama gubi od madjara 30 razlike, kojeg CG napucava ko Bosna Vogoscu i kojem se smije cijela europa, razvalili ko bugarsku skupstinu.

Sad postoje dvije varijante, bolja za BH kosarku je da spomenuta kornjaca ode iz repke i tako razgali srca mnogih bosanaca i hercegovaca ukljucujuci i momka pod nikom siroki brijeg, koji mi je dao nadu da ova repka moze biti repka svih mojih zemljaka, a druga vjerovatnija da covjek koji je odbio makedonski savez nastavi svoj pohod i otklanja dzenazu ovoj reprezentaciji time sto ce je poslati u drugu diviziju Euro kosarke sa igracima tima Popovic i kompanijom.

Za nadati se da ce neki kosarkas preuzeti savez iz ruku antisportista i time okoncati ovu agoniju BH kosarke koja traje od 2003 godine.

Pomolimo se dragi Bosanci i Hercegovci svako na svoj nacin da otjeramo ovo zlo sto se nadvilo nad nasom kosarkom.

AMIN

P.S: Neno, bezobrazni glumac i ulizivac nekompetentnoj sarajevskoj publici i covjek koji drzi do svoje rijeci je otisao iz KK Bosne iskljucivo radi M.B piva, domaceg a naseg"

Plakao sam zbog citavog posta, ovo je napisao mirzza ;)
Someone's mouth said paint them all red.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Jabroni, kraljttbvb i 200 gostiju.