Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DragonGirl
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la DragonGirl » 08 sep 2015, 12:46

Biki je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Nevezano za trenutnu katastrofalnu formu i to što s njom realno nema mjesta u reprezentaciji, postoji razlika između konstruktivne kritike s jedne strane i vrijeđanja i omalovažavanja s druge. Taman da Vedad ne uspije ni u Herthi, taman da ne da gol još godinu dana, taman da završi u nekoj lijevoj ligi, on barem ima karijeru iza sebe, i to respektabilnu karijeru, za sada preko 80 golova u jednoj ligi petice, titulu najboljeg strijelca jesenjeg dijela Bundeslige, drugi je najbolji strijelac u historiji jednog bundesligaškog kluba... To je nešto što se ne može izbrisati i zbog toga zaslužuje barem poštovanje, i to ne ni kao reprezentativac domovine, znači na stranu reprezentativna karijera i to koliko je poštovanja zaradio u istoj, nego čisto kao običan klupski igrač. Mnogo toga što mnogi tek trebaju dostići. Sjetite se toga prije nego što mu tu istu karijeru sljedeći put počnete omalovažavati. :kafa:
Bona, nije katastrofalna forma. Nemoguce se onako kretati cijeli mec, imati majstorski sut glavom s odrazom od skoro 1 m negdje u petoj minuti pod raslje koji covjek skinu kao da je Neuer, pa onaj okret iz najboljih dana i stativa u drugom dijelu. Ko se razumije u ovu igru lako ce primijetiti da se covjek znacajno popravio od proljeca, i fali mu samo - gol. A kako vidim, eto njega mozda bas protiv bivseg mu kluba! Motiva ima na pretek! Vjerujem u povratak tog covjeka, apsolutno!
Ma dobro, ali realno treba još da radi na formi, što je najvažnije da uđe u kontinuitet jer mu očito fali utakmica, ipak godinu dana je skoro svaku utakmicu sjedio na klupi i to je ostavilo očiti trag, ali kada počne igrati sigurna sam da mu neće trebati mnogo da ponovo bude onaj stari.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 sep 2015, 12:47

Tako nekako, treba mu par utakmica i to je to, ne sumnjam u njega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 08 sep 2015, 14:28

Ibišević je jutros prvi put odradio trening sa ekipom iz Berlina

slika

slika

slika

slika

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 08 sep 2015, 14:38

Evo čitam, trener je izjavio da neće početi utakmicu u subotu jer još treba da se prilagođava valjda, nešto tako, ali da će vjerovatno ući sa klupe.

kobac
Kontakt:

Post Postao/la kobac » 08 sep 2015, 18:23

Jesu nasli pjesmu :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: kobac, dana/u 08 sep 2015, 19:32, ukupno mijenjano 2 puta.

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 08 sep 2015, 19:24

[youtube][/youtube] Posrećilo mu se ...
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 09 sep 2015, 01:12

DragonGirl je napisao/la:Nevezano za trenutnu katastrofalnu formu i to što s njom realno nema mjesta u reprezentaciji, postoji razlika između konstruktivne kritike s jedne strane i vrijeđanja i omalovažavanja s druge. Taman da Vedad ne uspije ni u Herthi, taman da ne da gol još godinu dana, taman da završi u nekoj lijevoj ligi, on barem ima karijeru iza sebe, i to respektabilnu karijeru, za sada preko 80 golova u jednoj ligi petice, titulu najboljeg strijelca jesenjeg dijela Bundeslige, drugi je najbolji strijelac u historiji jednog bundesligaškog kluba... To je nešto što se ne može izbrisati i zbog toga zaslužuje barem poštovanje, i to ne ni kao reprezentativac domovine, znači na stranu reprezentativna karijera i to koliko je poštovanja zaradio u istoj, nego čisto kao običan klupski igrač. Mnogo toga što mnogi tek trebaju dostići. Sjetite se toga prije nego što mu tu istu karijeru sljedeći put počnete omalovažavati. :kafa:

Drugim rijecima hoces rec da ga treba zvat taman da je najgori igrac u rosteru i da ne moze dat go ni na treningu... :crazy:

Ove zemlje da nema trebalo bi je izmilist :roll:
=\_1921_/=

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 09 sep 2015, 01:21

I kao takav je bolji od svih ostalih napadaca koje imamo, zato ga se i poziva...tacka...punto.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 sep 2015, 01:22

invincible, što's hejter
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 09 sep 2015, 01:49

invincible1921 je napisao/la:

Drugim rijecima hoces rec da ga treba zvat taman da je najgori igrac u rosteru i da ne moze dat go ni na treningu... :crazy:

Ove zemlje da nema trebalo bi je izmilist :roll:
Je li ti vidiš ovaj prvi dio prve rečenice ili si to slučajno preskočio? Znam da ti je krivo što Hodžić nije isproban, i ja bih voljela da jeste da vidimo na čemu smo s njim, ali neće to što će se Vedadu dosadašnja karijera omalovažit i što će se predstaviti kao neki antitalenat bez naročitog kvaliteta, Armina prije gurnuti na njegovo mjesto. Suština mog posta je sasvim jasna i govori čisto o poštovanju koje ovaj momak zaslužuje, kao i njegova dosadašnja karijera, bez obzira na ovaj krizni period, a nikako o trenutnom statusu u reprezentaciji tako da ne stavljaj mi u usta riječi koje nisam rekla i ne izvrći to kako tebi odgovara. ;)

I samo da ovim putem poručim administratoru jedne od brojnijih Vedadovih stranica na FB koji odavde već neko vrijeme kopira neke moje postove, između ostalog i ovaj gore, da mi to ne smeta nešto naročito, ali da postoji i opcija printscreen i da mi ne bi također smetalo i da istu upotrijebi ponekad ili potpiše post kao navijački, čisto kako ne bi moje riječi baš svaki put zvučale kao njegove... :D

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 09 sep 2015, 02:27

@Dragongirl -
Mislim da bi naj post na ovom forumu od startanja istog bio da nam postavis svoju sliku, da vidimo ko nam to pise? ;)
...da vidimo sta ce nam tvoje lice otkriti...da vidimo da li "tvoje lice zvuci poznato"...iz vise razloga...

Vedo ce da zabije do Walesa 4 gola za Hertu, ne znam ni kada ni kako, ali 4...a potom protiv Kipra jos jedan historijski, akoBogda, kao i protiv Litvanije.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 09 sep 2015, 02:54

hurem je napisao/la:@Dragongirl -
Mislim da bi naj post na ovom forumu od startanja istog bio da nam postavis svoju sliku, da vidimo ko nam to pise? ;)
...da vidimo sta ce nam tvoje lice otkriti...da vidimo da li "tvoje lice zvuci poznato"...iz vise razloga...
Ne znam šta je to tako sumnjičavo u mojim postovima i na koga to ličim... Ne iznosim nikakve insajderske informacije, nisam nikakav novinar niti sam uopšte vezana za tu struku ako na to misliš, komentarišem sasvim normalno i iznosim pismeno i argumentovano, koliko je to moguće, svoje mišljenje i viđenje stvari...ukratko, obična djevojka koja voli fudbal i prati dešavanja u istom, ništa više, pa me stvarno zanima na koga to "poznatog" mogu podsjećati? :)

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 09 sep 2015, 07:01

DragonGirl je napisao/la:
Ne znam šta je to tako sumnjičavo u mojim postovima i na koga to ličim... Ne iznosim nikakve insajderske informacije, nisam nikakav novinar niti sam uopšte vezana za tu struku ako na to misliš, komentarišem sasvim normalno i iznosim pismeno i argumentovano, koliko je to moguće, svoje mišljenje i viđenje stvari...ukratko, obična djevojka koja voli fudbal i prati dešavanja u istom, ništa više, pa me stvarno zanima na koga to "poznatog" mogu podsjećati? :)
sigurno misli da si slavica :D hahah
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 09 sep 2015, 08:45

hurem je napisao/la:Vedo ce da zabije do Walesa 4 gola za Hertu, ne znam ni kada ni kako, ali 4...a potom protiv Kipra jos jedan historijski, akoBogda, kao i protiv Litvanije.
Njega hoce ti historijski golovi.
- Ovjerio pobjedu protiv Estonije (2009.) za baraz,
- Ovjerio vizu za Brazil (2013.),
- Prvi pogodak na SP za BiH (2014.).

Sad treba da krkne jos Walesu za 2-1 i Kipru za 1-0 i onda mu ne smije niko nista reci. :mrgreen:

Bice to, ako Bog da inshAllah!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 09 sep 2015, 10:10

ma ovo je najveca talasika sto je ikad igrala u repki......nit zna zadrzat loptu, nit zna neki obicni dribling, nit zna opucat kako treba....ama bas nista ne zna!!!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 sep 2015, 10:11

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:ma ovo je najveca talasika sto je ikad igrala u repki......nit zna zadrzat loptu, nit zna neki obicni dribling, nit zna opucat kako treba....ama bas nista ne zna!!!!
Samo zna dati istorijske golove. :urnebes:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 09 sep 2015, 10:12

hurem, da ti odgovorim... djevojcica "ne zvuci poznato", lijepa je praaaaaaaavo, ima smedju kosu, zelene oke... i da, mnogo joj ljepse stoji pustena kosa nego kad je sveze u rep :ljepota: ;)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 09 sep 2015, 10:42

bhsport je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:ma ovo je najveca talasika sto je ikad igrala u repki......nit zna zadrzat loptu, nit zna neki obicni dribling, nit zna opucat kako treba....ama bas nista ne zna!!!!
Samo zna dati istorijske golove. :urnebes:
a jest i bilo tesko, pola posla dzeko odradio....i taj gol je jedva nekako dao.....

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 09 sep 2015, 12:06

KK_Bosna je napisao/la:
hurem, da ti odgovorim... djevojcica "ne zvuci poznato", lijepa je praaaaaaaavo, ima smedju kosu, zelene oke... i da, mnogo joj ljepse stoji pustena kosa nego kad je sveze u rep :ljepota: ;)
Hahaha opis hajd i može proći :lol: al' ne zavlači bolan ljude da me poznaješ i da si me vidio kad nisi... :nene: :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: signalidunapark i 31 gost.