Vidio sam da je roba stigla u paketima, pa vjerovatno za koji dan.rob do bagro je napisao/la:Kad je otvorenje.Evolution87 je napisao/la:Ja ga imam i sad, strasan je
Eno otvara se buzz radnja u BBI
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Evolution87
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Imal jos onih sorcOva u kotonu, da ne idem bezveze?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Re: RE: Re: odjeca, patike etc etc
Provjericu kasnije, pa ti javim u PP ako ti nije hica..uNbx je napisao/la:Imal jos onih sorcOva u kotonu, da ne idem bezveze?
Kupljen The Golden Secret, na nekoj akciji 28,75 , uklopio se perfektno u budzet

Sent from my SGH-T989 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Re: RE: Re: odjeca, patike etc etc
Hoces da mirises na prvu, ili kad izadjes u grad?anonimni je napisao/la:Provjericu kasnije, pa ti javim u PP ako ti nije hica..uNbx je napisao/la:Imal jos onih sorcOva u kotonu, da ne idem bezveze?
Kupljen The Golden Secret, na nekoj akciji 28,75 , uklopio se perfektno u budzetIstini za volju, nije mi legao na prvu, ali kasnije malo mi se svidio (kad odstoji
).. hvala vam na prijedlogu

E pa uzeo sam ga zato sto je strasan poslije
Da ne pisem momku na PP, a mozda i drugim pomogne, nema u Kotonu onih jeftinih sorceva, i ono malo sto ima 35+ KM...

Da ne pisem momku na PP, a mozda i drugim pomogne, nema u Kotonu onih jeftinih sorceva, i ono malo sto ima 35+ KM...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Imam jedno pitanje vezano za naocale. Ove sad koje imam me stezu i zuljaju i sad zelim da uzmem neke kvalitetnije i da se konacno rijesim tog problema.
Ima li neko neki prijedlog gdje bi mogao naci kvalitetne naocale?
U Optic centru u gradu sam nasao RayBan okvir 270 KM (ne volim nikako markirane stvari, ali okvir je skroz fleksibilan i na glavi se ne osjeti sto mi je i najvaznije). U toj optici ima akcija druge gratis i to bi bilo isplativo kad bih s jos nekim uzimao.
Ima li neko neke preporuke, savjete, bilo sta sto je od pomoci bio bih veoma zahvalan.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ima li neko neki prijedlog gdje bi mogao naci kvalitetne naocale?
U Optic centru u gradu sam nasao RayBan okvir 270 KM (ne volim nikako markirane stvari, ali okvir je skroz fleksibilan i na glavi se ne osjeti sto mi je i najvaznije). U toj optici ima akcija druge gratis i to bi bilo isplativo kad bih s jos nekim uzimao.
Ima li neko neke preporuke, savjete, bilo sta sto je od pomoci bio bih veoma zahvalan.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mi smo Željini, Željo je naš!
- Evolution87
- Kontakt:
Gdje je najbolji izbor New Balance patika?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Imas u sport life-u nekih 4-5 modela, slab je izbor ali mozda ti se svide neke. Meni su najljepse one tamno-plave, najobicnijeEvolution87 je napisao/la:Gdje je najbolji izbor New Balance patika?

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Ja sam se pokajao sto nisam uzeo sebi onaj jedan od 15 KM(mislim da je ovoliko bio),jako dobri sorcevi,sad ih vjerovatno nema zato sto sezona odmiceanonimni je napisao/la:E pa uzeo sam ga zato sto je strasan poslije![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
U Juventi u BBIEvolution87 je napisao/la:Gdje je najbolji izbor New Balance patika?
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Sorcevi su fakat predobri samo sto je meni izbljedio onaj tamno-plavi nakon mozda dva mjeseca, sada ni nasta ne lici, a bez se i sad drziPoligon10 je napisao/la:Ja sam se pokajao sto nisam uzeo sebi onaj jedan od 15 KM(mislim da je ovoliko bio),jako dobri sorcevi,sad ih vjerovatno nema zato sto sezona odmiceanonimni je napisao/la:E pa uzeo sam ga zato sto je strasan poslije![]()

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Imitacija ovih koznih jaknica, gdje ima neki izbor i cijena otprilike ? 

Volimo Čelik i oči nam se cakle !
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
http://www.zara.com/ba/en/man/jackets/f ... 27506.htmlromeo je napisao/la:Imitacija ovih koznih jaknica, gdje ima neki izbor i cijena otprilike ?
http://www.bershka.com/ba/en/man/man-/c ... 05516.html
http://www.pullandbear.com/ba/en/man/ja ... 29063.html
I u ostalim prodavnicama ti je isto otprilike, samo kopiraju jedni druge.
Jeli iko naručivao sa kitbag-a odjeću ? Koliko je koštala poštarina, PDV, ili šta već naplaćuju pri naručivanju odjeće ?

Nemas ispod 7 funti dostavu, al na narudzbe preko 50 KM drzava uzima carinu, pa ne znam koliko ti se isplati narucivati...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Trazim na ovaj fazon https://imageshack.com/i/id6hJSyvj
šteta, imaju odlične odjećeanonimni je napisao/la:Nemas ispod 7 funti dostavu, al na narudzbe preko 50 KM drzava uzima carinu, pa ne znam koliko ti se isplati narucivati...

Ima li neka provjerena stranica sa kvalitetnom robom u BiH ili bližem okruženju ?
Zna li netko, je li viđao negdje po internetu gdje mogu naručiti, kupiti nešto ovakvo, može i sličan model, boja ova ili plava, dakle nisu ni cipele ni patike striktno, nego ovo je tačno negdje nešto između. Prijedlozi bilo čega sličnog boje plave ili sive su dobro došli.
http://www.olx.ba/artikal/18355108/cipela-kozna-gucci/
http://www.olx.ba/artikal/18355108/cipela-kozna-gucci/
Ima li negdje kupit sorceva Under Armour u Sarajevu ili Tuzli?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.