Ma dobro, ali realno treba još da radi na formi, što je najvažnije da uđe u kontinuitet jer mu očito fali utakmica, ipak godinu dana je skoro svaku utakmicu sjedio na klupi i to je ostavilo očiti trag, ali kada počne igrati sigurna sam da mu neće trebati mnogo da ponovo bude onaj stari.Biki je napisao/la:Bona, nije katastrofalna forma. Nemoguce se onako kretati cijeli mec, imati majstorski sut glavom s odrazom od skoro 1 m negdje u petoj minuti pod raslje koji covjek skinu kao da je Neuer, pa onaj okret iz najboljih dana i stativa u drugom dijelu. Ko se razumije u ovu igru lako ce primijetiti da se covjek znacajno popravio od proljeca, i fali mu samo - gol. A kako vidim, eto njega mozda bas protiv bivseg mu kluba! Motiva ima na pretek! Vjerujem u povratak tog covjeka, apsolutno!DragonGirl je napisao/la:Nevezano za trenutnu katastrofalnu formu i to što s njom realno nema mjesta u reprezentaciji, postoji razlika između konstruktivne kritike s jedne strane i vrijeđanja i omalovažavanja s druge. Taman da Vedad ne uspije ni u Herthi, taman da ne da gol još godinu dana, taman da završi u nekoj lijevoj ligi, on barem ima karijeru iza sebe, i to respektabilnu karijeru, za sada preko 80 golova u jednoj ligi petice, titulu najboljeg strijelca jesenjeg dijela Bundeslige, drugi je najbolji strijelac u historiji jednog bundesligaškog kluba... To je nešto što se ne može izbrisati i zbog toga zaslužuje barem poštovanje, i to ne ni kao reprezentativac domovine, znači na stranu reprezentativna karijera i to koliko je poštovanja zaradio u istoj, nego čisto kao običan klupski igrač. Mnogo toga što mnogi tek trebaju dostići. Sjetite se toga prije nego što mu tu istu karijeru sljedeći put počnete omalovažavati.
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DragonGirl
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Tako nekako, treba mu par utakmica i to je to, ne sumnjam u njega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ibišević je jutros prvi put odradio trening sa ekipom iz Berlina

- DragonGirl
- Kontakt:
Evo čitam, trener je izjavio da neće početi utakmicu u subotu jer još treba da se prilagođava valjda, nešto tako, ali da će vjerovatno ući sa klupe.
Jesu nasli pjesmu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: kobac, dana/u 08 sep 2015, 19:32, ukupno mijenjano 2 puta.
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
[youtube][/youtube] Posrećilo mu se ...
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
- invincible1921
- Kontakt:
DragonGirl je napisao/la:Nevezano za trenutnu katastrofalnu formu i to što s njom realno nema mjesta u reprezentaciji, postoji razlika između konstruktivne kritike s jedne strane i vrijeđanja i omalovažavanja s druge. Taman da Vedad ne uspije ni u Herthi, taman da ne da gol još godinu dana, taman da završi u nekoj lijevoj ligi, on barem ima karijeru iza sebe, i to respektabilnu karijeru, za sada preko 80 golova u jednoj ligi petice, titulu najboljeg strijelca jesenjeg dijela Bundeslige, drugi je najbolji strijelac u historiji jednog bundesligaškog kluba... To je nešto što se ne može izbrisati i zbog toga zaslužuje barem poštovanje, i to ne ni kao reprezentativac domovine, znači na stranu reprezentativna karijera i to koliko je poštovanja zaradio u istoj, nego čisto kao običan klupski igrač. Mnogo toga što mnogi tek trebaju dostići. Sjetite se toga prije nego što mu tu istu karijeru sljedeći put počnete omalovažavati.
Drugim rijecima hoces rec da ga treba zvat taman da je najgori igrac u rosteru i da ne moze dat go ni na treningu...
Ove zemlje da nema trebalo bi je izmilist
=\_1921_/=
I kao takav je bolji od svih ostalih napadaca koje imamo, zato ga se i poziva...tacka...punto.
invincible, što's hejter
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]
- DragonGirl
- Kontakt:
Je li ti vidiš ovaj prvi dio prve rečenice ili si to slučajno preskočio? Znam da ti je krivo što Hodžić nije isproban, i ja bih voljela da jeste da vidimo na čemu smo s njim, ali neće to što će se Vedadu dosadašnja karijera omalovažit i što će se predstaviti kao neki antitalenat bez naročitog kvaliteta, Armina prije gurnuti na njegovo mjesto. Suština mog posta je sasvim jasna i govori čisto o poštovanju koje ovaj momak zaslužuje, kao i njegova dosadašnja karijera, bez obzira na ovaj krizni period, a nikako o trenutnom statusu u reprezentaciji tako da ne stavljaj mi u usta riječi koje nisam rekla i ne izvrći to kako tebi odgovara.invincible1921 je napisao/la:DragonGirl je napisao/la:Nevezano za trenutnu katastrofalnu formu i to što s njom realno nema mjesta u reprezentaciji, postoji razlika između konstruktivne kritike s jedne strane i vrijeđanja i omalovažavanja s druge. Taman da Vedad ne uspije ni u Herthi, taman da ne da gol još godinu dana, taman da završi u nekoj lijevoj ligi, on barem ima karijeru iza sebe, i to respektabilnu karijeru, za sada preko 80 golova u jednoj ligi petice, titulu najboljeg strijelca jesenjeg dijela Bundeslige, drugi je najbolji strijelac u historiji jednog bundesligaškog kluba... To je nešto što se ne može izbrisati i zbog toga zaslužuje barem poštovanje, i to ne ni kao reprezentativac domovine, znači na stranu reprezentativna karijera i to koliko je poštovanja zaradio u istoj, nego čisto kao običan klupski igrač. Mnogo toga što mnogi tek trebaju dostići. Sjetite se toga prije nego što mu tu istu karijeru sljedeći put počnete omalovažavati.
Drugim rijecima hoces rec da ga treba zvat taman da je najgori igrac u rosteru i da ne moze dat go ni na treningu...![]()
Ove zemlje da nema trebalo bi je izmilist
I samo da ovim putem poručim administratoru jedne od brojnijih Vedadovih stranica na FB koji odavde već neko vrijeme kopira neke moje postove, između ostalog i ovaj gore, da mi to ne smeta nešto naročito, ali da postoji i opcija printscreen i da mi ne bi također smetalo i da istu upotrijebi ponekad ili potpiše post kao navijački, čisto kako ne bi moje riječi baš svaki put zvučale kao njegove...
@Dragongirl -
Mislim da bi naj post na ovom forumu od startanja istog bio da nam postavis svoju sliku, da vidimo ko nam to pise?
...da vidimo sta ce nam tvoje lice otkriti...da vidimo da li "tvoje lice zvuci poznato"...iz vise razloga...
Vedo ce da zabije do Walesa 4 gola za Hertu, ne znam ni kada ni kako, ali 4...a potom protiv Kipra jos jedan historijski, akoBogda, kao i protiv Litvanije.
Mislim da bi naj post na ovom forumu od startanja istog bio da nam postavis svoju sliku, da vidimo ko nam to pise?
...da vidimo sta ce nam tvoje lice otkriti...da vidimo da li "tvoje lice zvuci poznato"...iz vise razloga...
Vedo ce da zabije do Walesa 4 gola za Hertu, ne znam ni kada ni kako, ali 4...a potom protiv Kipra jos jedan historijski, akoBogda, kao i protiv Litvanije.
- DragonGirl
- Kontakt:
Ne znam šta je to tako sumnjičavo u mojim postovima i na koga to ličim... Ne iznosim nikakve insajderske informacije, nisam nikakav novinar niti sam uopšte vezana za tu struku ako na to misliš, komentarišem sasvim normalno i iznosim pismeno i argumentovano, koliko je to moguće, svoje mišljenje i viđenje stvari...ukratko, obična djevojka koja voli fudbal i prati dešavanja u istom, ništa više, pa me stvarno zanima na koga to "poznatog" mogu podsjećati?hurem je napisao/la:@Dragongirl -
sigurno misli da si slavicaDragonGirl je napisao/la:Ne znam šta je to tako sumnjičavo u mojim postovima i na koga to ličim... Ne iznosim nikakve insajderske informacije, nisam nikakav novinar niti sam uopšte vezana za tu struku ako na to misliš, komentarišem sasvim normalno i iznosim pismeno i argumentovano, koliko je to moguće, svoje mišljenje i viđenje stvari...ukratko, obična djevojka koja voli fudbal i prati dešavanja u istom, ništa više, pa me stvarno zanima na koga to "poznatog" mogu podsjećati?hurem je napisao/la:@Dragongirl -
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Njega hoce ti historijski golovi.hurem je napisao/la:Vedo ce da zabije do Walesa 4 gola za Hertu, ne znam ni kada ni kako, ali 4...a potom protiv Kipra jos jedan historijski, akoBogda, kao i protiv Litvanije.
- Ovjerio pobjedu protiv Estonije (2009.) za baraz,
- Ovjerio vizu za Brazil (2013.),
- Prvi pogodak na SP za BiH (2014.).
Sad treba da krkne jos Walesu za 2-1 i Kipru za 1-0 i onda mu ne smije niko nista reci.
Bice to, ako Bog da inshAllah!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
ma ovo je najveca talasika sto je ikad igrala u repki......nit zna zadrzat loptu, nit zna neki obicni dribling, nit zna opucat kako treba....ama bas nista ne zna!!!!
Samo zna dati istorijske golove.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:ma ovo je najveca talasika sto je ikad igrala u repki......nit zna zadrzat loptu, nit zna neki obicni dribling, nit zna opucat kako treba....ama bas nista ne zna!!!!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
hurem, da ti odgovorim... djevojcica "ne zvuci poznato", lijepa je praaaaaaaavo, ima smedju kosu, zelene oke... i da, mnogo joj ljepse stoji pustena kosa nego kad je sveze u repDragonGirl je napisao/la:Ne znam šta je to tako sumnjičavo u mojim postovima i na koga to ličim... Ne iznosim nikakve insajderske informacije, nisam nikakav novinar niti sam uopšte vezana za tu struku ako na to misliš, komentarišem sasvim normalno i iznosim pismeno i argumentovano, koliko je to moguće, svoje mišljenje i viđenje stvari...ukratko, obična djevojka koja voli fudbal i prati dešavanja u istom, ništa više, pa me stvarno zanima na koga to "poznatog" mogu podsjećati?hurem je napisao/la:@Dragongirl -
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
a jest i bilo tesko, pola posla dzeko odradio....i taj gol je jedva nekako dao.....bhsport je napisao/la:Samo zna dati istorijske golove.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:ma ovo je najveca talasika sto je ikad igrala u repki......nit zna zadrzat loptu, nit zna neki obicni dribling, nit zna opucat kako treba....ama bas nista ne zna!!!!
- DragonGirl
- Kontakt:
Hahaha opis hajd i može proćiKK_Bosna je napisao/la:hurem, da ti odgovorim... djevojcica "ne zvuci poznato", lijepa je praaaaaaaavo, ima smedju kosu, zelene oke... i da, mnogo joj ljepse stoji pustena kosa nego kad je sveze u repDragonGirl je napisao/la:Ne znam šta je to tako sumnjičavo u mojim postovima i na koga to ličim... Ne iznosim nikakve insajderske informacije, nisam nikakav novinar niti sam uopšte vezana za tu struku ako na to misliš, komentarišem sasvim normalno i iznosim pismeno i argumentovano, koliko je to moguće, svoje mišljenje i viđenje stvari...ukratko, obična djevojka koja voli fudbal i prati dešavanja u istom, ništa više, pa me stvarno zanima na koga to "poznatog" mogu podsjećati?hurem je napisao/la:@Dragongirl -
...da vidimo sta ce nam tvoje lice otkriti...da vidimo da li "tvoje lice zvuci poznato"...iz vise razloga...![]()
Trenutno korisnika/ca: nerkolfc, signalidunapark i 29 gostiju.