FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
od aprila isti nutricionista radi s ekipom. a psiholog je sad angažovan.
ovo ne da su odlične vijesti ... nego još jače od togaIpee je napisao/la:Stručni štab pojačan sa nutricionistom i sportskim psihologom
http://fkzeljeznicar.ba/strucni-stab-po ... gom/16362/
veliki plus upravakod mene ima za ova "pojačanja"
ovo je bolje nego one silne govedarice, ahmetovići i qrci palci što su bili želja nekih sa foruma koji misle da je ovo play station

imamo igrače koji kad se usmjere na pravi put nema te pič.ke koja može upisati bodove protiv nas prije početka meča
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
dobre vijesti, to je danas u fudbalu normalna stvar a mi se tome veselimo, svakako cestitke uprave malo malo neka fina vijest
PS:je li to buraz od nermina, taj tarik ?
PS:je li to buraz od nermina, taj tarik ?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Predlazem ti da se malo spustis na zemlju i ne dajes sebi puno za prvo da vrijedas i nazivas bilo kog bolesnim(cak i da je istina). Ocigledno da moderacija dopusta ovakav vid komunikacije.FKZ1921 je napisao/la:U pravu si. Samo meni na ovoj temi ne odgovara kako ti komuniciras...Izvini, do mene je.HeartSock je napisao/la:Znaci ti si sad i doktor, cak znas ko je bolestan. Ma ti si univerzalni ublehas, koji ne zna da komunicira onako kako mu ne odgovara.
Ipak razmisli o ovomsto sam predhodno napisao.
Klub je uposlio pored toga što su stručni, mlade ljude. Šetić je Željovac, član u.o. društva psihologa FBiH.
Sigurno je da je ovo veliki plus za nas
Sigurno je da je ovo veliki plus za nas
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
- Jaozinho22
- Kontakt:
Zamolio bih admina da ostrani malenog s naše teme,ima temu opšte diskusije pa nek ser.e.nda tamo.HeartSock je napisao/la:Predlazem ti da se malo spustis na zemlju i ne dajes sebi puno za prvo da vrijedas i nazivas bilo kog bolesnim(cak i da je istina). Ocigledno da moderacija dopusta ovakav vid komunikacije.FKZ1921 je napisao/la:U pravu si. Samo meni na ovoj temi ne odgovara kako ti komuniciras...Izvini, do mene je.HeartSock je napisao/la:Znaci ti si sad i doktor, cak znas ko je bolestan. Ma ti si univerzalni ublehas, koji ne zna da komunicira onako kako mu ne odgovara.
Ipak razmisli o ovomsto sam predhodno napisao.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Sutra samo jedinstveno, složno i strpljivo do nove pobjede. Igrače treba bodriti svih 90 minuta i davati im bezrezervnu podršku. Moje mjesto je na sjeverozapadu. Samo naprijed.
P:S. Šaci kriminalaca u Savezu treba opet **** mater
P:S. Šaci kriminalaca u Savezu treba opet **** mater

Prvo treba sutra ova **** pobjediti i postaviti stvari na svoje mjesto. Isto tako se za nadati da ce im doci navijaci da pokazu kako izgleda seoska navijacka grupa.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Treba ih nagrditi bas!Sretno Željo!pile87 je napisao/la:Prvo treba sutra ova **** pobjediti i postaviti stvari na svoje mjesto. Isto tako se za nadati da ce im doci navijaci da pokazu kako izgleda seoska navijacka grupa.
Zadnja izmjena: bistrikboy, dana/u 08 sep 2015, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Fino, finoIpee je napisao/la:Stručni štab pojačan sa nutricionistom i sportskim psihologom
http://fkzeljeznicar.ba/strucni-stab-po ... gom/16362/

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Gazi kozojebe!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Sutra svi u kop od prve minute!
a šta će reći, žao mi je i ovaj put ću namjerno fuliti ako mi naleti? 

Ma on nije dobar nikako. Bolje mu je da se skonta do sutra 

Ono što me najviše obradovalo u ovoj sezoni su gostujući navijači na istoku, a ne na sjeveru, pa grmi sad materi, nema više krova

Upravo to, plus za upravu, još jedanpinki je napisao/la:Ono što me najviše obradovalo u ovoj sezoni su gostujući navijači na istoku, a ne na sjeveru, pa grmi sad materi, nema više krova![]()
Vakat je da odigraju dobru utakmicu i na Grbavici ,nadam se da ce Joco igrat od pocetka i da ga krene konacno
19TM87 ZAVIDOVICI
Ne vjerujem da ce Joco od pocetka Kokot ce na spica. Dobre su sanse da sutra debituje Hasanovic.miretm je napisao/la:Vakat je da odigraju dobru utakmicu i na Grbavici ,nadam se da ce Joco igrat od pocetka i da ga krene konacno
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pohvala za uvodjenje u strucni stab nutricioniste i psihologa
Ima li nagovjestaja koji bi sastav mogao istrcati sutra? Sto se Slobode tice,mozda igrati neki flaster na Zebi i izbjegavati pod svaku cijenu prekrsaje u zoni suta,generano oko sesnaesterca praviti sto manje faulova,imaju onog visokog napadaca plus Zebine ubacaji bi mogli napraviti puno problema.
Nadam se dobroj posjeti,dobar je termin,i pobjedi koja bi popravila utisak nakon Mladosti.

Ima li nagovjestaja koji bi sastav mogao istrcati sutra? Sto se Slobode tice,mozda igrati neki flaster na Zebi i izbjegavati pod svaku cijenu prekrsaje u zoni suta,generano oko sesnaesterca praviti sto manje faulova,imaju onog visokog napadaca plus Zebine ubacaji bi mogli napraviti puno problema.
Nadam se dobroj posjeti,dobar je termin,i pobjedi koja bi popravila utisak nakon Mladosti.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, Hrasno15, Kajkutenjoyer, Lecler, Levin, Proximic, zastitaIdentiteta i 123 gosta.