tuzlak1987 je napisao/la:Saboins je u svoje vrijeme 80" bio bolji igrac u svjetskim razmjerama od Nowitzkog. Kada bi se to sve skaliralo iz 80" u 00" ...
jos da je to kako moguce dokazati
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
tuzlak1987 je napisao/la:Saboins je u svoje vrijeme 80" bio bolji igrac u svjetskim razmjerama od Nowitzkog. Kada bi se to sve skaliralo iz 80" u 00" ...
Puma je napisao/la:Skoro da mi se ucinilo da sam usao na temu o Eurobasketu.
Kawhi je napisao/la:I meni je isto za Mirzu govorio. I to da je on izmislio roling. Barem u evropskoj košarci.Epidaurus je napisao/la: Meni je uvijek prico kako su svi bili igraci, a Mirza je bio umjetnikNeki dan mi bas za Slavnica govori da je konstano sutao s "laktova" i da nije fulao bukvalno dok je Kico bio najbolje krilo na svijetu
Za Kresu mi je rekao da je to prvi moderni centar i da su svi od njega ucili. Al opet starijim ne mozes rijeci protiv Drazena rec, nedavno sam na basketu s jednim starijim likom pricao kako je Kuki bolji o Drazena, lik kad se izvratio na mene nije
@Belmine
Sex, droga, Manu, Kukoc i Kindje su najveci umjetnici koje je bar ova neamericka kosarka imalaDalipagić je isto bio zvijer.
Tim što kažu da Kuki nije veći od Dražena samo postavi pitanje ko ima 3 EL titule. Dražen je nešto slično kao EKV u muzici, precijenjen zbog ranog odlaska. Sigurno top 10 evropskih ikad, ali nije ni blizu najvećeg.
Meni su Manu i Kuki najveći umjetnici i s Amerima.
Malo mi je žalosno koliko je Parker potcijenjen. Realno, jedino Dik može ispred njega, ali ono Dirk je top 3 PF svih vremena.
Cedi Osman je pravi talenat a ne oni nasi laznjaci Buza i Vrabac.Belmin6 je napisao/la:Erden igra strašno ove dvije utakmice što sam gledao.
Cedi prelomi tekmu, a najmlađi u ekipi. Najjači mi je onaj napad nakon što je Schroeder fulao zicer i dođe lopta Cediju. Odmah sam rekao, e jbg sad će on izmisliti koš.Greivis je napisao/la:Cedi Osman je pravi talenat a ne oni nasi laznjaci Buza i Vrabac.Belmin6 je napisao/la:Erden igra strašno ove dvije utakmice što sam gledao.
Pleiss je poznata tetkica.Asteriks je napisao/la:Ovaj Pleiss ima sve predispozicije da pomogne Dirku, te uz Schrodera bude taj kljuci igrac. Do sada i nije ponudio mnogo toga, iako je jedan od jacih u skoku.
Chuck, pa Dirk, pa Malone. Prvi je zna se ko.filip13 je napisao/la:
bolji od barkleya?
Znam. 3 je veće od 2. O tome ti i pričam.BernardBarnjak je napisao/la:@Kawhi
Drazen je imao 2 EL titule. Samo napomena. Uglavnom se slazem sa svim sto si napisao
Kakva je gruzija v grcka? Ne gledam...
pa i on je našGreivis je napisao/la:Cedi Osman je pravi talenat a ne oni nasi laznjaci Buza i Vrabac.Belmin6 je napisao/la:Erden igra strašno ove dvije utakmice što sam gledao.
Da, gledao sam jedan intervju sa njim, bio je član KK Bosne od 2001 do 2007-e godineDANTES je napisao/la:pa i on je našGreivis je napisao/la:Cedi Osman je pravi talenat a ne oni nasi laznjaci Buza i Vrabac.Belmin6 je napisao/la:Erden igra strašno ove dvije utakmice što sam gledao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.