Kvota 2 na njih protiv Moldavije u gostima a treba im za ganjanje baraza

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Mrzim te kvote kod njih kad su u pitanju igracizgmiky je napisao/la:Kod nas u Hrvatskoj kvota oborena na 1.35
Prvi fino idu. Drugi jos nisu poceli ???Okolele je napisao/la:20:30 Penybont - Haverfordwest 5+ @4 i 7+ @19
20:30 Aberystwyth - Goytre Utd 5+ @3.15 i 7+ @12.5
Vjerovatno ce biti SKRbrile je napisao/la:Prvi fino idu. Drugi jos nisu poceli ???Okolele je napisao/la:20:30 Penybont - Haverfordwest 5+ @4 i 7+ @19
E nema mi nista mrze.Okolele je napisao/la:Vjerovatno ce biti SKRbrile je napisao/la:Prvi fino idu. Drugi jos nisu poceli ???Okolele je napisao/la:20:30 Penybont - Haverfordwest 5+ @4 i 7+ @19
Ide Pneybont, a kod ovih drugih je izgleda bilo dva gola na poluvremenu, barem meni tako na premieru izbacuje kad udjem na listicOkolele je napisao/la:Slabo zasad sa golovima,ocekivao sam puno vise..
Vidicemo,ima ova Brazilska druga liga i nekih prijateljskih reprezentativnih kod latinoamerikanaca iza 12..Uglavnom ako budem sta postavio bice prije 12brile je napisao/la:Ide Pneybont, a kod ovih drugih je izgleda bilo dva gola na poluvremenu, barem meni tako na premieru izbacuje kad udjem na listicOkolele je napisao/la:Slabo zasad sa golovima,ocekivao sam puno vise..![]()
Hocel jos biti sta za veceras da znam ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.