Eurobasket 2015

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

andro234
Kontakt:

Re: Eurobasket 2015

Post Postao/la andro234 » 08 sep 2015, 23:08

delinjo je napisao/la:
andro234 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:Znaci mogli bi na talijane ako treci budemo :D
Nemogu Talijani nikako biti 2.
1. mogu ako dobiju Srbiju
pa sto ne bi Talijani dobili Srbiju,iskreno vise me fascinirala Italija od njih ,a plus sto je srbija vec u drugom krugu pa ce malo opustenije igrati :D
Mslm da bi Srbi vise voljeli na nas nego na Grke tako da ne vjerujem da nece ici sa 100 posto
Svejedno stoji da ih Talijani mogu pobijediti (naravno navijam za to mslm da nikad od njih nismo izgubili :D )
Ispravak ipak Talijani mogu biti 2. ako Srbija izgubi obe ali nece :D
Zadnja izmjena: andro234, dana/u 08 sep 2015, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 08 sep 2015, 23:08

Epidaurus je napisao/la:@Kawhi jesi ti igrao protiv ovog malog Osmana dok je on u Bosni bio ? Mislim da si mojih godina negdje a sjecam se da smo mi u Celiku igrali protiv njih jednom.
Jesmo mi iz Kengura. Na Kengur kupu, cini mi se 2008. godine u finalu. Poslije tog finala je Cedi i otišao u Tursku, Bosna dobila nas 71-64, sjecam se i dan danas. :mrgreen:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 08 sep 2015, 23:09

Epidaurus je napisao/la: Inace kako su Grci podcjenjeni, brutalnu sirinu imaju, a odbrana im je u rangu Francuske. Mirise mi ovo na reprizu 2005. godine ali ovaj put sa Vasom u ulozi velikog Papaloukasa :kafa:
Ja sam pred prvenstvo rekao da imam osjecaj da oni kradu slavlje ovdje. Odlicna reprezentacija.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 08 sep 2015, 23:12

Epidaurus je napisao/la:Spanci izgleda kalkulisu i ganjaju 3. mjesto, ne sumnjam da ce sad potopit Nijemce. Pogledat cu sad reprizu Italija-Spanija na FTV pa da vidim to ludilo, ocekivao sam da ce manijaci nekoga potopit :tokralju:

Inace kako su Grci podcjenjeni, brutalnu sirinu imaju, a odbrana im je u rangu Francuske. Mirise mi ovo na reprizu 2005. godine ali ovaj put sa Vasom u ulozi velikog Papaloukasa :kafa:

@Kawhi jesi ti igrao protiv ovog malog Osmana dok je on u Bosni bio ? Mislim da si mojih godina negdje a sjecam se da smo mi u Celiku igrali protiv njih jednom.
Ne kalkulišu. Pau je imao 34 10 5 u ovoj tekmi, ali jednostavno nisu mogli protiv Danila i Marca. Njemce ni u jednoj tekmi dosad nije služio šut, a protiv nekog mora proćepit. Iako nisu neka ekipa.

Francuzi, Italijani, pa Grci što se rostera tiče. Grci zbog odbrane i trenera su vjerovatno sigurniji za kladiti se na njih od Italijana.

Ja sam počeo trenirati godine kad on ode u Tursku tako da nikad nismo igrali jedan protiv drugog. Doduše, igrao sam protiv Hezonje. :D
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 08 sep 2015, 23:14

Ima li snimak ovih mojih protiv spanaca ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 08 sep 2015, 23:15

Belmin6 je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:@Kawhi jesi ti igrao protiv ovog malog Osmana dok je on u Bosni bio ? Mislim da si mojih godina negdje a sjecam se da smo mi u Celiku igrali protiv njih jednom.
Jesmo mi iz Kengura. Na Kengur kupu, cini mi se 2008. godine u finalu. Poslije tog finala je Cedi i otišao u Tursku, Bosna dobila nas 71-64, sjecam se i dan danas. :mrgreen:
E Belmine nekad su Kengur kup igrali veliki zenicki talenti, ovi danas kosarku igraju samo da curice nafataju :mrgreen:

Mi smo jednom igrali s njima u Sarajevu tekmu, msm da smo isto popusili al nmg ti tacno rec. Znam da smo Sparse tad kantali kako smo htjeli, trener Skalju cak pusto da igra i trice suta :mrgreen:

@Kawhi jbg ja sam puno ranije prestao trenirat da bi igrao s Hezonjom i tim velikim talentima van BiH al mi je prico ovaj jedan momak iz Mostara da su igrali oni jednom protiv Hezonje i da im je lik tad sa slobodnih zakuco s nekih 17 godina :crazy: Sto se tice Spanaca, ne vjerujem ja njima nikad majke mi, previse oni imaju musica iz proslosti da bi im ja vjerovao da ne ganjaju trece mjesto i zrijeb na Litvaniju il ko vec bude pobjednik grupe D ...
Zadnja izmjena: Epidaurus, dana/u 08 sep 2015, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 08 sep 2015, 23:16

E što ti je život, ova dvojica u prvim petorkama, a mi ni prva petorka na forumu. kuknjava

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 08 sep 2015, 23:19

Puma je napisao/la:Ima li snimak ovih mojih protiv spanaca ?
Za 5 minuta na FTV-u.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 08 sep 2015, 23:20

Epidaurus je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la:
E Belmine nekad su Kengur kup igrali veliki zenicki talenti, ovi danas kosarku igraju samo da curice nafataju :mrgreen:

Mi smo jednom igrali s njima u Sarajevu tekmu, msm da smo isto popusili al nmg ti tacno rec. Znam da smo Sparse tad kantali kako smo htjeli, trener Skalju cak pusto da igra i trice suta :mrgreen:

@Kawhi jbg ja sam puno ranije prestao trenirat da bi igrao s Hezonjom i tim velikim talentima van BiH al mi je prico ovaj jedan momak iz Mostara da su igrali oni jednom protiv Hezonje i da im je lik tad sa slobodnih zakuco s nekih 17 godina :crazy:
Kako sam mrzio igrati protiv Kengura u Zenici. To su uvijek sigurne batine bile, a sudija samo gleda. Ja vratim i svira mi nesportsku. :rol:

Hezonja je ja mislim s 12 ili 13 zakucavao, nisam siguran. Trice s 8-9 metara, a ti se trudiš i igraš odbranu.

Bila je jaka Bosnina 95 generacija. Na kraju samo Cedi nešto napravi. Buza danas nije ništa bolji nego kad se zayebavao protiv mene prije par godina.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 08 sep 2015, 23:24

Ma tanka je sad omladinska košarka u Zenici realno.

Prije si tri, cetiri godine su bile strašne generacije Celika, Kengura i Netsa.

Sad svi dno dodirnuli, šteta.

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Eurobasket 2015

Post Postao/la delinjo » 08 sep 2015, 23:25

Belmin6 je napisao/la:E što ti je život, ova dvojica u prvim petorkama, a mi ni prva petorka na forumu. kuknjava
Organizujte kakav termin...da se podsjetite starih dana :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 08 sep 2015, 23:25

Kawhi je napisao/la:Italijani imaju drugi roster na prvenstvu. Još mi nije jasno kako od Turske izgubiše. Kako ih zatrpaše Marco i Danilo. :rol: Još sad da ih Dirk izbaci. :pray:

Hrvati užasno igrali na početku. Vidim da je kasnije došlo na svoje. Stipčević je najgori igrač na prvenstvu. I to u konkurenciji s Buzom. :tokralju:
Treci roster po meni. Francuska, Grcka pa oni. Danilo pokazuje zasto je bio veliki potencijal. Nadam se da ga povrede vise nece ****.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 08 sep 2015, 23:25

Kawhi je napisao/la: Kako sam mrzio igrati protiv Kengura u Zenici. To su uvijek sigurne batine bile, a sudija samo gleda. Ja vratim i svira mi nesportsku. :rol:

Hezonja je ja mislim s 12 ili 13 zakucavao, nisam siguran. Trice s 8-9 metara, a ti se trudiš i igraš odbranu.

Bila je jaka Bosnina 95 generacija. Na kraju samo Cedi nešto napravi. Buza danas nije ništa bolji nego kad se zayebavao protiv mene prije par godina.
Pa sta i ocekivo j.e.b.e.m.u, Jahic ti je zenicki Jerry SLoan bio, lopta moze proc al igrac ne :mrgreen: J.e.b.a.l.o mater sta je taj lik para nahapo na "privatnim" treninzima, to je cudo jedno majke mi ... Kolko se ja sjecam igro je onaj Zahiragic u toj Bosninoj generaciji ...

Sto se ovih Sparsa tice, bio sam u aprilu mozda ko jarana u Sarajevu i u Slogi mi zapili onako kad sto do nas Glogovac, Nikolic i Buza, a sto pun alkohola jbt, gledam i ne vjerujem :rol:

Nema u Zenici od Mixera pravog velikog talenta al to sto je taj mogo popit to se moze knjiga napisat :D

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 08 sep 2015, 23:26

Talijanski nba trio izbombardovao furiju :shock: . Sa ovakvim procentima, čak i bez pravog centra, Talijani mogu jako daleko. Gasol i u 35. igra profesorski. Rudy i Chacho nisu bili na očekivanom nivou, Mirotić isto tako, doduše nabio je nekih poena u finišu. Na kraju Rudy lupa po labrnji, Pau se nagurava, ništa čudno, ništa neobično kad gube.
Hrvati očekivano.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 sep 2015, 23:29

alan_kardec je napisao/la:Talijanski nba trio izbombardovao furiju :shock: . Sa ovakvim procentima, čak i bez pravog centra, Talijani mogu jako daleko. Gasol i u 35. igra profesorski. Rudy i Chacho nisu bili na očekivanom nivou, Mirotić isto tako, doduše nabio je nekih poena u finišu. Na kraju Rudy lupa po labrnji, Pau se nagurava, ništa čudno, ništa neobično kad gube.
Hrvati očekivano.
Ne postoji prgavija reprezentacija...Rudy mi se zgadio odavno...a i ostali se furaju previse...zato im zelim sve najgore....4 mjesto i francusku odmah...i mrs kuci
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 sep 2015, 23:29

Španci su postali komedija, Mirotić posebna pussy....talijani ubili hljeb u njima u 3/4 :shock: Gallinari :tokralju:
Ne može Gasol sam tegliti ove nehljebe :nene:

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 08 sep 2015, 23:29

@Epi

Da se ne lažemo, Zenica nije imala veceg strucnjaka za košarku od Envera. Na stranu što je on klepio milion od svog znanja, svaka mu cast i na tome. :mrgreen:

E Mix, šteta fakat. Sjecam ga se kad je kadet bio, kad su igrali finale protiv Bosne. Zabio jadnom Nihadu 41 poen u facu, radio šta je htio s njim. A to što može popit, to je za enciklopediji. Može sad i više. :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 sep 2015, 23:29

Neka je se konacno i Italija vratila u timskim sportovima u necemu :D

Nakon Marconata, Bullerija, Basilea i tih kao da su bili propali u zemlju..

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 08 sep 2015, 23:33

Jesu li Spanci opet birali izmedju Ibake i Mirotica kao naturalizovanog igraca? Ili Ibaka nije htio igrati?
Galinari je procepio u Denveru pred kraj sezone, sad je samo nastavio...
Teodosic je Italiju i prije prvenstva oznacio kao najtezeg protivnika u grupi.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 08 sep 2015, 23:33

delinjo je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:Talijanski nba trio izbombardovao furiju :shock: . Sa ovakvim procentima, čak i bez pravog centra, Talijani mogu jako daleko. Gasol i u 35. igra profesorski. Rudy i Chacho nisu bili na očekivanom nivou, Mirotić isto tako, doduše nabio je nekih poena u finišu. Na kraju Rudy lupa po labrnji, Pau se nagurava, ništa čudno, ništa neobično kad gube.
Hrvati očekivano.
Ne postoji prgavija reprezentacija...Rudy mi se zgadio odavno...a i ostali se furaju previse...zato im zelim sve najgore....4 mjesto i francusku odmah...i mrs kuci
Nemoj se zacudit da izbace Franke ako zavrse 4., ne vjerujem da ce im Francuzi dva puta na isti fazon uzet mjeru. Previse je namazana ta Furija, pogano je to.

@Belmin
Ma jest Enver strucnjak, nema tu sta al voli jaro paru, ne mozes mu to osporit :mrgreen:

Sjecam se Mixera kako je igro jos dok sam dijete bio, pa majku j.e.b.o kakav je roling imo, zato su ga i prozvali mixer :D On i Nihad strava talenti bili al bolji je Mix bio, sa 16 360 zakucavo ... Inace kad smo kod nasih talenata, imali smo mi jos Adelma i Danku, sjecam se da je Adelmo isto letio i drugov buraz sto je igro s njim (Ermin Suljic, mozda ga znas) mi prico da je mogo bas j.e.b.e.n.u karijeru imat da nije dijete sa 17 dobio :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.