Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
postoji li aplikacija da se moze skinut pjesma u mp3 formatu sa youtuba?
Samo odi na google play i ukucaj youtube a on ce automatski dok budes ukucavao ponuditi mnogo opcija, youtube downloader, youtube convertor, youtube to mp3 i tako dalje i tako dalje.Profesor je napisao/la:postoji li aplikacija da se moze skinut pjesma u mp3 formatu sa youtuba?
-
- Kontakt:
Tubemate: http://tubemate-youtube-downloader.en.u ... om/androidProfesor je napisao/la:postoji li aplikacija da se moze skinut pjesma u mp3 formatu sa youtuba?
zahvaljujem!
Ima li se gdje u Rajvosa uzet' stickeri za Iphone 5, nesto na ovaj fazon:
http://image.dhgate.com/albu_277262839_ ... l-body.jpg
http://www.dream-photo.be/media/img/products/0_244.jpg
http://img.tvc-mall.com/uploads/details/I5-734C-2.jpg
http://image.dhgate.com/albu_277262839_ ... l-body.jpg
http://www.dream-photo.be/media/img/products/0_244.jpg
http://img.tvc-mall.com/uploads/details/I5-734C-2.jpg
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Mozda "Univerzalno" ima to ili one radnje po carsiji gdje se prodaju mobiteli ne znam gdje bi drugo pogledao.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
U Univerzalnom imaju samo za Iphone 4/4s. Dobra stvar, hocu da napravim Iphone 5 Gold a ne vjerujem da je skuplje od 15-tak maraka.Elegant je napisao/la:Mozda "Univerzalno" ima to ili one radnje po carsiji gdje se prodaju mobiteli ne znam gdje bi drugo pogledao.

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- muhamedhulk
- Kontakt:
Problem kad upalim telefon..nokia lumia 520 error: unable to find a bootable option. Neko zna sta mu je? Ili servis?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
koji mobitel bi ste mi preporucili da nije skup, a da ima finu kameru, nesto ko huawei p2 ili 2lock, boli me briga za aplikacije razne, samo da ima kameru finu, do jedno 200 km...
jesi li pokusao mozda hard resetmuhamedhulk je napisao/la:Problem kad upalim telefon..nokia lumia 520 error: unable to find a bootable option. Neko zna sta mu je? Ili servis?
[youtube][/youtube]
Jel trazis iskljucivo sto si naveo da ti je bitno, ili je bitan i sistem?sonik24 je napisao/la:koji mobitel bi ste mi preporucili da nije skup, a da ima finu kameru, nesto ko huawei p2 ili 2lock, boli me briga za aplikacije razne, samo da ima kameru finu, do jedno 200 km...
Mia San Mia
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ako neko ne trazi dobar mobitel, ali da ima wi-fi, za viber, fb, instagram i slicno prodajem ja LG L5 II E460 skoro nov, bez tragova koristenja. Ja imam iPhone i zaboravio da imam taj mobitel, meni koristio kao rezerva, bukvalno nema nista na sebi, skoro nov, ali ne ono prodavacki, nego fakat
Sa gel maskom i ostalim dodacima 100 KM 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Re : Mobilni- gdje, kako, šta?
Zna li neko kako izbrisati ove reklame sto su na aplikacijama?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
raja da li da uzmem Sony Xperiu Z3? mislim, valja li? ko je imao iskustva s njom? hvala unaprijed
#puzigacaOUT
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!
-
- Kontakt:
Re: Re : Mobilni- gdje, kako, šta?
Koji app je u pitanju? To su ugl. besplatne verzije aplikacija sa reklamam dok samo one verzije koje se plaćaju nemaju reklame! Naravno uvijek možeš potražiti neki app preko google, ukucaš ime i dodaš "apk" i skidaj!Tracy3McGrady je napisao/la:Zna li neko kako izbrisati ove reklame sto su na aplikacijama?

Svi flagship uredjaji od premium kompanija kakva je i Sony su vrh i tu se ne moze pogrijesiti,znaci ako si naumio na Z3 samo naprijed..spartan91 je napisao/la:raja da li da uzmem Sony Xperiu Z3? mislim, valja li? ko je imao iskustva s njom? hvala unaprijed
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
z3 više nije flagship, od pojave z3 sony je izbacio dva flagshipa u rekordnom rokumadridist je napisao/la:Svi flagship uredjaji od premium kompanija kakva je i Sony su vrh i tu se ne moze pogrijesiti,znaci ako si naumio na Z3 samo naprijed..spartan91 je napisao/la:raja da li da uzmem Sony Xperiu Z3? mislim, valja li? ko je imao iskustva s njom? hvala unaprijed

U svakom slucaju Z3 je strasan telefon.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Re : RE: Re: Re : Mobilni- gdje, kako, šta?
Amazon se nekako ubacio, da znam koja je aplikacija u pitanju pojeo bi je, ss.ba vidim samo trećinu, 2/3 su reklame amazonBordoArmy88 je napisao/la:Koji app je u pitanju? To su ugl. besplatne verzije aplikacija sa reklamam dok samo one verzije koje se plaćaju nemaju reklame! Naravno uvijek možeš potražiti neki app preko google, ukucaš ime i dodaš "apk" i skidaj!Tracy3McGrady je napisao/la:Zna li neko kako izbrisati ove reklame sto su na aplikacijama?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ne zbunjuj covjeka,z3 je svemirski brod od telefonaQUARESMA 18<<< je napisao/la:z3 više nije flagship, od pojave z3 sony je izbacio dva flagshipa u rekordnom rokumadridist je napisao/la:Svi flagship uredjaji od premium kompanija kakva je i Sony su vrh i tu se ne moze pogrijesiti,znaci ako si naumio na Z3 samo naprijed..spartan91 je napisao/la:raja da li da uzmem Sony Xperiu Z3? mislim, valja li? ko je imao iskustva s njom? hvala unaprijed

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: JackW, kraljttbvb, MaroonBjelave, Rosicky i 38 gostiju.