Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Ajax » 08 sep 2015, 20:27

Goalgetter je napisao/la:Ne kontam zasto su uopste riskirali onda protiv Andore, garant je pogorsao jos povredu. Steta. :roll:
E pa druze to sam i ja pisao ovdje prije utakmice da bezveze riskira sa ovakvim Pjanicem u prvih 11. Mesa izjavio o utakmici poslje Belgije da je Pjanic odigrao losije jer vuce neku povredu. I onda tako rovit zaigra nebitnu utakmicu par dana poslje protiv jedne Andore ovako na ivici povrede. A mogao je komotno isprobati neke nove igrace. Sve gore od goreg. Bez imalo instinkta samo ziheraski se ide. **** ga lakse je sa Pjanicem pobjediti Andoru nego bez njega. Nece se valjda povrijedit iako nije spreman ocito se je tako razmisljalo.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 08 sep 2015, 20:30

"Očekivali smo od Mireta mnogo više, jer je u dobroj formi, očekivali smo da bude nosilac kreativnosti naše igre. Nije to jedini razlog zbog rezultata u Belgiji", ističe Baždarević.
Čuj očekivao. :facepalm: Šta si ti svojom postavkom na terenu učinio da dobiješ to što si očekivao? Stavio ga iza Džeke među čopor Belgijanaca, i on nešto očekivao. Kakva neznalica. :facepalm:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 sep 2015, 20:34

Clutch je napisao/la:
"Očekivali smo od Mireta mnogo više, jer je u dobroj formi, očekivali smo da bude nosilac kreativnosti naše igre. Nije to jedini razlog zbog rezultata u Belgiji", ističe Baždarević.
Čuj očekivao. :facepalm: Šta si ti svojom postavkom na terenu učinio da dobiješ to što si očekivao? Stavio ga iza Džeke među čopor Belgijanaca, i on nešto očekivao. Kakva neznalica. :facepalm:
"Kratko je Meša komentirao i igru našeg ponajboljeg igrača Miralema Pjanića koji večeras nije imao dobar nastup.

''Sigurno ste i vi očekivali više od Miralema Pjanića. Imao je i malu povredu. Naša igra zavisi mnogo od njega. Tražili smo da više kontrolišemo loptu, ali nismo uspjeli, ali za to je kriv i protivnik'', priznao je".

Ma covjek rovitog Pjanica gura protiv **** Andore. Vidi da grubo igraju zna kakav je karakter Besic da uvijek moze glupost da napravi i on umjesto da zamjeni Besica sa Hadzicem on ga gura na ofanzivnog veznog ( sto svakako nece nikada igrati neznam odakle mu ta ideja uopste ). A Vrancicu 10 min koji igra bas tu poziciju.
Riskirao sa Pjanicem, donekle sa Besicem i jos Vrancicu nije dao sansu. Igra 4-4-2 koju svakako nece igrati u zadnje dvije utakmice. Zec na krilo umjesto u napad. Protiv Belgije Pjanica gura na desetku a iza njega Medunjanina koji je spor i defanzivno los. I onda hejteri pocnu ne valja Pjanic nije ko Miske :lol: :lol: a covjek igra pod povredom na losijoj poziciji protiv boljeg protivnika.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 08 sep 2015, 21:10

Tanak je BAzdarevic sto se tice postavke igraca u prvih 11 totalno nelogicno zajedno sa izmjenama..Protiv Andore smo izgubili Pjanica za iduce vazne duele ma koliko vi mislili da on igra lose za reprezentaciju i da nam je nebitan on je itekako bitan jer ne postoji zamjena za igraca koji pretrci 10tak kilometara na utakmici i napravi 100tinjak passova..
Da ne spominjem i onaj zuti karton koji ima DZeko koji je trebao ga ocistit protiv Andore za eventualne utekmice baraza ali eto nista se ne uci na greskama..NE znam samo sta ce Bazdarevicu onaj Zili

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 sep 2015, 21:17

Ma hajde da samo pretrci 10km i asistira. Covjek ima tehniku kao nijedan drugi igrac. Jak je sa loptom u nogama cisti kvalitet. Nemozes mu loptu oduzeti bez faula, nepredvldljiv. I nije kao ovi igraci sto dodaju prvom do sebe, bjeze od duela i izgledaju skroz nesigirno. Bez Besica i Pjanica ova sredina ne valja ****. Jedini igrac koji ce igrati sigurno je Hadzic ovo ostalo sve tanko. Alternativa nema jer se nisu isprobale protiv Andore. Ako ovako bude preskakat cemo sredinu terena i napucavat duge lopte na Dzeku kao one tehnicki losije reprezentacije sto rade. Samo i to treba znati igrati.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 08 sep 2015, 21:20

Mesa ocigledno nece da rizikuje ni protiv Andore. Zato Dzeko nije cistio kartone, a Pjanic igrao povrijedjen dok nismo poveli 2:0.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 08 sep 2015, 21:21

Nemojte odmah otpisivati Pjanića, utakmica je zakazana za mjesec dana, a njegov oporavak bi trebao trajati najviše 20 dana, tako da bi trebao biti spreman za Vels. Ne smijem ni zamisliti na šta bi nam ličila sredina bez obojice, Bešić je sasvim dovoljan hendikep.

Rios

Post Postao/la Rios » 08 sep 2015, 22:05

Znaci Mire igrao povrijedjen za repku,aferim :salut: :bow: Ne tako davno su neki propustali repku zobg povrede a nakon toga igrali po 90 minuta za klub :kafa:
I bilo je cudno,unatoc formaciji i poziciji koju je igrao,da Miralem bude onako neprimjetan protiv Belgije,evo sad je jasno.Ne znam zasto je stavljen protiv Andore,tacnije vidjelo se nakon njegovog izlaska zasto,ali moglo se probati nesto drugo ipak,proslo bi to protiv Andore valjda nekako.
Zelim ti brz i uspjesan oporavak Mire,nadam se da ces biti fit do Velsa i Kipra :pray:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 08 sep 2015, 22:34

E moj Mesa a moglo je bez svega ovoga i probati 2-3 igraca koja su morala biti pozvana prije Andore. Bojao sam se ja da cemo indolentnost po pitanju pozivanja i glumu sa toboznjim pracenjem igraca platiti. Ako ne bude igrao i Pjanic uz Besica a Hadzic nam bude kreirao napade Izraelu ce biti dovoljno ovo do sada. Ne treba im vise bodova. Pisite propalo.Jos cu jednom spomenuti Grahovac, Milicevic i Salihovic. Sa Mesinim izborom ce nam igrati Hadzic, Tino i Vrancic. Susic je pobijedio u finalu sve nas koji smo bili protiv njega. I gle cuda TSS nam postaje najbolji igrac sredine.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 08 sep 2015, 22:57

bude li Hadzic igrao mislim da nemamo teoretske sanse da pobjedimo Vels,cak i ako Hadzic bude mejdu 23 igraca to djeluje indisponirajuce za citavu ekipu,atmosferu.... onakvih igraca imas u premier ligi BIH koliko hoces,ako ne i boljih.... Hadzic u ekipi je igrac vise za protivnika! nadam se da ce se Pjanic oporaviti do Velsa,ima dovoljno vremena,u suprotnom nemamo se cemu nadati..

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 08 sep 2015, 23:01

Pa nije mi jasno zasto je Pjanic morao igrati protiv Andore ako je bio rovit.Sad mu se samo pogorsala povreda i ostade Roma bez njega jedno 4 ili 5 tekmi a i za repku ce propustiti dvije najvaznije utakmice.E moj Mesa pa igrali smo protiv Andore a ne protiv Spanije.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 08 sep 2015, 23:04

Manuel je napisao/la:Pa nije mi jasno zasto je Pjanic morao igrati protiv Andore ako je bio rovit.Sad mu se samo pogorsala povreda i ostade Roma bez njega jedno 4 ili 5 tekmi a i za repku ce propustiti dvije najvaznije utakmice.E moj Mesa pa igrali smo protiv Andore a ne protiv Spanije.
Pa se neki cude zasto je Sampa inzistirala na ostanku Zuke na operaciji. Ove bi mu legende sahranile karijeru svojom strucnoscu.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 08 sep 2015, 23:07

dubrovnik je napisao/la:
Manuel je napisao/la:Pa nije mi jasno zasto je Pjanic morao igrati protiv Andore ako je bio rovit.Sad mu se samo pogorsala povreda i ostade Roma bez njega jedno 4 ili 5 tekmi a i za repku ce propustiti dvije najvaznije utakmice.E moj Mesa pa igrali smo protiv Andore a ne protiv Spanije.
Pa se neki cude zasto je Sampa inzistirala na ostanku Zuke na operaciji. Ove bi mu legende sahranile karijeru svojom strucnoscu.
Jos da su doktori Rome ostavili Pjanica u Rimu pa da se skroz oporavi al hajde morao je igrati.Da nije igrao pisalo bi se ne da mu klub da igra.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 sep 2015, 23:10

dubrovnik je napisao/la:
Ne cudimo se operaciji vec se cudimo kako je Zuka mogao igrati za klub nakon sto su mu zakazali operaciju. Sve si pobrkao.
Pjanic nije trebao igrati ni protiv Belgije ako ima povredu.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 08 sep 2015, 23:13

calcio je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
Ne cudimo se operaciji vec se cudimo kako je Zuka mogao igrati za klub nakon sto su mu zakazali operaciju. Sve si pobrkao.
Pjanic nije trebao igrati ni protiv Belgije ako ima povredu.
Odigrao je jer nije bilo druge alternative i usao je kao zamjena a nije startao. Moranje calcio. Nas Pjanic nije usao zamijeniti izgubljenog igraca vec izasao ozlijedjen. Nista ja nisam pobrkao jer je Zuka 2 dana nakon toga zapoceo lijecenje.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 sep 2015, 23:22

dubrovnik je napisao/la: Odigrao je jer nije bilo druge alternative i usao je kao zamjena a nije startao. Moranje calcio. Nas Pjanic nije usao zamijeniti izgubljenog igraca vec izasao ozlijedjen. Nista ja nisam pobrkao jer je Zuka 2 dana nakon toga zapoceo lijecenje.
Cisto sumnjam da je morao, imaju veliku ekipu i dosta odbrambenih igraca. U svakom slucaju ostala je mrlja, prvo otkaze nastup za reprezentaciju zbog operacije a onda odigra skoro cijelu utakmicu protiv Napolija.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 sep 2015, 23:26

Rios je napisao/la:Znaci Mire igrao povrijedjen za repku,aferim :salut: :bow: Ne tako davno su neki propustali repku zobg povrede a nakon toga igrali po 90 minuta za klub :kafa:
I bilo je cudno,unatoc formaciji i poziciji koju je igrao,da Miralem bude onako neprimjetan protiv Belgije,evo sad je jasno.Ne znam zasto je stavljen protiv Andore,tacnije vidjelo se nakon njegovog izlaska zasto,ali moglo se probati nesto drugo ipak,proslo bi to protiv Andore valjda nekako.
Zelim ti brz i uspjesan oporavak Mire,nadam se da ces biti fit do Velsa i Kipra :pray:
Gdje nece biti povrijedjen kada mu je Chiellini skoro nogu slomio u ona dva gruba faula. Ko je gledao utakmicu protiv juventusa sve je vidio. Cudo da je odigrao do kraja tada uopste. Ok protiv Belgije je trebao igrati tu Mesa nije pogrijesio i neka se je kockao ( doduse mozda na drugoj poziciji da je odigrao ) samo protiv Andore ga je trebao postediti po meni. Jer ako Andoru koju svi pobjede sa 4,5 razlike nismo u stanju pobjediti u domacoj utakmici onda stvarno ne zasluzujemo EP.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 08 sep 2015, 23:27

calcio je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la: Odigrao je jer nije bilo druge alternative i usao je kao zamjena a nije startao. Moranje calcio. Nas Pjanic nije usao zamijeniti izgubljenog igraca vec izasao ozlijedjen. Nista ja nisam pobrkao jer je Zuka 2 dana nakon toga zapoceo lijecenje.
Cisto sumnjam da je morao, imaju veliku ekipu i dosta odbrambenih igraca. U svakom slucaju ostala je mrlja, prvo otkaze nastup za reprezentaciju zbog operacije a onda odigra skoro cijelu utakmicu protiv Napolija.
Veca je mrlja da naceti Pjanic bude izgubljen za Wales i Cipar i to protiv Andore. Dodje mi da se krivim. U ove 2 utakmice 3 boda bi osvojila i U21 reprezentacija i za taj uspjeh izgubiti 2 ponajbolja igraca a ne isprovati nikog i nije potvrda dobrog rada.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 sep 2015, 23:34

Kako nije nikoga isprobao? Vrancic? Pa i Djuric je jos uvijek nov u reprezentaciji a i on je dobio minutazu.
Sjecate se Djurica? Niste ga valjda vec zaboravili, a do juce ste samo o njemu pricali. ;)

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 sep 2015, 23:41

Ko je bolan pricao o Djuricu kakvi su ovo spinovi. 15 ljudi zeli Hodzica, 10 Mahmutovica, 10 Zeca, 10 Bajica, 5 Djurica, 5 Tankovica ili nesto slicno i onda ti hladno napises VI zeljeli koji VI ?? Evo ja cijelo vrijeme govorim da je Djuric los izbor i prije nego sto je debitovao. Da je dao premalo golova u svojih 5 sezona i da ima boljih od njega. I to sve je bilo prije nego sto je Hodzic proigrao a sada jos pogotovo. I zato jer tamo dvojica, trojica ovdje hvale ovog igraca onda je to VI, ma nemoj - nije tacno. Vecina na ovom forumu nije prizivala Djurica kao buduceg drugog-treceg napadaca nego neke sasvim druge igrace. I ta dvojica, trojica koja su njega zeljela svi si govorili da znaju da on nije idealan ali eto da nema boljeg. Cak ni oni nisu govorili da je on neko rijesenje veliko koje ce donjeti kvalitet vise.

A sto se tice Vrancica. Bez komentara da je Vrancica isprobao u 10 minuta. Stvarno bez komentara sta sve covjek ovdje nece procitati. Brani se svoj stav na 1001 nacin, izvrce, spinuje. Jest ga isprobao u 10 minuta. Budesligasa protiv Andore :lolno: :lolno:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 08 sep 2015, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.