FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

-Paja
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la -Paja » 10 maj 2010, 09:29

Furymaker je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Fabregasa produkt nase akademije!
hhaahah , slag na tortu , da se dobro nasmijem :)
Mozes se smijati koliko hoces ali bi ce to kiseli osmijeh jer je to surova istina, naredne sezone kad bude pravilo u Premiershipu vezano za broj igraca koji su izasli iz Akademija klubova Fabregas ce se voditi kao igrac Arsenalove akademije a ne kao non-british player. Ali dobro mozda FA ne zna da je Fabregasa Barcelona stvorila hahahaha jer svi znaju da je debitirao za taj poluklub :mrgreen:
Dio Arsenala

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 10 maj 2010, 09:49

Romariooo je napisao/la:[youtube][/youtube]

Evo malo atmosfere onima koji vele da navijaci Barce ne znaju navijati i da samo jedu sendvice.

Kosarkasi zasluzeno i ocekivano osvojili Euroligu, najjaci smo bili ubjedljivo u Evropi.
wooow!. pa sta reci.. ja ostao bez texta :? :roll: u zivotu nista slicno nisam vidio.. :roll:

ok, pocetak tekme i samo retardirani nece pjevati himnu, ali kod vas se i ne cuju navijaci osim onog jednog-dvojice sto snima.. jedino se cuje pred kraj "Barca.. Barca.. Barcaaa".. daj ako imas sta usred tekme, gdje navijaci ustanu pa fakat navijaju.. a ne kao penzici i manekeni da sjede..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 maj 2010, 10:46

ti se javi kada skupite 20 000 na svom stadionu :roll: pokazali su barcini navijaci kakvi su protiv manchestera i arsenala kada su ih nadglasali glatko 8-) nakon 5 finala vrijeme je bilo da barca uzme euro ligu svaka cast ;) Valencia euro cup osvojila to govori da je ACB liga NBA Evropska 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 10 maj 2010, 12:28

juznjak> je napisao/la:ti se javi kada skupite 20 000 na svom stadionu :roll: pokazali su barcini navijaci kakvi su protiv manchestera i arsenala kada su ih nadglasali glatko 8-) nakon 5 finala vrijeme je bilo da barca uzme euro ligu svaka cast ;) Valencia euro cup osvojila to govori da je ACB liga NBA Evropska 8-)
glup si ti inace... navijaci prate svoj klub i kad gube i kad vode a ja se sjecam kad je arsenal prvi dao gol bio je muk na tribinama.. durgo 90000 spanaca i recimo 8000 ostalih i nadglasali ih pa sta si ti mislio a i to su nadglasali kad su dali 4 gola a ne kad su gubili..
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 maj 2010, 12:28

mama ti je glupa 8-) a i ti na nju glupsone govorio sam za finale lige prvaka 2006 i 2009 stupid :roll:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 10 maj 2010, 12:37

juznjak> je napisao/la:mama ti je glupa 8-) a i ti na nju glupsone govorio sam za finale lige prvaka 2006 i 2009 stupid :roll:
a onda debilu prvo napises arsenal pa man. utd. XD bas si smijesan i ti se sjecas ko je ko...
[youtube][/youtube]

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 maj 2010, 12:39

ajde ba od,ebi necu radi retarda da me se banuje beze ako imas nesto javi se na pp da ti objasnim neke stvari 8-)

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 10 maj 2010, 12:42

bparena je napisao/la:@EdinTM87
Ipak sam se u tom prevario. Ne mrzim nikog vise od Sarajva :D

to se kod nas u Zenici kaze - nije gofno vec se pas posro...

koga sad vise nevolis :D
Pa u Zenici vi ne volite Sarajevo ko grad, A ja ko klub!
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 10 maj 2010, 12:42

juznjak> je napisao/la:ajde ba od,ebi necu radi retarda da me se banuje beze ako imas nesto javi se na pp da ti objasnim neke stvari 8-)
pa eto ne moramo se vrijedjati samo sam ti pokazao to navijanje ... a evo ti jos
[youtube][/youtube]
cuj slavlje kod arsenalovog gola i god barcinih golova.. a ni arsenal nema neke navijace znam jednom sa prenosa utakmice neka baba zijeva ...

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 maj 2010, 12:48

gledaj nesto ,ne kazem da barca ima extra navijace :roll: najbolje ima Atletico u to nema sumnje ali kada neko kaze da barcini nevaljaju ili slicno a ne gledaju kakve njihov klub ima navijace :roll: veliki klub a prosjek 12 000 ko u getafea :lol: mene bi sramota bilo ista reci :? sto se tice tekme u Parisu sjecam se da je komentator na BHT-U sam rekao i ako je navijao za Arsenal da su barcini mnogo glasniji 8-)

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 10 maj 2010, 12:50

juznjak> je napisao/la:gledaj nesto ,ne kazem da barca ima extra navijace :roll: najbolje ima Atletico u to nema sumnje ali kada neko kaze da barcini nevaljaju ili slicno a ne gledaju kakve njihov klub ima navijace :roll: veliki klub a prosjek 12 000 ko u getafea :lol: mene bi sramota bilo ista reci :? sto se tice tekme u Parisu sjecam se da je komentator na BHT-U sam rekao i ako je navijao za Arsenal da su barcini mnogo glasniji 8-)
ma nije bitno kakvi su domaci navijace .. evo npr ja se ne ravnam po navijacima arsenala nego najdrazi su mi CARSI navijaci besiktasa koji nisu normalni.. a koji je to komentator ni jedan u BHT reakciji ne navija za arsenal cak ih ima par koji mrze arsenal to je nevjerovatno.. vecinom navijaci muda ili l'poola..

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 10 maj 2010, 13:36

Barca ima u prosjeku najvise navijaca u Evropi, 80 000 prosjek na svakoj utakmici, poslije toga dolazi Dortmund itd. Jaci je samo onaj huk Nou Kampa kad se cuje poslije dobre prilike, nego navijanja vecine nekih drugih navijaca. Ope ponavljam, nou Camp je ogroman, zato izgleda kao da se ne navija, normalno nisu neki fantaci nego kulturni navijaci koji sasvim dobro bodre svoj klub.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 10 maj 2010, 13:39

Romariooo je napisao/la:Barca ima u prosjeku najvise navijaca u Evropi, 80 000 prosjek na svakoj utakmici, poslije toga dolazi Dortmund itd
Pa normalno kada imaju najveći stadion.Ako si vidio Old Traford je uvijek pun,kao i Westfalen,Alianz i Veltis arena.
FK Pjetlovi

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 maj 2010, 17:27

jos da Barca osvoji rukemetnu Ligu Prvaka :lol: mada tesko pored ljudjaka iz Ciudada Reala :roll: igraju protiv Medveda imaju ljepu sansu u finale proci 8-)

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 10 maj 2010, 17:35

juznjak> je napisao/la:jos da Barca osvoji rukemetnu Ligu Prvaka :lol: mada tesko pored ljudjaka iz Ciudada Reala :roll: igraju protiv Medveda imaju ljepu sansu u finale proci 8-)

Polako, ni to nije daleko. ;) Ma, Barca kako je krenula, ponestati ce prostora u vitrinicama za sve te titule. :lol:

Ali, lako je danas kupit vitrinu. :P Igraci su spremni na sve da isprate onako kako treba najboljeg predsjednika. :)
Zadnja izmjena: BaDa12, dana/u 20 jun 2010, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 10 maj 2010, 17:41

juznjak> je napisao/la:gledaj nesto ,ne kazem da barca ima extra navijace :roll: najbolje ima Atletico u to nema sumnje ali kada neko kaze da barcini nevaljaju ili slicno a ne gledaju kakve njihov klub ima navijace :roll: veliki klub a prosjek 12 000 ko u getafea :lol: mene bi sramota bilo ista reci :? sto se tice tekme u Parisu sjecam se da je komentator na BHT-U sam rekao i ako je navijao za Arsenal da su barcini mnogo glasniji 8-)
Što nasmijavaš covjece, poceo i ti ko čikčanga na sarajevo x forumu. Navijači Atletiko-a se dive rivalima iz Bilbaa, uostalom zna se ko ste i sta ste, kako ste nastali i od koga i radi čega. Raji je Atletiko M. samo simpa klub jer je manji od Madrid a nekako se koprca da neispadne.
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 maj 2010, 18:00

semafresh je napisao/la:
Što nasmijavaš covjece, poceo i ti ko čikčanga na sarajevo x forumu. Navijači Atletiko-a se dive rivalima iz Bilbaa, uostalom zna se ko ste i sta ste, kako ste nastali i od koga i radi čega. Raji je Atletiko M. samo simpa klub jer je manji od Madrid a nekako se koprca da neispadne.
ti malo postajes dosadan stim koje je nastao od cega !!! baksijci su osnovali Atletico madrid koji kasnije prevazisao rodjaka iz bilbaoa vi se koprcate svake sezone da ne ispadnete posto pratim primeru dugi niz godina to znam a Atletico u poslijednje 2 sezone igra ligu prvaka evo sada i finale evropa lige nemoj uporedjivati moj klub sa klubom koji nema ni jedan evropski cup :roll: cuj Frente se divi navijacima iz bilaboa hahahah pogledaj po istrazivanjima ko ima najboilje najbucnije navijace pa se javi !! ovo nje tema o Barci ako imas sta dodati ima Primera Temu 8-)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 maj 2010, 18:03

BaDa12 je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:jos da Barca osvoji rukemetnu Ligu Prvaka :lol: mada tesko pored ljudjaka iz Ciudada Reala :roll: igraju protiv Medveda imaju ljepu sansu u finale proci 8-)

Polako, ni to nije daleko. ;) Ma, Barca kako je krenula, ponestati ce prostora u vitrinicama za sve te titule. :lol:

Ali, lako je danas kupit vitrinu. :P Igracu su spremni na sve da isprate onako kako treba najboljeg predsjednika. :)
pobjedili su Real u finalu Kupa Kralja sto nebi i u finalu Lige Prvaka :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 maj 2010, 19:20

[youtube][/youtube]
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 10 maj 2010, 19:26

harry_90 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Mangup pravi...Nema dalje!!! ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.