FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

miretm
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la miretm » 08 sep 2015, 22:19

pile87 je napisao/la:
miretm je napisao/la:Vakat je da odigraju dobru utakmicu i na Grbavici ,nadam se da ce Joco igrat od pocetka i da ga krene konacno
Ne vjerujem da ce Joco od pocetka Kokot ce na spica. Dobre su sanse da sutra debituje Hasanovic.
Ja sam ga prizeljkivao 2,3 sezone al ako ce sjedit na klupi ili odigrat kao u zenici zadnu bolje da ide u januaru da se ne mucimo ni mi ni on
19TM87 ZAVIDOVICI

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 08 sep 2015, 22:30

Antolovic- Livaja (Hasanovic)-Hodzurda-Bogdanovic-Mladenovic-Amir-Blagojevic-Dado-Tiago-Dzelmic-Kokot.. Bar po treninzima..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 08 sep 2015, 22:37

Strpljenje je nesto sto nam nuzno treba ovih dana. Za sve treba vremena. Tako i za sistemske promjene koje se provode u klubu.
Ali i za ove neke kratkorocne stvari. Joco...Postajemo nestrpljivi s njim. Ali mislim da ne trebamo. Necemo mu pomoci na taj nacin.Kod napadaca je ta nervoza koja dolazi zbog nepostizanja golova iz utakmice u utakmicu sve veca. Istoj doprinosi pritisak navijaca i osjecaj kod igraca da nisu opravdali ocekivanja. Slozili smo se da je Joco dobar igrac. Cinjenica je da mu neke stvari nisu isle naruku od kako je dosao kod nas.Zato mislim da trebamo pokazati strpljenje prema njemu i docekacemo njegove golove. Steta bi bilo da ode prije nego je i odigrao 90 min u komadu.
Strpljenje ce nam biti svima potrebno i sutra na utakmici. Bice teska utakmica,tvrda,borbena, svih 90 minuta.A gol se moze zabiti i u 90.toj

Rios

Post Postao/la Rios » 08 sep 2015, 22:48

Minjore je napisao/la:Antolovic- Livaja (Hasanovic)-Hodzurda-Bogdanovic-Mladenovic-Amir-Blagojevic-Dado-Tiago-Dzelmic-Kokot.. Bar po treninzima..
Znaci u defanzivi sareno a u ofanzivi i sredini najjace sto imamo vjerovatno u ovom trenutku.. :hmmmmm:
Dobro je da se Mladenovic oporavio da ne moramo krpiti i taj lijevi bok..Nadam se da ce Livaja odigrati dobro,bit ce pod lupom svih nas bezbeli :mrgreen:
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 08 sep 2015, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 08 sep 2015, 22:54

Znaci 4 igraca strogo defanzivna, bekovi polovicu ne prelaze. Nadam se da djelmic nije izgubio onu formu pred svadbu. Zabijaju Joco i Jasmin.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 08 sep 2015, 23:23

Jeste pomijesali Dinu i Šehu ili fakat Dino moze na desnog beka?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

HeartSock
Kontakt:

Post Postao/la HeartSock » 09 sep 2015, 00:02

Pa kod nas je normalno da zadnji vezni igra beka, a da desni bek sjedi na klupi. Pa kad popusimo kasno ce biti!

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 09 sep 2015, 00:34

Ja poslije Mladosti sutra vala nista ne ocekuje najiskrenije,samo se nadam onome sto Zeljini igraci MORAJU jeste da ostave srce na teren svih 90 min,pokazali su da mogu e sto nece to je druga prica.A sto se tice strpljenja ja ne znam za grupu mislim na 95% juga koja ima vise strpljenja i da ih podrzavaju poslije mnogih blamaza.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 09 sep 2015, 09:09

Idemo po pobjedu.. :salut:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 09 sep 2015, 09:17

Jos 9 sati :clap:

Svi na Grbavicu :clap:

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 09 sep 2015, 09:30

Slo slo slobodo :zviz:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 09 sep 2015, 09:51

To im je jedna od utakmica za koju zive, dolaze na Grbavicu velikom Zelji. Treba ih malo spustit na zemlju i vratit u realnost.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 09 sep 2015, 10:50

A sta mi dozivismo da dolazi SLoboda da nas pobijedi na Grbavici! Sto ti znaci sezone bez trofeja. Kurcu padnes debelo.

Danas samo igra pobjeda. :kralj: Mada ne treba zaboraviti proslogodisnje uzimanje bodova Slobode sa Grbavice, a kostalo nas je debelo na kraju.
Dakle, osvetiti se debelo!!!! :!: :!: :!:

[youtube][/youtube] [youtube][/youtube]

CARSON

Post Postao/la CARSON » 09 sep 2015, 10:59

DzoleZeljo je napisao/la:A sta mi dozivismo da dolazi SLoboda da nas pobijedi na Grbavici. Sto ti znaci sezone bez trofeja. Kurcu padnes debelo.

Danas samo igra pobjeda. Mada ne treba zaboraviti proslogodisnje uzimanje bodova Slobode sa Grbavice, a kostalo nas je debelo na kraju.
Dakle, osvetiti se debelo!!!!
Buraz sloboda je dovela dobre igrace tako da nema razloga da ih ponizavas ,danas ces da vidis da nisu bezveze ekipa ove sezone sam ih vise puta gledao.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 09 sep 2015, 11:43

Ma sto je zamrla tema, nema nam Memije i Kosorica nije smak svijeta. Ognjen je sa zenom valjda napunio baterije, brazilac naucio koju rijec. Bogdanovic i Stokic strijelci za nas imam osjecaj neki zaje.ban. Zeba ce skontat da Zeljo ima sad majstora koji ce ga presisat, majstora Amira. Pojest ce ih nas vezni red vidjet cete.
Zadnja izmjena: godrina, dana/u 09 sep 2015, 11:44, ukupno mijenjano 1 put.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 09 sep 2015, 11:44

Uvjeren sam da ćemo primiti gol. Ukoliko mogu dati neku prognozu - 2:1 za nas. Đelma i Kokot
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 09 sep 2015, 11:48

Htjeli priznati ili ne ali igraci i strucni stab su se sami doveli u situaciju da im je svaka utakmica pod moranje.
Na nama je da im damo podrsku i ovoj i svakoj narednoj utakmici.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 09 sep 2015, 11:48

Bit će gutavo. Dvije, po meni, igrački ravnopravne ekipe. Ovo se jedino taktički može dobiti, ali nije ni Husref levat. Nikad se protiv njega nismo naigrali. Oni su sigurno u psihološkoj prednosti jer njima je svaki rezultat osim poraza odličan, a mi nismo kući nešto ubjedljivi. Osim taktike mora se debelo izginuti za svaku loptu i to svih 90 minuta.
Pobjeda bi nam puno značila, o porazu ne smijem ni da razmišljam.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 09 sep 2015, 12:05

Stvari su jasne, pobjeda se namece kao imperativ, igraci su pod pritiskom koji su sami sebi odredili. Pristup je danas najbitniji i ja necu vidjeti problem u ovoj utakmici ako na terenu pokazemo borbenost. Zeba je pola njihove ekipe, vjerovatno ce mu pokusati smetati Blagojevic, i tu vidim duel danasnje utakmice. Mislim da smo u globalu bolja ekipa i da ce biti potreban onakav pristup kao protiv Sirokog. Ako se to desi, mi onda mozemo pobijediti svakoga u nasoj ligi. Po meni je i Siroki kvalitetnija ekipa od Slobode individualno, a sa nasim pristupom trebali smo tamo imati pobjedu. Tako da generalno smatram da su za ovu utakmicu potrebne dvije stvari : pristup i blokiranje Zebe . Nadam se da ce danas mali Amir biti raspolozen za igru i onda ce prevaga biti zaista na nasoj strani. Bice zanimljivo danas vidjeti neke igrace koji su dosli u Zelju, pa bi bilo vrijeme da ih podrzimo i da nam oni pokazu vrijednost zbog koje su dosli. Odbrana je nominalno nasa slaba karika u ovoj utakmici, pa bi trebali valjda da okrenemo igru u napadacki fudbal, sto nam je jaci adut u timu, kroz brza i prodorna krila, ako vec Kokota odluce staviti na devetku. Ja sam optimistican, nasi znaju igrati lopte, pokazali su to, odmorniji su i ne vidim razlog da borbenost u ovoj utakmici na bilo koji nacin zakaze.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 09 sep 2015, 12:07

zna li neko sta je sa forumasem jovanmaksimovic, je li aktivan jos ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, antibot, Argentina, Hrasno15, Levin, Lokomotifa, Napaceni87, Pact1921, ristagrad i 92 gosta.