Vidis, na Pesu mozes pucat gdje hoces i kako hoces.IlCapitano je napisao/la:Jedna stvar koja me već godinama muči, a mnogima je vjerovatno i nebitna, su penali. Nema npr. opcije da loptu šutaš skroz po zemlji, koliko god je slabo udarim ona uvijek ide poluvisoko, kad protivnik izvodi panenku vidi se iz aviona dok uzima zalet da će tako pucati itd...
FIFA 16
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 16
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
-
- Kontakt:
Nema frke BavaracBadrHari je napisao/la:Hvala buraz

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- IlCapitano
- Kontakt:
Nisi me razumio, mogu ja opucati panenku, ali mi je glupo kad branim penal i neko meni puca panenku, uvijek znam kako ce pucati kad uzme zalet k'o Roberto Carlos kad puca slobodnjak.Edin.- je napisao/la:za panenku se ne slazem sa tobom, pokusaj napunit malo vise od pola i prema dole naciljaj pa ces vidjet da je moguce opucat bez onog sitnog koraka pred sami sut
a za penal tu i tamo, moze se opucat samo treba malo duze drzat prema zemlji
kao i svi prije mene sto su naglasili, svidja mi se odbrana, kad ne stoje ko panjevi po terenu nego IGRAJU fudbala, posebno mi se svidja ovaj pas sa R2 moze se lagano izbacit igrac u kontru
dodao bih jos i ove nove driblinge, kako su uradjeni fkt se moze fino igrac predriblat i svidjaju mi se jos dueli igraca. vidi se tu napredak, na 15ci igrac 2 metra iza protivnika al on ga cupa nekako gura dok je na 16ci to popravljeno

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
@IlCapitano 'si prob'o ovaj mod za duze poluvrijeme,
prosle godine je bilo problema kad povecas na 6+ min. , igraci pocrkaju do 60-65 min. jer je fatigue nastiman za 4 min. HT
prosle godine je bilo problema kad povecas na 6+ min. , igraci pocrkaju do 60-65 min. jer je fatigue nastiman za 4 min. HT
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Evo i ja skidam.
Nego je li ko probao na PS3 kakva je?

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma znam, i opet je tako, ali opet mi je bolje malo duže igrati i po cijenu umora. Nikad nisam raumio zašto u demu ograničavaju tako malo utakmicu.miki_92 je napisao/la:@IlCapitano 'si prob'o ovaj mod za duze poluvrijeme,

@capitano
Pa procitaj ponovo moj post, moguce je opucat panenku a ds izgleda kso i obican sut, da ne skontas da ce neko uradit panenku.
A druga stvar je ako ne znas..
Pa procitaj ponovo moj post, moguce je opucat panenku a ds izgleda kso i obican sut, da ne skontas da ce neko uradit panenku.
A druga stvar je ako ne znas..
- IlCapitano
- Kontakt:
Ovaj FUT draft su isto dobro napravili. Pošto neću imati original sad se malo fokusiram na to, fine ekipe se mogu sklopiti.
I maloprije sam primijetio još jednu stvarčicu što su dodali - igram utakmicu i Cavani zabije hat-trick i nakon utakmice prilazi sudiji koji mu daje loptu s kojom se igrala utakmica da je ponese. On uzima i ide se pozdraviti sa publikom.

I maloprije sam primijetio još jednu stvarčicu što su dodali - igram utakmicu i Cavani zabije hat-trick i nakon utakmice prilazi sudiji koji mu daje loptu s kojom se igrala utakmica da je ponese. On uzima i ide se pozdraviti sa publikom.

- Goalgetter
- Kontakt:
Svidja mi se nova FIFA, posebno ''No touch dribbling'' 

I odbrana je isto dobro urađena, jedino mi je zapalo za oko kod onih uklizavanja, kad imas mogucnost da vratis igraca nazad, tako ja igrm utakmicu Marcelo mi ukliza, dize se i nekim čudom odbaci Williana 2-3 metra od sebe.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
FIFA 16 Demo Quick Setting
DESCRIPTION
============
- This tool lets you:
+ Set match time
+ Skip intro
http://ge.tt/2Ku9AiN2
Za one kojima je malo
DESCRIPTION
============
- This tool lets you:
+ Set match time
+ Skip intro
http://ge.tt/2Ku9AiN2
Za one kojima je malo

da ne ponavljam sve što su forumaši prije mene naveli, sva poboljšanja su super, nego isto mi se sviđa što je grafika, barem meni, dosta bolja kada se prikazuju izbliza scene i igrači.. na fifi 15 su na nekim mjestima bili pixelizirani, kao da je anti aliasing podešen nisko, sada kada god se prikazuje neka scena izbliza sve je fino i jasno.
-
- Kontakt:
Dugo se čekalo nakon Pesa 6 na jednu vrhunsku fudbalsku igru a Fifa 16 to zasigurno jeste, barem ovaj demo. Valjda ne zahebu sa full verzijom.
Veliki naklon za ovo
Veliki naklon za ovo

I am not yet born; O hear me.
yupviKK je napisao/la:da ne ponavljam sve što su forumaši prije mene naveli, sva poboljšanja su super, nego isto mi se sviđa što je grafika, barem meni, dosta bolja kada se prikazuju izbliza scene i igrači.. na fifi 15 su na nekim mjestima bili pixelizirani, kao da je anti aliasing podešen nisko, sada kada god se prikazuje neka scena izbliza sve je fino i jasno.
prosle godine cut-scene su bile sranje
30 fps-a i pikselizacija oko igraca, uzasno je izgledalo
Evo što imam black bars na 5:4 ekranu, ali što loše izgleda sve dok se ne zumira na igrača, kao da je antialiasing u minus postavljen a ustvari mi sve na high...
- Interista02
- Kontakt:
Negdje sam čitao da zahtijeva istu konfugiraciju kao i 15-ka ?
Mislim da će mi moći i ako bude nešto više zahtjevalo. Jedva čekam full verziju
Mislim da će mi moći i ako bude nešto više zahtjevalo. Jedva čekam full verziju

i prosle godine je cini mi se demo imao problema sa nekim omjerima pa je ispravljeno u full verzijivtdgeca je napisao/la:Evo što imam black bars na 5:4 ekranu, ali što loše izgleda sve dok se ne zumira na igrača, kao da je antialiasing u minus postavljen a ustvari mi sve na high...
@Interista02 sve je isto sto se tice sistemske zahtjevnosti

Nije bilo ispravljeno u full verziji, isto kao u demu, isto kao i na 2k15 samo sto mi je tu grafika i dalje extra.miki_92 je napisao/la:i prosle godine je cini mi se demo imao problema sa nekim omjerima pa je ispravljeno u full verzijivtdgeca je napisao/la:Evo što imam black bars na 5:4 ekranu, ali što loše izgleda sve dok se ne zumira na igrača, kao da je antialiasing u minus postavljen a ustvari mi sve na high...
@Interista02 sve je isto sto se tice sistemske zahtjevnosti
preoload verzija ima na rldgames.net ali ne znam koliko se isplati skidati ako se crack bude cekao kao prosle godine
- Goalgetter
- Kontakt:
Jos 3 dana... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.