FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Predviđam da će u Modriči biti 2:3 

Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
To samo kod nas ima
al haj valjda nam ne uzmu bodove,bilo bi nam lakse do kraja,prestici cemo Veleza,al sve zavisi od komisije ove sedmice,ako namih ne uzmu,sa osmijehom protiv Modrice odigrat,i uzet ih naravno,i onda kuci uzeti Veleza,eh da smo imali ovakvu ekipu na pocetku pa ne gubit bodove kuci od Modrice,Laktasa,Olimpika sa tih 9 bodova iz ta 3 meca bili bi medju prvih 5,al jbg tad su drugi vjetrovi puhali u Slobodi,za nadat se da naredne sezone ova ekipa ostane,i rezultati su tu.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Evo Sarajevo 2:0 vodi protiv Slavije, valjda se okane tih bodova više...harry_90 je napisao/la:To samo kod nas imaal haj valjda nam ne uzmu bodove,bilo bi nam lakse do kraja,prestici cemo Veleza,al sve zavisi od komisije ove sedmice,ako namih ne uzmu,sa osmijehom protiv Modrice odigrat,i uzet ih naravno,i onda kuci uzeti Veleza,eh da smo imali ovakvu ekipu na pocetku pa ne gubit bodove kuci od Modrice,Laktasa,Olimpika sa tih 9 bodova iz ta 3 meca bili bi medju prvih 5,al jbg tad su drugi vjetrovi puhali u Slobodi,za nadat se da naredne sezone ova ekipa ostane,i rezultati su tu.
Spammer
- Alen Škoro
- Kontakt:
AulleTa je napisao/la:Evo Sarajevo 2:0 vodi protiv Slavije, valjda se okane tih bodova više...harry_90 je napisao/la:To samo kod nas imaal haj valjda nam ne uzmu bodove,bilo bi nam lakse do kraja,prestici cemo Veleza,al sve zavisi od komisije ove sedmice,ako namih ne uzmu,sa osmijehom protiv Modrice odigrat,i uzet ih naravno,i onda kuci uzeti Veleza,eh da smo imali ovakvu ekipu na pocetku pa ne gubit bodove kuci od Modrice,Laktasa,Olimpika sa tih 9 bodova iz ta 3 meca bili bi medju prvih 5,al jbg tad su drugi vjetrovi puhali u Slobodi,za nadat se da naredne sezone ova ekipa ostane,i rezultati su tu.
Tesko kraljuu,teskooo

NON MOLLARE MAI
Ma nece,ionako je jednom bila na tv dokaz da Sloboda nije znala da pravo nastupa nema Gavaric,al et Suljo hoce da spasi Celik od ispadanja iz ligeAulleTa je napisao/la:Evo Sarajevo 2:0 vodi protiv Slavije, valjda se okane tih bodova više...harry_90 je napisao/la:To samo kod nas imaal haj valjda nam ne uzmu bodove,bilo bi nam lakse do kraja,prestici cemo Veleza,al sve zavisi od komisije ove sedmice,ako namih ne uzmu,sa osmijehom protiv Modrice odigrat,i uzet ih naravno,i onda kuci uzeti Veleza,eh da smo imali ovakvu ekipu na pocetku pa ne gubit bodove kuci od Modrice,Laktasa,Olimpika sa tih 9 bodova iz ta 3 meca bili bi medju prvih 5,al jbg tad su drugi vjetrovi puhali u Slobodi,za nadat se da naredne sezone ova ekipa ostane,i rezultati su tu.

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ja kako ofirno ovo Siroki-Celik... mislim meni je drago da Celik vodi, ali brate dragi bas je ofirno svi znaju da ce Celik dobiti, jer su ovi Leotara dobili 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
A Celik i Leotar dva bratska kluba.SaltCityAttack je napisao/la:Ja kako ofirno ovo Siroki-Celik... mislim meni je drago da Celik vodi, ali brate dragi bas je ofirno svi znaju da ce Celik dobiti, jer su ovi Leotara dobili

Nekad su ofirnija pisanja ljudi po forumu,nego rezultati.
Pogotovo sto je taj isti Leotar nabio i Laktase.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa danas i pobjeda sarajeva je se znala,kao i ova Celikova,samo sto se o njoj prica citavu sedmicu.Sa ovim Laktasi su blizu ispadanja,al tata Dodik ce sve uradit da ne ispadnu,pa me ne bi cudilo da ova komisija oduzme Slobodi 3 boda,i jos na disciplinskoj da je ostete,al otom potom mi sad moramo uzeti Modricu,makar sa 0:1 

harry_90 je napisao/la:Pa danas i pobjeda sarajeva je se znala,kao i ova Celikova,samo sto se o njoj prica citavu sedmicu.Sa ovim Laktasi su blizu ispadanja,al tata Dodik ce sve uradit da ne ispadnu,pa me ne bi cudilo da ova komisija oduzme Slobodi 3 boda,i jos na disciplinskoj da je ostete,al otom potom mi sad moramo uzeti Modricu,makar sa 0:1
Manite se ljudi vise teorija zavjera...eto znalo se pa Celik sad gubi 2-1...dzeste znalci,sto ne dizete te pare po kladioncama kad sve znate...svi genarali poslije borbi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Blokiran parmiky_hz je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Pa danas i pobjeda sarajeva je se znala,kao i ova Celikova,samo sto se o njoj prica citavu sedmicu.Sa ovim Laktasi su blizu ispadanja,al tata Dodik ce sve uradit da ne ispadnu,pa me ne bi cudilo da ova komisija oduzme Slobodi 3 boda,i jos na disciplinskoj da je ostete,al otom potom mi sad moramo uzeti Modricu,makar sa 0:1
Manite se ljudi vise teorija zavjera...eto znalo se pa Celik sad gubi 2-1...dzeste znalci,sto ne dizete te pare po kladioncama kad sve znate...svi genarali poslije borbi

Eh kad bi Fata slusala sve sta se prica,nebi nikad imala vremena jufke razviti.
Ali jeste prognozeri nema sta.
Ali jeste prognozeri nema sta.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Osigurali smo opstanak sto je najvaznije,sad Modricu da uzmemo i za oprostajnu na domacem za ovu sezonu uzeti Veleza,i od naredne sezone nastavit,kao sa ove polusezone,zadrzati ove igrace koji su igrali ovu polusezonu,ako Glavas ode,da dovedemo nekog kvalitetnog na klupi,mozda Ibrakovica ili Sakiba ponovo vratit na klupu.
- slani grad
- Kontakt:
nista mi jos nismo osigurali..pogotovo sa ovom mafijom iz saveza..samo Bog dragi zna sta je taj sljam spreman da nam smucka zadnja 3 kola...zato samo hrabro nastavit i klepit ove raspale bivse prvake iz modrice a zatim dobit veleza kuci i onda tek mozemo rec da je to,to....a onda bi zadnje kolo protiv gracicevih pulena mogla bit revijalna tekma....
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Ma i to sto kazes,pogotov sad jer je Čelik izgubio,a Laktasi jos blize ispadanju iz lige,mozemo svasta ocekivat u ovoj sedmici,ja mislim da zasjedaju ove sedmice.Ma svi znamo da je regularna pobjeda Slobode,al ima neko kome je tesko skontati.Kao dvije komisije nisu nadlezne za slucaj,pa sto su djaba im dali da zasjedaju po tom pitanjuslani grad je napisao/la:nista mi jos nismo osigurali..pogotovo sa ovom mafijom iz saveza..samo Bog dragi zna sta je taj sljam spreman da nam smucka zadnja 3 kola...zato samo hrabro nastavit i klepit ove raspale bivse prvake iz modrice a zatim dobit veleza kuci i onda tek mozemo rec da je to,to....a onda bi zadnje kolo protiv gracicevih pulena mogla bit revijalna tekma....

14 je "konačna" sjednica, ako se može isšta u savezu reći da je konačno...Da Bog da više riješili ovaj slučaj jbt...harry_90 je napisao/la:Ma i to sto kazes,pogotov sad jer je Čelik izgubio,a Laktasi jos blize ispadanju iz lige,mozemo svasta ocekivat u ovoj sedmici,ja mislim da zasjedaju ove sedmice.Ma svi znamo da je regularna pobjeda Slobode,al ima neko kome je tesko skontati.Kao dvije komisije nisu nadlezne za slucaj,pa sto su djaba im dali da zasjedaju po tom pitanjuslani grad je napisao/la:nista mi jos nismo osigurali..pogotovo sa ovom mafijom iz saveza..samo Bog dragi zna sta je taj sljam spreman da nam smucka zadnja 3 kola...zato samo hrabro nastavit i klepit ove raspale bivse prvake iz modrice a zatim dobit veleza kuci i onda tek mozemo rec da je to,to....a onda bi zadnje kolo protiv gracicevih pulena mogla bit revijalna tekma....i nakon 2 mjeseca dodje kloc sulejman colakovic da on govori nesto,kad nezna koliko mu liga ima klubova u ligi,bas je napravio cirkus od lige.
Spammer
- Probisvjet
- Kontakt:
Dajte ba, nemojte vise da raspravljemo hoce li Sloboda ostati! Normalno da ce ostati! Nego hocemo li opet isto imati slijedece sezone i hocemo li vec jednom uzeti neki trofej. Selendre osvajaju trofeje a mi! Sta je sa stadionom!
Tribina je trebala biti gotova za dva mjeseca, a nije uradjeno ni 10%!
Da mozda Tuzla nije samo baza za davanje glasova SDP-u. Vrijeme je da nesto i oni urade za dobrobit sporta. Dosta vise borbi za opstanak i neuslovnog stadiona! Prica o gradjenu stadiona datira jos od '70 godina. I uvijek mrljavo!
Evo sada se gradi i do kada! Fukare bi trebalo da naprave pritisak! Na rukovodstvo FK Slobode, na gradsku vlast i na kantonalnu koja ama bas nista ne daje za sport!
Jest da ovdje u postu ima primjesa politickog, ali dal se bez uplitanja politike u ovoj drzavi moze ista ostvariti?!
Ne moze!
Tribina je trebala biti gotova za dva mjeseca, a nije uradjeno ni 10%!
Da mozda Tuzla nije samo baza za davanje glasova SDP-u. Vrijeme je da nesto i oni urade za dobrobit sporta. Dosta vise borbi za opstanak i neuslovnog stadiona! Prica o gradjenu stadiona datira jos od '70 godina. I uvijek mrljavo!
Evo sada se gradi i do kada! Fukare bi trebalo da naprave pritisak! Na rukovodstvo FK Slobode, na gradsku vlast i na kantonalnu koja ama bas nista ne daje za sport!
Jest da ovdje u postu ima primjesa politickog, ali dal se bez uplitanja politike u ovoj drzavi moze ista ostvariti?!
Ne moze!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Sloboda mora ispoštovati sve poreze prema državi i dobiti licencu za naše prvenstvo. Moglo bi se desiti da Sloboda ne dobije licencu ni za ovo prvenstvo a onda će biti svi krivi jer mrze Slobodu, što nije tačno.
Naime Sloboda je jedan od rijetkih klubova koja ne uplaćuje dažbine za igrače i zbog toga nije dobila licencu lani za Evropu a nedavno je objavljen i spisak timova koji su dobili licencu za BiH za iduću godinu i tu nema Slobode. uradite nešto u upravi, razvalite stadion, Mešanovića, upravu... sve ali nedajte da Vas brukaju više. Sloboda i Čelik ne zaslužuju ovakvu upravu.
Kao ni Sarajevo, naravno, Mi pokušavamo i smijenit ćemo upravu na kraju prvenstva a VI???
Ako nedobijete licencu za igranje u premijer ligi iduće godine ko je kriv???
Zato neki iz Vaše uprave prijete istupanjem iz lige, pa šta onda.
Bez obzira šta se odlučilo o slučaju Gavarić vi ćete bodovno ostati u ligi ali ako ne zadovoljite ostale uslove???
Naime Sloboda je jedan od rijetkih klubova koja ne uplaćuje dažbine za igrače i zbog toga nije dobila licencu lani za Evropu a nedavno je objavljen i spisak timova koji su dobili licencu za BiH za iduću godinu i tu nema Slobode. uradite nešto u upravi, razvalite stadion, Mešanovića, upravu... sve ali nedajte da Vas brukaju više. Sloboda i Čelik ne zaslužuju ovakvu upravu.
Kao ni Sarajevo, naravno, Mi pokušavamo i smijenit ćemo upravu na kraju prvenstva a VI???
Bez obzira šta se odlučilo o slučaju Gavarić vi ćete bodovno ostati u ligi ali ako ne zadovoljite ostale uslove???
STo se tice stadiona,tesko da ce se napravit ta tribina do pocetka sezone,jer radovi sporo idu,nemoze samo općina Tuzla izdvajat za stadion,vlada nece ni marke da dadne za stadion,a pogotov drzavne institucije.Znaci ovaj stadion samo gradi opcina Tuzla.Sto se tice da selendre osvajaju titule,te selendre imaju prave ljude na tim pozicijama,i ljude koji hoce da od kluba naprave nesto,dok Sloboda sluzi za pranje novca pojedinim predsjednicima,direktorima itd.Sabovic i Mesanovic su se nakrali para od Slobode,pogotov od Saidovog transfera u Werder,i pare koje je fudbalska organizacija poslala za omladinski pogon Slobode.U klub trebaju doci ljudi kojima je Sloboda u srcu i koji su posteni,mada danas je malo postenih ljudi.
- slani grad
- Kontakt:
Sloboda nije dobila licencu za UEFA ligu prosle godine jer nije uplatila doprinose za igracememe pitar je napisao/la:Sloboda mora ispoštovati sve poreze prema državi i dobiti licencu za naše prvenstvo. Moglo bi se desiti da Sloboda ne dobije licencu ni za ovo prvenstvo a onda će biti svi krivi jer mrze Slobodu, što nije tačno.

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
-
- Kontakt:
Jeste li dobili licencu za ovu godinu?
A što niste?
Predsjednik Sarajeva je dao otkaz a Skupština Sarajeva zasjeda odmah poslije prvenstva, na zasjedanju insistira udruženje navijača "Bordo prijatelji" i 99% će čitava uprava biti smjenjena a sarajevo je dobilo licence i uopšte ne stoji loše finansijski.
Znači ne samo bojkot nego na sve moguće načine. O slobodi je riječ i kažem bruka je da evropske utakmice igrate u Ugljeviku a da uprava nije u stanju isposlovati ni licencu niti uplatiti doprinose za igrače.
A što niste?
Predsjednik Sarajeva je dao otkaz a Skupština Sarajeva zasjeda odmah poslije prvenstva, na zasjedanju insistira udruženje navijača "Bordo prijatelji" i 99% će čitava uprava biti smjenjena a sarajevo je dobilo licence i uopšte ne stoji loše finansijski.
Znači ne samo bojkot nego na sve moguće načine. O slobodi je riječ i kažem bruka je da evropske utakmice igrate u Ugljeviku a da uprava nije u stanju isposlovati ni licencu niti uplatiti doprinose za igrače.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.