Sjecam se ja Djurica a on je i trebao biti pozvan. Koliko su ta dva igraca zajedno proveli na terenu protiv Andore Calcio. To ti zoves probanje. Vrancic je trebao dobiti sansu nakon 3eg gola Belgije i cijelu utakmicu protiv Andore a ovako je makar po meni Hadzic isproban na mjestu organizatora igre a mislim da je i bakama u BiH jasno da on tu nema sta traziti.calcio je napisao/la:Kako nije nikoga isprobao? Vrancic? Pa i Djuric je jos uvijek nov u reprezentaciji a i on je dobio minutazu.
Sjecate se Djurica? Niste ga valjda vec zaboravili, a do juce ste samo o njemu pricali.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Jesu ga izudarali u utakmici sa Juveom,ali opet nije bilo naznaka da dolazi povrijedjen,tek nakon Belgije se to spomenulo,a evo sad dolazi,nazalost, i potvrda da Mire ipak nije ni mogao dati svoj maximum.Ajax je napisao/la:Gdje nece biti povrijedjen kada mu je Chiellini skoro nogu slomio u ona dva gruba faula. Ko je gledao utakmicu protiv juventusa sve je vidio. Cudo da je odigrao do kraja tada uopste. Ok protiv Belgije je trebao igrati tu Mesa nije pogrijesio i neka se je kockao ( doduse mozda na drugoj poziciji da je odigrao ) samo protiv Andore ga je trebao postediti po meni. Jer ako Andoru koju svi pobjede sa 4,5 razlike nismo u stanju pobjediti u domacoj utakmici onda stvarno ne zasluzujemo EP.Rios je napisao/la:Znaci Mire igrao povrijedjen za repku,aferim![]()
Ne tako davno su neki propustali repku zobg povrede a nakon toga igrali po 90 minuta za klub
![]()
I bilo je cudno,unatoc formaciji i poziciji koju je igrao,da Miralem bude onako neprimjetan protiv Belgije,evo sad je jasno.Ne znam zasto je stavljen protiv Andore,tacnije vidjelo se nakon njegovog izlaska zasto,ali moglo se probati nesto drugo ipak,proslo bi to protiv Andore valjda nekako.
Zelim ti brz i uspjesan oporavak Mire,nadam se da ces biti fit do Velsa i Kipra
Protiv Andore apsolutno nije trebao igrati,cak i ako je on insistirao,jer je ocito samo pogorsana situacija,potvrda je ova pauza i izlazak u 44 minuti.Mogli su to sasvim korektno iznijeti Vranicic ili Medunjanin sa Besicem.
Sto se Belgije tice ne znam sta bih ti rekao,ustvari sam si napisao-kockanje.Nazalost,izgubili smo u tom kockanju,Mire je bio los,izlozen je velikoj kritici javnosti i sto je najvaznije izgubljen je mec.Sad je pitanje koliko je situacija na treninzima i njihovim razgovorima ukazivala na ishod tog kockanja,da li je vise naginjalo ka pozitivnom ili negativnom,ne znam..Mozda je zato i dislociran na poziciju 10 gdje je,uslovno receno,potrebno manje trke i borbe u defanzivi,ko ce mu ga znati sad..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 09 sep 2015, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sad ti spinujes.Ajax je napisao/la:Ko je bolan pricao o Djuricu kakvi su ovo spinovi. 15 ljudi zeli Hodzica, 10 Mahmutovica, 10 Zeca, 10 Bajica, 5 Djurica, 5 Tankovica ili nesto slicno i onda ti hladno napises VI zeljeli koji VI ?? Evo ja cijelo vrijeme govorim da je Djuric los izbor i prije nego sto je debitovao. Da je dao premalo golova u svojih 5 sezona i da ima boljih od njega. I to sve je bilo prije nego sto je Hodzic proigrao a sada jos pogotovo. I zato jer tamo dvojica, trojica ovdje hvale ovog igraca onda je to VI, ma nemoj - nije tacno. Vecina na ovom forumu nije prizivala Djurica kao buduceg drugog-treceg napadaca nego neke sasvim druge igrace. I ta dvojica, trojica koja su njega zeljela svi si govorili da znaju da on nije idealan ali eto da nema boljeg. Cak ni oni nisu govorili da je on neko rijesenje veliko koje ce donjeti kvalitet vise.
A sto se tice Vrancica. Bez komentara da je Vrancica isprobao u 10 minuta. Stvarno bez komentara sta sve covjek ovdje nece procitati. Brani se svoj stav na 1001 nacin, izvrce, spinuje. Jest ga isprobao u 10 minuta. Budesligasa protiv Andore![]()

Nije samo utakmica isprobavanje igraca. I treninzi su proba. Reprezentacija je bila na okupu desetak dana. Mesa je sigurno obratio paznju na Vrancica.
Nista je ne spinujem. Ja sam cijelo vrijeme govorio da ima boljih igraca od njega. I preko 50% foruma je tako pisalo. Poslje onog gola protiv Juventusa krenula su dvojica, trojica da intenzivno forsiraju ovog igraca. Te spusta lopte dobro. Te ne moze dati vise golova jer igra za los klub inace je odlican bas ono sto nama sada treba. I ti nemozes pisati VI. Znas li sta to znaci VI ?? To znaci 80%+ forumasa. A to je tacno za igrace kao sto su Kolasinac, Lulic i tako ti. Tada je stvarno bilo VI ste zeljeli. Vec kod Hajrovica je bilo 50%-50%. Ovog igraca kojeg ti spominjes nije forsirala vecina ovog foruma znaci tu se ne moze napisati VI jer to nije ni tacno ni korektno.
Sto se tice Vrancica van pameti je da nije odigrao par tih 50 minuta poslje povrede Pjanica protiv jedne Andore. Eto neka je on obratio paznju. E pa neka sada fino razmislja hoce li mu Vrancic "debitovati" protiv Walesa u prvih 11 ( jer ovih 10 min i nije neki debi ) ili nece kada je obratio paznju. Hvalio sam ovog selektora kada je zasluzio za ove dvije utakmice nije zasluzio. Puno vecu sansu je Pape dao Prcicu nego sto je on sada Vrancicu. Ne kazem ja da se je igralo protiv Walesa, Belgije samo protiv Andore.

Sto se tice Vrancica van pameti je da nije odigrao par tih 50 minuta poslje povrede Pjanica protiv jedne Andore. Eto neka je on obratio paznju. E pa neka sada fino razmislja hoce li mu Vrancic "debitovati" protiv Walesa u prvih 11 ( jer ovih 10 min i nije neki debi ) ili nece kada je obratio paznju. Hvalio sam ovog selektora kada je zasluzio za ove dvije utakmice nije zasluzio. Puno vecu sansu je Pape dao Prcicu nego sto je on sada Vrancicu. Ne kazem ja da se je igralo protiv Walesa, Belgije samo protiv Andore.

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 09 sep 2015, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.
Pa kako nece biti pritisak calcio kad smo u Izrael otisli bez napadaca a u to vrijeme Djuric bio glavni u pobijedi nad Juventusom. Mi nismo imali niti jednog napadaca. Nisi zar zaboravio. Sada smo vise trazili Hodzica jer je momak u boljoj formi ili tebi vazi ona kad jednom udjes nama vise vanka. Ne mislis zar da smo mi neprijatelji reprezentacije.calcio je napisao/la:Sad ti spinujes.Ajax je napisao/la:Ko je bolan pricao o Djuricu kakvi su ovo spinovi. 15 ljudi zeli Hodzica, 10 Mahmutovica, 10 Zeca, 10 Bajica, 5 Djurica, 5 Tankovica ili nesto slicno i onda ti hladno napises VI zeljeli koji VI ?? Evo ja cijelo vrijeme govorim da je Djuric los izbor i prije nego sto je debitovao. Da je dao premalo golova u svojih 5 sezona i da ima boljih od njega. I to sve je bilo prije nego sto je Hodzic proigrao a sada jos pogotovo. I zato jer tamo dvojica, trojica ovdje hvale ovog igraca onda je to VI, ma nemoj - nije tacno. Vecina na ovom forumu nije prizivala Djurica kao buduceg drugog-treceg napadaca nego neke sasvim druge igrace. I ta dvojica, trojica koja su njega zeljela svi si govorili da znaju da on nije idealan ali eto da nema boljeg. Cak ni oni nisu govorili da je on neko rijesenje veliko koje ce donjeti kvalitet vise.
A sto se tice Vrancica. Bez komentara da je Vrancica isprobao u 10 minuta. Stvarno bez komentara sta sve covjek ovdje nece procitati. Brani se svoj stav na 1001 nacin, izvrce, spinuje. Jest ga isprobao u 10 minuta. Budesligasa protiv Andore![]()
Sjecamo se svi prosle godine kakav je pritisak bio da se pozove Djuric.
Nije samo utakmica isprobavanje igraca. I treninzi su proba. Reprezentacija je bila na okupu desetak dana. Mesa je sigurno obratio paznju na Vrancica.
- calcio
- Kontakt:
@Ajax budimo realni, kada se nasi na treningu podjele na dvije ekipe, obje ekipe su jace od Andore. 
Samo sto ne igraju grubo i prljavo kao oni.

Samo sto ne igraju grubo i prljavo kao oni.
Bas zato je trebao dati Vrancicu sansu. Jer je prelos protivnik bio i da sacuva neke igrace od te grube igre. Posebno Pjanica koji je vukao povredu. Sto se tice Besica to mu ne mogu zamjeriti sto je poceo sa njim. Eto on je izabrao ovako kako je i neka sada pravi taktiku protiv Walesa. Sam je birao kako ce igrati i sa kojim igracima.
- calcio
- Kontakt:
I ja sam se nadao Hodzicu protiv Andore, ali ne mislim oko toga praviti dramu.dubrovnik je napisao/la: Pa kako nece biti pritisak calcio kad smo u Izrael otisli bez napadaca a u to vrijeme Djuric bio glavni u pobijedi nad Juventusom. Mi nismo imali niti jednog napadaca. Nisi zar zaboravio. Sada smo vise trazili Hodzica jer je momak u boljoj formi ili tebi vazi ona kad jednom udjes nama vise vanka. Ne mislis zar da smo mi neprijatelji reprezentacije.
@Ajax, zamjeram i ja selektoru sto je igrao sa Pjanicem ako je znao da je povrijedjen.
Ali s druge strane mi ne znamo sve detalje. Ne vjerujem da ga je stavio u igru a da ga nije prije toga pitao moze li igrati... Tako da je mozda bolje da sacekamo sa pljuvanjem.
Gdje je onaj @husika da ga pitam sto se Modric i Rakitic u reprezentaciji skrivaju od lopte, necu ga ni pitati za neke kvalitetnije veznjake drugih reprezentacija, nema smisla?
Mi da imamo sredinu koja igra u barci i realu, a da remiziramo sa azerbejdzanom i popusimo od norveske... Sta bi tek onda bilo. Nego smo fino andoru rasuli 6:0. Gdje su se mnogi patiili da ih dobiju. Kvalifikacije su usrane na pocetku kad nam je sredinu krasio tss . a i srece nam je falilo. Jbg zato smo je imali u proslim kvalifikacijama i otisli smo na sp. Cijele kvale smo igrali zdravi a da ne spominjem grupu koja u zivotu nije bila laksa niti ce biti.
Je li trebam ja dati odgovor ili su ti rezultati Hrvatske odgovorili ??hurem je napisao/la:Gdje je onaj @husika da ga pitam sto se Modric i Rakitic u reprezentaciji skrivaju od lopte, necu ga ni pitati za neke kvalitetnije veznjake drugih reprezentacija, nema smisla?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Igra Rome naprosto cvjeta u ovim trenucima. Baš se pitam što li? 

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Cvjetaju protiv rinaka kluba zvanog Frosinone koji se zalijepio za zacelje tabele. To bi im trebao i rezervni tim da raspe.JonSnow je napisao/la:Igra Rome naprosto cvjeta u ovim trenucima. Baš se pitam što li?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Sarkazam prijatelju.emir79 je napisao/la:Cvjetaju protiv rinaka kluba zvanog Frosinone koji se zalijepio za zacelje tabele. To bi im trebao i rezervni tim da raspe.JonSnow je napisao/la:Igra Rome naprosto cvjeta u ovim trenucima. Baš se pitam što li?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
JonSnow je napisao/la: Sarkazam prijatelju.

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ja sam vec pisao. Mesa se nije htio kockati, cak ni protiv Andore i razumijem ga. Nema vise prava ni na najmanju gresku. Upravo zato je povrijedjeni Pjanic igrao do 2:0, a Dzeko nije cistio kartone.
I, ovi sto misle da bi nasa igra bila bolja bez Pjanica, ili da bi ga neko bolje zamjenio, ocigledno da veze nemaju o zivotu.
I, ovi sto misle da bi nasa igra bila bolja bez Pjanica, ili da bi ga neko bolje zamjenio, ocigledno da veze nemaju o zivotu.
Rezultati govore da smo bez Pjanica ostvarili neke od najvecih pobjeda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kao npr?
Naša najveća pobjeda u Litvaniji, a Pjanic je igrao.
Dok smo Slovačku pobjedili tek kada je izašao Misimovic od kojeg praviš nekog nedodirljivog igrača.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Naša najveća pobjeda u Litvaniji, a Pjanic je igrao.
Dok smo Slovačku pobjedili tek kada je izašao Misimovic od kojeg praviš nekog nedodirljivog igrača.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Grcka, Belgija...
Misimovic je nedodirljiv naravno, ove kvalifikacije pokazuju zasto.
Misimovic je nedodirljiv naravno, ove kvalifikacije pokazuju zasto.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
nasa ubjedljivo najveca pobjeda je odlazak na SP i predstavljanje reprezentacije fudbalskom svijetu na najvecem mogucem nivou, a koliko znam miralem pjanic je bio jako jako bitan kotacic mozaika koji se slozio da bi imali priliku za tako nesto.
but that's none of my business
but that's none of my business

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.