FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Upratio sam lika. Volio bih da napiše šta je smiješno... Svi ljudi iz kluba su angažovani oko današnje utakmice. Ne mogu danas dobiti informaciju.
Jose Murinho, lijepa ti ona kćerka na onoj reviji, a i ti si se "skocko' " 

Svaki dan neka vijest koja nam dokazuje koliko je ova uprava predana poslu. Nadam se da ce se to krunisati pobjedom danas..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Sta vam je jbt, poslali ljude u penziju, kao da su doveli Ronalda. majko mila, sta je vama dobra stvar. A danas ako popusimo na ovom ce forumu otjerati ko je god tu, poslat ce i Antolovica u penziju.
MATORI je napisao/la:Jose Mourinho, lijepa ti ona kćerka na onoj reviji, a i ti si se "skocko' "
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
HeheheMATORI je napisao/la:Jose Murinho, lijepa ti ona kćerka na onoj reviji, a i ti si se "skocko' "

Odlična vijest i svaka čast Upravnom odboru
. Idemo večeras po pobjedu!

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Onaj komentar u kojem se kofa ismijavaš ti je prijavljenHeartSock je napisao/la:Sta vam je jbt, poslali ljude u penziju, kao da su doveli Ronalda. majko mila, sta je vama dobra stvar. A danas ako popusimo na ovom ce forumu otjerati ko je god tu, poslat ce i Antolovica u penziju.

Hoce li mu neko objasniti jer ja ne zelim da se trudim..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Slikaj članskuHeartSock je napisao/la:Sta vam je jbt, poslali ljude u penziju, kao da su doveli Ronalda. majko mila, sta je vama dobra stvar. A danas ako popusimo na ovom ce forumu otjerati ko je god tu, poslat ce i Antolovica u penziju.

DRUG NEBI TI PUNCA
Ovo je samo jedna od pozitivnih stvari.O njoj smo pisali u proteklim danima.Uskoro treba ocekivati dosta pozitivnih vijesti.
Imaš PPbagrcavi je napisao/la:Slikaj članskuHeartSock je napisao/la:Sta vam je jbt, poslali ljude u penziju, kao da su doveli Ronalda. majko mila, sta je vama dobra stvar. A danas ako popusimo na ovom ce forumu otjerati ko je god tu, poslat ce i Antolovica u penziju.
Ovdje ljude pucaju kompleksi sami sebe citiraju boze me sacuvaj. Ne znam kakva je pozitivna stvar poslati ljude u penziju jer je vrijeme za to. Sta. pozitivno sto su im uplatili doprinose? Zato smo ovdje gdje jesmo da nam je ovo pozitivna stvar.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pa normalno da je pozitivna stvar a ti kao da ne zivis ovdje vec u Njemackoj. Valjda sam uvidis da vecina mladih nece ni docakati tu famoznu penziju, tako da je ovo odlicna stvar kako god da je okrenes!
Opusti se, nemoj negativnost unositi....
Dugo mi vec slusamo rijec "uskoro" ako do nove godine ne bude nesto konkretno vidjet cete svi problema u nastavku sezone i borbe za europu !DANAN je napisao/la:Uskoro treba ocekivati dosta pozitivnih vijesti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pusti ba levata on i nije nas samo sere tu dok ne bude banovan.Fanzi je napisao/la:Onaj komentar u kojem se kofa ismijavaš ti je prijavljenHeartSock je napisao/la:Sta vam je jbt, poslali ljude u penziju, kao da su doveli Ronalda. majko mila, sta je vama dobra stvar. A danas ako popusimo na ovom ce forumu otjerati ko je god tu, poslat ce i Antolovica u penziju.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Za nas navijace pozitivno je samo ono sto vidimo na terenu i tabeli. Sta mene briga sto su Loju poslali u penziju, pa vrijeme da covjek ide nece biti jos 10 godina tu. Sta pozitivno je sto smo poslali ljude u penziju a danas stopera igra Hodzurda sunce ti poljubim, vidjet ces danas kakva je to soha od igracaDzoleZeljo je napisao/la:Pa normalno da je pozitivna stvar a ti kao da ne zivis ovdje vec u Njemackoj. Valjda sam uvidis da vecina mladih nece ni docakati tu famoznu penziju, tako da je ovo odlicna stvar kako god da je okrenes!

Ti ili si jedan od ovih bisi uposlenika ili pitar trećeg nema al vise mi smrdis na ovo drugoHeartSock je napisao/la:Za nas navijace pozitivno je samo ono sto vidimo na terenu i tabeli. Sta mene briga sto su Loju poslali u penziju, pa vrijeme da covjek ide nece biti jos 10 godina tu. Sta pozitivno je sto smo poslali ljude u penziju a danas stopera igra Hodzurda sunce ti poljubim, vidjet ces danas kakva je to soha od igracaDzoleZeljo je napisao/la:Pa normalno da je pozitivna stvar a ti kao da ne zivis ovdje vec u Njemackoj. Valjda sam uvidis da vecina mladih nece ni docakati tu famoznu penziju, tako da je ovo odlicna stvar kako god da je okrenes!
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Uuuu, gledam sad sastav, bice ovo patnja. 

Hoće li biti kakav stream prenosi li iko 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31